7 bedste grammatikalternativer

Grammarly er en af mest populære grammatik- og skriveanalyseværktøjer på internettet. Det er en enorm opgradering fra stavekontrol, der er indbygget i Microsoft Word og webbrowsere som Google Chrome. Men der er en masse rigtig gode derude. Her er en samling af de bedste.


Selvom Grammarly kan hjælpe dig med at løse grammatikfejl og forbedre din skrivestil, er det muligvis ikke den bedste mulighed for dig. Der er andre værktøjer derude, som du skal tjekke ud, før du går all-in på Grammarly.

For at spare dig på timevis med forskning har vi samlet nogle af bedste alternativer til Grammarly der er på markedet.

Bedste grammatikalternativer i 2020:

 • Bedst samlet: er meget mere end bare en grammatikchecker. Det er en skrivementor, der analyserer din skrivestil og giver forslag til at forbedre den.
 • Runner-up, Bedst samlet: er et alt-i-et-brugervenligt grammatikontroller, tegnsætning og stavekontrolværktøj, der automatisk registrerer og korrigerer misbrugte ord og grammatikfejl.
 • Bedste SEO-alternativ til grammatik: er en skriveassistent for SEO’er, marketingfolk og tekstforfattere. Det gør, hvad Grammarly gør, men det giver dig også tekstanalyse og indholdsoptimering til at opdage SEO-problemer, så du kan løse dem og få en bedre placering.

Hvad er grammatisk?

bedste grammatikalternativer

Grammatik er et gratis værktøj der tjekker din skrivning for grammatikfejl, stavefejls, og tilbud forslag på at forbedre din skrivestil. Det kan hjælpe dig med at undgå fejl, før du trykker på send-knappen på din næste e-mail.

Ikke flere korrekturlæsende e-mails hundrede gange, før du trykker på send-knappen. Grammatisk gør det for dig og gør det meget bedre end de standard stavekontrol, der tilbydes af dit operativsystem og browser.

Grammatikfunktioner

Grammatik er tilgængelig for alle de platforme, hvor du muligvis skriver. Det er tilgængeligt som en udvidelse til webbrowsere som Google Chrome og Firefox. Det er også tilgængeligt som et enkeltstående desktop-program til Mac og Windows. Ikke kun det, men det leveres også med en app til Android og iOS, der kan erstatte dit standardtastatur med Grammarly.

grammatiske apps

Grammatisk tjekker for over 200 grammatikfejl, du muligvis laver i din tekst. Det tilbyder også forslag til forbedring af din skrivestil, så den passer til den tone, du ønsker at formidle.

Med Premium-versionen får du 250 flere grammatjekontroller, avanceret plagieringdetektion og forslag til forbedring af ordforråd.

grammatiske funktioner

Grammatik fordele og ulemper

Grammatik er tilgængelig gratis til alle dine enheder og nemt kan fange enkle grammatikfejl. Men hvis du vil have det bedste, som dette værktøj har at tilbyde, skal du tage din tegnebog ud.

Det Pro version af grammatisk tester din tekst mod meget mere grammatiske fejl og kontrollerer endda din tekst for plagiering.

Selvom Pro-versionen kan give dig en hånd i korrekturlæsning af din skrivning, koster den 139 dollars om året eller $ 59 pr. Kvartal eller du kan gå med den dyreste af alle planer, den månedlige plan, som koster $ 29 per måned.

Hvis du lige er begyndt eller har et lavt budget, er Grammarly pro-versionen ikke den bedste løsning for dig.

Bedste grammatikalternativer

ProWritingAid

ProWritingAid

ProWritingAid bruges af tusinder af professionelle forfattere, redaktører og studerende over hele verden. Det er meget mere end bare en grammatisk checker. Det analyserer din skrivestil og tilbud forslag at forbedre det.

Det fungerer også som en skrive mentor hjælper dig med at forbedre din skrivning, hver gang du bruger den. Det fungerer på tværs af alle dine yndlingsskrivningsprogrammer og websteder, herunder Google Docs, Microsoft Outlook, Open Office osv.

Funktioner

 • Apps og udvidelser er tilgængelige for alle dine browsere inklusive Google Chrome og Firefox.
 • Arbejder med applikationer som Microsoft Outlook, Microsoft Word, Google Docs, Scrivener og Open Office.
 • En grammatikontroller, typeditor og skrivementor pakket i ét værktøj.

