7 najboljših slovničnih možnosti

Slovnična je eden izmed najbolj priljubljena orodja za slovnico in pisanje na internetu. To je velika nadgradnja črkovalnikov, ki so vgrajeni v Microsoft Word in spletne brskalnike, kot je Google Chrome. Ampak tam je kup res dobrih. Tu je zbirka najboljših.


Čeprav vam slovnica lahko pomaga popraviti slovnične napake in izboljšati slog pisanja, morda ni najboljša možnost za vas. Obstajajo še druga orodja, ki jih morate preveriti, preden se prijavite na Grammarly.

Da bi vam prihranili ure raziskav, smo vam pripravili nekaj najboljše alternative slovnici obstajajo na trgu.

Najboljše slovnične alternative v letu 2020:

 • Najboljše na splošno: je veliko več kot le preverjanje slovnice. Gre za mentorja pisanja, ki analizira vaš slog pisanja in ponuja predloge za njegovo izboljšanje.
 • Drugo mesto, najboljši na splošno: je orodje za preverjanje slovnice, ločila in črkovanje, ki je preprosto v uporabi, ki samodejno zazna in odpravi zlorabljene besede in slovnične napake.
 • Najboljša SEO alternativa slovnici: je pisni asistent za SEO, tržnike in tekstopisce. To počne tisto, kar dela Grammarly, vendar vam daje tudi analizo besedila in optimizacijo vsebine za odkrivanje težav s SEO, tako da jih lahko odpravite in izboljšate uvrstitev.

Kaj je slovnica?

najboljše slovnične alternative

Slovnica je brezplačno orodje ki preverja vaše pisanje slovnične napake, pravopisna napakas, in ponudbe predlogi o izboljšanju svojega pisalnega sloga. Pomaga vam lahko, da se izognete napakam, preden v naslednjem e-poštnem sporočilu pritisnete gumb za pošiljanje.

Nič več lektoriranja e-poštnih sporočil stokrat, preden pritisnete gumb za pošiljanje. Slovnica to stori za vas in naredi veliko bolje kot privzeti črkovalniki, ki jih ponujata vaš operacijski sistem in brskalnik.

Slovnične značilnosti

Slovnica je na voljo za vse platforme, kjer lahko pišete. Na voljo je kot razširitev za spletne brskalnike, kot sta Google Chrome in Firefox. Na voljo je tudi kot samostojna namizna aplikacija za Mac in Windows. Ne samo to, ampak je na voljo tudi aplikacija za Android in iOS, ki lahko vašo privzeto tipkovnico nadomesti s Grammarly.

slovnične aplikacije

Slovnično preverja, ali je v besedilu več kot 200 slovničnih napak. Ponuja tudi predloge za izboljšanje vašega pisalnega sloga, da ustreza glasnemu tonu, ki ga želite prenesti.

Z različico Premium dobite še 250 preverjanj slovnice, napredno zaznavanje plagiatorstva in predloge za izboljšanje besedišča.

slovnične značilnosti

Slovnične prednosti in slabosti

Slovnica je na voljo zastonj za vse vaše naprave in lahko preprosto ujamete preproste slovnične napake. Če pa želite najboljše, kar vam lahko ponudi to orodje, morate vzeti denarnico.

The Pro različica iz slovnice preizkusi vaše besedilo na veliko več slovničnih napak in celo preveri vaše besedilo zaradi plagiatorstva.

Čeprav vam lahko različica Pro pomaga pri lektoriranju pisanja, to stane 139 dolarjev na leto ali 59 dolarjev na četrtino ali pa greš z najdražjim od vseh načrtov, mesečnim načrtom, ki stane 29 USD na mesec.

Če šele začenjate ali imate nizko porabo, potem različica Grammarly pro ni najboljša rešitev za vas.

Najboljše slovnične alternative

ProWritingAid

ProWritingAid

ProWritingAid uporablja tisoče profesionalnih pisateljev, urednikov in študentov po vsem svetu. Je veliko več kot le preverjanje slovnice. To je analizira vaš slog pisanja in ponudbe predlogi da ga izboljšajo.

Deluje tudi kot a mentor iz pisanja vam pomaga izboljšati pisanje vsakič, ko ga uporabljate. Deluje na vseh vaših najljubših aplikacijah za pisanje in na spletnih mestih, vključno z Google Dokumenti, Microsoft Outlook, Open Office itd.

Lastnosti

 • Aplikacije in razširitve so na voljo za vse vaše brskalnike, vključno z brskalnikom Chrome in Firefox.
 • Deluje z aplikacijami, kot so Microsoft Outlook, Microsoft Word, Google Docs, Scrivener in Open Office.
 • Preverjanje slovnice, urejevalnik stilov in mentor za pisanje je pakirano v enem orodju.

