7 bedste Trello-alternativer

Trello er en populær og nem at bruge kanban og projektstyringssoftware. Men hvis du har brug for at administrere mere komplekse projekter med flere interessenter, er her nogle af der ude.


Trello har omkring 50 millioner registrerede brugere med 1,1 millioner aktive daglige brugere. Dette gør Trello til en af ​​de førende software til projektstyring derude.

Bedste Trello-alternativer i 2020:

 • Bedst samlet: er den mest populære projektstyringssoftware derude takket være dens brugervenlige, intuitive og kraftfulde funktioner, der hjælper teams med at koordinere og styre deres projekter.
 • Runner-up, Bedst samlet: er et kraftfuldt projektstyringsværktøj, der gør det muligt for små og store virksomheder at planlægge, koordinere og styre arbejde til komplekse projekter, hvor flere interessenter er involveret.
 • Bedste Trello-alternativ til personlig brug: personlig plan (er 100% gratis) abd er designet specifikt til freelancere, studerende, familier og til personlige projekter.

Dagens arbejdspladser er fyldt med projekter, der skal leveres rettidigt og effektivt. Projektledelse er nu en færdighed, der i stigende grad kræves af arbejdstagere. Kompleksiteten i de fleste projekter, der håndteres af arbejdere i dag, vil kræve enorme traditionelle ressourcer som storbøger, logbøger, excelark osv. For effektivt at styre eller holde styr på.

Heldigvis kan det meste af sporing og organisering af projektinformation nu håndteres af mange software på markedet. Trello er en af ​​de førende software, der leverer værktøjer til projektstyring og Kanban.

Det giver værktøjer til rapportering, organisering, planlægning og rettidig udførelse af projekter. Brug af værktøjer såsom Trello er blevet nødvendigt for enhver, der ønsker at styre og levere projekter effektivt.

Trello kan prale af omkring 50 millioner registrerede brugere med 1,1 millioner aktive daglige brugere. Dette sætter Trello som en af ​​de førende software til projektstyring derude. Trello er dog ikke den eneste projektstyringssoftware, der skal bruges. Der er mere end et dusin andre projektstyringsværktøjer, der giver de samme eller flere funktionaliteter end Trello.

Hvis du leder efter Trello-alternativer, skal du læse videre for at finde ud af mere.

Hvad er Trello?

Trello

Trello er en Kanban-stil listefremstilling, som blev foretaget af Fog Creek Software i 2011 og senere solgt til Atlassian i januar 2017.

Det er en webbaseret applikation, men har også Android- og iOS-versioner. Trello er tilgængelig på 21 sprog inklusive engelsk, finsk, fransk, tysk, polsk, russisk, italiensk, japansk osv.

Trello er en produktivitetssoftware, der tillader teamsamarbejde om projekter, projektstyring og opgavestyring. Med Trello kan brugere oprette opgaver med flere kolonner, der indeholder opgavestatus som Gør, I gang og Udført.

Trello er ideel til personlig brug og arbejdsbrug som softwareprojektstyring, skolebulletin, lektionsplanlægning, regnskab, webdesign osv. Trello kommer med et rigt API, der muliggør problemfri integration med virksomhedssystemer og andre skybaserede integrationstjenester som IFTTT og Zapier.

Trello funktioner

Trello er helt gratis for evigt til personlig brug, dog gratis plan kommer med begrænsninger der inkluderer 10 MB pr. filvedhæftning, 10 teamtavler, 1 power-up per bord, enkel automatisering af dine opgaver, kommandoer er begrænset til et kort, kort og knap. Du får også en regel pr. Bestyrelse. Du har dog ubegrænsede personlige tavler, ubegrænsede kort og ubegrænsede lister.

Trello Business Class-planen kommer på $ 9,99 pr. Måned. Abonnenter på sin erhvervsklasse nyder ubegrænset personlige tavler, ubegrænset kort, ubegrænset liste, 250 MB filvedhæftning, prioriteret support, observatører, brugerdefinerede baggrunde og klistermærker. Brugere af business class-planen har også teamfunktioner af ubegrænset team boards og board samlinger.

Power-ups kommer ubegrænset med brugerdefinerede felter, lister, kortvisning og 100+ appintegrationer. Automation butler er også tilgængelig og leveres med over 1000 kommandokørsler pr. Team og over 200 pr. Bruger. Administrator- og sikkerhedsfunktioner inkluderer 2-faktor-godkendelse, avancerede admin-tilladelser, Google-apps-login, domænebegrænset invitationer osv..