Hvorfor bruge ProWritingAid i stedet for grammatisk

Hvis du vil have mere end blot en grammatisk checker, skal du prøve ProWritingAid. Det analyserer din skrivning og giver dig forslag til at forbedre din skrivning og fungerer som en skriftlig mentor for at hjælpe dig med at forbedre din skrivestil.

Ingefærsoftware

ingefær software

Ingefærsoftware er en af bedste grammatikontrol værktøjer på Internettet. Det er tilgængeligt for Chrome, Firefox og Safari som en browserudvidelse. Det er også tilgængeligt til iOS og Android, så du kan skrive fejlfri på alle de enheder, du bruger.

Ingefæren browserudvidelse fungerer på næsten alle websteder inklusive de websteder, du oftest bruger, f.eks. Twitter og Facebook, eller Slack og Zendesk, hvis du driver en virksomhed

Funktioner

 • Der findes applikationer til Android- og iOS-enheder.
 • Browserudvidelser fungerer på alle websteder, inklusive de populære, fx Facebook og Twitter.
 • Analyserer din skrivning og giver forslag til forbedring af din skrivestil.

Hvorfor bruge ingefær i stedet for grammatisk

Ingefær fungerer på flere websteder end grammatisk. Det fungerer meget godt med forretningsapplikationer som Zendesk, Slack og andre.

Copywritely

Copywritely

I modsætning til de andre værktøjer på denne liste, Copywritely er oprettet til det eneste formål af oprette SEO-optimeret indhold. Det analyserer dit indhold og giver forslag til forbedring af det for både mennesker og søgemaskiner. Det kontrollerer din tekst for både grammatiske fejl og stavefejl. Det tilbyder også forslag til forbedring af din skrivestil.

Det bruges af tusinder af tekstforfattere, marketingfolk og redaktører, der ønsker at skabe det bedst mulige indhold til deres publikum.

Den bedste del af dette værktøj er, at det analyserer konkurrentens indhold og giver forslag på at gøre din bedre optimeret til søgemaskiner. Den leveres også med snesevis af indbyggede opgaveskabeloner, der hjælper dig med let at outsourcere din skrivning til freelance tekstforfattere. Det kontrollerer også din tekst for plagiering.

Ikke kun det, men det analyserer også dit indhold for nøgleordetæthed for at hjælpe dig undgå algoritmiske sanktioner fra Google. Det giver dig mulighed for at registrere søgeordsudfyldning og forbedre dine søgeordsmålretningsprocent. Det giver også dit indhold et læsbarhedsresultat og giver forslag til at forbedre det.

Funktioner

 • Det hjælper dig med at oprette indhold, der er elsket af både mennesker og søgemaskiner.
 • En af de nemmeste måder at optimere dit indhold til søgemaskiner uden at miste kvaliteten.
 • Det giver forslag til at rette grammatik og stavefejl. Det tilbyder også forslag til forbedring af din skrivestil.

Hvorfor bruge tekstforfatter i stedet for grammatisk

Copywritely er lavet til SEO’er og indholdsmarkedsførere, der ønsker at producere indhold af bedste kvalitet, der kan rangere højt i søgemaskiner og er elsket af læsere.

Hemingway Editor (Desktop App)

Hemingway Editor

Hemingway Editor, i modsætning til andre værktøjer på denne liste, er et skriveanalyseværktøj, der hjælper dig med at forbedre din skrivning. Selvom det ikke tilbyder grammatikontrol, analyserer den din tekst og giver dig hundredvis af forslag til at forbedre den.

Hemingway Editor er en desktop-app til Windows og Mac OSX, og den koster $ 19.99.

Skrivning i Hemingway vil ikke kun gøre din skrivning mere læsbar men vil også forbedre din skrivestil hver gang du bruger det. Det fortæller dig, når din skrivning er vanskelig at læse, eller når du skal erstatte ord med et bedre alternativ. Den bedste del ved dette værktøj er at give dit indhold en læsbarhedsvurdering.

Funktioner

 • Et skriveværktøj brugt af mange professionelle bloggere og forfattere.
 • Det hjælper dig med at analysere din skrivning og tilbyder forslag til at gøre det meget mere læseligt.
 • Brug dette værktøj sammen med andre grammatikontrolværktøjer såsom Grammarly for at få mest muligt ud af det.

Hvorfor bruge Hemingway Editor i stedet for Grammarly

Hemingway Editor er ikke en grammatisk checker eller stavekontrol. Det er et skriveværktøj, der hjælper dig med at forbedre din skrivestil og gøre den mere læselig og tilgængelig for alle. Når det bruges sammen med Grammarly eller et andet grammatikontrolværktøj, kan det hjælpe dig med at forbedre din skrivestil og gøre den mere læsbar.

