Wix proti kvadraturi (primerjava med seboj)

Ta na glavo vam ponuja vse ključne razlike med dvema najbolj priljubljenima ustvarjalcema spletnih strani, ki sta trenutno na voljo.


Mislim, da se boste strinjali, ko bom rekel:

Izdelava spletnega mesta kot začetnika je naporno naporna!

Kje sploh začnete? Potrebujete znanje kodiranja? Ali veste, kako nastaviti spletno gostovanje, SSL certifikate ali namestiti CMS? Kakšni so stroški? Kako dolgo bo to trajalo?

Verjetno je to nekaj težkih vprašanj, ki vas vodijo stran od sanjskega spletnega mesta.

Dobra novica je, da obstaja rešitev.

Izdelava popolnega spletnega mesta za vaše podjetje je z ustvarjalci spletnih strani neverjetno enostavna kot sta Wix in Squarespace.

Neznani je graditelj spletnega mesta orodje (program, programska oprema itd.), Ki vam pomaga ustvariti spletna mesta vizualno brez pisanja kode ali da morate prenesti / namestiti karkoli.

V tem Primerjava med Wixom in Squarespaceom objava, sem dva druga najboljša graditelja spletnih strani drug proti drugemu.

WixKvadratni prostor
povlecite desnowixkvadratni prostor
PovzetekOsebno priporočam Squarespace prek Wixa, vendar ne boste razočarani z nobenim, ker sta oba odlična graditelja spletnih strani. Največja razlika je urejevalnik, in če imate raje strukturiran ali nestrukturiran urejevalnik povleci in spusti.
Glavne značilnostiCena: 13 do 49 USD na mesec
Urednik: Nestrukturirano povleci in spusti. Elemente lahko povlečete in spustite kjer koli na strani.
Teme / predloge: 500+
Brezplačna domena & SSL: Da
Prost načrt: Da
Cena: 12 do 46 USD na mesec
Urednik: Strukturirano povleci in spusti. Elementi se vlečejo in spustijo na stran znotraj fiksne strukture.
Teme / predloge: 80+
Brezplačna domena & SSL: Da
Prost načrt: Ne (samo brezplačna preskusna različica)
Enostavnost uporabe⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ ��
Oblikovanje & Postavitve⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ ��
Aplikacije & Dodatki⭐⭐⭐⭐⭐ ��⭐⭐⭐⭐⭐
SEO & Trženje⭐⭐⭐⭐⭐ ��⭐⭐⭐⭐⭐ ��
E-trgovina⭐⭐⭐⭐⭐ ��⭐⭐⭐⭐⭐ ��
Blogging⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ ��
Vrednost denarja⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ ��

Toda preden skočimo na primerjavo Wix vs Squarespace, najprej nekaj dejstev:

Po podatkih BuiltWith je Wix najbolj priljubljen graditelj spletnih strani, ki nadzoruje 38% tržnega deleža.

statistika uporabe graditelja spletnih strani

Kvadratni prostor je drugi najbolj priljubljen, napajanje 19% spletnih mest, ki uporabljajo preprost ustvarjalec spletnih strani. Wix in Squarespace skupaj nadzorujeta 57% tržnega deleža.

Ne glede na to, ali najdete podatke s strani BuiltWith, Statista.com ali katerega koli drugega spletnega mesta, se Wix vedno pojavi na vrhu, za njim pa Squarespace z Weeblyom in drugimi, ki pripeljejo zadaj.

Kljub temu Google Trends od leta 2004 nenehno raste zanimanje za ustvarjalce spletnih strani, kot je razvidno iz spodnjega grafa.

wix vs trendi primerjave kvadratov

Jasno je, da graditelji spletnih strani ne gredo nikamor. Pravzaprav postajajo podlaga za začetnike in izkušene uporabnike. Ampak odstopim.

Moj cilj je, da vam pomagam izbrati popolnega ustvarjalca spletnih strani za vaše spletno mesto. Ali boste izbrali Wix ali Squarespace, je odvisno samo od vas.

Brez dodatnega aduta začnimo, saj je treba veliko pokriti.

Kaj sta Wix in Squarespace?

wix vs kvadratni prostor pregled

Wix in Squarespace sta dva najbolj priljubljena graditelja spletnih mest. Obe orodji vam pomagata ustvariti spletno mesto brez kodiranja znanja.

Kako?

Odpremljajo s ustvarjalci vizualnih strani povleci in spusti zaradi česar je izdelava spletnega mesta enostavna kot A, B, C.