Trello Enterprise-planen koster $ 20,83 pr. Bruger pr. Måned for 100 brugere, hvor prisen falder, når antallet af brugere stiger over 100. Forretningsplanen inkluderer alle funktioner i erhvervsklassen og med meget mere. Det har organisationsdækkende tilladelser, tilknytningsbegrænsninger og power-up-administration.

Trello fordele og ulemper

Trello har bestemt nogle gode funktioner. Deres gratis plan er nok til at håndtere personlige projekter og andre projekter, der ikke er for komplekse. Trellos opdateringer er i realtid og hurtig. Der er et bord til hvert projekt, og du kan se alle oplysninger på en side, og det er nemt at oprette problemer og tildele dem til folk.

Trello har muligvis muligvis ikke alt, hvad du har brug for. For eksempel er der ikke et Gantt-diagram tilgængeligt i Trello. Du kan heller ikke skrive dokumenter eller wiki om tavler. Og du kan kun skrive enkle beskrivelser. Derudover er der en grænse for holdstørrelsen, som muligvis ikke fungerer for et større firma. Så hvis Trello ikke fungerer godt, kan du overveje et andet alternativ.

Her er syv andre softwareværktøjer, der tilbyder lignende funktionaliteter som Trello til projektstyring og Kanban.

1. Asana

asana

Asana er en fantastisk mulighed for at sætte og nå dine mål. Du kan nemt planlægge og organisere de trin, dit team har brug for for at nå det til dine frister. I Asana har du muligheden for at oprette tavler med tildelte opgaver og underopgaver. Der er masser af muligheder for let at sortere gennem disse opgaver, herunder efter deres individuelle forfaldsdato. Du kan nemt skifte elementer fra igangværende til færdige. Og Asana giver mulighed for tilpassede felter og omdøbning af kolonneindstillinger.

asana opgaver

Der er en tidslinje, der tildeler og sporer ansvar, så du kan dele planer og hurtigt opdatere dit team. Du kan også uploade regneark til Asana for at oprette tidsplaner. De har en kalender, der kan tilpasses, så du kan se og justere et projekts forfaldsdato og delmasser. Dit team kan bruge anmodningsformularer og oprette tilpasset automatisering for at forenkle din arbejdsproces og undgå ekstra fejl.

Asana giver dig over 100 integrationer og lader dig opdele projekter i forskellige porteføljer. Desuden kan du se forskellige arbejdsmængder for teammedlemmer for at sikre dig, at ingen er overbelastet.

Asana Fordele og ulemper

De unikke fordele for Asana er, at de har mulighed for uploadbar regneark og mulighed for at afbalancere dit teams arbejdsbelastning. Ulemperne for Asana er, at udsigterne er på separate platforme, hvis du ønsker en mere tilsluttet fornemmelse for dit team.

Hvorfor Asana er bedre end Trello

Asana har en tilpassbar kalender og muligheden for let at tildele opgaver og opfølgning efter deres færdiggørelse. Trello har gruppeopgaver, men har ikke næsten så mange muligheder for at kommunikere som et team. Trello-opgave / projektstyringssoftware er kortbaseret, Asana gør også kort, men en masse ekstra funktioner gør det mere alsidigt og kraftfuldt.

2. Monday.com

monday.com

Monday.com tilbyder flere visningsmuligheder. Disse inkluderer Kanban, tidslinje, kalender, kort og kortvisninger. Det inkluderer op til 50 GB lagerplads med over 150 forskellige automatiseringer til at strømline din arbejdsgang. Sammen med appindstillinger og e-mail-integrationer inkluderer Monday.com masser af sikkerhedsforanstaltninger og support.

Dette programs betjeningspaneler giver dig mulighed for at vælge forskellige kolonnetyper med indlejrede formularer og unikke tags. Du kan dele dine bestyrelser eller have private bestyrelsesindstillinger. Men en af ​​de mest interessante muligheder, som Monday.com tilbyder, er aktivitetsloggen.

Monday.com Fordele og ulemper

Fordelene er, at Monday.com tilbyder masser af opbevaring og en måde at spore hvert teammedlems aktivitet og information med indlejrede formularer. Ulemperne er, at mange af disse funktioner kræver den dyreste plan, så du skal muligvis gøre mere opgradering for at få de ønskede funktioner.

