7 bedste pCloud-alternativer

pCloud er en sikker og letanvendelig cloud-lagringstjeneste, der giver dig 10 GB gratis lagerplads og tilbyder overkommelige levetidsplaner for op til 2 TB. Forkert mig ikke, det er en fantastisk service, men der er gode derude.


pCloud er en af ​​de mest populære cloud-lagringsmuligheder på markedet. Det tilbyder 10 GB lagerplads gratis, når du tilmelder dig, og en masse andre fantastiske funktioner.

Bedste pCloud-alternativer i 2020:

 • Bedst samlet: er en fremragende cloud-lagerudbyder, og det ligner pCloud, men når det kommer til sikkerhed, er Sync.com bedre, fordi nul-viden kryptering kommer inkluderet gratis, med pCloud skal du betale ekstra for det.
 • Runner-up, Bedst samlet: er et godt valg for virksomheder og samarbejdsteams, da det tilbyder meget mere samarbejde og sikkerhedsfunktioner end pCloud.
 • Bedste gratis alternativ til pCloud: er den bedste gratis mulighed, og dens integration med Google Docs, Sheets og tredjeparts apps gør dette til en fantastisk mulighed for den personlige bruger.

Skyen er et bredt udtryk, der generelt refererer til adgangen til og brugen af ​​eksterne computertjenester via Internettet. Det involverer interaktion med fysisk computerhardware på fjerntliggende steder via dedikeret software over internettet.

Når du uploader en fil til en cloud-lagringstjeneste som pCloud eller Sync.com, gemmes filen på en fysisk placering i et datacenter et sted i verden. Datacentrets placering er irrelevant, da alle datacentre er knyttet til internettet og kan fås adgang til hvor som helst i verden.

Brug af skytjenester frigører os fra brugen af ​​vores traditionelle personlige opbevaring som harddiske, hvor vores oplysninger kan gå tabt på grund af tyveri, ødelæggelse eller funktionsfejl på harddisken.

Hvad er pCloud?

pCloud er en skybaseret lagerudbyder, der giver dig mulighed for at gemme dine digitale data i skyen.

pcloud

pCloud giver en personlig lagerplads, hvor alle dine filer og mapper kan gemmes. Deres tjenester kan fås via deres software i form af desktop og mobile applikationer. pCloud er tilgængelig for iOS, Android, Windows, MacOSX og Linux. Opbevaringsplads er tilgængelig på alle enheder, hvilket betyder, at hvis jeg uploader en fil ved hjælp af min computer, vil filen være tilgængelig på min telefon eller tablet.

pCloud giver også sikkerhed for de filer, der uploades. De sikrer, at filerne er sikre fra hackere og andre cyberkriminelle. Med deres seneste sikkerhedsfunktion, kaldet pCloud Crypto, filer er krypteret på din computer endnu før de uploades. Krypteringen udføres ved hjælp af en privat nøgle, der er genereret og kun kendt af din computer. Dette betyder, at selv pCloud ikke ved, hvilken filtype du uploader. Krypteringen er ende til ende.

pCloud-funktioner

pCloud giver brugerne mulighed for at gemme deres filer på skyen med sikkerhed for, at filerne forbliver intakte og sikre.

Du kan få adgang til disse filer hvor som helst i verden ved blot at logge ind på pCloud-kontoen. Øjeblikkelig synkronisering sikrer, at filerne, der uploades på en computer, øjeblikkeligt er tilgængelige på alle andre computere til brug.

pcloud-interface

pCloud muliggør fildeling og samarbejde. Fildeling kan udføres på typisk tre måder, først ved at oprette et link og dele det til alle, der kan bruge linket til at downloade filerne. En anden måde at dele filer på er ved at invitere andre pCloud-brugere til en mappe. Styringen af ​​den delte mappe er udelukkende i hænderne på invitereren. Invitereren kan give redigeringsadgang for at give mulighed for samarbejde om et dokument.

pCloud fordele og ulemper

Den største fordel ved at bruge pCloud er, at du får 10 GB gratis lagerplads til tilmelding. Du kan også øge din gratis lagerplads ved at installere mobilappen og henvise venner og familie. Det er en af ​​de billigste udbydere af skylager. dens præmieplaner starter ved $ 3,99 pr. måned med 500 GB.

pCloud tilbyder levetidsadgangsplaner til $ 175. Det tilbyder også integration med Facebook, Instagram, OneDrive og andre, så filer, der uploades der, øjeblikkeligt kan sikkerhedskopieres til pCloud. pCloud tilbyder også kryptering af militær kvalitet for sikkerhed. pCloud har også en let og intuitiv brugergrænseflade.

