7 beste ExpressVPN-alternativer

Internett-leverandøren din kan se Internett-trafikken din og logger sannsynligvis nettleserloggen din. Derfor trenger du en VPN-tjeneste som ExpressVPN for å kryptere trafikken i en kryptert tunnel. Her er samlingen min om akkurat nå.


Når du ser noe på Google, vet Internett-leverandøren nøyaktig hva du Googlet og fra hvilket sted. Det er alltid en middel mann som ser på Internett-aktiviteten din. EN virtuelt privat nettverk (VPN) krypterer internetttrafikken din og skjuler og beskytter din online identitet.

Beste ExpressVPN-alternativer i 2020:

 • Beste totalt sett: har alt du ønsker fra en god VPN inkludert personvern, sikkerhet, hastighet og et enormt antall lokasjoner og servere.
 • Runner-up, beste sammenlagt: er et amerikansk VPN-selskap som legger vekt på hastighet, sikkerhet og personvern – med mange forbindelser til en lav pris

Hva er ExpressVPN

expressvpn-alternativer

ExpressVPN leverer i omtrent alle områder. VPN-nettverket deres er raskt, sikkert, og det blokkerer Netflix og støtter torrenter.

ExpressVPN er en VPN-tjeneste som lar deg surfe på internett anonymt. Når du bruker en VPN, er det ingen som kan spore stedet eller aktiviteten din på nettet. Ikke engang tjenesteleverandøren din eller ditt lands myndigheter.

Fordelene med ExpressVPN

ExpressVPN tilbyr en enkel VPN-tjeneste som hjelper deg med å sikre alle enhetene dine og surfe på internett anonymt uten at noen vet det. De tilbyr apper for alle enheter og plattformer, inkludert Smart TV-er, Android, iOS, PlayStation og til og med din Internet Router-enhet.

Hovedfunksjonene inkluderer:

 • Streng “ingen logging” -policy.
 • 160 VPN-serverplasseringer i 94 land over hele verden.
 • Innebygd hastighetstestfunksjon.
 • Best-i-klassen 256-bit AES-kryptering.
 • Anonyme IP-, Kill-Switch-, Netflix- og P2P-serverkompatibilitet.
 • IP-adresse maskering.
 • Bruk 3 enheter med 1 abonnement.

Er ExpressVPN pålitelig? Hvis sikkerhet er en av dine primære bekymringer, kan du være trygg på at ExpressVPN tar sikkerhet på alvor. De fleste brukere vil bare trenge standard (og sikreste) “OpenVPN”, ExpressVPN støtter også SSTP, L2Tp / IPsec og PPTP-protokoller.

Når du bruker en VPN-tjeneste, kan du enkelt få tilgang til nettsteder som er blokkert i ditt land eller av din ISP.

ExpressVPN er fantastisk VPN-tjeneste, men du bør vite at det er konkurransesider som ExpressVPN der ute. Her er en liste over de beste ExpressVPN-alternativene akkurat nå:

1. NordVPN

nordvpn

 • Offisiell webside: www.nordvpn.com
 • Over 5000 VPN-servere over hele verden i mange forskjellige land.
 • De billigste prisene du kan finne på Internett.

Hvorfor bruke NordVPN i stedet for ExpressVPN

Det er det’t mange VPN-tjenesteleverandører på Internett som kan slå NordVPN’priser. De fleste VPN-tjenester inkludert ExpressVPN betaler $ 100 for sin årlige plan.

Men med NordVPN kan du få 3 års service for bare 100 dollar.

De har tusenvis av servere over hele verden og lar deg velge hvilket land du vil koble deg til. NordVPN er etter min mening det beste alternativet til ExpressVPN.

Hvorfor bruke ExpressVPN i stedet for NordVPN

ExpressVPN har flere lokasjoner å velge mellom enn NordVPN. Appene deres dekker alle enhetene og plattformene dine inkludert Smart TV-er, PlayStation, Android og iOS.

2. BulletVPN

bulletvpn

 • Offisiell webside: www.bulletvpn.com
 • Retningslinjer for nulllogging.
 • Globalt nettverk av VPN-servere lar deg velge landet du ønsker å få tilgang til Internett fra.

Hvorfor bruke BulletVPN i stedet for ExpressVPN

BulletVPN tilbyr en nullregistreringspolicy. Det betyr, de ikke’t loggfør noen av aktivitetene dine på serverne deres. Dette forbedrer personvernet ditt og etterlater ingen fotavtrykk.

Hvorfor bruke ExpressVPN i stedet for BulletVPN

Hvis du bruker flere enheter for å surfe på Internett, er ExpressVPN det beste valget. De tilbyr apper for alle enheter og plattformer inkludert PlayStation, Android, iOS, Mac og Smart TV-er.

3. IPVanish

ipvanish

 • Offisiell webside: www.ipvanish.com
 • 40 000+ delte IP-adresser over hele kloden.
 • Null trafikklogger.

