7 beste Trello-alternativer

Trello er en populær og enkel å bruke kanban og prosjektstyringsprogramvare. Men hvis du trenger å administrere mer komplekse prosjekter med flere interessenter, er her noen av der ute.


Trello har omtrent 50 millioner registrerte brukere, med 1,1 millioner aktive daglige brukere. Dette gjør Trello til en av de ledende programstyringsprogramvarene der ute.

Beste Trello-alternativer i 2020:

 • Beste totalt sett: er den mest populære prosjektstyringsprogramvaren der ute takket være den enkle å bruke, intuitive og kraftige funksjonene som hjelper teamene å koordinere og styre prosjektene sine.
 • Runner-up, beste sammenlagt: er et kraftig prosjektstyringsverktøy som gjør det mulig for små og store bedrifter å planlegge, koordinere og administrere arbeid for komplekse prosjekter der flere interessenter er involvert.
 • Beste Trello-alternativ til personlig bruk: personlig plan (er 100% gratis) abd er designet spesielt for frilansere, studenter, familier og for personlige prosjekter.

Arbeidsplassene i dag er fylt med prosjekter som må leveres i tide og effektivt. Prosjektledelse er nå en ferdighet som i økende grad kreves av arbeidere. Kompleksiteten i de fleste prosjekter som håndteres av arbeidere i dag vil kreve enorme tradisjonelle ressurser som storbøker, loggbøker, excelark osv. For å effektivt administrere eller holde oversikt over.

Heldigvis kan det meste av sporing og organisering av prosjektinformasjon nå håndteres av mange programvare i markedet. Trello er en av de ledende programvarene som gir verktøy for prosjektledelse og Kanban.

Den gir verktøyene for rapportering, organisering, planlegging og rettidig utførelse av prosjekter. Bruken av verktøy som Trello er blitt nødvendig for alle som ønsker å administrere og levere prosjekter effektivt.

Trello kan skryte av rundt 50 millioner registrerte brukere, med 1,1 millioner aktive daglige brukere. Dette setter Trello som en av de ledende programstyringsprogramvarene der ute. Trello er imidlertid ikke den eneste prosjektstyringsprogramvaren som bør brukes. Det er mer enn et dusin andre prosjektstyringsverktøy som gir samme eller flere funksjonaliteter enn Trello.

Hvis du leter etter Trello-alternativer, kan du lese videre for å finne ut mer.

Hva er Trello?

Trello

Trello er en Kanban-stil-listeprogram som ble laget av Fog Creek Software i 2011 og senere solgt til Atlassian i januar 2017.

Det er en nettbasert applikasjon, men har også Android- og iOS-versjoner. Trello er tilgjengelig på 21 språk inkludert engelsk, finsk, fransk, tysk, polsk, russisk, italiensk, japansk osv.

Trello er en produktivitetsprogramvare som tillater teamsamarbeid om prosjekter, prosjektledelse og oppgaveledelse. Med Trello kan brukere opprette oppgaver med flere kolonner som inneholder oppgavestatus som Gjør, Pågår og Ferdig.

Trello er ideell for personlig og arbeidsbruk som programvareprosjektledelse, skolebulletin, leksjonsplanlegging, regnskap, webdesign, etc. Trello kommer med et rikt API som muliggjør sømløs integrasjon med bedriftssystemer og andre skybaserte integrasjonstjenester som IFTTT og Zapier.

Trello Funksjoner

Trello er helt gratis for alltid til personlig bruk, imidlertid gratis plan kommer med begrensninger som inkluderer 10 MB per filvedlegg, 10 team-tavler, 1 oppstart per styre, enkel automatisering av oppgavene dine, kommandoer er begrenset til ett kort, tavle og knapp. Du får også en regel per styre. Du har imidlertid ubegrensede personlige tavler, ubegrensede kort og ubegrensede lister.

Trello Business Class-planen er på 9,99 dollar per måned. Abonnenter på sin forretningsklasse liker ubegrensede personlige tavler, ubegrensede kort, ubegrenset liste, 250 MB filvedlegg, prioritert støtte, observatører, tilpasset bakgrunn og klistremerker. Brukere av business class-planen har også teamfunksjoner av ubegrensede teamstyrer og styresamlinger.

Power-ups kommer ubegrenset med tilpassede felt, lister, kartvisning og 100+ appintegrasjoner. Automation butler er også tilgjengelig og leveres med over 1000 kommandokjøringer per team og over 200 per bruker. Administrator- og sikkerhetsfunksjoner inkluderer tofaktorautentisering, avanserte administrasjonstillatelser, Google-apps pålogging, domenebegrensede invitasjoner, osv..