Ulemperne ved pCloud inkluderer fraværet af online redigeringsfunktioner som Google Docs. Også dens Crypto, en ende til ende krypteringsfunktion er kun tilgængelig som en betalt tilføjelse. Dens konstante opdateringer kan blive overvældende og datakrævende for brugerne. Store alternativer til pCloud diskuteres nedenfor.

1. Sync.com

sync.com

Sync.com er en cloud-lagerudbyder, der gør det nemt at gemme, dele og få adgang til dine filer overalt. Dets øverste sikkerhedsfunktion er dens ende til ende-kryptering, som sikrer, at uploadede filer er 100% sikre.

Fildeling er let med sync.com. Brugere kan dele filer af enhver størrelse og format, selvom modtagerne ikke har en Sync-konto. Brugere kan dele mapper og bruge andre funktioner såsom adgangskodebeskyttelse, underretninger, udløbsdatoer og tilladelser for at bevare kontrollen over de delte mapper. Redigeringer på filer optages, og du kan vælge at gendanne en tidligere version af et dokument. Slettede filer kan også gendannes ved et klik på en knap.

Sync’s gratis plan tilbyder 5 GB gratis lagerplads, selvom mængden af ​​dataoverførsel er begrænset. Betalte planer er heller ikke dyre, starter ved $ 49 om året med 500 GB lagerplads. Præmieplanerne tilbyder ubegrænset dataoverførsel og opbevaring fra 2TB, hvilket skulle være nok til personlig brug. Prioriteret e-mail-support er tilgængelig med aktivitetslogfiler for planerne.

Synkroniseringsapps er tilgængelige til Windows, Android, iOS og Mac-platforme. Synkronisering er tilgængelig for den platform, du bruger. Synkronisering har øjeblikkelig synkronisering af filer, så du kan have dine filer hvor som helst du er. Sync’s mobile apps har en fjernlåsfunktion, der giver brugerne mulighed for at låse deres enhed fra enhver anden enhed, der er logget ind på deres Sync-konto.

Sync.com fordele og ulemper

Fordelene ved at bruge Sync er, at det har et end-to-end-krypteringssystem, der sikrer, at brugernes data holdes private og sikres på alle tidspunkter. Synkronisering opbevarer også tidligere versioner af dokumenter, hvilket gør det nemt for brugerne at gendanne en tidligere version eller slettede filer.

Ulemperne ved at bruge Sync er, at det er dyrere end pCloud. Man får også 10 GB gratis lagerplads på pCloud, mens Sync kun tilbyder 5 GB.

Hvorfor Sync er bedre end pCloud

Den største fordel ved Sync i forhold til pCloud er, at Sync har en standard ende til ende-kryptering for alle brugere. Synkronisering har også en ekstern lockout-funktion til at beskytte din konto, hvis du har mistanke om usædvanlig aktivitet på dine tilmeldte enheder. Begge funktioner gør Sync til et godt alternativ til pCloud.

2. Dropbox

dropbox

Dropbox er også en cloud-lagerudbyder, der har udvidet sine tjenester til også at omfatte samarbejde og konstant adgang til lagret materiale overalt i verden. Det er verdens første smarte arbejdsområde. Dropbox giver dig mulighed for at fokusere på de ting, der betyder noget.

Dropbox er designet til at få brugerne til at forblive organiserede. Ændringer foretaget fra en enhed synkroniseres på alle enheder, hvilket fjerner behovet for at transportere enheder eller filer rundt.

Dropbox tilbyder Dropbox-papirdokumenter, der giver brugerne mulighed for at oprette og redigere dokumenter – Microsoft Office og andre formater lige på deres Dropbox-konto. Dette reducerer den tid, der kunne være brugt på at søge eller skifte mellem apps under arbejdet. Denne funktion giver også mulighed for stort samarbejde, hvilket betyder, at to eller flere personer kan co-redigere et dokument.

