7 beste grammatikkalternativer

Grammarly er en av de mest populære grammatikk- og skriveanalyseverktøy på internett. Det er en enorm oppgradering fra stavekontrollene som er innebygd til Microsoft Word og nettlesere som Google Chrome. Men det er en haug med virkelig gode der ute. Her er en samling av de beste.


Selv om Grammarly kan hjelpe deg med å fikse grammatikkfeil og forbedre skrivestilen din, er det kanskje ikke det beste alternativet for deg. Det er andre verktøy der ute som du må sjekke ut før du går all-in på Grammarly.

For å spare deg med timer med forskning, har vi samlet noen av beste alternativ til Grammarly det er på markedet.

Beste grammatikkalternativer i 2020:

 • Beste totalt sett: er mye mer enn bare en grammatikkontroller. Det er en skrivermentor som analyserer skrivestilen din og tilbyr forslag for å forbedre den.
 • Runner-up, beste sammenlagt: er et alt-i-ett-brukervennlig grammatikkontroll-, tegnsetting- og stavekontrollverktøy som automatisk oppdager og korrigerer misbrukte ord og grammatikkfeil.
 • Beste SEO alternativ til Grammarly: er skriveassistent for SEO, markedsførere og tekstforfattere. Den gjør det Grammarly gjør, men det gir deg også tekstanalyse og innholdsoptimalisering for å oppdage SEO-problemer, slik at du kan fikse dem og få bedre rangeringer.

Hva er grammatisk?

beste grammatikkalternativer

Grammatikk er et gratis verktøy som sjekker skrivingen din for grammatikkfeil, stavefeils, og tilbud forslag på å forbedre skrivestilen din. Det kan hjelpe deg med å unngå feil før du trykker på send-knappen i din neste e-post.

Ikke flere korrekturlesende e-post hundre ganger før du trykker på send-knappen. Grammatisk gjør det for deg og gjør det mye bedre enn standard stavekontroller som tilbys av operativsystemet og nettleseren.

Grammatikkfunksjoner

Grammarly er tilgjengelig for alle plattformene der du kan skrive. Det er tilgjengelig som en utvidelse for nettlesere som Google Chrome og Firefox. Det er også tilgjengelig som et frittstående stasjonært program for Mac og Windows. Ikke bare det, men det kommer også med en app for Android og iOS som kan erstatte standardtastaturet ditt med Grammarly.

grammatiske apper

Grammatisk sjekker for over 200 grammatikkfeil du kan gjøre i teksten. Den tilbyr også forslag til forbedring av skrivestilen din slik at den passer til den tonefallet du ønsker å formidle.

Med Premium-versjonen får du 250 flere grammatikkontroller, avansert plagieringdeteksjon og forslag til forbedring av ordforråd.

grammatiske funksjoner

Grammatikk fordeler og ulemper

Grammatikk er tilgjengelig gratis for alle enhetene dine og kan enkelt fange enkle grammatikkfeil. Men hvis du vil ha det beste som dette verktøyet har å tilby, må du ta ut lommeboken.

De Pro versjon av grammatisk tester teksten din mot mye mer grammatiske feil og sjekker til og med teksten for plagiering.

Selv om Pro-versjonen kan gi deg en hånd i korrekturlesing av skrivingen din, koster den 139 dollar per år eller 59 dollar per kvartal eller du kan gå med de dyreste av alle planer, den månedlige planen, som koster $ 29 per måned.

Hvis du nettopp begynner eller har lite budsjett, er ikke Grammarly pro-versjonen den beste løsningen for deg.

Beste grammatikkalternativer

ProWritingAid

ProWritingAid

ProWritingAid brukes av tusenvis av profesjonelle forfattere, redaktører og studenter over hele verden. Det er mye mer enn bare en grammatikkontroller. Den analyserer skrivestilen din og tilbud forslag å forbedre det.

Det fungerer også som en skrivermentor som hjelper deg med å forbedre skrivingen din hver gang du bruker den. Det fungerer på tvers av alle dine favorittskrivingsprogrammer og nettsteder, inkludert Google Docs, Microsoft Outlook, Open Office osv.

Funksjoner

 • Apper og utvidelser er tilgjengelige for alle nettlesere inkludert Google Chrome og Firefox.
 • Fungerer med applikasjoner som Microsoft Outlook, Microsoft Word, Google Docs, Scrivener og Open Office.
 • En grammatikkontroller, stilredigerer og skrive mentor pakket i ett verktøy.

