Det meste af vores moderne arbejde udføres og opbevares online. Udbydere af skylager som f.eks Dropbox gør det nemt at ikke bare tage backup af vores arbejde og personlige filer, men også gøre det let for os at samarbejde med andre. Misforstå mig ikke, Dropbox er god, virkelig god, men der er bedre der ude.


Med mere end 500 millioner brugere over hele verden Dropbox er uden tvivl en af ​​de mest populære leverandører af cloud storage. Men der er konkurrerende websteder som Dropbox derude, der giver bedre sikkerhed, funktioner og til en mere overkommelig pris.

Bedste Dropbox-alternativer i 2020:

 • Bedst samlet:. Dette er min yndlingsudbyder af cloud-lager, fordi Sync.com er let at bruge, leveres med stor sikkerhed og funktioner til en overkommelig pris.
 • Runner-up, Bedst samlet:. Runner-up er pCloud takket være sin billige pris, sikkerhedsfunktioner såsom kryptering på klientsiden og jeg elsker engangsomkostningerne for et livstidsabonnement.
 • Bedste gratis alternativ til Dropbox: er den bedste mulighed og værdi for pengene, jeg elsker integrationen med Google Docs, Sheets og tredjeparts apps, men sikkerheden og synkroniseringen kunne være bedre.

Uanset om du har brug for at samarbejde med din redaktør om den bog, du skriver, eller du har brug for nogen til hurtigt at sende et dokument til gennemgang til din chef, giver disse værktøjer dig det med bare et par klik.

Selv hvis du udfører det meste af dit arbejde offline, skal du stadig sikkerhedskopiere dit arbejde til et websted for cloud-lagringstjeneste som Dropbox for at forhindre, at du mister vigtige data.

Hvad er Dropbox?

bedste dropbox-alternativer

Dropbox startede som en platform, som brugerne kan gøre det sikkerhedskopiere deres filer online og få adgang til dem fra alle deres enheder. Men nu er det blevet meget mere end det. Det giver dig mulighed for det arbejde samarbejde med andre og sørg for dit arbejde er altid tilgængeligt til dig, uanset hvor du går, eller hvilken enhed du bruger.

Deres tjenester bruges af hold, freelancere og forbrugere over hele verden og er tillid til af mange store mærker. Deres service er tilgængelig på alle platforme inklusive desktop og mobil, som giver dig adgang til dine filer hvor som helst på enhver enhed.

Dropbox funktioner og planer

Dropbox tilbyder forskellige planer for forskellige brugssager. Nogle tilbyder flere funktioner end andre. Hvis du er en der bare har brug for et sted at tage backup af dine filer, tilbyder de en gratis plan, der giver mulighed for op til 2 GB i lager og synkroniseres på op til 3 enheder.

dropbox-planer

Hvis du er en professionel, vil du gå med deres Plus-plan, der tilbyder op til 2 TB (terabyte) lagerplads, synkronisering på tværs af ubegrænsede enheder, 30-dages filgendannelse og meget mere for kun $ 10 pr. måned. De tilbyder også planer for teams, der leveres med mange ekstra funktioner, såsom single-sign-on, administrationsværktøjer og live chat support.

Dropbox tilbyder også værktøjer som Dropbox-papir, der hjælper dig med let at samarbejde med andre mennesker online om dokumenter.

Fordele og ulemper ved Dropbox

Det den bedste del ved at bruge Dropbox er enkelheden det hænger sammen med alle deres tjenester og værktøjer. I modsætning til de fleste andre cloud-lagerudbydere på markedet, tror Dropbox på holde tingene enkle og gøre alt let tilgængeligt. Selv hvis du ikke har det godt med computere, kan du nemt lære rebene på få sekunder. Ja, det er så let.

Dropbox tilbyder en app til næsten alle enheder inklusive Android, Windows, Mac og iOS, hvilket gør det nemt at få adgang til og synkronisere filer mellem alle dine enheder.

Selvom Dropbox tilbyder en masse funktioner, er dens service ikke egnet til alle brugssager. For eksempel, Dropbox tilbyder kun 2 GB lagerplads på deres gratis plan mens nogle af de andre tjenester på vores liste tilbyder så meget som 15 GB gratis. Selvom de tilbyder let samarbejde med Dropbox Paper, har de desuden ikke så mange værktøjer og muligheder som andre på denne liste til at samarbejde med andre.

