ClickFunnels je platforma za spletno trženje in prodajo, ki jo uporablja več tisoč trgovcev po vsem svetu. Številni in vodilni v panogi zaupajo, da enostavno ustvarijo in optimizirajo tokove prodaje in trženja. Odličen je graditelj lijaka za spletno prodajo, vendar obstajajo trdni tam zunaj.


Clickfunnels je vse v enem orodje za trženje in spletno prodajo lijaka s pomočjo katerih lahko sestavite napredne prodajne in trženjske tokove. Ustvarite lahko ciljne strani, prodajne strani, stran za prijavo, stran za zajem, lijak vebinarjev, članska mesta in še veliko več, končni cilj pa je pretvorba prometa in ustvarjanje potencialnih strank ter povečanje prihodka.

Najboljše alternative ClickFunnels v letu 2020:

 • Najboljše na splošno: je trden gradnik ciljnih strani in platforma za avtomatizacijo trženja. GetResponse je najboljša alternativa ClickFunnels, saj je na voljo z možnostmi e-poštnega marketinga in avtomatizacije trženja, ki jih ClickFunnels imajo, vendar po precej cenejši ceni. Oglejte si njihovo novo orodje Autofunnel – pripravljen, avtomatiziran generator lijaka.
 • Najboljši na splošno, drugi tek: je orodje, osredotočeno predvsem na izdelavo popolnih ciljnih strani, ki pretvorijo. Ne more v celoti nadomestiti ClickFunnels, toda če je integriran s platformo za trženje e-pošte, je Leadpages poceni alternativa ClickFunnels.
 • Najboljša “WordPress” alternativa ClickFunnels: je v bistvu vtičnik WordPress, ki počne tisto, kar počne ClickFunnels. Precej cenejši je od ClickFunnelov, toda glavna pomanjkljivost je, da moraš uporabljati WordPress in ga moraš gostiti na svojem spletnem mestu.

O ClickFunnelih je veliko informacij, ki jih tržniki ljubijo, vendar to ni orodje enake velikosti. Če iščete boljše / cenejše alternative ClickFunnels, spodaj bom delil z vami 8 najboljših možnosti za ClickFunnels.

Ampak najprej …

Kaj je ClickFunnels

ClickFunnels je platforma, ki vam omogoča enostavno sestavite marketinške tokove z uporabo povleci in spusti. Nekaj ​​sto ur in veliko izkušenj je bilo potrebnih za sestavljanje marketinških tokov. Toda s ClickFunnellom je tako enostavno, kot da kliknete nekaj gumbov.

alternative funkcij za klikanje

ClickFunnels vam omogoča ustvarjanje:

 • Stisnite tokove strani.
 • Samodejni tokovi vebinarja.
 • Tokovi za lansiranje izdelka.
 • Prodajni tokovi (vgrajena nakupovalna košarica in integracija z vašimi najljubšimi nakupovalnimi vozički).
 • Tokovi spletnega mesta za članstvo.
 • In naloži več.

Vsaj to je ideja. V resnici potrebujete veliko dela, da postavite lijak z ClickFunnelli, vendar je veliko manj, če bi to naredili sami od začetka.

Prednosti ClickFunnels

Če ste novi v marketingu in še nikoli niste prodali ničesar, lahko gradnja marketinškega lijaka kmalu postane nočna mora. ClickFunnels vam ponuja preprosto platformo za gradnjo in gostovanje marketinškega toka. Če se odločite za izdelavo enega z ClickFunnelli, bi potrebovali več sto ur in veliko denarja.

Glavne funkcije vključujejo:

 • Povlecite & Spustite ustvarjalca strani, ki vam omogoča, da strani ustvarite v prodajnih tokovih brez ene same vrstice.
 • Vgrajen e-poštni samodejni odzivnik, imenovan „Actionetics“.
 • S programom ClickFunnels lahko namestite tudi partnerski program s pomočjo vdelanega programa »Backpack« .
 • Vgrajena nakupovalna košarica, ki omogoča sledenje naročil strank. Ni vam treba prijaviti druge storitve nakupovalnih košaric.
 • Ustvarite tokove, da potencialnim strankam pošljete pravi izdelek in jih spremljate po nakupu.
 • Pošljite nadaljnja e-poštna sporočila in SMS.
 • Vključite članarino in prijave na svoje spletno mesto.
 • Oblikujte obrazce za zbiranje želenih informacij.
 • Na voljo je z obsežno zbirko podatkov 20 pripravljenih predlog.

Clickfunnels je odličen nabor orodij, vendar morda ni tisto, kar trenutno potrebujete, ali predrago po vašem okusu.

Če je temu tako in iščete najboljše možnosti ClickFunnels, tukaj spodaj je seznam spletnih mest, kot je ClickFunnels, ki jih morate preveriti..