Trello Enterprise-planen koster $ 20,83 per bruker per måned for 100 brukere, med prisen som synker etter hvert som antall brukere øker over 100. Forretningsplanen inkluderer alle funksjonene i virksomhetsklassen og med mye mer. Den har organisasjonsdekkende tillatelser, tilknytningsbegrensninger og oppstartadministrasjon.

Hallo fordeler og ulemper

Trello har absolutt noen gode funksjoner. Deres gratis plan er nok til å håndtere personlige prosjekter og andre prosjekter som ikke er for kompliserte. Trellos oppdateringer er i sanntid og raske. Det er et styre for hvert prosjekt, og du kan se all informasjonen på en side, og det er enkelt å lage problemer og tilordne dem til folk.

Imidlertid kan Trello ikke ha alt du trenger. For eksempel er det ingen Gantt-diagram tilgjengelig på Trello. Du kan heller ikke skrive dokumenter eller wiki om tavler. Og du kan bare skrive enkle beskrivelser. I tillegg er det en grense for teamstørrelsen, som kanskje ikke fungerer for et større selskap. Så hvis Trello ikke fungerer bra for det, kan det være lurt å vurdere et annet alternativ.

Her er syv andre programvareverktøy som tilbyr lignende funksjoner som Trello for prosjektledelse og Kanban.

1. Asana

asana

Asana er et flott alternativ for å sette og nå dine mål. Du kan enkelt planlegge og organisere trinnene teamet ditt trenger for å ta det til fristene dine. I Asana har du muligheten til å lage tavler med tildelte oppgaver og deloppgaver. Det er mange alternativer for enkelt å sortere gjennom disse oppgavene, inkludert etter deres individuelle forfallsdato. Du kan enkelt skifte elementer fra pågående til komplette. Og Asana gir mulighet for tilpassede felt og endre navn på kolonnealternativer.

asana oppgaver

Det er en tidslinje som tildeler og sporer ansvar, som lar deg dele planer og raskt oppdatere teamet ditt. Du kan også laste opp regneark til Asana for å lage tidslinjer. De har en tilpassbar kalender som lar deg se og justere prosjektets forfallsdato og deloppgaver. Teamet ditt kan bruke forespørselsskjemaer og lage tilpasset automatisering for å forenkle arbeidsprosessen og unngå ekstra feil.

Asana gir deg over 100 integrasjoner og lar deg skille prosjekter i forskjellige porteføljer. I tillegg kan du se forskjellige arbeidsmengder for teammedlemmer for å sikre at ingen blir overbelastet.

Asana Fordeler og ulemper

De unike fordelene for Asana er at de har det opplastbare regnearkalternativet og muligheten til å balansere teamets arbeidsmengde. Ulempene for Asana er at utsikten er på separate plattformer hvis du ønsker en mer tilkoblet følelse for teamet ditt.

Hvorfor Asana er bedre enn Trello

Asana har en tilpassbar kalender og muligheten til enkelt å tildele oppgaver og oppfølging etter fullføring. Trello har gruppeoppgaver, men har ikke på langt nær så mange muligheter for å kommunisere som et team. Trello oppgave- / prosjektstyringsprogramvare er kortbasert, Asana gjør også kort, men en mengde ekstra funksjoner gjør den mer allsidig og kraftig.

2. Monday.com

monday.com

Monday.com tilbyr flere visningsalternativer. Disse inkluderer visninger av Kanban, tidslinje, kalender, kart og kart. Det inkluderer opptil 50 GB lagringsplass med over 150 forskjellige automatiseringer for å effektivisere arbeidsflyten. Sammen med appalternativer og e-postintegrasjoner inkluderer Monday.com mange sikkerhetstiltak og støtte.

Dette programets instrumentpaneler lar deg velge forskjellige kolonnetyper med innebygde skjemaer og unike tagger. Du kan dele styrene dine eller ha private tavleinnstillinger. Men et av de mest interessante alternativene som Monday.com tilbyr er aktivitetsloggen.

Monday.com Fordeler og ulemper

Fordelene er at Monday.com tilbyr mye lagring og en måte å spore hvert teammedlemmers aktivitet og informasjon med innebygde skjemaer. Ulempene er at mange av disse funksjonene krever den dyreste planen, så du må kanskje gjøre mer oppgradering for å få funksjonene du ønsker.

