7 bedste LastPass-alternativer

Svage adgangskoder er en af ​​de vigtigste årsager til, at onlinekonti bliver hacket. Den næste årsag på listen er at bruge den samme adgangskode til flere websteder eller alle dine konti. LastPass er en fremragende password manager, men der er virkelig gode der ude.


Det er her adgangskodeadministratorer som LastPass kommer ind. De hjælper dig ikke kun med at generere stærkere adgangskoder, men de kan også huske dem for dig.

Bedste LastPass-alternativer i 2020:

 • Bedst samlet:. Dette er min favoritadgangsadministrator på grund af dens rene, enkle brugergrænseflade, sikkerhed OG leveres med gratis VPN og Dark Web-overvågning.
 • Runner-up, Bedst samlet:. Runner-up er 1Password takket være sin brugervenlighed, funktioner og fremragende sikkerhed.
 • Bedste gratis alternativ til LastPass: er markedets bedste gratis adgangskodeadministrator, det leveres fyldt med funktioner, men det er ikke det nemmeste at bruge, og grænsefladen føles forældet.

Hvad er LastPass (og hvordan det fungerer)

bedste lastpass alternativer

LastPass er et simpelt værktøj, der administrerer dine adgangskoder og øger sikkerheden for alle dine online konti. LastPass gemmer alle dine adgangskoder på din LastPass-konto bag en hovedadgangskode. Brug af et kodeordstyringsværktøj som f.eks LastPass kan 10 gange din online sikkerhed. I stedet for at bruge den samme svage adgangskode på alle siderne, kan du bruge LastPass til at generere og gemme stærke adgangskoder til alle de websteder, du bruger.

Og fordi LastPass håndterer den del af huskende adgangskoder til dig, du behøver ikke at vælge svage eller let at huske adgangskoder. LastPass er mere end bare en adgangskodemanager. Det kan gemme ikke kun adgangskoder, men også andre vigtige oplysninger såsom dine kreditkortoplysninger, dine bankkontooplysninger og endda serveradministrationsdetaljer (hvis du er i den slags ting).

Desuden kan det gem personlige oplysninger såsom navn, adresse, telefonnummer osv. Disse oplysninger udfyldes i browseren med et enkelt klik i stedet for at indtaste alt selv. Du kan få adgang til disse oplysninger på enhver enhed, som du har LastPass installeret på. LastPass tilbyder apps til alle enheder og udvidelser til næsten alle browsere.

LastPass funktioner og planer

Selvom LastPass tilbyder snesevis af sikkerhedsfunktioner, er brugergrænsefladen til at administrere alle dine adgangskoder og personlige oplysninger så enkel som den kan være. Undtagen at gemme og huske alle dine adgangskoder for dig tilbyder det også sikkerhedsfunktioner såsom en brugerdefineret To-faktorautentisering system, som du kan bruge til apps, som du muligvis vil sikre dig, f.eks. bankrelaterede apps.

lastpass planer

Når du aktiverer 2FA (tofaktorautentisering), den app, du aktiverer den på, vil bede om en adgangskode, som du kan få adgang til fra LastPass. Men det er ikke alt, LastPass har at byde på. Det leveres også med en simpel funktion, der giver dig mulighed for nemt og sikkert at dele dine adgangskoder med andre (hvis og når du har brug for). 

Fordele og ulemper ved LastPass

Der er mange grunde til, at du måske ønsker at bruge LastPass til at administrere dine adgangskoder. Den første er enkelhed og tilgængelighed. At lære at bruge LastPass tager mindre end et minut eller to.

Og det tilbyder applikationer til alle enheder og platforme, inklusive Android, iOS, Mac, Browser Extensions og Internettet. Uanset hvor du går, uanset hvilken enhed du bruger, kan du nem adgang til alle dine adgangskoder med blot et par klik eller haner. En anden grund til, at folk elsker LastPass er, at det kan udfylde alle dine brugeroplysninger til dig med bare et klik på alle enheder, den er tilgængelig på.

I stedet for at skulle slå op og derefter kopiere og indsætte din adgangskode, hver gang du vil logge ind på et websted, gør LastPass det for dig med bare et klik eller to. Du kan også aktivere Auto Fill eller endda Auto Login funktion til dine foretrukne websteder. Selvom der er mange grunde til, at folk elsker LastPass, er der nogle få grunde til, at du overvejer andre apps til adgangskodehåndtering.