Poleg tega graditelji spletnih strani odstranijo tehnične vidike ustvarjanja spletnega mesta. 

Z drugimi besedami, graditelj spletnih strani vam nudi začetnikom prijazen način za izdelavo učinkovitih spletnih mest, ne da bi vas skrbelo za trde tehnologije.

Če se na primer odločite za WordPress, morate vzpostaviti spletno gostovanje, namestiti CMS, SSL potrdila in skrbeti za številne administrativne naloge.

Vse te naloge so zahtevne, še posebej, če niste dobro strokovni. Fantje iz Wix in Squarespace skrbijo za tehnično opremo, zato se lahko osredotočite na kaj je pomembno; graditi svoje podjetje.

Za plačljivi načrt v enem paketu dobite graditelja spletnih strani, spletno gostovanje, SSL certifikate, domene, podporo in tako naprej. Graditelji spletnih strani so kot nalašč orodje za hitro uvajanje spletnih strani.

Prav tako so vsestranski, saj lahko hitro sestavite preproste bloge, trgovine in številna druga spletna mesta.

Zdaj, ko vemo, s čim sodelujemo, preidimo na naslednji del.

V prihodnjih razdelkih primerjam Squarespace vs Wix glede na enostavnost uporabe, možnosti oblikovanja, trženje, e-trgovino, integracije tretjih oseb, zmožnosti bloganja in cene.

Enostavnost uporabe

Samoumevno je, da mora biti uporabnik spletnega mesta, ki ga izberete na koncu, enostaven za uporabo. Zagotovo obstaja krivulja učenja, vendar sta Wix in Squarespace neverjetno enostavna za uporabo, ko boste v trenutku pripravljeni in tečete.

Za začetek je prijava za katero koli storitev enostavno. Vse, kar morate storiti, je ustvariti račun in začeti graditi svoje spletno mesto. Obe sta precej naravnost iz besed go.

Wix in Squarespace vam pomagajo pri izdelavi spletnega mesta, ne da bi se pri tem potrudili, z intuitivnimi ustvarjalci vizualnih strani povleci in spusti. Da, skupaj z Razveljavi gumb v primeru, da se zmešaš.

Vaš potek dela je stvar izbire, vlečenja in spuščanja elementov na svoje mesto in imate spletno mesto. Lažje od tega ne more.

Obstaja velika razlika med obema. The urejevalniki strani!

Začnimo z urejevalnikom Wix.

Wix urejevalnik strani

Wix je bolj prazno platno, kar pomeni, da lahko elemente povlečete in spustite kamor koli želite. Imate popolno svobodo oblikovanja za izdelavo spletnega mesta svojih sanj.

Edina omejitev pri Wixu je vaša domišljija. Zaradi takšne ustvarjalne svobode je Wix popoln za kreativne oblikovalce, ki zlahka ugotovijo, kdaj so storili napako.

Hkrati je lahko popoln za popolnega greenhorna, ki še nikoli ni zgradil spletnega mesta.

Za reševanje težave je Wix naredil Wix ADI (Artificial Design Intelligence), čudovito orodje, ki za vas sprejema velike oblikovalske odločitve.

Samo odgovorite na nekaj vprašanj in Wix ADI bo ustvaril spletno mesto, ki ga boste nato lahko napolnili s svojo vsebino.

Urejevalnik strani kvadrata

ustvarjalec strani kvadratnega prostora

Po drugi strani kvadrat s kvadratom ne bo smel postavljati elementov kamor koli želite. Sodelujete z vnaprej oblikovanimi postavitvami, ki vam ne bodo dovolile povleci in spuščati elementov kamor koli želite. Z drugimi besedami, za vsak element je določeno območje.

Takšen pristop ohranja nadzor nad zasnovo in načrtom, saj nimate svobode storiti vseh grobih napak. Imate vnaprej izdelano postavitev, ki jo lahko napolnite s svojo vsebino, ne da bi zapletli celoten dizajn.

Prav zaradi tega je Squarespace kot nalašč za začetnike, ki si želijo profesionalnega spletnega mesta brez težav pri popravljanju napak, kot so poravnava robov in podobno.

Preprosto prilagodite predlogo s svojo vsebino in že ste pripravljeni. To pomeni tudi, da vam Squarespace ponuja odličen način hitrega oblikovanja vašega spletnega mesta.

Zmagovalec je:

Kvadratni prostor

Za lažjo uporabo priporočam, da greste s Squarespace. Ne razumite me narobe, oboje je zelo enostavno za uporabo, toda Squarespace je intuitiven in vam ne uide.