Hvorfor Monday.com er bedre end Trello

I modsætning til Trello giver Monday.com dig kolonnetilpasning og visninger til dine dashboards. Du kan dele hele bestyrelser med dit team i stedet for deres kortarkiver.

3. Fejlagtigt

wrike

Wrike er en fremragende mulighed for projekter, der inkluderer digitale aktiver. Deres tilføjelsesfunktioner inkluderer muligheder for sporing og styring af dine digitale ressourcer. Du kan redigere, gennemgå og offentliggøre dem.

Selve softwaren indeholder en enkelt platform, der hjælper dine teammedlemmer med at forblive mere forbundet. Du kan endda få et direkte overblik over, hvordan projekterne går sammen. Dette kan hjælpe med at skære ned på unødvendige e-mails og møder for at spare tid. Wrike har personlige dashboardvisninger og stærk sikkerhed med krypterede dataindstillinger.

wrike instrumentbræt

De har masser af idéer til projektskabeloner og tilbyder et kalender-, Gantt-diagram og rapportindstillinger med analyse. Wrike kan integreres med hundreder af apps. Men deres mest spændende er deres tid og budgetsporing. De giver dig også mulighed for at kontrollere de versioner af dokumenter, du deler.

Wrike fordele og ulemper

Fordelene er, at Wrike har alle én platform, så teammedlemmer kan forblive tættere forbundet, og de har tid og budgetsporing for effektivitet. Ulemperne er, at de digitale aktivastyringsfunktioner er tilføjelser snarere end at blive inkluderet i dit vigtigste Wrike-abonnement.

Hvorfor Wrike er bedre end Trello

Wrike inkluderer live visninger af dit projekt, så din teamledelse kan få svar og opdateringer i realtid. Trello på den anden side er mere afhængig af fildeling.

4. Basecamp

base Camp

Basecamp handler om at tjekke ind med dit team og din ledelse. Det inkluderer to-do lister og tidsplaner sammen med delprojekter for at holde dig mere organiseret. Du kan holde styr på alt over projektets tidslinjer og tildele teammedlemmer til ting, der skal gøres.

For at holde alle tilsluttet tilbyder Basecamp meddelelsestavler og en gruppechatsfunktion. Det inkluderer også automatisk indtastede indtjekninger med din manager. På den måde kan du holde kontakten, mens du stadig føler, at du har friheden til at fungere og udføre. Basecamp har endda et separat overblik over ledelsessyn og kontra holdmedlems synspunkter.

Denne software inkluderer fillagringsfunktioner og tilbyder en Hill Chart-visning. Det giver dig også let mulighed for at indstille dine tilgængelige timer, så du ikke bliver generet af uret.

Basecamp Fordele og ulemper

Fordele ved Basecamp er, at ledelsen lettere kan tildele opgaver og tjekke konsekvent og automatisk sammen med teammedlemmer. Ulemperne ved Basecamp er, at de ikke har så mange tilpassede funktioner som nogle af de andre programmer.

Hvorfor Basecamp er bedre end Trello

Basecamp inkluderer et Hill-diagram snarere end Gantt-diagrammet. Basecamp hævder, at Hill chart-visningen faktisk er bedre, fordi det er et klarere billede af dit projekts udvikling. I stedet for at se et antal resterende opgaver, kan du forstå, hvor ting kan være flaskehals.

5. ZenHub

zenhub

Hvis du er en GitHub-fan, vil du elske ZenHub. Det indeholder masser af GitHub-samarbejde. Du kan oprette køreplaner til dine projekter, som i det væsentlige er tidsplaner, som alle på dit team kan se. I disse synspunkter kan du justere opgaver, så de passer til dine prioriteter, sammen med etiketvalg og filtreringsevner. Du kan også indstille milepæle til at spore dit projekts fremskridt.

ZenHub giver et mere forbundet virtuelt arbejdsområde, hvor du kan tildele forskellige teammedlemmer til dine opgaver. Dette program er en særlig stor mulighed, hvis du administrerer produkter og lager. ZenHub vil spore dine projekter og hjælpe dig med at passe på restordrer og fangstproblemer, inden de sker. Du kan også nøje spore eventuelle trends eller tempoproblemer til dine produktudgivelser.