Najboljše alternative za ClickFunnels

1. GetResponse

dobili odziv

 • Uradno spletno mesto: www.getresponse.com
 • Prehod med orodjem za trženje e-pošte in ustvarjalcem tokov.
 • Omogoča enostavno avtomatizacijo celotnega marketinškega toka z ene same platforme.

GetResponse je napredna, a poceni vse v eni platformi za avtomatizacijo trženja. S platformo prihaja e-poštni marketing, avtomatizacija trženja, ustvarjalec ciljne strani in prodajni tokovi.

Autofunnel je nedavna funkcija, ki vam omogoča ustvarjanje samodejnih, korak za korakom tokov za izdelavo ciljnih strani, avtomatiziranih e-poštnih sporočil, prodajo izdelkov, izterjavo zapuščenih vozičkov, da zaslužite več denarja.

Zakaj uporabljati GetResponse namesto ClickFunnels

Če želite na enem mestu avtomatizirati celotni marketinški tok, je to pot do GetResponse. Poleg tega stane veliko manj, in je tudi najboljša alternativa ClickFunnels Platinum.

Omogočajo vam, da sestavite celoten marketinški tok (vključno s ciljnimi stranmi in pojavnimi okni in webinarji) z ene platforme, nato pa vam omogočajo, da vse to avtomatizirate.

ClickFunnels proti GetResponse

Če želite preklopiti platforme za trženje e-pošte, pojdite na ClickFunnels. Njihova platforma se združuje s skoraj vsemi priljubljenimi platformami za trženje e-pošte, vključno z GetResponse.

2. Vodilne strani

vodilne strani

 • Uradna spletna stran: www.leadpages.net
 • Cilj LeadPages je čim bolj poenostaviti postopek izdelave ciljnih strani.
 • Izbirajte lahko med več kot 200 brezplačnimi predlogi ali pa kupite eno na njihovem trgu, ki ponuja na tisoče več.

Vodilne strani je napreden in zmogljivo orodje za izdelavo ciljnih strani ki je na voljo z naborom funkcij, ki zagotavljajo, da se strani pretvorijo in vam prinesejo denar.

Zakaj uporabljati vodilne strani namesto ClickFunnels

Če želite preprost način za ustvarjanje ciljnih strani z visokim pretvarjanjem, ne da bi napisali kodo, pojdite z Leadpages. Vse njihove predloge so preizkušene in dokazano pretvorijo. Na izbiro imate več kot 200 brezplačnih predlog, tako da vam nikoli ni treba začeti iz nič.

ClickFunnels vs Leadpages

Leadpages omogoča samo izdelavo ciljnih strani, ne celotnih zapletenih in avtomatiziranih tokov za trženje in prodajo. Če želite nadzirati celoten lijak z ene platforme, pojdite s funkcijo ClickFunnels.

3. Namestitev

namestitev

 • Uradno spletno mesto: www.instapage.com
 • Uporabnikova stran Instapage pri svojih ciljnih straneh opazi povprečno 22% stopnjo konverzije.
 • Ponuja orodja in veliko funkcij, s katerimi boste lažje sestavili in optimizirali svoje ciljne strani.

Zakaj uporabljati Instapage namesto ClickFunnels

Instapage ponuja zelo preprosto platformo, ki se jo je enostavno naučiti in začeti uporabljati pri iskanju. Za razliko od večine drugih ustvarjalcev ciljne strani na tem seznamu je vmesnik Instapage najpreprostejši od vseh in ga je najlažje naučiti.

Zakaj uporabljati ClickFunnels namesto namestitve

ClickFunnels ponuja veliko več orodij kot Instapage in se integrira z veliko aplikacijami, ki jih vaše podjetje že uporablja. ClickFunnel gosti celoten tok za vas.

4. Ne odvežite

odveči

 • Uradno spletno mesto: www.unbounce.com
 • Izdelava ciljne strani za oblikovalce. Deluje podobno kot programska oprema za oblikovanje, kot je Photoshop.
 • Enostavno sestavite profesionalne in razdeljene testne ciljne strani.

Zakaj uporabljati Unbounce namesto ClickFunnels

Za razliko od ClickFunnels, ki želi biti platforma vse v enem za oblikovanje toka za trženje, je Unbounce platforma za ustvarjanje in preizkušanje ciljnih strani z visoko konverzijo. Unbounce je specializirano za ustvarjanje čudovitih ciljnih strani, ki obiskovalce pretvorijo v denar.

Zakaj uporabljati ClickFunnels namesto Unbounce

Če želite platformo, ki vam pomaga upravljati celoten marketinški tok na enem mestu, pojdite s ClickFunnels.

