8 najboljših možnosti Fiverr

Prostostotno gospodarstvo ali gig gospodarstvo hitro raste in Fiverr je postala ena izmed glavnih samostojnih trgov tam. Ne razumite me narobe, Fiverr je odličen kraj za iskanje svobodnjakov, vendar obstajajo boljši tam zunaj


Fiverr.com je samostojna tržnica, kjer najdete storitve, ki segajo od grafičnega oblikovanja, urejanja glasbe / videa do trženja in kopiranja. Fiverr je dober kraj za začetek, ko iščete križ med kakovostjo in ceno.

Najboljše možnosti Fiverr leta 2020:

 • Najboljše na splošno: je ena največjih spletnih samostojnih trgov in obožujem preprostost Upwork-a. Poveš jim svoj projekt in ti se bodo ujemali s svobodnjaki, nato pa jih poglej in izberi tistega, s katerim želiš sodelovati..
 • Drugo mesto, najboljši na splošno: ima na svojem trgu skoraj 30 milijonov samostojnih ponudnikov. Všeč mi je njegova preglednost, ko prejmete brezplačne ponudbe za svoj projekt, delo pa plačate šele, ko bo koncert končan.
 • Najboljša “premium” alternativa Fiverrju: odobri samo 3% samostojnih sodelavcev, ki se prijavijo in vas bodo stali več, tako da, če vas skrbi več za proračun kot za kakovost dela, potem TopTal morda ne bo najboljša platforma za vas.

Čeprav nekateri ponudniki storitev na Fiverrju nudijo izjemne storitve, večina prodajalcev na platformi preprosto ni vredna porabe denarja, če želite kakovostno delo.

Kaj je Fiverr

Fiverr je platforma / tržnica za nakup in prodajo spletnih storitev, pakiranih kot “koncerte”.

nadomestne rešitve

Te storitve segajo od spletnega oblikovanja, grafičnega oblikovanja, video posnetkov, prenosa besedil, kopiranja, glasbe / podcasta / urejanja videov. Če vodite spletno podjetje, vam lahko storitve Fiverr pomagajo rešiti večino vaših težav.

kategorij fiverrFiverr ima na izbiro več kot 150 kategorij

Fiverr je začel kot platforma s 5 $ storitev, torej ime Fiverr. Čeprav slovi po ceni 5 dolarjev, je platforma prerasla prvotni namen in zdaj ponuja vse vrste storitev od 5 do 1000 dolarjev.

Prednosti Fiverrja

Če imate spletno podjetje, že veste, da večina opravil na vašem seznamu (na primer pisanje strani o strani za vaše spletno mesto) ni vredna vašega časa. Večine teh nalog ni treba opraviti odlično; le storiti jih je treba.

Bilo bi pametno, da bi te naloge oddali nekomu v internetu, da bi prihranili čas in ga opravili od nekoga, ki to počne ves dan. Tukaj pride Fiverr.

Ponujajo križ med kakovostjo in ceno. Če želiš hitro, poceni opravljeno delo, Fiverr je tja, kamor bi morali iti.

Če pa ste resni lastnik podjetja z nekaterimi resnimi potrebami, za katere je treba poskrbeti, Fiverr morda ni najboljša platforma.

Najboljše možnosti Fiverr

Tu je moj seznam najboljše možnosti Fiverr V tem trenutku morate konkurenčna spletna mesta, kot je Fiverr, razmisliti o uporabi.

1. Upwork.com

upwork

 • Uradno spletno mesto: www.upwork.com
 • Upwork je ena najstarejših in najbolj zaupanja vrednih freelancing platform na internetu.
 • Storitve segajo od grafičnega oblikovanja do razvoja aplikacij in vsega vmes.
 • Za razliko od Fiverr-ja, pri Upwork-ju objavite delovno mesto in vam nato samostojni podjetniki pošljejo predloge za ponudbo.

Zakaj uporabljati Upwork namesto Fiverrja

Če želite, da delo opravi strokovnjak, potem je Upwork najboljša pot. Izbirate lahko med stotimi strokovnjaki, ki se prijavijo na svoje delovno mesto. Če želite kakovostne rezultate, vas bo nadgradnja stala nekoliko več kot Fiverr.

Zakaj uporabljati Fiverr namesto Upwork

Če želite urediti svojo prvo podcast epizodo, je smiselno, da to storite poceni. Pojdi s Fiverrjem, če moraš svoje delo opraviti dobro.

