8 najboljših možnosti GoDaddy

Z izjemnimi 77 milijoni domenskih imen upravlja GoDaddy.com in to je največji registrator domenskih imen na internetu. Tu lahko najdete najboljše možnosti GoDaddy.


Najboljše alternative GoDaddy v letu 2020:

 • Najboljše na splošno: je najboljša alternativa za registracijo domen GoDaddy, glavni razlog pa je, ker Namecheap ponuja brezplačno zaščito zasebnosti WHOIS z vsemi njihovimi imeni.
 • Drugo mesto, najboljši na splošno: je eden najcenejših ponudnikov gostovanja na trgu, ki nudi začetnikom prijazno in kakovostno spletno gostovanje. Registracija domenskega imena je vključena brezplačno, ko kupite načrt spletnega gostovanja.

Podjetja zaupajo GoDaddy s svojimi spletnimi mesti in čeprav je z GoDaddyjem veliko dobrega, lahko najdete nekaj stvari, ki iščejo alternativo slavnemu registratorju domen.

Ena takih stvari so višje cene podaljšanja domenskih imen. GoDaddy vam prvo leto zaračuna veliko manj, kot za obnovitve. Sliši se kot popust, vendar vas na koncu stane veliko več kot večina drugih registratorjev domen.

Na tem seznamu vas bom vodil skozi nekaj najboljše možnosti GoDaddy in konkurenčna spletna mesta zdaj.

Kaj je GoDaddy

nadomestne alternative

GoDaddy je eden najbolj zaupanja vrednih in najbolj znanih registratorjev domenskih imen na internetu. Njihova platforma je mesto, kjer greste kupiti domensko ime za vaše spletno mesto. Če je vaše spletno mesto Facebook, bo ime vaše domene Facebook.com.

Prednosti GoDaddyja

Največja korist GoDaddyja je, da zagotavljajo najrazličnejše storitve. Ko kupite domeno z GoDaddy.com, lahko dostopate do vseh drugih storitev, potrebnih za zagon spletnega mesta z enega mesta.

Ponujajo vse, od spletnega gostovanja, orodij za izdelavo spletnih strani, programske opreme za e-trgovino, gostovanja po e-pošti do vrhunskih SSL certifikatov na ravni podjetja.

1. Namecheap.com (vključuje brezplačno zasebnost WHOIS)

domenska imena

 • Uradno spletno mesto: www.namecheap.com
 • Eden najbolj priljubljenih registratorjev domen na internetu. Namecheap je najboljša alternativa GoDaddyju.
 • Vse domene Namecheap.com imajo brezplačno zasebnost domen WHOIS. Drugi registratorji domen, vključno z GoDaddy, za to doplačajo.
 • Posluje se od leta 2001.

Zakaj uporabljati Namecheap namesto GoDaddy

Za razliko od GoDaddy, Namecheap ponuja WHOIS zaščito zasebnosti brezplačno z vsemi njihovimi imeni. In za razliko od GoDaddy, Namecheap ponuja obnovitve po isti ceni kot pri nakupu vaše domene.

Zakaj uporabljati GoDaddy namesto Namecheap

Namecheap je znan le kot registrator domene, vendar ponujajo tudi spletno gostovanje. Če želite najboljše vodenje svojega spletnega malega podjetja in želite upravljati vse na enem mestu, kot so gostovanje, e-poštna sporočila, e-trgovina – potem pojdite z GoDaddy.

2. Bluehost.com (vse v enem domenskem imenu, spletnem gostovanju in spletnem dnevniku)

domene bluehost

 • Uradno spletno mesto: www.bluehost.com
 • Zaupa več sto tisoč podjetij po vsem svetu.
 • Ko kupite letni načrt spletnega gostovanja, je ime domene brezplačno.
 • Ena najbolj ocenjenih podpornih skupin v panogi.

