7 beste pCloud-alternativer

pCloud er en sikker og brukervennlig skylagringstjeneste som gir deg 10 GB gratis lagring, og tilbyr rimelige levetidsplaner for opptil 2 TB. Misforstå ikke det er en god service, men det er bra der ute.


pCloud er et av de mest populære skylagringsalternativene på markedet. Den tilbyr 10 GB lagringsplass gratis når du registrerer deg, og en haug med andre gode funksjoner.

Beste pCloud-alternativer i 2020:

 • Beste totalt sett: er en utmerket leverandør av skylagring og det ligner på pCloud, men når det gjelder sikkerhet, er Sync.com bedre fordi null kunnskapskryptering kommer inkludert gratis, med pCloud må du betale ekstra for det.
 • Runner-up, beste sammenlagt: er et godt valg for bedrifter og samarbeidsteam, siden det tilbyr mye mer samarbeids- og sikkerhetsfunksjoner enn pCloud.
 • Beste gratis alternativ til pCloud: er det beste gratis alternativet, og integrasjonen med Google Docs, Sheets og tredjepartsapper gjør dette til et flott alternativ for den personlige brukeren.

Skyen er et bredt begrep som generelt refererer til tilgang og bruk av eksterne datatjenester via Internett. Det innebærer samhandling med fysisk datamaskinvare på eksterne steder gjennom dedikert programvare over Internett.

Når du laster opp en fil til en skylagringstjeneste som pCloud eller Sync.com, lagres filen på et fysisk sted i et datasenter et sted i verden. Plasseringen av datasenteret er uten betydning siden alle datasentre er koblet til internett og kan nås fra hvor som helst i verden.

Bruken av skytjenester frigjør oss fra bruk av vår tradisjonelle personlige lagring som harddisker der informasjonen vår kan gå tapt på grunn av tyveri, ødeleggelse eller funksjonsfeil på harddisken..

Hva er pCloud?

pCloud er en skybasert leverandør av lagringstjenester som lar deg lagre dine digitale data i skyen.

pcloud

pCloud gir en personlig lagringsplass der alle filene og mappene dine kan lagres. Tjenestene deres kan nås via programvaren deres i form av stasjonære og mobile applikasjoner. pCloud er tilgjengelig for iOS, Android, Windows, MacOSX og Linux. Lagringsplass er tilgjengelig på alle enheter, noe som betyr at hvis jeg laster opp en fil ved hjelp av datamaskinen, vil filen være tilgjengelig på telefonen eller nettbrettet mitt.

pCloud gir også sikkerhet for filene som lastes opp. De sikrer at filene er trygge fra hackere og andre nettkriminelle. Med sin siste sikkerhetsfunksjon, kalt pCloud Crypto, filer er kryptert på datamaskinen din selv før de lastes opp. Krypteringen gjøres ved hjelp av en privat nøkkel som er generert og bare kjent av datamaskinen din. Dette betyr at selv pCloud ikke vet hva slags fil du laster opp. Krypteringen er ende til ende.

pCloud-funksjoner

pCloud gir brukerne muligheten til å lagre filene sine på skyen, med sikkerhet for at filene vil forbli intakte og sikre.

Disse filene kan nås fra hvor som helst i verden ved å logge deg på pCloud-kontoen. Øyeblikkelig synkronisering sikrer at filene som lastes opp på en datamaskin, umiddelbart er tilgjengelige på alle andre datamaskiner for bruk.

pcloud-grensesnitt

pCloud muliggjør fildeling og samarbeid. Fildeling kan gjøres på tre måter, først ved å opprette en kobling og dele den til alle som kan bruke lenken til å laste ned filene. En annen måte å dele filer på er ved å invitere andre pCloud-brukere til en mappe. Kontrollen av den delte mappen er utelukkende i hendene på invitereren. Innbyderen kan gi redigeringstilgang for å tillate samarbeid om et dokument.

pCloud Fordeler og ulemper

Den største fordelen med å bruke pCloud er at du får 10 GB gratis lagringsplass for påmelding. Du kan også øke din gratis lagringsplass ved å installere mobilappen og henvise venner og familie. Det er en av de billigste leverandørene av skylagring. Det er premium planer starter på $ 3,99 per måned med 500 GB.

pCloud tilbyr livstidsadgangsplaner til $ 175. Det tilbyr også integrasjon med Facebook, Instagram, OneDrive og andre slik at filer som lastes opp dit, umiddelbart kan sikkerhetskopieres til pCloud. pCloud tilbyr også kryptering av militær karakter for sikkerhet. pCloud har også et enkelt og intuitivt å bruke grensesnitt.

