7 bedste Google Drive-alternativer

Cloud-lagringssteder som Google Drev gør det nemt at sikkerhedskopiere og få adgang til filer hvor som helst og oprette og administrere dokumenter, regneark, præsentationer, undersøgelser. Google Drive er fremragende og gratis, men hvis du vil bedre synkronisering og privatliv så er der bedre der ude.


Sky lagring har ændret måder, hvorpå verden indfanger data. Det har overtaget som den vigtigste metode til datalagring: Glem alt om værelser fyldt med arkiveringsskabe, der bare sidder der og optager plads, tid og arbejdskraft til at sile igennem det.

Bedste Google Drive-alternativer i 2020:

 • Bedst samlet:. Dette er min yndlingsudbyder af cloud-lager, fordi Sync.com er overkommelig, let at bruge, leveres med stor sikkerhed og funktioner. Sync’s ende til ende krypteret lagerplatform og apps sikrer, at kun du har adgang til dine data i skyen.
 • Runner-up, Bedst samlet:. Runner-up er pCloud takket være sin billige pris, og jeg elsker engangsomkostningerne for et livstidsabonnement. pCloud’s Crypto giver kryptering på klientsiden, som krypterer dine filer på enhver enhed og gør dem usynlige for andre.
 • Bedste gratis alternativ til Google Drev: leveres med 2 GB lagerplads og er altid gratis. Dropbox bruger SSL / TLS til at beskytte data under transit. SSL / TSL opretter en sikker tunnel beskyttet af 128-bit eller højere Advanced Encryption Standard (AES) -kryptering.

Hvad er Cloud Storage?

Med opbevaring “i skyen” eller filer, dokumenter, billeder osv., Der er gemt eksternt på servere leveret af skyfirmaer, oplagrer store mængder information ikke længere så meget energi og plads, som det plejede i dagene før skyen.

Skyopbevaring betragtes også som sikrere end de fleste mainstream-opbevaringsalternativer. Det giver øjeblikkelig adgang til alt, hvad du har brug for, holdes sikkert fra alle andre, der måske vil dyppe fingrene i dine data.

De fleste virksomheder (og nogle regeringer) gemmer deres data på skyen. Cloud-platforme er også opbevaringspladser til andre data, herunder personlige minder eller fotografier.

Det siger sig selv, at du vil vælge den bedst mulige skyudbyder, og faktorer som sikkerhed og privatliv er vigtige for at afgøre, hvilken der er bedst.

Fordelene ved Cloud Storage

Cloudopbevaring er enkel: Det er nemt at uploade filer, og det er let at downloade eller dele filer. Alt hvad du behøver er internetadgang.

De fleste cloud-udbydere tilbyder en gratis mulighed med en bestemt GB mængde data uden beregning: Mere lagerbehov betyder, at du bliver nødt til at betale for det.

Cloudopbevaring garanterer enkel, sikker opbevaring af filer (og alt andet, der kan placeres i rå online data).

Det er simpelt grunden til, at skylagring er bedre.

Men er din nuværende skyudbyder den rigtige til dine behov?

Hvad er Google Drive?

Google Drev er den cloud-lagringsindstilling, du får sammen med din Google- eller Gmail-konto. Det er gratis, medmindre du vælger en af ​​deres betalte planer om at opgradere mængden af ​​lagerplads.

Google Drev

 • De første 15 GB lagerplads er helt gratis
 • Tilbyder offline visning og redigering med Googles Office-værktøjer (Dokumenter, Ark, Slides osv.)
 • Meget brugervenlig og tværplatform support
 • 2-faktor godkendelse og filversion

Fordi det leveres sammen med en Google-konto, er det blevet en enormt populær mulighed, som mange mennesker foretrækker bare fordi det er lige der.

Bruger du eller din virksomhed Google Drive?

Hvis svaret er ja, kan det være på tide at overveje nogle alternativer. Selvom Google Drev er gratis, praktisk og leveres med Google Dokumenter, Ark, Slides og andre nyttige redigeringsværktøjer, er der ulemper, der får folk til at overveje en switch.

Hvorfor ændre sig fra Google Drev?