Zakaj uporabljati Bluehost namesto GoDaddyja

Če vaše spletno mesto deluje na WordPressu, potem v podjetju ni nikogar boljšega kot Bluehost. Osvojili so številna priznanja za podporo in so eden izmed priporočenih gostiteljev na uradni spletni strani WordPress.org.

Zakaj uporabljati GoDaddy namesto Bluehosta

Če vodite podjetje, ki raste zelo hitro, potem morate iti z GoDaddyjem. Storitve Bluehosta so bolj primerne za mala podjetja in profesionalne blogerje.

3. HostGator.com (najcenejše ime domene in kombinacija gostovanja)

domene hostgator

 • Uradno spletno mesto: www.hostgator.com
 • Vsi letni načrti spletnega gostovanja imajo brezplačno ime domene, ki se vsako leto brezplačno obnovi s svojo naročnino.
 • Ponuja vse vrste spletnih gostovanj, vključno s skupnim gostovanjem, VPS gostovanjem in upravljanim WordPress gostovanjem.

Zakaj uporabljati HostGator namesto GoDaddyja

Če želite samo voditi blog ali majhno novico, potem je HostGator prava pot. Ne glede na to, ali imate prodajalno butičnih popravil koles ali spletno mesto z novicami, ki privablja milijone obiskovalcev, lahko HostGator to reši vse.

Zakaj uporabljati GoDaddy namesto HostGatorja

Če želite svoje spletno mesto enostavno spremeniti na milijone obiskovalcev, je GoDaddy najboljša izbira. Njihove stranke vključujejo lokalne butične trgovine do velikih blagovnih znamk.

4. Hostinger.com (poceni spletno gostovanje)

domene gostovanja

 • Uradno spletno mesto: www.hostinger.com
 • Hostinger je naredil ime zase in ponudil najcenejše načrte za spletno gostovanje.
 • Načrti se začnejo od samo 1,96 USD na mesec.
 • Vsi letni načrti za spletno gostovanje prihajajo z brezplačnim domenskim imenom.

Zakaj uporabljati Hostinger namesto GoDaddyja

Če šele začenjate in želite najcenejše cene spletnega gostovanja, pojdite z Hostingerjem. Čeprav so priljubljene zaradi poceni spletnega gostovanja, to še ne pomeni, da njihove storitve spletnega gostovanja ne morejo konkurirati drugim velikim igralcem na tem seznamu.

Zakaj uporabljati GoDaddy namesto Hostingerja

Če ne želite ogrožati kakovosti za denar, potem Hostinger morda ni najboljši spletni strežnik za vaše podjetje.

5. Domains.Google (imena domen, registrirana pri Googlu)

google.domene

 • Uradno spletno mesto: www.domains.google
 • Želite Googlovo varnost in zanesljivost? Domains.Google je Googlova storitev domenskih imen za mala podjetja in podjetnike.
 • Iz enega računa lahko upravljate vse aplikacije, vključno s storitvijo Google Drive in Gmail za vaše podjetje.

Zakaj uporabljati Googlove domene namesto GoDaddy

Čeprav Googlove domene niso tako priljubljene kot večina drugih ponudnikov domenskih imen na tem seznamu, jim tisoče podjetij po vsem svetu zaupa svoje storitve z imeni domen.

Googlov cilj z vsemi storitvami, vključno z Googlovimi domenami, je olajšati postavitev in delovanje spletnega mesta za lastnike podjetij. Če iščete preprost način za nastavitev in upravljanje spletnega mesta, potem lahko računate na preprostost Googlovih storitev z imeni domene.

Zakaj uporabljati GoDaddy namesto Googlovih domen

Če želite upravljati vse, vključno s svojimi računi spletnega gostovanja in imeni domen na enem spletnem mestu, pojdite z GoDaddy.