Ulempene med pCloud inkluderer fraværet av online redigeringsfunksjoner som Google Docs. Dessuten er det Crypto, en ende til ende krypteringsfunksjon, er bare tilgjengelig som en betalt tillegg. De konstante oppdateringene kan bli overveldende og datakrevende for brukerne. Flotte alternativer for pCloud blir diskutert nedenfor.

1. Sync.com

sync.com

Sync.com er en leverandør av skylagringstjenester som gjør det enkelt å lagre, dele og få tilgang til filene dine hvor som helst. Den viktigste sikkerhetsfunksjonen er end-to-end-kryptering som sikrer at opplastede filer er 100% sikre.

Fildeling er enkelt med sync.com. Brukere kan dele filer uansett størrelse og format, selv om mottakerne ikke har en synkroniseringskonto. Brukere kan dele mapper og bruke andre funksjoner som passordbeskyttelse, varsler, utløpsdatoer og tillatelser for å beholde kontrollen over de delte mappene. Redigeringer på filer er spilt inn, og du kan velge å gjenopprette en tidligere versjon av et dokument. Slettede filer kan også gjenopprettes ved å klikke på en knapp.

Syncs gratis plan tilbyr 5 GB gratis lagring, selv om dataoverføringen er begrenset. Betalte planer er heller ikke dyre, starter på $ 49 i året, med 500 GB lagringsplass. Premieplanene tilbyr ubegrenset dataoverføring og lagring fra 2 TB, noe som skal være nok for personlig bruk. Prioritert e-poststøtte er tilgjengelig med aktivitetslogger for planene.

Synkroniseringsapper er tilgjengelige for Windows, Android, iOS og Mac-plattformer. Synkronisering er tilgjengelig for hvilken plattform du bruker. Sync har øyeblikkelig synkronisering av filer, slik at du kan ha filene dine hvor som helst. Syncs mobilapper har en ekstern låsefunksjon, som lar brukere låse ut enheten sin fra alle andre enheter som er logget inn på Sync-kontoen.

Fordeler og ulemper med Sync.com

Fordelene med å bruke Sync er at det har et end-to-end-krypteringssystem som sikrer at dataene til brukerne holdes private og sikret til enhver tid. Sync holder også tidligere versjoner av dokumenter, noe som gjør det enkelt for brukere å gjenopprette en tidligere versjon eller slettede filer.

Ulempene med å bruke Sync er at det er dyrere enn pCloud. Dessuten får man 10 GB gratis lagringsplass på pCloud, mens Sync bare tilbyr 5 GB.

Hvorfor Sync er bedre enn pCloud

Den største fordelen med Sync fremfor pCloud er at Sync har en standard end-to-end-kryptering for alle brukere. Synkronisering har også en ekstern lockout-funksjon for å beskytte kontoen din hvis du mistenker uvanlig aktivitet på de påloggede enhetene dine. Begge funksjonene gjør Sync til et flott alternativ for pCloud.

2. Dropbox

dropbox

Dropbox er også en leverandør av skylagringstjenester som har utvidet tjenestene sine til å omfatte samarbeid og konstant tilgang til lagret materiale hvor som helst i verden. Det er verdens første smarte arbeidsområde. Dropbox lar deg fokusere på de tingene som betyr noe.

Dropbox er designet for å få brukerne til å holde seg organisert. Endringer gjort fra en enhet vil bli synkronisert på alle enheter, og eliminere behovet for å frakte enheter eller filer rundt.

Dropbox tilbyr Dropbox-papirdokumenter som lar brukerne opprette og redigere dokumenter – Microsoft Office og andre formater rett i Dropbox-kontoen. Dette kutter tiden som kunne vært brukt på å søke eller bytte mellom apper under arbeidet. Denne funksjonen åpner også for et godt samarbeid, noe som betyr at to eller flere personer kan co-redigere et dokument.

