7 beste Hootsuite-alternativer

Hvis du vil øke din tilstedeværelse på sosiale medier som en virksomhet eller en påvirker, må du lage og legge ut mye innhold. Det er her et sosialt mediehåndteringsverktøy som Hootsuite kommer inn. Men det er flotte der ute.


Uansett hvilken plattform du ønsker å utvide følgene dine på, er den viktigste delen å legge ut nytt innhold regelmessig for å holde dine følgere engasjert. Selv om det å lage innhold er noe du ikke kan automatisere, kan du enkelt automatisere å legge det ut på sosiale medier med verktøy som Hootsuite.

De beste Hootsuite-alternativene i 2020:

 • Beste totalt sett: er det beste alt-i-ett-styringsverktøyet for sosiale medier der ute etter min mening for å planlegge og administrere innhold for alle dine sosiale mediekontoer.
 • Runner-up, beste sammenlagt: ikke leveres med en gratis plan, men den har en billigere premiumplan som kobler opptil fem sosiale mediekontoer. Jeg elsker også SocialPilots innholdskurasjonsevner.
 • Beste gratis alternativ til Hootsuite: er det beste gratis nettstedet for sosiale medier som Hootsuite der ute, den gratis planen, la deg koble til tre av, hvilken som helst kombinasjon av, Facebook, Instagram, Twitter og LinkedIn.

Hva er Hootsuite?

beste hootsuite-alternativer

Hootsuite lar deg gjøre det administrer alle dine sosiale medieprofiler fra ett dashbord. Men det er ikke den beste delen. De beste delen om å bruke Hootsuite er at det lar deg gjøre det opprett en innholdskampanjekalender.

I stedet for å lage og legge ut nytt innhold hver dag, lager du massevis av innhold på forhånd og automatisere oppslaget med Hootsuite.

Planlegge innlegg i sosiale medier er bare en del av hva Hootsuite har å tilby. Det lar deg også gjøre det automatisere ompostering for innhold. Uten et verktøy som Hootsuite, har du ingen måte å vite hvordan innleggene dine på sosiale medier presterer.
Hootsuite tilbyr et dashbord der du kan sjekke hvordan innholdet ditt presterer på tvers av sosiale medieplattformer som Facebook, Twitter, Pinterest og Instagram.

Hootsuite funksjoner og planer

Hootsuite er mer enn bare et planleggingsverktøy for sosiale medier. Det lar deg gjøre det administrer alle sosiale medier-profiler fra ett dashbord og gir et fugleperspektiv av hvordan virksomheten din presterer på tvers av sosiale medier.

hootsuite planer

Hootsuite lar deg styre over 35 sosiale nettverk inkludert Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, LinkedIn, Pinterest og mange flere. Det lar deg planlegge ubegrensede innlegg på alle disse plattformene. Den tilbyr også verktøy for innholdsinnsamling som hjelper deg å lage mer innhold på kortere tid.

Hootsuites startplan lar deg administrere opptil 10 sosiale medier profiler. Startplanen tilbys kl $ 29 per måned når det betales årlig.

Fordeler og ulemper med Hootsuite

Hootsuite kan hjelpe deg automatisere administrasjonen av sosiale medier og sparer timer hver måned som du kan bruke på å lage mer innhold. Det tilbyr også analyse for alle sosiale mediekontoer som kan gi deg et fugleperspektiv av hvordan innleggene dine på sosiale medier presterer og hvor du kan gjøre det bedre.

Hvis du driver en bedrift, kan Hootsuite spare deg for mye problemer og gjøre innholdsmarkedsføring enda mer effektiv for deg ved å la deg planlegg innholdskampanjen din.
Hootsuite tilbyr hundrevis av funksjoner og kan være en drastisk forbedring i hvordan du administrerer tilstedeværelsen på sosiale medier.

Men samtidig, det kan være litt dyrt hvis du bare begynner. Den er laget for bedrifter og ikke enkeltpersoner eller påvirkere som bare er i gang.

Beste Hootsuite-alternativer i 2020

Uansett årsak, her er noen av beste Hootsuite-alternativer du kan finne på Internett:

1. Sendbar

sendible

 • Planer fra $ 29 / month eller $ 24 / month, når faktureres årlig (30-dagers gratis prøveperiode)
 • Nettsted: https://www.sendible.com/

Sendible er et sosialt mediehåndteringsverktøy som brukes av over 10 000 bedrifter rundt om i verden. Den støtter planlegging av innlegg for Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest og mange andre sosiale mediesider. Det tilbyr også å planlegge innlegg på bloggplattformer inkludert WordPress, Medium, Blogger og Tumblr.

Med Sendible får du tilgang til funksjoner som innebygd analyse for alle støttede sosiale medieplattformer og automatisk resirkulering av eviggrønt innhold. Med Sendible kan du enkelt automatisere tilstedeværelsen på sosiale medier.

Sendible lar deg opprette og administrere din innholdsfremmende kalender for alle sosiale medier og bloggplattformer ett sted. Du kan enkelt planlegge innlegg måneder i forveien.