ZenHub Fordele og ulemper

Fordelene ved ZenHub er, at de giver dig mulighed for at gøre mere produktfrigivelsesstyring, hvilket hjælper dig med at øge din produktivitet og forhindre fejl. Ulemperne ved ZenHub er, at de ikke har yderligere funktioner til planlægning som kalendervisninger eller rapportanalyse.

Hvorfor ZenHub er bedre end Trello

Mens Trello bruger kort til at spore noter og opgaver, skaber ZenHub fulde køreplaner for dig at se dine produktplaner og opfylde dine mål.

6. MeisterTask

MeisterTask

MeisterTask er sandsynligvis en af ​​de mest tilpassede muligheder for at hjælpe dit team med at nyde deres arbejdstid og øge deres effektivitet. Det inkluderer tilpassede ikoner og baggrund for dit virtuelle arbejdsområde.

Dette program har masser af automatiseringsindstillinger og giver dig mulighed for at forbinde forskellige opgaver, så du nemt kan se, hvordan de påvirker hinanden. Du kan oprette en ubegrænset mængde opgaver og delopgaver, og MeisterTask giver dig mulighed for at spore den tid, du bruger på dem. Hvis du har ting, du gør igen og igen, giver dette program dig mulighed for at oprette gentagne opgaver med brugerdefinerede felter. Dette kan hjælpe dig med at undgå fejl og få dit arbejde til at flytte på en hurtigere side.

MeisterTask giver dig gode delingsmuligheder mellem grupper eller inden for projekter. Det giver dig også mulighed for at have flere administratorer til dit team og grupper. En anden stor funktion er, at den indeholder masser af rapporter, som du kan analysere og spore. Disse inkluderer statistikker over dit projekt og overholdelsesrapporter. Du kan også eksportere data. En unik funktion er, at MeisterTask har løsninger til at integrere med anden management software, inklusive Trello.

MeisterTask Fordele og ulemper

Fordelene ved MeisterTask er, at de giver dig tidsporingsmuligheder og automatisering for effektivitet. Ulemperne ved MeisterTask er, at mange af deres tilpasningsfunktioner er mere til udseende end til arbejdsløsninger.

Hvorfor MeisterTask er bedre end Trello

MeisterTask kan faktisk integreres med Trello, så du kan trække dine oplysninger fra deres platform, så du kan bruge al denne softwares yderligere funktioner.

7. Klik påUp

clickup

Det vigtigste træk til ClickUp er det styringsmuligheder for dit team. De tilbyder flere forskellige visninger, du kan vælge fra for at få dit virtuelle arbejdsområde til at fungere for dig. Du kan se en liste, en boks, et bord, en kalender, en fil eller en formularvisning. Du kan også vælge en Gantt-visning.

Afhængigt af målene for dit team, kan du også vælge kompleksiteten i dit synspunkt sammen med filtervalg. Når du administrerer dit team, giver det dig mulighed for at se forskellige profiler og nemt oprette og redigere opgaver til dem. Disse opgaver vises derefter i deres opgavebakke, hvilket gør det hurtigt at skifte frem og tilbage mellem dem.

ClickUp inkluderer en notesbogsfunktion og skylagring. Når du efterlader kommentarer til teamdokumenter, kan du faktisk tildele handlinger eller roller i din kommentar, og der er også en live chat-mulighed.

ClickUp fordele og ulemper

Fordelene ved ClickUp er, at du kan justere til dine mål, herunder redigering af projekter og skifte mellem opgaver. Ulemperne ved ClickUp er, at det kan være svært at ikke fordoble opgaverne, da du kan tildele dem mange forskellige steder.

Hvorfor ClickUp er bedre end Trello

ClickUp har flere organisationsmuligheder end Trello, især hvad angår deres lister og visninger. De har flere brugerdefinerede indstillinger sammen med bedre rapporteringsfunktioner som regneark, filer og tidssporing.

Bedste Trello-alternativer: resume

trello alternativer

Hvis du leder efter et enkelt, intuitivt, let at bruge projektstyringssoftware, er Trello et godt valg, men hvis du vil have et mere kraftfuldt alternativ til Trello, er Asana ikke noget valg.

Selvom Trello er et let at bruge og visuelt tiltalende værktøj i Kanban-stil og ideelt til mindre teams, men til større komplekse projekter, hvor flere interessenter er involveret, især når det kommer til at delegere opgaver og styre flere projekter, så er Asana og dets sofistikerede og kraftfulde software er det indlysende valg.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map