Hvorfor bruke ProWritingAid i stedet for Grammarly

Hvis du vil ha mer enn bare en grammatikkontroll, bør du prøve ProWritingAid. Den analyserer skrivingen din og gir deg forslag for å forbedre skrivingen din og fungerer som en veileder for å hjelpe deg med å forbedre skrivestilen din.

Ingefær programvare

ingefær programvare

Ingefær programvare er en av de beste grammatikkontroller verktøy på Internett. Det er tilgjengelig for Chrome, Firefox og Safari som nettleserutvidelse. Det er også tilgjengelig for iOS og Android, slik at du kan skrive feilfri på alle enhetene du bruker.

Ingefæren nettleserutvidelse fungerer på nesten alle nettsteder, inkludert de du bruker hyppigst, for eksempel Twitter og Facebook, eller Slack og Zendesk, hvis du driver en bedrift

Funksjoner

 • Applikasjoner er tilgjengelige for Android- og iOS-enheter.
 • Nettleserutvidelser fungerer på alle nettsteder, inkludert de populære som Facebook og Twitter.
 • Analyserer skrivingen din og tilbyr forslag for å forbedre skrivestilen din.

Hvorfor bruke ingefær i stedet for grammatisk

Ingefær jobber på flere nettsteder enn Grammarly. Det fungerer veldig bra med forretningsapplikasjoner som Zendesk, Slack og andre.

Copywritely

Copywritely

I motsetning til de andre verktøyene på denne listen, Copywritely er opprettet med det eneste formål lage SEO-optimalisert innhold. Den analyserer innholdet ditt og tilbyr forslag til forbedring av det både for folk og søkemotorer. Den sjekker teksten for både grammatikkfeil og stavefeil. Den tilbyr også forslag for å forbedre skrivestilen din.

Det brukes av tusenvis av tekstforfattere, markedsførere og redaktører som ønsker å lage et best mulig innhold for publikum.

Det beste med dette verktøyet er at det analyserer konkurrentens innhold og tilbyr forslag på å gjøre din bedre optimalisert for søkemotorer. Den kommer også med dusinvis av innebygde oppgavemaler som hjelper deg med å outsource skriftene dine til frilans tekstforfattere. Den sjekker også teksten din for plagiering.

Ikke bare det, men det analyserer også innholdet ditt for søkeordtetthet for å hjelpe deg unngå algoritmiske straffer fra Google. Det lar deg oppdage fylling av søkeord og forbedre forholdene dine for søkeordmålretting. Det gir også innholdet et lesbarhetspoeng og gir forslag til å forbedre det.

Funksjoner

 • Det hjelper deg å lage innhold som er elsket av både mennesker og søkemotorer.
 • En av de enkleste måtene å optimalisere innholdet ditt for søkemotorer uten å miste kvaliteten.
 • Den tilbyr forslag for å fikse grammatikk og stavefeil. Den tilbyr også forslag for å forbedre skrivestilen din.

Hvorfor bruke tekstforfatter i stedet for grammatisk

Copywritely er laget for SEO og innholdsmarkedsførere som ønsker å produsere innhold av beste kvalitet som kan rangere høyt i søkemotorer og er elsket av leserne.

Hemingway Editor (Desktop App)

Hemingway Editor

Hemingway Editor, i motsetning til andre verktøy på denne listen, er et skriveanalyseverktøy som hjelper deg med å forbedre skrivingen din. Selv om den ikke tilbyr grammatikkontroll, analyserer den teksten din og tilbyr hundrevis av forslag for å forbedre den.

Hemingway Editor er en desktop-app for Windows og Mac OSX, og den koster 19.99 dollar.

Å skrive i Hemingway vil ikke bare gjøre skrivingen din mer lesbar men vil også forbedre skrivestilen din hver gang du bruker den. Det forteller deg når skrivingen din er vanskelig å lese, eller når du bør bytte ut ord med et bedre alternativ. Det beste med dette verktøyet er at gir innholdet en lesbarhetsvurdering.

Funksjoner

 • Et skriveverktøy brukt av mange profesjonelle bloggere og forfattere.
 • Det hjelper deg med å analysere skrivingen din og gir forslag til å gjøre det mye mer leselig.
 • Bruk dette verktøyet sammen med andre grammatikkontrollverktøy som Grammarly for å få mest mulig ut av det.

Hvorfor bruke Hemingway Editor i stedet for Grammarly

Hemingway Editor er ikke en grammatikkkontroll eller stavekontroll. Det er et skriveverktøy som hjelper deg med å forbedre skrivestilen din og gjøre den mer lesbar og tilgjengelig for alle. Når det brukes sammen med Grammarly eller et annet grammatikontrollverktøy, kan det hjelpe deg med å forbedre skrivestilen din og gjøre den mer lesbar.