Bekymringer om beskyttelse af personlige oplysninger og den umulige situation “Jeg har været låst ud af min Google-konto for evigt” har fået mange mennesker til at skifte til skyalternativer som Sync.com, Dropbox eller Box.

Hvilken af ​​dem er det bedste Google Drive-alternativ?

Sync.com er ret stor. Selvfølgelig skal du beslutte det selv.

Her er et kig på de bedste cloud-lageralternativer til Google Drive.

1. Sync.com

sync.com

Hvad er Sync.com?

Sync.com vokser til at være en af ​​de stærkeste konkurrenter til skylagringsplatforme som Google Drive eller Dropbox. Det har eksisteret i et par år, og det har vist sig at være et af de hurtigste og mest sikre steder, du kan gemme data online: En kombination af disse funktioner og fremragende kundeservice har gjort Sync.com til et kraftcenter for en skyoplagringsplatform, der er fantastisk til erhvervsmæssig eller personlig brug.

Nøglefunktioner

 • En større mængde lagerplads end nogen anden skyudbyder. Billigere planer har råd til så meget som 2 TB samlet lagerplads, mens planerne rettet mod virksomheder tilbyder 10 TB – og det er pr. Bruger, der er tilmeldt din hovedsky.
 • Data uploades og åbnes ved hjælp af en downloadbar dataklient eller i browser, selvom dataklienten anbefales til hurtigere upload.
 • Muligheden for automatisk datasynkronisering for at sikre, at dine enheder altid er sikkerhedskopieret.
 • Sync’s ende til ende krypteret lagerplatform og apps sikrer, at kun du har adgang til dine data i skyen.

Fordele

 • Uploadhastighed er både konsistent og hurtig: Det er en af ​​de vigtigste faktorer, især for en forretningsbaseret skyplatform.
 • Data er nemme at få adgang til overalt uden forsinkelser.
 • Kundesupport reagerer hurtigt på forespørgsler: International datalagring kræver, at kundesupport altid er der, og de kommer altid hurtigt tilbage, hvis der er problemer eller spørgsmål fra brugeren.

Ulemper

 • Brugere, der er vant til Dropbox eller Google Drive, skal muligvis tage en tutorial for at navigere i Sync.com-grænsefladen for første gang.
 • Ingen downloadbar klientsupport til LInux.

Hvorfor bruge Sync.com i stedet for Google Drive

Selvom Google Drev kan kaldes Standard, er Sync.com verdener fra hinanden med hensyn til lagerkapacitet, funktionalitet og teknisk support. Har du nogensinde prøvet at få et hurtigt svar fra de fleste andre skyfirmaer? De fleste af dem får dig til at vente, mens Sync.com interagerer med kunder i en anstændig tid – især hvis du har problemer.

Der er ingen grund til at holde sig til den begrænsede funktionalitet, der tilbydes af Google Drev, når du i stedet kan få det bedste af funktionalitet og plads med Sync.com.

2. Dropbox

dropbox

Hvad er Dropbox?

Dropbox er normalt en af ​​de første alternativer, som brugerne tager til, og folk overvejer, når de leder efter en stærk skyudbyder. De har eksisteret i lang tid, og de fleste mennesker er allerede bekendt med deres begrænsede “gratis” opbevaringsplan: Nogle har måske endda skiftet til en af ​​deres betalte planer i stedet. Dropbox.com er især kraftfuld, hvis du vil uploade on-the-go og synkronisere alle dine enheder sammen.

Nøglefunktioner

 • Gratis, personlige planer og forretningsplaner afhængigt af hvor meget data du ønsker at gemme.
 • Upload og dataadgang via en app, downloadbar desktopklient eller i-browser.
 • Enkel redigering og visningskapacitet for de mest almindelige typer af dokument- og mediefiler.

Fordele

 • Arbejder hurtigt og fungerer godt, uanset om du bruger din pc eller smartphone til at udføre det meste af uploaden.
 • Filer er nemme at organisere, søge igennem og bevæge sig rundt på skyen med bare et par klik.
 • Den gratis plan er standardindstillingen for mange mennesker og er tilfældigvis et godt alternativ for alle, der endnu ikke har meget data at stikke på skyen.