Dropbox analyserer brukeraktivitet for å skape din smarte skrivebordsopplevelse, foreslå innhold for deg og hjelpe deg med å holde deg organisert hele tiden. Det smarte forslaget lar deg også hoppe tilbake til filer du sannsynligvis vil trenge, ved å holde dem alle klare for deg.

Dropboxs gratis plan tilbyr 2 GB gratis lagringsplass og kan bare synkroniseres på tre enheter. De profesjonelle planene starter på $ 10 i måneden med 2 TB lagringsplass.

Fordeler og ulemper med Dropbox

Det viktigste med å bruke Dropbox er at den har en funksjon for å lage og redigere dokumenter som gir mulighet for sømløst samarbeid om dokumenter. Dropboxs kalender foreslår også intelligent møteinnhold med notatmaler som gjør prosessen med å arrangere et møte enkelt.

Ulempene med å bruke Dropbox er at den ikke er så billig som pCloud. Det er også mindre sikkert enn pCloud. Det tilbyr bare 2 GB gratis lagringsplass.

Hvorfor Dropbox er bedre enn pCloud

Dropbox er et flott alternativ til pCloud fordi det lar brukerne opprette og redigere dokumenter samtidig. Til tross for mange funksjoner, er Dropbox fortsatt veldig enkelt å bruke, noe som er flott for elever som foretrekker noe enkelt å lære.

3. Box.com

box.com

Box.com er en skyhåndtering og fildelingstjeneste for bedrifter. Box tilbyr et enkelt sted å sikre, administrere og dele innhold. Den har databeskyttelse fra ende til ende, med 2FA og vannmerke for å forhindre datalekkasjer.

Box støtter også samarbeid. Med Box kan du opprette et sentralt arbeidsområde der filer er lagret, og team kan enkelt redigere, kommentere, dele filer samt tildele oppgaver.

Boxs arbeidsflyt gir brukere mulighet til å automatisere repeterbare oppgaver på få minutter. Dette frigjør brukeren til å bruke mer tid på det som betyr mest. Box gir også et bredt spekter av integrasjoner over mer enn 1400 apper.

Den gratis planen har 10 GB gratis lagring, mens premiumplanen tilbyr 100 GB for $ 10 per måned.

Box.com Fordeler og ulemper

Den største fordelen ved å bruke Box er det brede spekteret av integrasjoner. Det betyr at uansett dokumentets kilde, kan du sømløst integrere det i boksen. Et viktig problem med å bruke Box er at det er dyrt siden det ble designet for bedrifter.

Hvorfor Box.com er bedre pCloud

Box.com er et flott alternativ til pCloud fordi det tilbyr et bredt spekter av integrasjoner som man ikke finner på pCloud. Hvis du skal jobbe med et bredt spekter av dokumenter, er Box dit du kan dra.

4. Google Drive

Google Disk

Google Drive er en skylagringstjeneste levert av Google. Alle med en Gmail-konto eier automatisk en Google Drive, med 15 GB lagringsplass. Dessuten vil Google lagre bildene dine gratis, selv om kvaliteten ikke vil være den beste.

Google Drive tilbyr også online dokumentredigering, gjennom Google Docs for direkte samarbeid. Det tilbyr også integrasjon med Microsoft Office for sømløs grensesnitt mellom kontor- og google-dokumenter.

Googles premiumplan starter på $ 1,95 per måned med 100 GB lagring.

Fordeler og ulemper med Google Drive

Den største fordelen ved å bruke Google Drive er at du får gratis 15 GB gratis lagringsplass. Google Drive gir også tilgang til offline. Ved å bruke Google Drive kan du dessuten ypperlige delings- og samarbeidsverktøy.

Den største ulempen med å bruke Google Drive er filstørrelsesgrensene. Innebygde bilder i andre dokumenter skal ikke overstige 2 MB, og tegn i et tekstdokument er begrenset til 1 024 000.