Sendbare planer:
Sendible tilbyr en 30-dagers gratis prøveperiode som du kan registrere deg på uten å oppgi kredittkortopplysningene dine. På startplanen deres får du ubegrenset planlegging for opptil 12 tjenester (kontoer på sosiale medier) for bare $ 29 per måned.

Hvorfor Sendible er et godt alternativ til Hootsuite:
Hootsuite tillater bare å koble opptil 10 sosiale mediekontoer i startplanen som koster $ 29 per måned; Sendible tillater derimot opptil 12 kontoer på sosiale medier.

2. AgoraPulse

agorapulse

 • Planer fra $ 99 / måned eller $ 89 / måned når det faktureres årlig (28-dagers gratis prøveversjon)
 • Nettsted: https://agorapulse.com/

AgoraPulse brukes av over 17 000 markedsførere av sosiale medier over hele verden. Det er et administrasjonsverktøy for sosiale medier bygget for seriøse bedriftseiere og byråer som håndterer dusinvis av klienter.

Det gjør det ikke bare enkelt planlegge innhold for sosiale medier-plattformer, men det hjelper deg også administrere og svare på kommentarer via en enkel innboks som alle lagkameratene dine kan få tilgang til.

Det beste med AgoraPulse er at den tilbyr en innebygd CRM for å hjelpe deg med å administrere alle kundene dine på sosiale medieplattformer. Du kan koble til og administrere Facebook-, Twitter-, Instagram-, YouTube- og LinkedIn-kontoene dine med AgoraPulse fra et enkelt dashbord.

Selv om AgoraPulse tilbyr dusinvis av fantastiske funksjoner som kan endre måten du administrerer sosiale medier på, anbefaler jeg ikke dette verktøyet hvis du bare begynner på, da det kan være litt kostbart for nybegynnere.

AgoraPulse planer:
AgoraPulses planer starter kl 99 dollar per måned og tillater å koble opptil 10 sosiale mediekontoer med opptil 2 brukerkontoer (for administrasjon).

Hvorfor AgoraPulse er et godt alternativ til Hootsuite:
AgoraPulse er mer egnet for bedrifter med mange kunder. Det tilbyr en enkel CRM du kan bruke til å administrere og spore kundene dine på støttede sosiale medieplattformer.

3. Sprout Social

spirer sosialt

 • Planer fra $ 99 / måned (30-dagers gratis prøveperiode)
 • Nettsted: https://sproutsocial.com/

Spire Social brukes av noen store aktører innen online markedsføring som Glassdoor, Grubhub og Vice. Det tilbyr en enkel måte å administrere tilstedeværelsen på sosiale medier på på tvers av plattformer og planlegge vanlig innhold.

Det gir deg verktøyene du trenger for å lage og administrere en tidsplan for promotering av sosiale medier. Med Sprout Social kan du også overvåke sosiale medier for nøkkelord, profiler og lokasjoner.

Det gir deg også muligheten til administrere kommentarer fra alle sosiale medier-profiler direkte fra en enkelt innboks som hele teamet ditt kan få tilgang til. Dette gjør det utrolig enkelt å svare på kommentarer og holde seg i sløyfen til det dine følgere snakker om.

Akkurat som AgoraPulse, er Sprout Social ikke egnet for nybegynnere eller bedrifter som bare starter med markedsføring på sosiale medier. Sprout Socials startplan koster 99 dollar per måned per bruker og gir bare mulighet til å administrere 5 profiler. Men Sprout Social er utrolig nyttig hvis du har mange følgere på sosiale medier.

Spire sosiale planer:
Sprout Socials startplan gjør det mulig å administrere opptil 5 sosiale medier profiler og koster $ 99 per bruker per måned.

Hvorfor Sprout Social er et godt alternativ til Hootsuite:
Sprout Social er bygget for lag som vil administrere tusenvis av følgere fra en enkelt innboks. Sprout Social tilbyr mye bedre CRM- og kundeadministrasjonsfunksjonalitet enn Hootsuite.

4. SocialPilot

socialpilot

 • Planer fra $ 30 / month eller $ 25 / month når faktureres årlig (14-dagers gratis prøveversjon)
 • Nettsted: https://socialpilot.co/

SocialPilot er et alt-i-ett-markedsføringsverktøy for sosiale medier som brukes av slike som markedsføringsguru Neil Patel. Det lar deg planlegge innlegg for alle store sosiale plattformer som Twitter, Facebook, LinkedIn, Instagram og lignende.

Det lar deg også gjøre det planlegge innlegg visuelt ved å bruke en kalendervisning. I motsetning til andre verktøy på denne listen, er SocialPilot bygget for små bedrifter, bloggere og de som nettopp begynner. Startplanen deres tilbyr å koble opptil 25 profiler, 3 brukerkontoer og ubegrenset planlegging for bare $ 30 per måned.

SocialPilot planer:
SocialPilots startplan gjør det mulig å administrere og planlegge innlegg for opptil 25 profiler for bare $ 30 per måned eller $ 25 per måned hvis du betaler årlig.