Ulemper

 • Del link kan lade hele skyens mappe være sårbar for alle med linket, når du kun ville dele en fil.
 • Glem alt om problemfri forbindelse eller download til skyen med ethvert problem med forbindelse.
 • Der er ingen offline adgang til det meste af din sky i nødsituationer.

Hvorfor bruge Dropbox i stedet for Google Drive

Hvis du er vant til Google Drev, vil Dropbox føles som en drøm, der går i opfyldelse for de fleste brugere. Funktionaliteten er bedre, og selvom Dropbox mangler den smarte “Google Docs” -editor, som du finder med Drive, udgør dens evne til at se filer i browser, app eller desktop-klient slags det for dette.

3. pCloud

pcloud

Hvad er pCloud?

pCloud er en af ​​de nyere cloud-udbydere, der kun er trådt i kraft inden for de sidste 10 år. Den rene vækst af pCloud-brugere burde være en klar indikation af, at funktionaliteten viste sig at være bedre med pCloud – og enhver, der tjekker det, skal imponere over det lettere at navigere interface.

Nøglefunktioner

 • Indbyggede medieafspillere og dokumentfremvisere giver dig mulighed for at åbne, se og streame filer direkte fra din sky, uanset hvor du er: For folk, der vil have deres yndlingsfilm og minder lige ved hånden, er dette fantastisk.
 • Automatisk upload til filer mellem enheder og direkte til skyen.
 • Selektiv synkronisering giver dig mulighed for at vælge en bestemt pc-mappe og kun synkronisere, hvad der er der: Fremragende til alle, der ikke vil have alle deres oplysninger på skyen automatisk.
 • pCloud tager sikkerhed til et højere niveau med deres pCloud Crypto. Det giver dig mulighed for at kryptere din fil på din computer eller mobil først, før du sender den til opbevaring. For at låse den op, skal du bruge den genererede nøgle kaldet CryptoPass.

Fordele

 • Deres gratis plan tilbyder 10 GB lagerplads uden beregning med andre, tungere planer tilgængelige for alle, der har brug for mere ud af det.
 • De tilbyder en levetidsplan, der tilbyder betaling en gang og adgang til en omfattende sky resten af ​​dit liv.
 • Upload og automatisk synkronisering er en temmelig nem proces for alle, der gerne vil have total kontrol (og øjeblikkelig adgang) til deres online ting.

Ulemper

 • pCloud’s cloud-lagringsmuligheder kan ikke mangle for store virksomheder: Mange har brug for langt mere end 2 TB, det maksimale beløb, de tilbyder.
 • Deres prisfastsættelse kan være dyr, hvis du ikke vælger livstidsplanerne, hvilket kan være en pragtfuld engang, hvis du bare er en personlig bruger.

Hvorfor bruge pCloud i stedet for Google Drive?

Google Drive er hidtil kommet under en stor ild for deres skylagring indtil videre. Bekymringer om sikkerhed og privatliv er blandt de største klager: Andre inkluderer en mangel på kundesupport, sandsynligheden for at låse dig ud af dit drev, hvis du mister adgang til dine enheder og en mangel på reel lagerplads, selv med deres betalte planer. pCloud topper de fleste af de problemer, som brugerne måtte have om Google Drev og giver en bedre platform, der er lettere at bruge.

4. Kasse

box.com

Hvad er boksen?

Mange brugere har måske ikke hørt om Box.com før, men det er en fantastisk cloud-lagermulighed for alle personlige brugere, der kunne bruge sikker online opbevaring. De tilbyder gratis planer og betalte alternativer, hvor begge er kraftige nok til at holde en virksomheds eller persons data sikre – og en let nok måde at uploade og få adgang til denne info.

Nøglefunktioner

 • Gratis planer, der giver dig online lagerplads på flere GB, og betalte planer, der øger denne sats til nok for en mindre virksomhed.
 • Muligheden for at uploade og downloade filer med et klik fra skyen i browseren.
 • Indstillinger for begrænset filadgang, der tillader, hvem der kan se bestemte filer, og hvornår.