Whitesmoke

Whitesmoke

Whitesmoke er en av de eldste og mest populær grammatikkontroll verktøy på Internett. WhiteSmoke er mye mer enn bare en stavekontroll. Det er en korrekturleser som hjelper deg å fikse alt fra enkle grammatiske feil til stilfeil. WhiteSmoke brukes av populære merker som Dictionary.com, Pearson, McGill og University of Toronto.

Funksjoner

 • En av de eldste og mest pålitelige grammatikkontrollene på Internett.
 • Det hjelper deg med å fikse grammatikkfeil og gir forslag for å forbedre skrivestilen.
 • Tilgjengelig for både stasjonære og mobile enheter, slik at du kan skrive feilfri på alle enhetene dine.

Hvorfor bruke WhiteSmoke i stedet for Grammarly

WhiteSmoke er et premium korrekturlesingsverktøy som bruker de nyeste naturlige språkteknologiene for å hjelpe deg å skrive bedre og til og med forbedre skrivingen din.

PaperRater

PaperRater

PaperRater er et online verktøy som sjekker skrivingen din for Grammatikk og stavefeil, og plagiering. Det er bare tilgjengelig som et online verktøy, så det er ikke nødvendig å laste ned en desktop-applikasjon eller installere en nettleserutvidelse. Den gratis versjonen av appen gjør det mulig å sjekke opptil 5 sider per innsending.

Premium-abonnementet gjør det imidlertid mulig å sjekke opptil 20 sider per innsending.

Funksjoner

 • Et gratis verktøy som sjekker skrivingen din for grammatiske feil og stavefeil.
 • Lar sjekke tekst for plagiering.
 • Den tilbyr forslag som hjelper deg med å forbedre skrivingen og gir skrivingen din poengsum.

Hvorfor bruke PaperRater i stedet for Grammarly

PaperRater er gratis for opptil 50 innleveringer per måned. Den analyserer skrivingen din og gir den en poengsum. Den tilbyr også forslag som hjelper deg med å forbedre skrivestilen din.

LanguageTool

LanguageTool

LanguageTool er en korrekturlesingsprogramvare som tilbyr forslag for å fikse grammatiske feil og stavefeil i teksten din. Det er tilgjengelig som nettleserutvidelse for både Google Chrome og Firefox.

Det er en av beste verktøy når det gjelder korrekturlesing. Det kan hjelpe deg med å fikse grammatiske feil og forbedre skrivestilen din. Den premiumversjonen av dette verktøyet sjekker teksten din mot 2500 forskjellige feil og gir forslag for å forbedre skrivingen din.

Det beste med dette verktøyet er at det fungerer med mange forskjellige språk inkludert engelsk, tysk, fransk, nederlandsk, etc. Den sjekker skriverens feil for alle språkene som støttes.

Funksjoner

 • Fungerer med mange andre språk enn bare engelsk.
 • Kontrollerer teksten for over 2500 feil.
 • Det hjelper deg å fikse grammatikk og stavefeil, men hjelper deg også med å forbedre skrivestilen din.

Hvorfor bruke LanguageTool i stedet for Grammarly

Grammatisk støtter bare engelsk. LanguageTool kommer med støtte for mange andre språk enn engelsk, inkludert tysk, fransk, rumensk og nederlandsk.

Konklusjon

Så, er grammatikk noe bra? Det kan du vedde på! Grammarl y er en av de beste avanserte og brukervennlige skriveassistentene for å eliminere grammatikk, stavefeil og tegnsetting feil.

Alle verktøyene på denne listen tilbyr en gratis versjon for testen din før du kjøper den. Jeg anbefaler å teste minst ett eller to alternativer på denne listen før du nøyer deg med det du liker. De fleste av disse verktøyene vil tilby forslag som hjelper deg med å forbedre skrivestilen din.

Hvis fokuset ditt forbedrer skrivestilen din, anbefaler jeg at du går med Hemingway Editor. Det er tilgjengelig for både nett og som et frittstående desktop-program. Det tilbyr ikke grammatikkontroll, så vi anbefaler at du bruker den sammen med et grammatikontrollverktøy som Grammarly eller Ginger.

Hvis du vil ha et verktøy som kan hjelpe deg med å forbedre skrivestilen din og også sjekke teksten for feil, anbefaler jeg at du følger med ProWritingAid. Det vil hjelpe deg med å forbedre skrivingen din og sjekke skrivingen din for feil.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map