WhiteSmoke

WhiteSmoke

WhiteSmoke er en af ​​de ældste og mest populær grammatikcheck værktøjer på Internettet. WhiteSmoke er meget mere end bare en stavekontrol. Det er en korrekturlæser der hjælper dig med at løse alt fra enkle grammatiske fejl til stilfejl. WhiteSmoke bruges af populære mærker som Dictionary.com, Pearson, McGill og University of Toronto.

Funktioner

 • En af de ældste og mest pålidelige grammatiske brikker på Internettet.
 • Det hjælper dig med at løse grammatiske fejl og giver forslag til forbedring af skrivestil.
 • Fås til både stationære og mobile enheder, så du kan skrive fejlfri på alle dine enheder.

Hvorfor bruge WhiteSmoke i stedet for Grammarly

WhiteSmoke er et premium-korrekturlæsningsværktøj, der bruger de nyeste naturlige sprogteknologier til at hjælpe dig med at skrive bedre og endda forbedre din skrivning.

PaperRater

PaperRater

PaperRater er et online værktøj, der tjekker din skrivning efter Grammatik og stavefejl, og plagiering. Det er kun tilgængeligt som et online-værktøj, så det er ikke nødvendigt at downloade et desktop-program eller installere en browserudvidelse. Den gratis version af appen tillader kontrol af op til 5 sider pr. Indsendelse.

Premium-abonnementet tillader dog kontrol af op til 20 sider pr. Indsendelse.

Funktioner

 • Et gratis værktøj, der kontrollerer din skrivning for grammatiske fejl og stavefejl.
 • Tillader kontrol af tekst for plagiering.
 • Det giver forslag til at hjælpe dig med at forbedre skrivningen og giver din skrivning en score.

Hvorfor bruge PaperRater i stedet for Grammarly

PaperRater er gratis for op til 50 indsendelser pr. Måned. Det analyserer din skrivning og giver den en score. Det tilbyder også forslag, der kan hjælpe dig med at forbedre din skrivestil.

LanguageTool

LanguageTool

LanguageTool er en korrekturlæsningssoftware, der tilbyder forslag til at rette grammatiske fejl og stavefejl i din tekst. Det er tilgængeligt som en browserudvidelse til både Google Chrome og Firefox.

Det er en af bedste værktøjer, når det kommer til korrekturlæsning. Det kan hjælpe dig med at rette grammatiske fejl og forbedre din skrivestil. Den premiumversion af dette værktøj kontrollerer din tekst mod 2500 forskellige fejl og giver forslag til forbedring af din skrivning.

Den bedste del af dette værktøj er, at det fungerer med mange forskellige sprog inklusive engelsk, tysk, fransk, hollandsk osv. Det kontrollerer din skrivning for fejl på alle de understøttede sprog.

Funktioner

 • Arbejder med mange andre sprog end kun engelsk.
 • Kontrollerer din tekst for over 2500 fejl.
 • Det hjælper dig med at rette grammatik og stavefejl, men hjælper dig også med at forbedre din skrivestil.

Hvorfor bruge LanguageTool i stedet for Grammarly

Grammatik understøtter kun engelsk. LanguageTool kommer med støtte til mange andre sprog end engelsk, herunder tysk, fransk, rumænsk og hollandsk.

Konklusion

Så er grammatik noget godt? Du betcha! Grammarl y er en af ​​de bedste avancerede og brugervenlige skriveassistenter til at eliminere grammatik-, stave- og tegnsætningsfejl.

Alle værktøjer på denne liste tilbyder en gratis version til din test, før du køber den. Jeg anbefaler, at du tester mindst et eller to alternativer på denne liste, før du vælger det, du kan lide. De fleste af disse værktøjer tilbyder forslag, der hjælper dig med at forbedre din skrivestil.

Hvis dit fokus forbedrer din skrivestil, anbefaler jeg at gå med Hemingway Editor. Det er tilgængeligt for både webs og som et selvstændigt desktop-program. Det tilbyder ikke grammatikontrol, så vi anbefaler, at du bruger det sammen med et grammatikontrolværktøj som f.eks. Grammatik eller ingefær.

Hvis du ønsker et værktøj, der kan hjælpe dig med at forbedre din skrivestil og også kontrollere din tekst for fejl, anbefaler jeg, at du følger med ProWritingAid. Det vil hjælpe dig med at forbedre din skrivning og også kontrollere din skrivning for fejl.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map