Wix na drugi strani ima milijon in eno funkcijo, kar je kot nalašč za kreativne oblikovalce, ni pa nujno dobrodošlo za novorojenčke.

Kvadratni prostor ne bo imel nereda; samo uredite predlogo in že grete. Izdelovalec strani Wix vam nudi večjo prilagodljivost oblikovanja, vendar to ne pomeni, da je lažje uporabiti za začetnike.

Oblikovanje, postavitev & Predloge

Očitno ne želite, da je vaše spletno mesto videti kot vsako drugo spletno mesto. Želite izstopati in to želite zdaj.

Obožujem raznolikost, tako tudi vi, kar pomeni – za ta odsek – izbiramo ustvarjalca spletnih strani, ki ponuja več možnosti oblikovanja in postavitve.

Tako Wix kot Squarespace vam ponujata obsežen seznam možnosti oblikovanja in postavitve. Z drugimi besedami, nikoli vam ne primanjkuje možnosti, ki jih potrebujete za izdelavo izjemnega spletnega mesta.

Wix vam ponuja več kot 500 pripravljenih in zelo prilagodljivih predlog, ki so kot nalašč za vsako podjetje. Na žalost niso vse predloge mobilne ali odzivne.

Predloge za Wix

Vendar vam Wix ponuja ločen urejevalnik za ustvarjanje mobilne različice vašega spletnega mesta. Ne vem zate, toda to je za vas resnično prepir.

Razen tega, ko enkrat izberete predlogo v Wixu, se zlagate. Če spremenite predlogo, boste morali spletno mesto zgraditi iz nič. Kakšen branik.

Kljub temu vam Wix ponuja vrsto različnih možnosti oblikovanja in postavitve. Ponujajo vam več možnosti besedila, vektorsko umetnost, galerije, menije, slike, gumbe, mreže, sezname, družbene medije in še veliko več. V bistvu obstaja možnost za vse, kar bi potrebovali.

Vsak element lahko preprosto dodate na svoje spletno mesto in ga široko prilagodite v urejevalniku Wix. Ker ima Wix urejevalnik v prostem obrazcu, lahko vsak element postavite kamor koli želite.

Predloge kvadratnega prostora

Kvadratni prostor, po drugi strani pa ročaji oblikujejo drugače. Izdelovalec spletnih strani vam ponuja več kot 60 predlog in široko paleto elementov, znanih kot vsebinski bloki.

Vse predloge so popolnoma odzivne od začetka, kar pomeni, da vam pozneje ni treba narediti nastavitev. Poleg tega so vsebinski bloki premišljeni in polno predstavljeni, kar vam omogoča, da svoje spletno mesto gradite blok po blok.

Vsak blok vsebin vam ponuja številne možnosti za barve, oblikovanje pisave, postavitev in še več. Vsak blok vsebine lahko enostavno spremenite in tako ustvarite popolnoma nov dizajn.

Medtem ko vam Wix omogoča, da vzamete predlogo in jo popolnoma prilagodite, vam Squarespace omogoča globoke modularne spremembe na osnovi elementov.

Z drugimi besedami, Wix je dovolj prilagodljiv, kar vam omogoča, da iz nič ustvarite novo temo, česar ne morete storiti s Squarespace.

Hkrati vam Squarespace omogoča prilagoditev spletnega mesta v nekaj klikih zahvaljujoč njegovemu okvirnemu pristopu k spletnemu oblikovanju.

Zmagovalec je:

Kvadratni prostor

Squarespace je nedvomen zmagovalec, ko gre za možnosti oblikovanja in postavitve. Wix ima morda več predlog, toda Squarespace v klasičnem primeru kakovosti nad količino odnese trofejo domov.

Wix vam ponuja veliko prilagodljivosti oblikovanja, da poljubno predlogo prilagodite, dokler ne spustite. Če pa spremenite predlogo, boste morali spletno mesto zgraditi iz nič.

Squarespace vam ne ponuja veliko funkcij povleci in spusti, vendar lahko predloge preprosto spremenite, ne da bi obnovili svoje spletno mesto od zgoraj. Predloge so popolnoma odzivne takoj po netopirju, kar je dodaten plus.

Aplikacije za tretje stranke & Dodatki

Odlična spletna stran je več kot le odlična estetika. Za uspešno delovanje spletnega mesta potrebujete vsa orodja, ki jih najdete. Večina ustvarjalcev spletnih strani vam privzeto ponudi veliko osnovne funkcionalnosti.