6. Dynadot.com (dobra alternativa GoDaddyju)

dynadot

 • Uradno spletno mesto: www.dynadot.com
 • Eden najstarejših registratorjev domenskih imen na internetu, ustanovljen leta 2002.
 • Ponujajte brezplačno WHOIS zaščito zasebnosti, vključeno v osnovno ceno vseh njihovih domen.
 • Brezplačen Builder spletnih strani je na voljo z vsemi domenami, ki vam omogoča, da v nekaj minutah sestavite profesionalna spletna mesta.

Zakaj uporabljati Dynadot namesto GoDaddyja

Če želite, da je WHOIS zaščita zasebnosti vključena v ceno imena vaše domene, pojdite z Dynadot. WIth Dynadot, niste omejeni na samo brezplačnega graditelja spletnih strani; lahko tudi spletno mesto gostite na strežniku VPS neposredno z iste nadzorne plošče.

Zakaj uporabljati GoDaddy namesto Dynadota

GoDaddy ponuja širok nabor storitev in izdelkov, ki so lahko koristni pri spreminjanju obsega vašega podjetja.

7. DreamHost.com (zaupanja vreden ponudnik)

dreamhost domene

 • Uradno spletno mesto: www.dreamhost.com
 • Eden najbolj priporočenih spletnih gostiteljev za Bloggerje in podjetnike, ki se šele začenja.
 • Vsi letni načrti skupnega gostovanja prihajajo z brezplačnim domenskim imenom, ki se vsako leto obnovi z vašo naročnino.
 • Podporna ekipa je ena najboljših v panogi.

Zakaj uporabljati DreamHost namesto GoDaddy

DreamHost je znan po svoji odlični podporni ekipi in je bil zmagovalec izbora PCMag Editors Choice že štiri leta zapored. S DreamHostom lahko izberete vaniljevo skupno gostovanje ali poiščete načrt gostovanja Upravljanega WordPressa. Njihovi načrti in ponudbe zlahka ustrezajo vašemu podjetju.

Zakaj uporabljati GoDaddy namesto DreamHost

Če želite več kot le spletno gostovanje in ime domene, pojdite z GoDaddy. GoDaddy ponuja vse, od Premium SSL certifikatov do Email Marketing Services.

8. Domain.com (obstaja že leta)

domena.com

 • Uradno spletno mesto: www.domain.com
 • Podjetje ima v lasti ime domene Domain.com.
 • Posluje se od leta 2000.

Zakaj uporabljati Domain.com namesto GoDaddy

Njihov cilj je s svojo ponudbo storitev poenostaviti postopek lastništva spletnega mesta in ga čim bolj olajšati. Da bi to uresničili, nudijo brezplačnega ustvarjalca spletnih strani, ki vam bo pomagal objaviti prvo spletno mesto v nekaj minutah, ne da bi najeli spletnega oblikovalca.

Zakaj uporabljati GoDaddy namesto Domain.com

Pri tem registrarju mi ​​ni všeč, da za razliko od večine drugih na tem seznamu ne nudijo brezplačno WHOIS zaščite zasebnosti s svojimi domenami. To morate plačati posebej za vse domene.

Če želite upravljati vse, kar vaše spletno mesto potrebuje, z enega mesta, potem pojdite z GoDaddy.

Najboljše možnosti GoDaddy – povzetek

Je GoDaddy najboljša možnost?

Čeprav imam rad GoDaddyjeve storitve in sem že leta stranka, je ena od stvari, ki mi ni všeč pri njih, ta, da so njihove cene za podaljšanje precej višje od cen za prijavo..

In za razliko od številnih registratorjev domen zgoraj, ne nudijo WHOIS zaščite zasebnosti brezplačno.

Kot sem že zajel, obstaja nekaj dobrih možnosti GoDaddy za registracijo domen in spletno gostovanje.

Če šele začenjate, vam priporočam, da obiščete Namecheap zaradi brezplačne zaščite zasebnosti domene WhoisGuard ali Bluehost, saj imajo eno najboljših podpornih ekip v panogi in so eden najbolj priporočenih spletnih gostiteljev za začetnike..

Priporočajo jih celo uradne strani skupnosti WordPress.org.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map