Din internetudbyder kan se din internettrafik og logger sandsynligvis din browserhistorik. Derfor har du brug for en VPN-service som ExpressVPN for at kryptere din trafik i en krypteret tunnel. Her er min samling af lige nu.


Når du ser noget op på Google, ved din internetudbyder nøjagtigt, hvad du googlede, og fra hvilken placering. Der er altid en mellemmand, der kigger over din internetaktivitet. EN virtuelt privat netværk (VPN) krypterer din internettrafik og skjuler og beskytter din online identitet.

Bedste ExpressVPN-alternativer i 2020:

 • Bedst samlet: har alt, hvad du ønsker fra en god VPN, herunder privatliv, sikkerhed, hastighed og et stort antal placeringer og servere.
 • Runner-up, Bedst samlet: er et amerikansk VPN-selskab, der understreger hastighed, sikkerhed og privatliv – med masser af forbindelser til en lav pris

Hvad er ExpressVPN

expressvpn-alternativer

ExpressVPN leverer næsten alle områder. Deres VPN-netværk er hurtigt, sikkert, og det blokerer Netflix og understøtter torrents.

ExpressVPN er en VPN-service, der giver dig mulighed for at surfe anonymt på internettet. Når du bruger en VPN, vil ingen være i stand til at spore din placering eller din online aktivitet. Ikke engang din tjenesteudbyder eller dit lands regering.

Fordelene ved ExpressVPN

ExpressVPN leverer en simpel VPN-service, der hjælper dig med at sikre alle dine enheder og surfe på internettet anonymt uden nogen at vide det. De tilbyder apps til alle enheder og platforme, inklusive Smart TV’er, Android, iOS, PlayStation og endda din Internet Router-enhed.

De vigtigste funktioner inkluderer:

 • Streng politik for “ingen logning”.
 • 160 VPN-serverplaceringer i 94 lande over hele verden.
 • Indbygget hastighedstestfunktion.
 • Bedste i klassen 256-bit AES-kryptering.
 • Anonym IP-, Kill-Switch-, Netflix- og P2P-serverkompatibilitet.
 • IP-adresse maskering.
 • Brug 3 enheder med 1 abonnement.

Er ExpressVPN pålideligt? Hvis sikkerhed er en af ​​dine primære bekymringer, kan du være sikker på, at ExpressVPN tager sikkerhed alvorligt. De fleste brugere har kun brug for standard (og mest sikre) “OpenVPN”, ExpressVPN understøtter også SSTP, L2Tp / IPsec og PPTP-protokoller.

Når du bruger en VPN-tjeneste, kan du nemt få adgang til websteder, der er blokeret i dit land eller af din internetudbyder.

ExpressVPN er fantastisk VPN-service, men du skal vide, at der er konkurrerende websteder som ExpressVPN derude. Her er en liste over de bedste ExpressVPN-alternativer lige nu:

1. NordVPN

nordvpn

 • Officiel webside: www.nordvpn.com
 • Over 5.000 VPN-servere verden over i mange forskellige lande.
 • Den billigste pris, du kan finde på Internettet.

Hvorfor bruge NordVPN i stedet for ExpressVPN

Der er ikke’t mange VPN-tjenesteudbydere på Internettet, der kan slå NordVPN’s priser. De fleste VPN-tjenester inklusive ExpressVPN opkræver $ 100 for deres årlige plan.

Men med NordVPN kan du få 3 års service for kun $ 100.

De har tusinder af servere rundt om i verden og giver dig mulighed for at vælge det land, du ønsker at oprette forbindelse gennem. NordVPN er efter min mening det bedste alternativ til ExpressVPN.

Hvorfor bruge ExpressVPN i stedet for NordVPN

ExpressVPN har flere placeringer at vælge imellem end NordVPN. Deres apps dækker alle dine enheder og platforme inklusive Smart TV’er, PlayStation, Android og iOS.

2. BulletVPN

bulletvpn

 • Officiel webside: www.bulletvpn.com
 • Nul logningspolitik.
 • Globalt netværk af VPN-servere giver dig mulighed for at vælge det land, du ønsker at få adgang til internettet fra.

Hvorfor bruge BulletVPN i stedet for ExpressVPN

BulletVPN tilbyder en nul logningspolitik. Det betyder, de don’t loggfør nogen af ​​dine aktiviteter på deres servere. Dette forbedrer dit privatliv og efterlader ingen fodspor bag.

Hvorfor bruge ExpressVPN i stedet for BulletVPN

Hvis du bruger flere enheder til at surfe på Internettet, er ExpressVPN det bedste valg. De tilbyder apps til alle enheder og platforme inklusive PlayStation, Android, iOS, Mac og Smart TV.

3. IPVanish

ipvanish

 • Officiel webside: www.ipvanish.com
 • 40.000+ delte IP-adresser over hele kloden.
 • Nul trafik logfiler.