Ko ste izčrpali osnovno in potrebujete več moči, se obrnete na aplikacije drugih proizvajalcev.

Trg aplikacij WixWix App Market

Zdaj pa ne bom lagal; Wix ima večje tržišče aplikacij kot Squarespace. Kot 17-krat večji.

Dobite vse brezplačne in vrhunske aplikacije za razširitev spletnega mesta Wix na več načinov. Na primer, lahko preprosto dodate Facebook Chat, povečate promet, ustvarite dogodke, zbirate e-poštna sporočila in še veliko več.

Točno tako, tržnica aplikacij Wix vam ponuja več kot 235 aplikacij.

Po drugi strani pa vam trg Squarespace v času pisanja ponuja ducat razširitev.

Trg App Market

Na voljo imate nekaj aplikacij za pošiljanje, davke, tiskanje na zahtevo, upravljanje zalog in sledenje naročil.

Če potrebujete več dodatkov Squarespace, bi moralo biti dovolj hitro iskanje v Googlu. Vedno poiščite za aplikacije uglednih razvijalcev.

Vendar pa ima Squarespace nekaj odličnih vgrajenih možnosti, s katerimi nadomestite pomanjkanje aplikacij drugih proizvajalcev. Na primer, Squarespace ima vgrajene Instagram galerije, za katere je potrebna aplikacija v Wixu.

Druge vgrajene integracije vključujejo avdio / video vdelave, zemljevide, Google AMP, komentarje Disqusa in Google Fontove..

Zmagovalec je:

Wix

Wix presega prostor Squarespace v oddelku za dodatke, kar je z ogromnim seznamom aplikacij. Vseeno so dodatki in aplikacije tretjih oseb, ki jih končate z uporabo, v celoti odvisni od vaših potreb in želja.

Wix vam ponuja več aplikacij kot Squarespace, vendar slednja odlikuje vgrajene integracije, ki skorajda nadomeščajo pomanjkanje aplikacij drugih proizvajalcev.

SEO & Trženje

Lastniki spletnih mest in tržniki porabijo veliko časa in denarja za ustvarjanje ustreznega prometa, ker je življenjska doba katerega koli spletnega mesta. Brez prometa je vaše spletno mesto enako dobro kot mrtvo.

Glede na to, kaj ponujata Wix in Squarespace v smislu SEO in trženja? No, oba graditelja spletnih strani vam ponujata vsa osnovna marketinška orodja, ki jih potrebujete.

Ne glede na to, ali ste izbrali Wix ali Squarespace, izven škatle dobite trženje e-pošte, Google Ads, Google Analytics, integracijo MailChimp, izdelovalca logotipov, Facebook oglase in skupno rabo v družabnih omrežjih.

Poleg tega imate na voljo veliko aplikacij za trženje drugih proizvajalcev. Na primer, vsak graditelj spletnega mesta vam omogoča, da se med drugim povežete s ponudniki trženja e-pošte, kot je MailChimp.

Poleg tega vam vsaka platforma ponuja ustrezne možnosti SEO za optimizacijo vaše spletne strani za iskalnike. Dodate lahko meta opise, SEO naslove ipd.

Kar zadeva SEO in trženje, imate dovolj možnosti, da vas zaposlijo. Oba graditelja spletnih mest sta prijazna do SEO, kar vam omogoča, da na svoje spletno mesto pripeljete bolj ekološki promet.

Zmagovalec je:

Vezani

Glede na to, da je uspeh vaših SEO in marketinških kampanj neposredno sorazmeren z delom, ki ste ga vložili, je težko določiti zmagovalca. Poleg tega vam Wix in Squarespace ponujata vsa orodja, ki jih potrebujete za začetek uspešnih marketinških kampanj.

Če gremo s številnimi marketinškimi aplikacijami, ki so na voljo v posameznem orodju, ima Wix dan. Squarespace v količini nima ničesar na Wixu. Kljub temu se marketing ne ukvarja samo z orodji, ki jih imate, ampak s tem, kako uporabljate orodja, ki so vam na voljo.

Se ne strinjate?

Funkcije e-trgovine

Če se sprašujete, ali lahko prodajate na Wixu ali Squarespaceu, vam bo ta razdelek všeč. Vsak proizvajalec spletnih strani vam takoj ponudi, da ponuja veliko funkcij e-trgovine.