Uanset om du vil have mere ledig plads, eller du vil have en bedre arbejdsgang designet til samarbejde, her er nogle af de bedste alternativer til Dropbox, som du bør prøve:

Bedste alternativer til Dropbox

1. Sync.com

sync.com

 • Billigere alternativ og flere funktioner end Dropbox
 • Gratis plan og premium planer fra $ 49 pr. År
 • Hjemmeside: https://www.sync.com/

Sync.com er en samarbejdende cloud-lagringstjeneste med base i Canada, der sigter mod at gøre det billigere for folk at gemme deres filer på skyen. Dens gratis plan tilbyder 5 GB gratis opbevaring og grundlæggende samarbejdsmuligheder.

Det tilbyder gratis apps til Windows, Mac, iOS og Android, så du kan synkronisere og få adgang til dine filer på alle dine enheder. Deres mobile apps leveres med en fjernbetjening funktion, som du kan bruge til at låse din enhed fra enhver anden enhed, der er logget på din Sync.com-konto. Dette øger sikkerheden og privatlivet for din enhed.

Sync.com-funktioner:

 • Billigere end Dropbox.
 • Tilbyder 5 GB gratis opbevaring på deres gratis plan.
 • Real-time backup og synkronisering af alle dine enheder.
 • Apps til Windows, Mac, iOS og Android.
 • Ekstern enhedslåsning for at øge sikkerheden.

Sync.com planer:
Deres gratis plan tilbyder 5 GB gratis lagerplads men begrænser mængden af ​​dataoverførsel. Deres betalte planer starter ved $ 49 pr. År og tilbyder 500 GB lagerplads og ubegrænset dataoverførsel blandt andre sikkerheds- og privatlivsfunktioner.

Hvorfor Sync.com er et godt alternativ til Dropbox:
Sync.com er en meget billigere mulighed og er det bedste Dropbox forretningsalternativ. Selv på deres gratis plan tilbyder de 5 GB gratis lagerplads i modsætning til Dropbox, der kun tilbyder 2 GB.

2. pCloud

pcloud

 • Billigste alternativ til Dropbox
 • Gratis plan og premium planer fra $ 3,99 pr. Måned
 • Hjemmeside: https://www.pcloud.com/

pCloud er en af billigste cloud-lagringsmuligheder på markedet. Det tilbyder 10 GB lagerplads gratis, når du tilmelder dig. Ikke kun det ved at gøre et par enkle ting som at installere appen på din telefon og henvise til en ven, men du kan også tilføje 5 GB mere til din lagringstilladelse.

pCloud-funktioner:

 • Apps til Windows, Mac, Linux, iOS, Android og Adobe Lightroom.
 • pCloud leveres med snesevis af funktioner til at gøre samarbejdet let.
 • Tilbyder 10 GB diskplads gratis.
 • Meget billigere end de fleste cloud-lagringstjenester.

pCloud-planer:
Det gratis plan tilbyder 10 GB lagerplads. Deres præmieplaner starter ved $ 3,99 pr. Måned. Det tilbyder 500 GB lagerplads og tillader 500 GB dataoverførselsbåndbredde til deling. I modsætning til de fleste andre cloud-lagringstjenester tilbyder pCloud også en livstidsplan for kun $ 175. Det er en engangsomkostning, og du får 500 GB for hele din levetid.

Hvorfor pCloud er et godt alternativ til Dropbox:
pCloud.com er en af ​​de bedste muligheder, hvis du leder efter en skytjeneste til at tage backup af alle dine filer. Det er meget billigere og mere sikkert end Dropbox og let at bruge.

3. Google Drev

Google Drev

 • Bedste gratis alternativ til Dropbox
 • Gratis plan og premium planer fra $ 1,99 pr. Måned
 • Websted: https://www.google.com/drive/

Google Drev er en gratis cloud-lagringstjeneste, der er en del af Google-pakken med apps. Det leveres med 15 GB gratis lagerplads og giver dig mulighed for at sikkerhedskopiere alle dine billeder til en lavere kvalitet gratis uden at tælle dem mod din gratis 15 GB. Google Drive er en af bedste muligheder for de fleste brugere, der bare ønsker at tage backup af deres personlige filer.

Google Drev-funktioner:

 • Dusinvis af samarbejdsværktøjer og funktioner.
 • Tilbyder 15 GB gratis opbevaring.
 • Sikkerhedskopier alle dine billeder gratis.
 • Apps til alle dine enheder inklusive Android, iOS, Mac og andre.