Dropbox analyserer brugeraktivitet for at skabe din smarte skrivebordsoplevelse, foreslå indhold til dig og hjælpe dig med at forblive organiseret hele tiden. Det smarte forslag giver dig også mulighed for at hoppe tilbage til filer, som du sandsynligvis har brug for, ved at holde dem alle klar til dig.

Dropboxs gratis plan tilbyder 2 GB gratis lagerplads og kan kun synkroniseres på tre enheder. Dens professionelle planer starter ved $ 10 om måneden med 2 TB lagerplads.

Dropbox fordele og ulemper

Den største fordel ved at bruge Dropbox er, at den har en funktion til at oprette og redigere dokumenter, der giver mulighed for problemfrit samarbejde om dokumenter. Dropboxs kalender foreslår også intelligent mødeindhold med notatskabeloner, der gør processen med at være vært for et møde let.

Ulemperne ved at bruge Dropbox er, at det ikke er så billigt som pCloud. Det er også mindre sikkert end pCloud. Det tilbyder kun 2 GB gratis lagerplads.

Hvorfor Dropbox er bedre end pCloud

Dropbox er et godt alternativ til pCloud, fordi det giver brugerne mulighed for at oprette og redigere dokumenter samtidigt. På trods af sine mange funktioner forbliver Dropbox meget enkel at bruge, hvilket er godt for elever, der foretrækker noget, der er let at lære.

3. Box.com

box.com

Box.com er en cloud content management og fildelingsservice for virksomheder. Box tilbyder et enkelt sted at sikre, administrere og dele indhold. Det har databeskyttelse fra ende til ende med 2FA og vandmærkning for at forhindre datalækager.

Box understøtter også samarbejde. Med Box kan du oprette et centralt arbejdsområde, hvor filer gemmes, og hold kan nemt redigere, kommentere, dele filer samt tildele opgaver.

Boxs workflow giver brugerne mulighed for at automatisere gentagne opgaver på få minutter. Dette frigør brugeren til at bruge mere tid på det, der betyder mest. Box leverer også en bred vifte af integrationer i mere end 1.400 apps.

Dens gratis plan leveres med 10 GB gratis opbevaring, mens premiumplanen tilbyder 100 GB for $ 10 pr. Måned.

Box.com fordele og ulemper

Den største fordel ved at bruge Box er dens brede vifte af integrationer. Det betyder, at uanset kilden til dit dokument, kan du problemfrit integrere det i boksen. En vigtig ulempe ved at bruge Box er, at det er dyrt, da det var designet til virksomheder.

Hvorfor Box.com er bedre pCloud

Box.com er et godt alternativ til pCloud, fordi det tilbyder en bred vifte af integrationer, som man ikke kan finde på pCloud. Hvis du arbejder med en lang række dokumenter, er Box hvor du skal hen.

4. Google Drev

Google Drev

Google Drive er en cloud-lagringstjeneste, der leveres af Google. Alle med en Gmail-konto ejer automatisk et Google Drev med 15 GB lagerplads. Desuden vil Google gemme dine billeder gratis for dig, skønt kvaliteten ikke er den bedste.

Google Drive tilbyder også online dokumentredigering via Google Docs til live samarbejde. Det tilbyder også integration med Microsoft Office til problemfri grænseflade mellem kontor- og google-dokumenter.

Googles premiumplan starter på $ 1,95 pr. Måned med 100 GB lagerplads.

Fordele og ulemper ved Google Drev

Den største fordel ved at bruge Google Drive er, at du får gratis 15 GB gratis lagerplads. Google Drev giver også mulighed for offline adgang. Desuden giver Google Drive dig fremragende delings- og samarbejdsværktøjer.

Den største ulempe ved at bruge Google Drive er dens filstørrelsesgrænser. Indlejrede billeder i andre dokumenter bør ikke overstige 2 MB, og tegn i et tekstdokument er begrænset til 1.024.000.