En sådan grund er, at desktop-appen er, som rapporteret af nogle brugere, en smule buggy og kun er tilgængelig til Mac og ikke Windows. Desuden tilbyder den gratis version ikke alle delingsfunktioner og sætter grænser for brugen af ​​LastPass Authenticator. Selvom du mener, at LastPass er den bedste mulighed for dig, er her nogle alternativer, du skal overveje, før du går all-in med en password manager:

Bedste LastPass-alternativer lige nu

1. Dashlane

dashlane password manager

 • Dashlane er det bedste alternativ til LastPass
 • Gratis plan og premium planer fra $ 3,33 pr. Måned
 • Hjemmeside: https://dashlane.com/

Dashlane er en af ​​de mest populære passwordadministratorer på markedet. Det tilbyder en ren, enkel brugergrænseflade til at gemme og administrere alle dine adgangskoder. Det tilbyder apps til alle enheder og platforme inklusive Windows, Mac, iOS og Android.

Den bedste del ved Dashlane er, at dens premium-plan leveres med gratis VPN og Dark Web Monitoring. Hvis et websted bliver hacket, sælges de stjålne adgangskoder normalt på Dark Web. Dark Web Monitoring overvåger dine brugerkonti mod lister med hackede websteder og advarer dig, hvis det finder dit brugernavn på disse lister. Dette giver dig en chance for at ændre adgangskoder, før nogen misbruger dine konti.

Dashlane planlægger:
Selvom gratis plan tilbyder snesevis af fantastiske funktioner og er nok for de fleste brugere, det giver dig kun det gem 50 adgangskoder og kan kun bruges på en enhed. På den anden side tillader premium-versionen af ​​Dashlane ubegrænsede adgangskoder og enheder. Det tilbyder også mørk webovervågning og en gratis ledsagende VPN-service.

Hvorfor Dashlane er et godt alternativ til LastPass:
Dashlane er tilgængelig på flere enheder og platforme end LastPass, og premium-planen leveres med en VPN-service.

2. 1Password

1Password

 • Den nemmeste at bruge password manager på markedet
 • Gratis plan og premium planer fra $ 2,99 pr. Måned
 • Hjemmeside: https://1password.com/

1Password anbefales af snesevis af publikationer såsom Fast Company, The Wirecutter, Wired og TrustPilot. Det er en af nemmest at bruge password manager-apps på markedet. Grænsefladen er minimal og overvælder dig ikke med tusind indstillinger.

Denne app tilbyder snesevis af funktioner til at hjælpe dig med at holde alle dine online-konti sikre og sikre, såsom overvågning af kompromitterede logins og websteder, der understøtter 2FA. Det tilbyder uafhængige apps til Mac, iOS, Windows, Android, Linux og Chrome OS. 

1Password-planer:
Det gratis version begrænser brugere til kun en enhed. Men premiumversionen giver dig mulighed for at gemme ubegrænsede adgangskoder og genstande. Det tilbyder også op til 1 GB i dokumentlagring.

Hvorfor 1Password er et godt alternativ til LastPass:
1Password tilbyder en enklere grænseflade end de fleste andre password manager-apps.

3. Klistret adgangskode

StickyPassword

 • Bedste gratis-evig adgangskode manager
 • Gratis plan og premium planer fra $ 29.99 pr. År
 • Hjemmeside: https://www.stickypassword.com/

Klistret adgangskode er en af markedets bedste gratis adgangskodeadministratorer. Den gratis version giver dig mulighed for at gemme så mange adgangskoder og dokumenter, som du vil på alle dine enheder. Denne app leveres med apps til alle enheder og platforme inklusive, Mac, iOS, Android og Windows. Det giver dig mulighed for at gemme ubegrænsede adgangskoder, noter og dokumenter. Det leveres også med 2-faktorgodkendelse.

Sticky Password’s gratis version ligner mere en lokal app til administration af adgangskoder, der gemmer adgangskoder på dine enheder. I modsætning til andre passwordadministratorer på dette, tilbyder den gratis version af Sticky Password ikke synkronisering mellem alle dine enheder. Dine adgangskoder gemmes kun på de enheder, hvor du opretter dem. Den bedste del ved brug af premium-versionen af ​​denne app er, at de donerer en del af din betaling for at redde truede manater (ja, manater!).

Klistrede adgangskodeplaner:
Selvom gratis version tilbyder lige så mange sikkerhedsfunktioner som premium-versionen, den gratis version tilbyder ikke cloud-synkronisering, og som sådan bliver dine adgangskoder ikke synkroniseret mellem alle dine enheder. Præmieplanen synkroniserer alle dine adgangskoder og dokumenter på tværs af alle dine enheder og sikkerhedskopierer dem på skyen.

Hvorfor Sticky Password er et godt alternativ til LastPass:
Klistret adgangskode begrænser ikke din brug af to adgangskodegodkendelser selv på den gratis plan, i modsætning til LastPass.

4. Omgå

Enpass

 • Bedste offline adgangskodemanager
 • Gratis plan og premium planer fra $ 11,99 (engangsomkostninger)
 • Hjemmeside: https://enpass.io/

Enpass tilbyder et smukt minimalt interface interface, der gør det nemt at administrere alle dine adgangskoder. Dets apps er tilgængelige på Android, iOS, Mac, Linux og Windows. Den gratis version tilbyder næsten lige så mange funktioner, som premium-versionerne af denne app gør.