5. Builderall

builderall

 • Uradna spletna stran: www.builderall.com
 • Platforma “Vse v eni”, ki vam pomaga graditi vaše spletno podjetje.
 • Orodja za lažjo izdelavo spletnega mesta, trženje izdelkov in trženje po e-pošti.

Zakaj uporabljati Builderall namesto ClickFunnels

Builderall je orodje, ki želi podjetnikom pomagati začeti svoja spletna podjetja, ne da bi na tisoče ur porabili tisoč različnih orodij. Omogoča vam izdelavo spletnega mesta za izdelek in ciljne strani. Ponuja tudi orodja za upravljanje e-poštnega marketinga in za pomoč pri avtomatizaciji vsega.

Zakaj uporabljati ClickFunnels namesto Builderall

Za razliko od Builderall-a je ClickFunnels tržno orodje. Omogoča vam upravljanje in avtomatizacijo celotnega marketinškega lijaka z ene platforme.

6. Uspeh tem

uspevajo teme

 • Uradno spletno mesto: www.thrivethemes.com
 • Ponuja preproste vtičnike WordPress za izdelavo ciljnih strani in tokov za pretvorbo.
 • Veliko ceneje kot ClickFunnels.

Zakaj uporabljati ThriveThemes namesto ClickFunnels

Z naročnino 19 USD na mesec dobite dostop do vseh orodij in vtičnikov, ki jih lahko ponudijo Thrive Themes. Ta orodja vam bodo pomagala sestaviti seznam e-poštnih sporočil, preizkusiti ciljne strani A / B in sestaviti celoten lijak na vrhu vašega spletnega mesta WordPress.

Zakaj uporabljati ClickFunnels namesto ThriveThemes

Če niste’ne zanima gostovanje ciljnih strani na lastnem spletnem mestu ali ne’t kot WordPress, nato pa pojdite s ClickFunnels.

7. InstaBuilder

instalater

 • Uradno spletno mesto: www.instabuilder.com
 • Izdelovalec ciljne strani povleci in spusti za WordPress.
 • Na izbiro je več deset brezplačnih predlog.
 • Je najcenejša alternativa ClickFunnels tam.

Zakaj uporabljati InstaBuilder namesto ClickFunnels

Če želite popoln nadzor nad svojimi ciljnimi stranmi in jih želite gostiti na svojem spletnem mestu, pojdite z InstaBuilder. To je’s vtičnik WordPress, ki vam omogoča izdelavo toka na lastnem spletnem mestu WordPress.

Zakaj uporabljati ClickFunnels namesto InstaBuilder

ClickFunnels je veliko lažje učiti in delati z InstaBuilderjem. Če nimate izkušenj z gradnjo ali upravljanjem spletnega mesta WordPress, je nadaljnje iskanje s programom ClickFunnels bolj smiselno.

8. OptimizePress

optimizepress

 • Uradno spletno mesto: www.optimizepress.com
 • Na izbiro je več kot 300 predlog za ciljne strani.
 • Omogoča vam gradnjo portalov za članstvo na svojem mestu WordPress.

Zakaj uporabljati OptimizePress namesto ClickFunnels

OptimzePress je vtičnik WordPress, ki vam omogoča, da sestavite vse vrste ciljnih strani, o katerih lahko razmišljate, vključno s prodajnimi stranmi, registracijskimi stranmi in celo celotnimi prodajnimi tokovi. Najboljši del je, da omogoča tudi izgradnjo portala za članstvo na svojem spletnem mestu.

Zakaj uporabljati ClickFunnels namesto OptimizePress

ClickFunnels je veliko lažje naučiti in začeti uporabljati kot OptimizePress. Z OptimizePress morate svoje spletno mesto upravljati sami.

Najboljše možnosti ClickFunnels: Povzetek

Torej, kaj je boljše od ClickFunnelov?

Če želite dober nadomestni tekmec ClickFunnels, toplo priporočam, da greste z GetResponse. To je najboljša alternativa ClickFunnels “kot za”. Ponuja vse funkcije, ki jih ponuja ClickFunnels.

Če želite boljši nadzor nad svojimi ciljnimi stranmi in boste sposobni sestaviti popolne in pretvarjati strani, nato pojdite z Leadpages. Narejena je posebej za izdelavo ciljnih strani, ki pretvorijo, vendar je integrirana z e-poštno platformo, res dobra alternativa in tudi cenejša.

In končno, če ste uporabnik WordPress-a, potem naj bodo Thrive Teme edina možnost, ki jih morate upoštevati. To je paket vtičnikov, ki jih namestite na svoje mesto WordPress in lahko ustvarite vse vrste ciljnih strani, strani za prijavo, prodajne strani in celotne tokove.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me