2. Freelancer.com

svobodnjak

 • Uradno spletno mesto: www.freelancer.com
 • Freelancer.com že dolgo pomaga milijonom podjetij, da najdejo svobodnjake.
 • Platforma deluje podobno kot Upwork in ima več kot 32 milijonov registriranih samostojnih.
 • Lahko gostite natečaj za oblikovanje, na katerem lahko tekmujejo vsi oblikovalci na platformi.

Zakaj uporabljati Freelancer namesto Fiverr

Če želite opraviti kakovostno delo in imeti dober proračun, potem raje pojdite na Freelancer.com. Dovolijo celo natečaje za oblikovanje, kjer nagrado nagradite za najboljši vnos.

Zakaj uporabljati Fiverr namesto Freelancerja

Čeprav ima Fiverr na tisoče nadarjenih freelancerjev, ki so strokovnjaki za svoje početje, je Fiverr najbolj primeren, če želite hitro opraviti delo za nizko ceno.

3. PeoplePerHour.com

ljudjeperhour

 • Uradno spletno mesto: www.peopleperhour.com
 • Čeprav ni tako priljubljen kot nekatere druge platforme na tem seznamu, se PeoplePerHour pojavlja že od leta 2007.
 • Vsi svobodnjaki na platformi se najprej pogovorijo, preden so dodani na platformo.

Zakaj uporabljati PeoplePerHour namesto Fiverrja

Najem freelancerja je igra z zadetki, kjer pogrešate več, kot ste zadeli. Če želite najti odlične svobodnjake, morate ponavadi odšteti nekaj tisoč dolarjev, preden boste končno našli dobrega za to delo.

Z PeoplePerHour ste lahko prepričani, da kdorkoli najamete, ve, kaj počnejo.

Zakaj uporabljati Fiverr namesto PeoplePerHour

Če želite odlične svobodnjake brez ugibanja, pojdite z PeoplePerHour. Če želite cenejše freelancerje, ki lahko opravijo delo, najemite nekoga iz Fiverrja na podlagi pregledov.

4. Guru.com

guru

 • Uradno spletno mesto: www.guru.com
 • Guruova platforma omogoča dostop do več kot 3 milijonov samostojnih strokovnjakov z vsega sveta.
 • Ne glede na to, ali potrebujete napisan članek ali potrebujete nov logotip, zasnovan za vaše poslovanje z opeko in malto, vas je Gurujeva platforma pokrila.

Zakaj uporabljati Guru namesto Fiverrja

Guru vam ponuja dostop do milijonov izkušenih svobodnjakov, ki jih lahko najamete. Če želite najti izkušenega svobodnjaka, s katerim lahko vzpostavite stalen odnos, pojdite z Gurujem.

Zakaj uporabljati Fiverr namesto Gurua

Izberite Fiverr, če so stroški glavni dejavnik in če želite plačati samo tisto, kar potrebujete.

5. TopTal.com

toptal

 • Uradno spletno mesto: www.toptal.com
 • TopTal se oglašujejo kot platforma, na kateri ljudje gredo v »Najem najboljših 3% samostojnih talentov«.
 • Zaupajo ji velikani v industriji, kot sta Hewlett Packard in Airbnb.
 • Preberite mojo podrobno recenzijo Toptal tukaj.

Zakaj uporabljati TopTal namesto Fiverrja

TopTal ni platforma, s katero najamete samostojne strokovnjake tretjega sveta, ki ponujajo izdelavo spletnih strani za manj kot 50 dolarjev. Če želite najeti enega izmed najboljših 3% talentov na svetu, potem je TopTal vaša platforma.

Za razliko od drugih platform na seznamu, kot je Upwork, TopTal ponuja samostojne strokovnjake v nekaj izbirnih nizih spretnosti. Na tej platformi ni najemnikov piscev ali trgovcev s socialnimi mediji.

Zakaj uporabljati Fiverr namesto TopTal

Če šele začenjate in bolj skrbite za svoj proračun kot za kakovost dela, potem TopTal morda ne bo najboljša platforma za vas. Njihove cene se začnejo pri 60 dolarjih na uro.

6. Codeable.io

kodiran

 • Uradno spletno mesto: www.codeable.io
 • Codeable.io je vaša trgovina na enem mestu za vse stvari WordPress.
 • Za razliko od drugih platform vas Codeable’s Team ujema s svobodnjakom, namesto da si ga sami izberete.

Zakaj uporabljati Codeable.io namesto Fiverr

Ne glede na to, ali želite na svojem spletnem mestu odpraviti napako ali potrebujete vtičnik po meri, Codeable ima samostojne razvijalce, da to dokončajo..