Google Drev planer:
Den gratis plan, som du starter, tilbyder 15 GB gratis lagerplads. Desuden tæller de ikke billeder med dit lager, hvis du sikkerhedskopierer en version af lav kvalitet. Præmieplanen starter kl $ 1,99 pr. Måned og tilbyder 100 GB opbevares.

Hvorfor Google Drive er et godt alternativ til Dropbox:
Google Drive er et godt alternativ, der tilbyder overlegne samarbejdsværktøjer og leveres med gratis adgang til deres pakke med kontorapps, f.eks. Google Dokumenter, Ark osv..

4. Microsoft OneDrive

microsoft onedrive

 • Fantastisk gratis alternativ til Dropbox og gratis Microsoft Office
 • Gratis plan og premium planer fra $ 69,99 om året
 • Hjemmeside: https://onedrive.live.com/

OneDrive er en cloud-lagringstjeneste, der tilbydes af Microsoft. Dens gratis plan leveres med 5 GB lagerplads. Det bedste ved OneDrive er, at hvis du bruger Microsoft Office, kan du få 1 TB lagringsplads og en gratis abonnement på Microsoft Office for kun $ 69,99 om året.

OneDrive-funktioner:

 • Tilbyder 5 GB gratis opbevaring.
 • Få et gratis abonnement på Microsoft Office på premiumplanerne.
 • Apps til alle dine enheder.

OneDrive-planer:
OneDrive-præmie planer starter ved $ 1,99 per måned. Det tilbyder 100 GB lagerplads. Deres professionelle planer tilbyder et gratis abonnement på Microsoft Office.

Hvorfor OneDrive er et godt alternativ til Dropbox:
OneDrive tilbyder 5 GB gratis lagerplads i modsætning til Dropbox’s kun 2 GB gratis lagerplads. Plus-præmieplaner leveres med et gratis abonnement på Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint, Outlook osv.)

5. Tresorit

tresorit

 • Bedste sikkerhed og privatliv alternativ til Dropbox
 • Gratis plan og premium planer fra $ 10.42 pr. Måned
 • Hjemmeside: https://tresorit.com/

Tresorit markedsføre deres service som en ”Ultrasikker” sted at gemme dine filer online. Deres målkunder er virksomheder og samarbejdsteams. Deres service bruges af SAP, Canon, Emirater, og nogle andre store mærker overalt i verden.

Tresorit funktioner:

 • Som et schweizisk firma tilbyder tjenesten schweizisk privatliv.
 • Apps til Linux, Microsoft, Mac, iOS og Android.
 • GDPR-kompatibel.
 • En af de mest sikre cloud-lagringstjenester.

Tresorit-planer:
Den gratis plan giver dig mulighed for at dele store filer op til 5 GB med andre mennesker. Deres præmieplaner starter kl $ 10.42 pr. Måned og tilbyder 200 GB opbevaring.

Hvorfor Tresorit er et godt alternativ til Dropbox Business:
Tresorit er ikke den bedste mulighed for enkeltpersoner. Hvis du bare vil gemme et par filer eller tage backup af dine familiebilleder, kan Dropbox muligvis være en bedre mulighed. Men hvis du vil have det bedste, du kan få inden for sikkerhed og privatliv, er Tresorit den bedste mulighed.

6. Kasse

box.com

 • Bedste cloud-lagerudbyder til samarbejde og teams
 • Gratis plan og premium planer fra $ 10 per måned
 • Hjemmeside: https://www.box.com/

Boks er en cloud-lagringstjeneste designet til virksomheder og samarbejdsteams. Det tilbyder snesevis af værktøjer og funktioner til forbedre din arbejdsgang og nemt samarbejde med andre i dit team. Det er lavet til samarbejde.

Æske funktioner:

 • Tilbyder 10 GB lagerplads på den gratis plan.
 • Apps til alle dine enheder.
 • Microsoft Office 365-integrationer.
 • Brugeradministrationsværktøjer.

Boksplaner:
Det gratis plan tilbyder 10 GB lagerplads. Box tilbyder kun en præmieplan for enkeltpersoner, der tilbyder 100 GB lagerplads til $ 10 pr. Måned. Deres starter forretningsplan kræver mindst 3 brugere.