Fordele

 • Box.com tilbyder en sikker sky, der tilbyder en hacker-resistent garanti, og en af ​​de få skyer der gør.
 • Hurtig upload fra de fleste steder over hele kloden.
 • Muligheden for at begrænse, hvordan folk ser filer.
 • Hver fil er krypteret ved hjælp af AES 256-bit kryptering på forskellige steder.

Ulemper

 • Der er ikke noget smart redigeringsværktøj eller fileksempelfunktion. Der er bare filnavne og muligheden for at klikke på dem for at downloade: Det er ikke smart for nogen skyudbyder.
 • Der er en automatisk cap til at uploade filer, der er større end 250MB, hvis du er på en af ​​de gratis planer. Hvad er meningen med dette?
 • Box føles langt mere avanceret end den har brug for, også for brugere, der kalder sig avancerede.

Hvorfor bruge Box i stedet for Google Drive?

Hvis du er frustreret over Google Drive, og alt hvad du leder efter er en personlig sky eller plads til at dele nogle fotos og videoer med familiemedlemmer, er Box en fantastisk mulighed at se på – selvom der stadig er bedre dem (som Sync.com ) der kan tilbyde dig mere.

Funktionalitetsspørgsmål relateret til boks (som f.eks. Manglen på forhåndsvisning af fil) betyder, at der i stedet er gode grunde til at se på Sync.com.

5. Baggrund

backblaze

Hvad er Backblaze?

Backblaze er en af ​​de nyere cloud-udbydere, der kun har eksisteret i de sidste ti år. De har formået at stå op som en af ​​de stærkeste konkurrenter for Google Drive bare for den mængde lager, de tilbyder (og deres sammenlignende pris pr. GB, hvis du skulle få fat i din lommeregner og finde ud af, hvem der virkelig giver dig mere værdi).

Nøglefunktioner

 • Øjeblikkelig upload fra mobil, browser eller deres downloadbare app.
 • Muligheden for flere planer med betalte planer, der giver flere TB tilgængelig lagerplads (og mere end andre cloud-udbydere til prisen). Der er ubegrænset lagerplads til rådighed for dem, der ikke er sikker på, hvor meget data der skal stråles sammen.
 • En filgendannelsesindstilling for de ting, som du ved et uheld kan slette og vil tilbage til skyen på et senere tidspunkt.

Fordele

 • Muligheden for ubegrænset fillagring for brugere, der har behov for det.
 • Hurtig og nem uploadproces med en let at navigere interface.
 • Sikkerhed: De garanterer, at dine data ikke bliver stjålet, solgt eller tjekket ud af nogen, der ikke er autoriseret af skyeejeren til at gøre det.

Ulemper

 • Filgendannelse kan tage et stykke tid.
 • Automatisk fil .zip-funktion til datakomprimering betyder, at du kan opleve kvalitetstab med lydfiler.
 • Sværere at navigere efter brugere, der ikke har lidt mere pc-oplevelse.

Hvorfor bruge Backblaze i stedet for Google Drive?

Med tilføjelse af ubegrænset lagerplads foretrækker enhver, der har brug for at gemme enorme mængder data ad gangen, Backblaze fremfor det sædvanlige Google Drive – især hvis du har overskredet kapaciteten, hvad Google har at tilbyde, men har flere filer til at komme op til din sky.

6. SpiderOak

SpiderOak

Hvad er SpiderOak?

SpiderOak er en mindre kendt skyudbyder, men det betyder ikke, at de går på kompromis med hastigheden, pladsen eller sikkerheden – og det kan muligvis være et godt alternativ for alle, der ønsker at komme fra Google Drev til et mere sikkert sted.

Nøglefunktioner

 • En gratis plan med op til 2 GB lagerplads.
 • Direkte Linux-support til deres desktop-klient og andre muligheder for brugere af Windows eller Mac.
 • Upload direkte gennem en app med mulighed for at se eksempler på filer.

Fordele

 • Konsekvent hurtige hastigheder, når det kommer til upload eller adgang til dit online bibliotek.
 • Let at bruge, selv for alle, der ikke er vant til at uploade platforme til sky.
 • Flere uploadplatforme, venlige til Mac, PC, Linux eller mobil.