Ponujajo vam celotno politiko vračila, če vam delo ni všeč. Plačate le, če je delo v vaše zadovoljstvo. Dostop imate tudi do ekipe za podporo strankam, ki jo lahko dosežete prek e-pošte ali telefona.

Zakaj uporabljati Fiverr namesto Codeable.io

Če želite na svojem spletnem mestu nekaj popraviti poceni, potem je Fiverr pot. Če vaše spletno mesto ne deluje na WordPressu, vam Codeable.io ne koristi.

7. Outsourcely.com

zunanje izvajanje

 • Uradno spletno mesto: www.outsourcely.com
 • Outsourcely ponuja startupom enostaven dostop do svojega talenta več kot 400 tisoč samostojnih.
 • Za storitve, ki jih na platformi nudijo samostojni podjetniki, ni treba pripisovati nobene pristojbine.

Zakaj uporabljati Outsourcely namesto Fiverrja

Čeprav svojo platformo oglašujejo kot samostojno najemno platformo za zagon, lahko na platformi Outsourcely opravite vse vrste dela, tudi če ste mimo začetne faze.

Če želite preprost in hiter dostop do resničnih, izkušenih freelancerjev, je Outsourcely veliko boljši kot Fiverr.

Zakaj uporabljati Fiverr namesto Outsourcely

Fiverr je znan po ceni, ki znaša 5 dolarjev, zato je platforma osredotočena bolj na zagotavljanje poceni storitev kot na zagotavljanje storitev najvišje kakovosti. Če je vaš proračun tesen in šele začenjate, pojdite s Fiverrjem.

8. Truelancer.com

pravilec

 • Uradno spletno mesto: www.truelancer.com
 • Čeprav je sorazmerno novinec, je Truelancer naredil svoje ime z zagotavljanjem kakovostnega dela po poceni cenah.
 • Večinoma ponujajo svobodnjake iz držav tretjega sveta, kot so Indija, Pakistan in podobno.

Zakaj uporabljati Truelancer namesto Fiverr

Če želite hitro opraviti nekaj dela in vam ni dovolj mar za kakovost, potem je ta platforma morda dobra možnost. Truelancer je za delo po meri boljša platforma kot Fiverr.

Zakaj uporabljati Fiverr namesto Truelancerja

Če imate v mislih službo, ki ne zahteva veliko dela po meri in jo morate poceni, potem pojdite s Fiverrjem.

Pogosto zastavljena vprašanja

Kakšne prednosti ima Fiverr?

Fiverr je vodilni trg, ki povezuje freelancerje (prodajalce) s kupci (kupci). Je poceni, svobodnjake lahko najdete že od 5 dolarjev. Na voljo je ogromno različnih svobodnjakov, ki so na voljo za koncerte (delovna mesta) v skoraj vseh kategorijah, na katere se lahko zamislite. Koristna podpora, ki je vedno na strani kupca.

Kaj so slabosti Fiverrja?

Včasih dobite tisto, za kar plačate, ne pričakujte, da bo kakovost dela izjemna za nekaj, za kar ste plačali 5 dolarjev (zlasti za zahtevna in zahtevna delovna mesta). Nekateri prodajalci postavljajo nerazumne roke in za hitrejšo dostavo dela morate plačati.

Katere so najboljše alternative Fiverrju?

Če želite hitro in poceni opravljeno delo, je Fiverr tja, kamor bi morali iti. Če pa želite zaposliti strokovnjaka iz panoge, so samostojne trge, kot sta Upwork in Toptal, boljše alternative Fiverr.com.

Najboljše možnosti Fiverr – Povzetek

Ali je Fiverr dober za svobodnjake?

Da, Fiverr služi svojemu namenu kot mesto iskanja poceni freelancerjev.

Ampak tam je kup dobrih mest, kot je Fiverr.

Če želite hitro opraviti poceni delo, potem pojdite s platformo, kot je Truelancer. Njihov bazen talentov sestavljajo večinoma svobodnjaki iz držav tretjega sveta.

Če želite svoje delo opraviti na proračun, ne da bi pri tem ogrožali kakovost, pojdite na spletno mesto, kot sta Upwork ali Freelancer.com. Oba ponujata dostop do milijonov svobodnjakov z najrazličnejšimi nabori spretnosti in sta najboljša Fiverrjeva tekmeca tam.

In če denar za vas ni glavno vprašanje, pojdite s Toptalom. Oglašujejo se kot platforma, ki vam pomaga najeti najboljši 3% talent na internetu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map