Ne glede na to, ali grete z Wixom ali Squarespaceom, imate vse možnosti za gradnjo vseh vrst spletnih trgovin – majhnih in velikih.

Obe vam ponujata robustne možnosti e-trgovine, kot so več plačilnih prehodov, samodejni davki, poštni seznami, prodaja digitalno & fizični izdelki, odprema, upravljanje zalog in med drugim naročnine.

Poleg tega imate na voljo številne aplikacije drugih proizvajalcev, s katerimi lahko razširite spletno trgovino na edinstven način. Na primer, lahko prodajate v družabnih medijih in obnavljate zapuščene vozičke kot šef.

Nastavitev spletne trgovine z Wixom ali Squarespaceom je stvar četrtošolcev. Veščine kodiranja sploh ne potrebujete. Izberite postavitev, prilagodite svoje sloge in uvozite svoje izdelke.
Upoštevajte, da morate imeti poslovni načrt za prodajo z Wixom in Squarespaceom.

Zmagovalec je:

Vezani

Glede značilnosti e-trgovine imamo neodločen rezultat. Oba graditelja spletnih mest vam ponujata vse funkcije, ki jih potrebujete za zagon spletnega mesta za e-trgovino, kot profesionalec. Na voljo imate vse možnosti, da ponudite poenostavljeno nakupovalno izkušnjo od naročila do pošiljanja in naprej.

Sposobnosti bloganja

Všeč mi je bloganje, zato sem nenehno v lovu za orodji, ki omogočajo enostavno objavljanje in upravljanje vsebin. Če orodje otežuje vodenje bloga, se ga ne dotaknem z 10-metrskim drogom.

Za ustvarjalce vsebine vam bo všeč dejstvo, da se Wix in Squarespace pošiljata z briljantnimi zmožnostmi bloganja.

Ustvarjanje objav v Wixu in Squarespaceu je preprosto. Ne pričakujem, da boste imeli težave. Oba graditelja spletnih strani imata intuitivne urejevalnike sporočil, ki imajo značilne možnosti.

Osnutke lahko enostavno shranite, načrtujete objave, dodate kategorije, dodelite več avtorjev, vstavite slike in na splošno napnete svoje objave.

Obe orodji vam pomagata ustvarjati in urejati objave, hkrati pa si dobro ogledate, kako se objava zdi bralcem. Če imate kaj povedati, Wix in Squarespace zagotavljata, da se bo slišal vaš glas.

Zmagovalec je:

Kvadratni prostor

Squarespace vam ponuja boljše zmožnosti bloganja v primerjavi z Wixom. Medtem ko oba odlikujeta odlične sisteme za bloganje, vam Squarespace ponuja bolj napredne funkcije kot Wix.

Poleg tega so funkcije spletnega dnevnika Squarespace vgrajene, toda blog Wix je odvisen od aplikacije za resnično močne funkcije spletnega dnevnika.

Načrti & Cenitev

S celotno paleto funkcij se verjetno sprašujete, koliko bo stala izdelava spletnega mesta z uporabo Wixa ali Squarespacea. Vsako orodje vam ponuja različne pakete cen za različne proračune in potrebe.

Za začetek vam Wix ponuja brezplačen načrt, ki omogoča preizkušanje voda. Po drugi strani ima kvadratni prostor brezplačno preskusno različico, ki poteče čez dva tedna.

Za prodajo na vašem spletnem mestu pa boste potrebovali premijski načrt, ne glede na to, ali grete z Wixom ali Squarespaceom.

Wix vam ponuja štiri osebne načrte, kot nalašč za portfelje in druga preprosta spletna mesta.

cene za wix

The Neomejeno načrt, ki stane 12,50 dolarja na mesec, je najbolj popoln paket za samostojne podjetnike in podjetnike. Skozi vrata lahko pridete za samo 4,50 USD na mesec, vendar za svoje napore dobite osnovne funkcije in oglase Wix.

Če potrebujete več moči za celovito spletno mesto za e-trgovino, vam Wix ponuja tri poslovne načrte.

wix poslovno spletno mesto o cenah

Načrt, ki ga izberete tukaj, je v celoti odvisen od vašega proračuna in potreb. Vedno priporočam, da izberete načrt, ki je primeren za vaše poslovne potrebe.

Če se težko odločite, pa lahko pomladite Poslovanje neomejeno, najbolj priljubljen načrt treh, za samo 25 dolarjev na mesec.

Kvadratni prostor, po drugi strani pa vam ponuja štiri načrte cen, kot je prikazano spodaj.