Hvorfor bruge IPVanish i stedet for ExpressVPN

IPVanish er blevet vist på mange populære websteder såsom CNN, NBC News, Mashable, TechRadar og PCMag.com.

Hvis du vil have en VPN-service, der ikke fører nogen logfiler over din trafik på nogen af ​​deres servere, skal du gå med IPVanish. Med deres Zero Traffic Logs-politik kan du være sikker på, at ingen af ​​dine online aktiviteter logges.

Hvorfor bruge ExpressVPN i stedet for IPVanish

ExpressVPN er lidt lettere at bruge end IPVanish. Hvis du bruger en masse enheder og vil have en enkel app, er ExpressVPN den bedste vej at gå.

4. VyprVPN

vyprvpn

 • Officiel webside: www.vyprvpn.com
 • Anbefalet og brugt af systemadministratorer af Reddit.
 • Ingen logfiler politik.

Hvorfor bruge VyprVPN i stedet for ExpressVPN

VyprVPN-apps er tilgængelige til stort set alle platforme og enheder inklusive Linux, Windows, iOS, Android, Mac og endda dine routere. Deres politik til ikke-logning giver dig mulighed for at surfe på Internettet uden at efterlade nogen fodspor.

Hvorfor bruge ExpressVPN i stedet for VyprVPN

ExpressVPN er lidt lettere at lære, men koster meget mere end VyprVPN. De giver dig adgang til et netværk på over 3000 VPN-servere over hele verden. Det betyder, at du kan oprette forbindelse til Internettet fra stort set ethvert land, du ønsker.

5. CyberGhost

cyberghost vpn

 • Officiel hjemmeside: www.cyberghost.com
 • Vinderen af ​​BestVPN.com Award.
 • Nul logningspolitik.

Hvorfor bruge CyberGhost i stedet for ExpressVPN

CyberGhost tilbyder en meget enkel og brugervenlig grænseflade, der gør det nemt for selv begyndere at bruge tjenesten. De tilbyder apps til alle dine enheder, inklusive Android, iPhone, Windows og Mac. Den gennemsnitlige bedømmelse af deres service er 9,4 på TrustPilot.

Hvorfor bruge ExpressVPN i stedet for CyberGhost

ExpressVPN tilbyder apps, der kan dække dit privatliv på alle de enheder, du bruger. De tilbyder apps til over et dusin forskellige platforme og enheder, herunder Android, iOS, Mac, Windows, Chromebook, Kindle Fire, Xbox, Playstation, Apple TV og meget mere enheder.

6. Mullvad

mullvad

 • Officiel webside: www.mullvad.net
 • En VPN-tjeneste, der er bygget til udviklere og softwarefolk.
 • Der er slet ingen aktivitetslogfiler.

Hvorfor bruge Mullvad i stedet for ExpressVPN

Mullvad er en avanceret VPN-tjeneste for folk, der ved, hvad de laver og ønsker at være et spøgelse på Internettet. Mullvad gør det ikke’t beder dig om din e-mail eller personlige oplysninger.

I stedet får du et kontonummer og bruger derefter kontonummeret til at oprette forbindelse til Mullvad og betale for tjenesten. De opfordrer til betaling i form af kontanter eller Bitcoin for at holde din identitet privat.

Hvorfor bruge ExpressVPN i stedet for Mullvad

Hvis du er’t en avanceret bruger, og hold dig derefter væk fra Mullvad. Det’er bygget til brugere, der ved, hvad de laver. ExpressVPN er et meget bedre valg, hvis du ønsker en opsætning med et enkelt klik til alle dine enheder.

7. Privat internetadgang (PIA)

privat internetadgang (pia)

 • Officiel webside: www.privateinternetaccess.com
 • En af de ældste og mest betroede VPN-tjenester.
 • Tillid til store mærker som MSN Money, Wired, Gizmodo og Yahoo!.

Hvorfor bruge privat internetadgang i stedet for ExpressVPN

Privat internetadgang er blevet vist i online magasiner som PCMag, Tom’s Guide og Cnet. De giver dig mulighed for at bruge VPN-tjenesten på 10 enheder samtidigt. De giver dig også mulighed for at vælge flere VPN-gateways.

Hvorfor bruge ExpressVPN i stedet for privat internetadgang

I modsætning til privat internetadgang er ExpressVPN et selskab med base på De Britiske Jomfruøer. Det betyder, de don’t har nogen regler for datalagring, der skal følges.

Bedste ExpressVPN-alternativer: resume

Hvis du vil have et billigere alternativ til ExpressVPN, skal du gå med NordVPN. Det er det bedste alternativ til ExpressVPN på markedet. Deres 3-årige plan koster mindre end ExpressVPN’s 1-årig plan.

Hvis du vil have fuldstændig privatliv, skal du gå med Mullvad. Pas på, det’er en avanceret platform og ikke egnet til begyndere, så don’t tilmeld dig, medmindre du har det godt med computere.

De don’t bede om enhver personlig information for at holde dig fuldstændig anonym online og tillade betalinger i form af Bitcoin.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me