Hvorfor Google Drive er bedre enn pCloud

Google Drive er et flott alternativ for pCloud fordi det gir større samarbeid gjennom Google Docs enn pCloud. Google Drive er også billigere enn pCloud.

5. Microsoft OneDrive

Microsoft onedrive

OneDrive eies og drives av Microsoft. Skytjenestene er gode, og deres gratis konto kommer med 5 GB gratis lagringsplass. OneDrive Premium-planer gir deg også et gratis abonnement på Microsoft-kontoret.

OneDrive tilbyr også flott integrasjon på tvers av forskjellige applikasjoner. Applikasjonene er også tilgjengelige på alle plattformer, Android, iOS og Mac. Premieplanene deres starter på $ 1,99 per måned med 100 GB gratis lagringsplass.

Fordeler og ulemper med OneDrive

En stor fordel for OneDrive er at den er billig. I tillegg gir premiumplaner deg et gratis abonnement på Microsoft-kontoret. Forutsetningen for å bruke OneDrive er at den ikke tilbyr ende til ende-kryptering.

Hvorfor OneDrive er bedre enn pCloud

OneDrive er bedre enn pCloud fordi det er billigere. Det tilbyr også sømløs integrasjon med MS Office.

6. Mega

mega

Megas skytjenester kommer med en ende til ende-kryptering ved bruk av AES 128 for alle filer. De gir skylagring, innholdsorganisasjon, samarbeid og deling. Applikasjonene deres er tilgjengelige på Android, iOS, Windows og Linux-plattformer. Megas gratis kontoer har 15 GB gratis lagringsplass, men med en begrenset overføringskvote per måned.

Mega fordeler og ulemper

Mega gir kryptering fra ende til ende for filoverføring. En viktig ulempe er at det er en grense for overføringer per måned.

Hvorfor er Mega bedre enn pCloud

Mega er et flott alternativ til pCloud fordi det tilbyr kryptering fra ende til ende, mens pCloud’s Crypto bare er tilgjengelig som et betalt tillegg.

7. iDrive

iDrive

iDrives nettskytjenester er fokusert på bedrifter, fagfolk og bedrifter. Deres gratis plan kommer med 5 GB gratis lagring mens betalte planer starter på $ 59,12 i året med 2 TB lagringsplass. De tilbyr samarbeidsverktøy og gjenopprettingsalternativer for filene dine. Deres applikasjoner er tilgjengelige på alle plattformer.

iDrive Fordeler og ulemper

iDrive er billig med tanke på den store lagringsplassen på 2 TB for 59,12 dollar i året. Den største ulempen med iDrive er at de ikke har ubegrenset lagring.

Hvorfor iDrive er bedre enn pCloud

iDrive er et flott alternativ til pCloud fordi det er billigere med tanke på den store lagringen av 2 TB plass tilgjengelig for $ 50,12.

ofte stilte spørsmål

Hva er pCloud?

pCloud er en sikker og brukervennlig leverandør av skylagringstjenester som gir deg 10 GB gratis skylagring, og den tilbyr rimelige levetidsplaner for opptil 2 TB.

Hva er fordeler og ulemper med pCloud?

pCloud tilbyr et brukervennlig grensesnitt, 24/7 support, rimelige tilgangsplaner for levetid og en sjenerøs mengde på 10 GB gratis lagringsplass. pCloud’s viktigste svikt er at ende-til-ende-kryptering bare kommer som et betalt tillegg.

Hva er de beste pCloud-alternativene?

De best betalte alternativene til pCloud er Sync.com og Box.com. Det beste gratis alternativet er Google Drive.

Beste pCloud-alternativer – Sammendrag

beste pcloud-alternativer

pCloud.com tilbyr gode skylagringstjenester, men andre leverandører av skylagring konkurrerer med dem. Hvis du er ute etter gratis og enkel lagringsplass, så gå til Google Disk, med 15 GB gratis lagring.

Hvis du er ny og vil ha noe veldig enkelt å bruke, gå til Dropbox med sine forenklede brukergrensesnitt. For sikker ende til ende kryptert skylagring for arbeid og bedrifter, anbefaler jeg Sync.com på det sterkeste for sine omfattende funksjoner og enkelhet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map