Imate 16 USD na mesec Osebno načrt, ki je primeren za preprosta spletna mesta. Če želite voditi trgovino za e-trgovino in sprejemati plačila, potrebujete enega od ostalih treh načrtov.

Izberete lahko Posel načrt, ki vam bo povrnil 26 dolarjev na mesec, Osnovna trgovina načrtujte pri 30 USD / mesec ali Napredno poslovanje, ki stane 46 dolarjev na mesec. Ponovno poiščite načrt, ki ustreza vašemu proračunu in poslovnim potrebam.

Najboljša vrednost za denar je:

Kvadratni prostor

Squarespace zmaga zahvaljujoč enostavnejši strukturi cen, ki je popolna za vsak proračun. Po drugi strani vam Wix ponuja do sedem načrtov cen, kar je zapleteno, še posebej, ker morajo uporabniki Wixa nadgraditi pogosteje kot Squarespace.

Prednosti & Slabosti

V naši objavi za primerjavo Wix vs Squarespace sem zajel skoraj vse. Zdaj pa naj vam predstavimo prednosti in slabosti vsake platforme, tako da se boste na koncu lahko odločili, s katero stran boste ustvarili spletno mesto.

Wix Pros

 • Izdelovalec vizualnih strani v brezplačni obliki, ki vam nudi popoln nadzor nad oblikovanjem
 • Imate brezplačen načrt, ki je kot nalašč za preizkušanje voda
 • Ogromna tržnica aplikacij
 • Veliko možnosti oblikovanja
 • Brezplačno preizkusite Wix

Proti Wixu

 • Zapletena struktura cen
 • Osnovni premijski načrt je priložen oglasom
 • Preveč oblikovalskih možnosti je za začetnike lahko preveč
 • Obstaja krivulja učenja, da se obešajo stvari
 • Spreminjanje predloge pomeni obnovo spletnega mesta iz nič

Pros za kvadratni prostor

 • Okvirni pristop k oblikovanju olajša uporabo
 • Enostavna struktura cen
 • Vnaprej oblikovane postavitve kot nalašč za začetnike, ki želijo v nekaj klikih odpreti spletno stran
 • Odlične zmožnosti bloganja
 • V nobenem premijskem načrtu ni oglasov
 • poskusite Squarespace brezplačno

Protipokroji Prostor

 • Omejeno število predlog
 • Majhno število aplikacij drugih proizvajalcev
 • Za objavo spletnega mesta morate plačati

Pogosto zastavljena vprašanja

Kaj sta Wix in Squarespace?

Wix in Squarespace sta orodja za gradnjo spletnih mest v oblaku, namenjena ljudem, ki želijo vizualno ustvariti spletno mesto z vlečenjem in spuščanjem brez pisanja kode.

Kar je bolje, Wix ali Squarespace?

Kvadratni prostor je boljši od Wixa, vendar ne boste razočarani niti z enim, ker sta oba odlična graditelja spletnih strani. Največja razlika je urejevalnik in če imate raje strukturiran (omejen) ali nestrukturiran (prazno platno) urejevalnik povleci in spusti.

Ali Wix in Squarespace prihajata z brezplačnim načrtom?

Wix ponuja brezplačen načrt, vendar je na voljo z omejitvami in oglaševanjem. Wixovi plačani načrti se začnejo že pri 13 USD na mesec. Squarespace ne ponuja brezplačnega načrta, le dvotedensko brezplačno preskusno različico. Načrti v kvadraturi se začnejo že pri 12 USD na mesec.

Wix vs Squarespace: Povzetek

wix vs kvadratni prostor

Priporočam Squarespace preko Wixa vendar ne morete iti narobe z nobenim ustvarjalcem spletnih strani. Oba ustvarjalca spletnih strani imata nekoliko krivulje učenja in na koncu razlika med obema gre za osebne želje s katerim urejevalnikom se počutite najbolj udobno.

Wix ima veliko možnosti prilagajanjas in visoko stopnjo nadzora, skoraj do točke, ko bi lahko celo sami oblikovali svojo lastno temo.

Kvadratni prostor, po drugi strani je veliko več stopnje nadzora (in manj izbire). Ponujajo kurirane in dobro oblikovane privzete nastavitve, ki jih lahko samozavestno uporabljate, ne da bi spremenili kakršne koli spremembe.

Za Wix in Squarespace so na voljo brezplačna preskušanja. Preizkusite Wix brezplačno in brezplačno preizkusite Squarespace.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map