De eneste begrænsninger er, at du kan gem kun 20 adgangskoder i den gratis version og kan ikke oprette flere hvælvinger til at adskille data. Omgå premium-versioner af denne app tillader lagring af ubegrænsede adgangskoder og tillader oprettelse af forskellige hvælvinger baseret på brugssager som Arbejde, Familie osv..

Omgå planer:
Den gratis version af denne app tillader kun lagring af 20 adgangskoder. Det bedste ved denne app er, at premium-versionerne er tilgængelige mod et engangsgebyr. Selvom du er nødt til at købe appen for hver platform, du vil bruge den på, skal du beholde den i en levetid for kun $ 11.99 pr. Platform.

Hvorfor Enpass er et godt alternativ til LastPass:
Enpass er meget billigere end LastPass. For prisen på LastPass ‘årlige abonnement kan du få Enpass i en levetid.

5. RoboForm

RoboForm

 • Bedste freemium password manager
 • Gratis plan og premium planer fra $ 1,99 pr. Måned
 • Hjemmeside: https://roboform.com/

RoboForm er en gratis adgangskodemanager tilgængelig til alle enheder og platforme, herunder iOS, Android, Mac og Windows. Det er også tilgængeligt som en browserudvidelse til alle browsere inklusive Firefox, Chrome, Opera og Safari. Brugeren interface ligner LastPass og let at bruge.

RoboForm planer:
Det gratis version af denne app giver dig mulighed for at gemme ubegrænsede adgangskoder på alle dine enheder, men tilbyder ikke cloud-backup eller cloud-synkronisering mellem dine enheder. Den premiumversion tilbyder alt dette og sikker delingsfunktioner.

Hvorfor RoboForm er et godt alternativ til LastPass:
RoboForm er tilgængelig for flere platforme og enheder end LastPass.

6. Keeper

Keeper Security

 • Bedste i klassen sikkerhedsfokuseret password manager
 • Gratis plan og premium planer fra $ 2,49 pr. Måned
 • Hjemmeside: https://keepersecurity.com/

Keeper er en sikker adgangskodemanager markedsføres over for virksomheder. I modsætning til andre apps på denne liste er Keeper designet til virksomheder og teams, og tilbyder som sådan snesevis af sikkerhedsfunktioner og fordele. Det er en af ​​de bedst bedømte apps til adgangskodemanager på næsten alle platforme, herunder Google Play, G2Crowd, Apple Store, GetApp og Trustpilot. Det leveres med apps til alle enheder, inklusive Android, iOS, Mac og Windows.

Keeper planer:
Det gratis version kan kun bruges på en enhed. Den premiumversion tillader synkronisering mellem ubegrænsede enheder og tilbyder snesevis af sikkerhedsfunktioner.

Hvorfor Keeper er et godt alternativ til LastPass:
Keeper er designet til virksomheder og teams, der ønsker at holde deres data så sikre som muligt. Keeper tilbyder bedre sikkerhed end LastPass og er lavet til teams.

7. Bitwarden

Bitwarden

 • Bedste open source og gratis adgangskodemanager
 • Gratis plan og premium planer fra $ 1 pr. Måned
 • Hjemmeside: https://bitwarden.com/

Bitwarden er en gratis open source password manager. Det tilbyder apps til alle platforme, herunder Windows, Mac, Linux, Android og iOS. Det leveres også browserudvidelser til alle moderne browsere. Derudover, hvis du er teknisk erfaren eller en webudvikler, kan du endda få adgang til Bitwarden fra en kommandolinjegrænseflade. Det bedste ved Bitwarden er, at hvis du vil, kan du oprette det på din egen brugerdefinerede server gratis.

Bitwarden planer:
Bitwarden er helt gratis og tilbyder alle de funktioner, du nogensinde har brug for. Den gratis version giver dig mulighed for at gemme og synkronisere ubegrænsede adgangskoder på tværs af ubegrænsede enheder. Det leveres også med 2-faktor autentificering. Den premiumversion af denne app tilbyder et par ekstra avancerede sikkerhedsfunktioner og 1 GB i krypteret fillagring.

Hvorfor Bitwarden er et godt alternativ til LastPass:
Bitwarden tilbyder gratis alle de funktioner, som LastPass opkræver.

LastPass-alternativer: Resume

Selvom LastPass er stor og tilbyder hundreder af sikkerhedsfunktioner, er det ikke det bedste for alle.

Hvis du ikke kan beslutte, hvilket af disse LastPass-alternativer du vil gå med, anbefaler jeg, at du går med Dashlane. Det kommer med alle de funktioner, du nogensinde har brug for, og er lidt lettere at bruge end LastPass.

Det bedste ved Dashlane er, at dens premium-version tilbyder en gratis VPN-service, der hjælper med at sikre din browsingoplevelse.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map