Hvorfor Google Drive er bedre end pCloud

Google Drive er et godt alternativ til pCloud, fordi det giver større samarbejde gennem Google Docs end pCloud. Google Drive er også billigere end pCloud.

5. Microsoft OneDrive

microsoft onedrive

OneDrive ejes og drives af Microsoft. Dens skytjenester er fantastiske, og deres gratis konto leveres med 5 GB gratis lagerplads. OneDrive Premium-planer giver dig også et gratis abonnement på Microsoft-kontoret.

OneDrive tilbyder også fantastisk integration på tværs af forskellige applikationer. Dets applikationer er også tilgængelige på alle platforme, Android, iOS og Mac. Deres premium-planer starter ved $ 1,99 pr. Måned med 100 GB gratis lagerplads.

Fordele og ulemper ved OneDrive

En stor pro af OneDrive er, at den er billig. Premium-planer giver dig også et gratis abonnement på Microsoft-kontoret. Ulemperne ved at bruge OneDrive er, at det ikke tilbyder ende til ende-kryptering.

Hvorfor OneDrive er bedre end pCloud

OneDrive er bedre end pCloud, fordi det er billigere. Det tilbyder også problemfri integration med MS Office.

6. Mega

mega

Megas cloud-tjenester kommer med en ende til ende-kryptering ved hjælp af AES 128 til alle filer. De leverer skylagring, indholdsorganisation, samarbejde og deling. Deres applikationer er tilgængelige på Android, iOS, Windows og Linux platforme. Megas gratis konti leveres med 15 GB gratis lagerplads, men med et begrænset overførselskvote pr. Måned.

Mega fordele og ulemper

Mega giver kryptering fra ende til ende til filoverførsler. En stor ulempe er, at der er en grænse for overførsler pr. Måned.

Hvorfor er Mega bedre end pCloud

Mega er et godt alternativ til pCloud, fordi det tilbyder ende til ende-kryptering, hvorimod pCloud’s Crypto kun er tilgængelig som en betalt tilføjelse.

7. iDrive

Jeg kører

iDrives cloud-tjenester er fokuseret på virksomheder, fagfolk og virksomheder. Deres gratis plan leveres med 5 GB gratis lagerplads, mens betalte planer starter ved $ 59,12 om året med 2 TB lagerplads. De tilbyder samarbejdsværktøjer og gendannelsesmuligheder til dine filer. Deres applikationer er tilgængelige på alle platforme.

iDrive fordele og ulemper

iDrive er billigt i betragtning af den store lagerplads på 2 TB til $ 59,12 om året. Den største ulempe ved iDrive er, at de ikke har ubegrænset lagerplads.

Hvorfor iDrive er bedre end pCloud

iDrive er et godt alternativ til pCloud, fordi det er billigere i betragtning af den store opbevaring af 2 TB plads tilgængelig for $ 50,12.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er pCloud?

pCloud er en sikker og brugervenlig cloud storage-tjenesteudbyder, der giver dig 10 GB gratis cloud-lager, og det tilbyder overkommelige levetidsplaner for op til 2 TB.

Hvad er fordele og ulemper ved pCloud?

pCloud tilbyder et brugervenligt interface, 24/7 support, overkommelige levetidsadgangsplaner og en generøs mængde på 10 GB gratis lagerplads. pCloud’s største svigt er, at ende-til-ende-kryptering kun kommer som et betalt tilføjelse.

Hvad er de bedste pCloud-alternativer?

De bedst betalte alternativer til pCloud er Sync.com og Box.com. Det bedste gratis alternativ er Google Drive.

Bedste pCloud-alternativer – resume

bedste pcloud-alternativer

pCloud.com tilbyder fantastiske cloud-lagringstjenester, men andre cloud-lagerudbydere konkurrerer med dem. Hvis du leder efter gratis og enkel opbevaringsplads, så gå efter Google Drev, med deres 15 GB gratis opbevaring.

Hvis du er ny og vil have noget meget simpelt at bruge, så gå til Dropbox med deres forenklede brugergrænseflader. For sikker ende til ende krypteret cloud-lager til arbejde og virksomheder anbefaler jeg stærkt Sync.com for dets omfattende funktioner og enkelhed.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map