Hvorfor SocialPilot er et godt alternativ til Hootsuite:
SocialPilot er så mye som tre ganger billigere enn Hootsuite da det gjør det mulig å koble til 25 sosiale medieprofiler og tre brukerkontoer for bare $ 30 per måned, mens Hootsuite bare tillater 10 profiler og en brukerkonto for $ 29 per måned.

5. eClincher

eClincher

 • Planer fra $ 59 / måned og 15% avslag når det faktureres årlig (14-dagers gratis prøveversjon)
 • Nettsted: https://eclincher.com/

eClincher er et kraftig planleggingsverktøy for sosiale medier som fungerer med Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og andre store sosiale medier-plattformer. Den kommer med alt du trenger for å administrere og øke din tilstedeværelse på sosiale medier.

Du får en innholdskalender til planlegg innlegg uker eller måneder i forveien. Du får også en sosial innboks å administrere alle kommentarene og samtalene med kundene dine og følgere på ett sted.

En ting jeg ikke liker med dette verktøyet, er at det krever at du abonnerer på et tillegg som koster $ 50 per måned per profil hvis du vil ha Twitter CRM-funksjoner. Noen andre verktøy på denne listen tilbyr den gratis.

eClincher planer:
eClinchers grunnleggende plan gjør det mulig å koble opptil 10 profiler, og lar planlegge ubegrensede innlegg for bare 59 dollar per måned.

Hvorfor eClincher er et godt alternativ til Hootsuite:
eClincher er et avansert administrasjonsverktøy for sosiale medier laget for avanserte brukere. Hvis du vil ha mer innsikt og avanserte funksjoner, er eClincher et godt valg.

6. Buffer

Buffer

 • Gratis (begrenset) plan og premium planer fra $ 15 / month (14-dagers gratis prøveperiode)
 • Nettsted: https://buffer.com/

Buffer er et av de eldste og mest populære planleggingsverktøyene for sosiale medier. De har eksistert i veldig lang tid og tilbyr dusinvis av funksjoner for å forenkle planlegging av sosiale medier og oppretting av innhold.

Hvis du bare begynner, anbefaler jeg på det sterkeste å gå med Buffer som deres planene er veldig rimelige og verktøyet er et av de enkleste å lære / bruke.

Bortsett fra bare planlegging av sosiale medier, får du også tilgang til bufferen nettleserutvidelse som lar deg planlegge et innlegg på sosiale medier uten å forlate siden du leser.

Hvis du for eksempel vil tweete en interessant artikkel du leser, kan du planlegge en tweet med bare et klikk på ikonet for utvidelse av bufferen.

En ting jeg ikke liker med Buffer, er at det bare tillater planlegging av opptil 100 innlegg samtidig på startplanen. De fleste andre verktøy på denne listen tillater planlegging av et ubegrenset antall innlegg på en gang.

Bufferplaner:
Buffer’s startplan gjør det mulig å planlegge 100 innlegg til enhver tid for opptil 8 sosiale medier-profiler for bare $ 15 per måned.

Hvorfor Buffer er et godt alternativ til Hootsuite:
Hvis du bare begynner, er Buffer et mye bedre alternativ til Hootsuite fordi du for $ 15 per måned planlegger opptil 100 innlegg for opptil 8 sosiale medier profiler.

7. Samfunnsrapport

Samfunnsrapport

 • Planer fra $ 49 / måned (30-dagers gratis prøveperiode)
 • Nettsted: https://www.socialreport.com/

Samfunnsrapport er et enkelt sosialt medie- og engasjementstyringsverktøy som er tusenvis av bedrifter rundt om i verden. Det lar deg planlegge innlegg for alle store sosiale medier-plattformer inkludert Facebook, Twitter, Instagram, YouTube og LinkedIn.

Sosial rapport gir deg og teamet ditt muligheten til administrer alle samtalene dine (kommentarer og meldinger) med dine følgere ett sted. Den tilbyr også dusinvis av beregninger og analysefunksjoner for å gi deg et inntrykk av hvordan innholdet ditt presterer på sosiale mediesider.

Sosialrapport planer:
Social Report sin startplan koster 49 dollar per måned og tillater planlegging av ubegrensede innlegg for opptil 25 profiler.

Hvorfor Social Report er et godt alternativ til Hootsuite:
Social Report tilbyr mange avanserte analyse- og administrasjonsfunksjoner som Hootsuite mangler. Det gir deg også muligheten til å adskille profiler basert på prosjektnavnområder.

Hootsuite-alternativer: Sammendrag

Så hva er de beste konkurrentnettstedene som Hootsuite?

Hvis du bare begynner og ønsker å spare penger, anbefaler jeg å gå med begge Buffer eller SocialPilot. Buffer tillater planlegging av 100 innlegg for opptil 8 profiler for bare $ 15 per måned.

SocialPilot koster derimot $ 30 per måned og lar deg administrere 25 profiler og lar deg planlegge ubegrensede innlegg. Hvis du er bundet for kontanter, er Buffer det beste alternativet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map