Hvorfor Box er et godt alternativ til Dropbox:
Box.com er en af ​​de bedste mulige lagringsmuligheder for virksomheder og samarbejdsteams. De tilbyder meget mere samarbejde og sikkerhedsfunktioner end Dropbox.

7. SpiderOak

SpiderOak

 • Generøs 21-dages gratis prøveperiode, men ingen gratis plan
 • Premium planer fra $ 6 per måned
 • Hjemmeside: https://spideroak.com/

SpiderOak er en pakke med cloud-lagringsapps til virksomheder. Selvom deres service er lavet til virksomheder, tilbyder de en cloud-lagring backup-service kaldet SpiderOak One. Det bedste ved SpiderOak er, at deres apps er bygget med privatliv og sikkerhed i tankerne.

SpiderOak-funktioner:

 • Bygget med hensyn til privatlivets fred.
 • Apps til Linux, Mac, Windows, Android og iOS.
 • Dusinvis af samarbejdsværktøjer.
 • 21-dages gratis prøveperiode.

SpiderOak planer:
I modsætning til andre tjenester på denne liste tilbyder SpiderOak ikke en gratis plan. Men de tilbyder en 21-dages gratis prøveperiode. Deres startplan tilbyder 150 GB lagerplads til $ 6 om måneden.

Hvorfor SpiderOak er et godt alternativ til Dropbox:
SpiderOak.com tilbyder en masse avancerede funktioner og sikkerhedsfordele, som Dropbox mangler.

8. IDrive

Jeg kører

 • Bedste cloud-lagerudbyder til virksomheder
 • Gratis plan og premium planer fra $ 59,12 pr. År
 • Hjemmeside: https://www.idrive.com/

Jeg kører tilbyder dusinvis af cloud-opbevaringsløsninger til at imødekomme behov hos virksomheder, forhandlere, fagfolk og virksomheder. Deres gratis plan kommer med 5 GB gratis lagerplads.

IDrive-funktioner:

 • Apps til iOS, Mac, Android og Windows.
 • Samarbejdsværktøjer og funktioner.
 • Sikkerhedskopier eller hent alle dine data i fysisk form en gang hvert år gratis.
 • Dusinvis af privatlivets fred og sikkerhedsfunktioner.

IDrive planer:
Den gratis plan tilbyder 5 GB gratis lagerplads. Deres præmieplaner starter kl $ 59,12 pr. år for det første år. Det tilbyder 2 TB lagringsplads og koster næsten halvdelen af ​​hvad Dropbox gør.

Hvorfor IDrive er et godt alternativ til Dropbox:
IDrive.com gratis planer tilbyder 5 GB lagerplads, og deres premium plan tilbyder 2 TB lagring for kun $ 59,12 dollars for det første år.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er fordelene ved Dropbox?

Brugervenlighed og muligheden for at få adgang til filer når som helst og hvor som helst. Integreres med Microsoft Office Online. Hurtig og smart filsynkronisering. Historikfunktion, der giver adgang til tidligere versioner af filer.

Hvilke ulemper har Dropbox?

Pro-version er dyr. Det kunne være mere beskyttet af privatlivets fred. Den gratis version er begrænset (kun 2 GB lagerplads). Ingen mappe upload og intet samarbejde.

Hvad er de bedste Dropbox-alternativer?

De bedst betalte alternativer til Dropbox er Sync.com og pCloud.com. Det bedste gratis alternativ er Google Drive.

Dropbox-alternativer: Resume

Hvis du bare leder efter lidt ledig plads til sikkerhedskopiering af dine personlige filer, anbefaler jeg Google Drev. Den leveres med 15 GB gratis lagerplads og giver dig mulighed for at tage sikkerhedskopi af versioner af lavere kvalitet gratis, uden at det tæller med dit lagerkvote.

For virksomheder og arbejdsfiler, og hvis du vil have samarbejde for hele dit team, anbefaler jeg, at du går med Sync.com, da deres service er bygget til et samarbejde om teamwork. Det er det bedste Dropbox Business-alternativ derude.

Hvis du har den bedste sikkerhed, markedet har at tilbyde, så gå med Tresorit. Det er et schweizisk firma og tilbyder schweizisk privatliv, som landet er kendt for.

Alle disse Dropbox-konkurrenter leveres med apps til næsten alle enheder og platforme inklusive Windows, Mac, iOS og Android, så du nemt kan synkronisere og få adgang til dine filer hvor som helst på enhver enhed, du ejer.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me