Hvorfor Monday.com er bedre enn Trello

I motsetning til Trello, gir Monday.com deg kolonnetilpasning og visninger for dashbordene. Du kan dele hele brett med teamet ditt, i stedet for kortarkivene deres.

3. Feil

wrike

Wrike er et utmerket alternativ for prosjekter som inkluderer digitale eiendeler. Deres tilleggsfunksjoner inkluderer alternativer for sporing og styring av dine digitale ressurser. Du kan redigere, gå gjennom og publisere dem.

Programvaren i seg selv inneholder en enkelt plattform som hjelper teammedlemmene dine til å holde seg mer tilkoblet. Du kan til og med få et levende syn på hvordan prosjektene kommer sammen. Dette kan bidra til å kutte ned på unødvendige e-poster og møter for å spare tid. Wrike har personlige dashbordvisninger og sterk sikkerhet med krypterte dataalternativer.

wrike instrumentpanel

De har mange prosjektmalideer og tilbyr et kalender, Gantt-diagram og rapportalternativer med analyser. Wrike kan integreres med hundrevis av apper. Men deres mest spennende er deres tids- og budsjettsporing. De lar deg også kontrollere versjonene av dokumenter du deler.

Feil fordeler og ulemper

Fordelene er at Wrike har en plattform, slik at teammedlemmer kan holde seg tettere sammen, og de har tid og budsjettsporing for effektivitet. Ulempene er at funksjonene for digital kapitaladministrasjon er tilleggsprogrammer, i stedet for å bli inkludert i hoved Wrike-abonnementet.

Hvorfor Wrike er bedre enn Trello

Wrike inkluderer direktesnitt av prosjektet ditt, slik at teamledelsen din kan få svar og oppdateringer i sanntid. Trello, på den annen side, er mer avhengig av fildeling.

4. Basecamp

basecamp

Basecamp handler om å sjekke inn med teamet ditt og ledelsen. Det inkluderer oppgavelister og tidsplaner, sammen med delprosjekter for å holde deg mer organisert. Du kan følge med på alt over prosjektets tidslinjer, tilordne teammedlemmer til ting som må gjøres.

For å holde alle koblet, tilbyr Basecamp meldingstavler og en gruppechatfunksjon. Det inkluderer også automatisk innsjekkinger med manageren din. På den måten kan du holde kontakten, mens du fremdeles føler at du har frihet til å fungere og prestere. Basecamp har til og med et eget syn på ledelsessyn og kontra syn på teammedlemmer.

Denne programvaren inkluderer lagringsmuligheter for filer og tilbyr en Hill Chart-visning. Det lar deg også enkelt stille inn tilgjengelige timer, slik at du ikke blir plaget av klokken.

Basecamp Fordeler og ulemper

Fordelene med Basecamp er at ledelsen lettere kan tildele oppgaver og sjekke inn konsekvent og automatisk med teammedlemmer. Ulempene med Basecamp er at de ikke har så mange egendefinerbare funksjoner som noen av de andre programmene.

Hvorfor Basecamp er bedre enn Trello

Basecamp inkluderer et Hill-diagram, i stedet for Gantt-diagrammet. Basecamp hevder at Hill-kartvisningen faktisk er bedre fordi det er et tydeligere bilde av prosjektets progresjon. I stedet for å se en rekke gjenværende oppgaver, kan du forstå hvor ting kan være flaskehals.

5. ZenHub

zenhub

Hvis du er en GitHub-fan, vil du elske ZenHub. Den har mye GitHub-samarbeid. Du kan lage veikart for prosjektene dine, som egentlig er tidslinjer som alle i teamet ditt kan se på. I disse visningene kan du justere oppgaver slik at de samsvarer med prioriteringene dine, sammen med etikettvalg og filtreringsevner. Du kan også angi milepæler for å spore prosjektets fremdrift.

ZenHub gir et mer tilkoblet virtuelt arbeidsområde der du kan tilordne forskjellige teammedlemmer til oppgavene dine. Dette programmet er et spesielt flott alternativ hvis du administrerer produkter og varelager. ZenHub vil spore prosjektene dine og hjelpe deg med å passe på restordrer og fange problemer før de skjer. Du kan også spore alle trender eller tempo-problemer for produktutgivelsene dine.