Ulemper

 • Alvorligt mangler det, det tilbyder gratis lagerplads.
 • Betalte indstillinger er dyrere, end de har brug for: Andre udbydere som Sync.com tilbyder en bedre sammenlignende aftale.

Hvorfor bruge SpiderOak i stedet for Google Drive?

Hvis dine frustrationer med Google Drev inkluderer en mangel på kundesupport og upload eller download af forsinkelse, kan SpiderOak være et godt valg – men kun under forudsætning af, at du ikke har en masse data at gemme, og har ikke noget imod manglen af ordentlig “visning” tilføjelser i deres app. Tilføjelsen af ​​en gendannelsesindstilling udgør det.

7. Microsoft OneDrive

microsoft onedrive

Hvad er Microsoft OneDrive?

Hvis du bruger en pc, der kører Windows, har du set muligheden for OneDrive et sted på din computer før; har du måske endda hørt, at det sikkerhedskopierer filer til OneDrive og fundet din vej til skyen ved at undre dig over, hvorfor.

OneDrive er Microsofts svar på skyen, og det viser sig at være et ret kraftigt værktøj for både virksomheder og personlige brugere.

Nøglefunktioner

 • Sømløs og hurtig filupload fra appen, klienten eller direkte fra din browser.
 • Automatisk virusbeskyttelse og spyware-kontrol for alle filer, der er uploadet og delt.
 • Gratis og betalte planer, der tilbyder brugerne 10 GB mulig cloud-lager og op.

Fordele

 • Upload- og downloadhastighed med OneDrive er mere end god nok til personlig og forretning.
 • Automatisk synkronisering af dine filer (eller kun specifikke mapper) gør dette til en leg.
 • OneDrive lover anstændig sikkerhed, og det er hvad du får.

Ulemper

 • OneDrive er lavet af Microsoft og er helt afskåret fra enhver form for support til Linux.
 • Gratis muligheder er meget begrænsende, og avancerede brugere eller virksomheder finder måske heller ikke OneDrive et tilfredsstillende alternativ.
 • Frustrerende for nye brugere at lære at kende, og de fleste mennesker vil have givet op, når de finder ud af det.

Hvorfor bruge OneDrive i stedet for Google Drive?

OneDrive er et kraftfuldt og godt alternativ til Google Drev på enhver valgt dag. Det er let at bruge, sikkert og hurtigt – og det er alle de ting, som Google Drive stoppede med at være for omkring ti år siden. Selv Dropbox-brugere overvejer muligvis OneDrive i stedet – men for det bedste med hensyn til funktionalitet ser Sync.com stadig ud til at vinde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er fordele ved Google Drev?

Google Drive er gratis, synkronisering, deling og samarbejde er let at bruge, og det leveres med Google Dokumenter, Ark, Slides, Tegninger, Undersøgelser, Formularer og mere.

Hvad er ulemperne ved Google Drev?

Langsom synkronisering og langsom upload og download-hastigheder. Privatliv har været et problem, da Google Drive har været forbundet til det amerikanske nationale sikkerhedsagenturs PRISM-projekt.

Hvad er de bedste Google Drive-alternativer?

De bedst betalte alternativer til Google Drive er Sync.com og pCloud.com. Det bedste gratis alternativ er Dropbox.

Bedste Google Drive-alternativer: Resume: Så hvad er bedst?

bedste Google Drive-alternativer

Det er sikkert at sige, at der er nok muligheder for en skyudbyder, der kan få dit hoved til at dreje, når det er tid til at vælge en til dig eller dit firma. Skyopbevaring er blevet billigere, hurtigere og bedre – og nu er der flere virksomheder end blot tre sky-megalitter, der plejede at dominere industrien.

Af de fleste andre cloud-udbydere, der er gennemgået, er Sync.com også en af ​​de mest sikre: Indtil videre har de aldrig været hacket eller set deres brugerdata kompromitteret – og det er noget, som mange andre skyudbydere (selv de største) kan ikke gøre krav på.

Sync.com rangerede også det højeste med hensyn til funktionalitet, hastighed og brugervenlighed for både avancerede og begyndere.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map