Hvorfor bruke IPVanish i stedet for ExpressVPN

IPVanish har blitt omtalt på mange populære nettsteder som CNN, NBC News, Mashable, TechRadar og PCMag.com.

Hvis du vil ha en VPN-tjeneste som ikke fører logger over trafikken din på noen av serverne deres, kan du gå med IPVanish. Med retningslinjene Zero Traffic Logs kan du være trygg på at ingen av aktivitetene dine online blir logget.

Hvorfor bruke ExpressVPN i stedet for IPVanish

ExpressVPN er litt enklere å bruke enn IPVanish. Hvis du bruker mange enheter og vil ha en enkel app, er ExpressVPN den beste veien å gå.

4. VyprVPN

vyprvpn

 • Offisiell webside: www.vyprvpn.com
 • Anbefalt og brukt av systemadministratorer av Reddit.
 • Ingen logger politikk.

Hvorfor bruke VyprVPN i stedet for ExpressVPN

VyprVPN-apper er tilgjengelige for praktisk talt alle plattformer og enheter inkludert Linux, Windows, iOS, Android, Mac og til og med ruterne dine. Deres retningslinjer for ikke-logging lar deg surfe på Internett uten å etterlate deg noen sporavtrykk.

Hvorfor bruke ExpressVPN i stedet for VyprVPN

ExpressVPN er litt lettere å lære, men koster mye mer enn VyprVPN. De tilbyr deg tilgang til et nettverk med over 3000 VPN-servere over hele verden. Det betyr at du kan koble deg til Internett fra praktisk talt alle land du ønsker.

5. CyberGhost

cyberghost vpn

 • Offisiell webside: www.cyberghost.com
 • Vinner av BestVPN.com Award.
 • Null loggføringspolicy.

Hvorfor bruke CyberGhost i stedet for ExpressVPN

CyberGhost tilbyr et veldig enkelt og brukervennlig grensesnitt som gjør det enkelt for selv nybegynnere å bruke tjenesten. De tilbyr apper for alle enhetene dine, inkludert Android, iPhone, Windows og Mac. Gjennomsnittlig rangering for tjenesten deres er 9,4 på TrustPilot.

Hvorfor bruke ExpressVPN i stedet for CyberGhost

ExpressVPN tilbyr apper som kan dekke personvernet ditt på alle enhetene du bruker. De tilbyr apper for over et dusin forskjellige plattformer og enheter inkludert Android, iOS, Mac, Windows, Chromebook, Kindle Fire, Xbox, Playstation, Apple TV og mye mer enheter.

6. Mullvad

mullvad

 • Offisiell webside: www.mullvad.net
 • En VPN-tjeneste bygget for utviklere og programvarefolk.
 • Ingen aktivitetslogger i det hele tatt.

Hvorfor bruke Mullvad i stedet for ExpressVPN

Mullvad er en avansert VPN-tjeneste for folk som vet hva de gjør og ønsker å være et spøkelse på Internett. Mullvad gjør det ikke’t ber deg om e-post eller personlig informasjon.

I stedet får du et kontonummer og bruker deretter kontonummeret for å koble deg til Mullvad og betale for tjenesten. De oppfordrer til betaling i form av kontanter eller Bitcoin for å holde identiteten din privat.

Hvorfor bruke ExpressVPN i stedet for Mullvad

Hvis du er det’t en avansert bruker, og hold deg så unna Mullvad. Den’er bygget for brukere som vet hva de gjør. ExpressVPN er et mye bedre valg hvis du vil ha et ett-klikk-oppsett for alle enhetene dine.

7. Privat Internett-tilgang (PIA)

privat internett tilgang (pia)

 • Offisiell webside: www.privateinternetaccess.com
 • En av de eldste og mest pålitelige VPN-tjenestene.
 • Pålitelig av store merker som MSN Money, Wired, Gizmodo og Yahoo!.

Hvorfor bruke privat internettilgang i stedet for ExpressVPN

Privat internettilgang har blitt omtalt i online magasiner som PCMag, Tom’s Guide, og Cnet. De lar deg bruke VPN-tjenesten på 10 enheter samtidig. De lar deg også velge flere VPN-gateways.

Hvorfor bruke ExpressVPN i stedet for privat internettilgang

I motsetning til privat internettilgang, er ExpressVPN et selskap med base på De Britiske Jomfruøyene. Det betyr, de ikke’t har noen datalagringsbestemmelser som skal følges.

Beste ExpressVPN-alternativer: Sammendrag

Hvis du vil ha et billigere alternativ til ExpressVPN, kan du gå med NordVPN. Det er det beste alternativet til ExpressVPN på markedet. 3-årsplanen deres koster mindre enn ExpressVPN’s 1-årsplan.

Hvis du vil ha fullstendig personvern, så gå med Mullvad. Vær forsiktig, det’er en avansert plattform og ikke egnet for nybegynnere’t registrer deg med mindre du er flink med datamaskiner.

De don’t ber deg om personlig informasjon for å holde deg helt anonym online og tillate betaling i form av Bitcoin.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map