ZenHub Fordeler og ulemper

Fordelene med ZenHub er at de lar deg gjøre mer produktutgivelsesadministrasjon, noe som hjelper deg å øke produktiviteten og forhindre feil. Ulempene med ZenHub er at de ikke har flere funksjoner for planlegging som kalendervisninger eller rapportanalyse.

Hvorfor ZenHub er bedre enn Trello

Mens Trello bruker kort for å spore notater og oppgaver, lager ZenHub fulle veikart for deg å se produktets tidslinjer og oppfylle dine mål.

6. MeisterTask

MeisterTask

MeisterTask er sannsynligvis et av de mest tilpassbare alternativene for å hjelpe teamet ditt til å glede seg over arbeidstiden og øke effektiviteten. Det inkluderer tilpassede ikoner og bakgrunn for det virtuelle arbeidsområdet ditt.

Dette programmet har mange automatiseringsalternativer og lar deg koble til forskjellige oppgaver, slik at du enkelt kan se hvordan de påvirker hverandre. Du kan lage en ubegrenset mengde oppgaver og subtasks, og MeisterTask gir deg muligheten til å spore tiden du bruker på dem. Hvis du har ting du gjør om og om igjen, lar dette programmet deg lage repeterende oppgaver med tilpassede felt. Dette kan hjelpe deg med å unngå feil og få arbeidet ditt til å gå videre på en raskere side.

MeisterTask gir deg gode delingsalternativer mellom grupper eller i prosjekter. Det lar deg også ha flere administratorer for teamet og gruppene dine. En annen flott funksjon er at den inneholder mange rapporter du kan analysere og spore. Disse inkluderer statistikk over ditt prosjekt og samsvarsrapporter. Du kan også eksportere data. En unik funksjon er at MeisterTask har løsninger for å integrere med annen styringsprogramvare, inkludert Trello.

MeisterTask Fordeler og ulemper

Fordelene med MeisterTask er at de gir deg sporingsalternativer og automatisering for effektivitet. Ulempene med MeisterTask er at mange av tilpasningsfunksjonene deres er mer for utseende enn for arbeidsløsninger.

Hvorfor MeisterTask er bedre enn Trello

MeisterTask kan faktisk integreres med Trello, slik at du kan hente informasjonen din fra plattformen deres, slik at du kan bruke all denne programvarens tilleggsfunksjoner.

7. Klikk på Opp

clickup

Nøkkeltrekningen til ClickUp er det ledelsesalternativer for teamet ditt. De tilbyr flere forskjellige visninger du kan velge mellom for å få det virtuelle arbeidsområdet til å fungere for deg. Du kan vise en liste, boks, tavle, kalender, fil eller skjemavisning. Du kan velge en Gantt-visning også.

Avhengig av målene for teamet ditt, kan du også velge kompleksiteten i synet ditt, sammen med filtervalg. Når du administrerer teamet ditt, lar det deg se forskjellige profiler og enkelt opprette og redigere oppgaver for dem. Disse oppgavene vises deretter i oppgaveskuffen, og gjør det raskt å skifte frem og tilbake mellom dem.

ClickUp inkluderer en notisblokkfunksjon og skylagring. Når du legger igjen kommentarer til lagdokumenter, kan du faktisk tildele handlinger eller roller i kommentaren din, og det er et live chat-alternativ også.

ClickUp Fordeler og ulemper

Fordelene med ClickUp er at du kan justere for målene dine, inkludert redigering av prosjekter og bytte mellom oppgaver. Ulempene med ClickUp er at det kan være vanskelig å ikke doble opp oppgavene, siden du kan tilordne dem mange forskjellige steder.

Hvorfor ClickUp er bedre enn Trello

ClickUp har flere organisasjonsalternativer enn Trello, spesielt når det gjelder lister og visninger. De har flere tilpassede alternativer, sammen med bedre rapporteringsfunksjoner som regneark, filer og tidssporing.

Beste Trello-alternativer: Sammendrag

hei alternativer

Hvis du er ute etter en enkel, intuitiv, brukervennlig prosjektstyringsprogramvare, er Trello et godt valg, men hvis du vil ha et kraftigere alternativ til Trello, er Asana ikke noe valg.

Selv om Trello er et brukervennlig og visuelt tiltalende verktøy i Kanban-stil og ideelt for mindre team, men for større komplekse prosjekter der flere interessenter er involvert, spesielt når det gjelder delegering av oppgaver og styring av flere prosjekter, såsana og den sofistikerte og kraftige programvaren er det åpenbare valget.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map