Zakaj uporabljati ProWritingAid namesto Grammarlyja

Če želite več kot le preverjanje slovnice, potem poskusite ProWritingAid. Analizira vaše pisanje in vam ponuja predloge za izboljšanje pisanja in deluje kot mentor pri pisanju, ki vam pomaga izboljšati vaš slog pisanja.

Programska oprema Ginger

ingver programska oprema

Programska oprema Ginger je eden izmed najboljši preverjalec slovnice orodja na internetu. Na voljo je za Chrome, Firefox in Safari kot razširitev brskalnika. Na voljo je tudi za iOS in Android, tako da lahko v vse naprave, ki jih uporabljate, pišete brez napak.

Ingver razširitev brskalnika deluje na skoraj vseh spletnih mestih, vključno s tistimi, ki jih najpogosteje uporabljate, na primer Twitter in Facebook ali Slack in Zendesk, če vodite podjetje

Lastnosti

 • Aplikacije so na voljo za naprave Android in iOS.
 • Razširitve brskalnikov delujejo na vseh spletnih mestih, vključno s priljubljenimi, kot sta Facebook in Twitter.
 • Analizira vaše pisanje in ponudite predloge za izboljšanje vašega načina pisanja.

Zakaj uporabljati Ginger namesto Grammarlyja

Ginger deluje na več spletnih mestih kot na slovnici. Zelo dobro deluje s poslovnimi aplikacijami, kot so Zendesk, Slack in druge.

Copywritely

Copywritely

Za razliko od drugih orodij na tem seznamu, Copywritely je ustvarjen izključno za ustvarjanje SEO-optimizirane vsebine. Analizira vašo vsebino in ponuja predloge za izboljšanje tako za ljudi kot iskalnike. Preveri vaše besedilo tako za slovnične napake kot tudi za pravopisne napake. Ponuja tudi predloge za izboljšanje vašega načina pisanja.

Uporablja ga na tisoče tekstopiscev, tržnikov in urednikov, ki želijo ustvariti najboljše možne vsebine za svoje občinstvo.

Najboljši del tega orodja je, da ga analizira vsebino vašega konkurenta in ponuja predloge o izboljšanju vaše optimizacije za iskalnike. Na voljo je tudi z več desetimi vgrajenimi predlogi opravil, s katerimi lahko svoje pisanje enostavno pošljete zunanjim piscem. Prav tako preveri vaše besedilo glede plagiatorstva.

Ne samo to, ampak analizira tudi vašo vsebino glede na gostoto ključnih besed izogibajte se algoritmičnim kaznim od Googla. Omogoča vam zaznavanje polnjenja ključnih besed in izboljšanje razmerij ciljanja na ključne besede. Prav tako daje vaši vsebini oceno berljivosti in ponuja predloge za njeno izboljšanje.

Lastnosti

 • Pomaga vam ustvariti vsebino, ki jo ljubijo tako ljudje kot iskalniki.
 • Eden najlažjih načinov za optimizacijo vsebine za iskalnike, ne da bi pri tem izgubili kakovost.
 • Ponuja predloge za odpravljanje slovničnih in črkovalnih napak. Ponuja tudi predloge za izboljšanje vašega načina pisanja.

Zakaj uporabljati Copywritely namesto Grammarly

Copywritely je narejen za SEO-je in tržnike vsebin, ki želijo ustvariti najbolj kakovostno vsebino, ki se lahko visoko uvrsti v iskalnike in jo bralci ljubijo..

Hemingway urejevalnik (namizna aplikacija)

Hemingway urednik

Hemingway urednik, za razliko od drugih orodij na tem seznamu je orodje za pisanje analiz, ki vam pomaga izboljšati pisanje. Čeprav ne omogoča preverjanja slovnice, analizira vaše besedilo in vam ponudi na stotine predlogov za njegovo izboljšanje.

Hemingway Editor je namizna aplikacija za Windows in Mac OSX, stane pa 19,99 USD.

Pisanje v Hemingwayu ne bo samo vaše pisanje bo bolj berljivo ampak bo tudi izboljšati svoj slog pisanja vsakič, ko ga uporabljate. Pove vam, kdaj je vaše pisanje težko prebrati ali kdaj morate besede zamenjati z boljšo alternativo. Najboljši del tega orodja je, da daje vaši vsebini oceno berljivosti.

Lastnosti

 • Orodje za pisanje, ki ga uporabljajo številni profesionalni blogerji in pisci.
 • Pomaga vam analizirati svoje pisanje in ponuja predloge za izboljšanje berljivosti.
 • Uporabite to orodje skupaj z drugimi orodji za preverjanje slovnice, kot je Grammarly, da bi ga kar najbolje izkoristili.

Zakaj uporabljati Hemingway Editor namesto Grammarlyja

Hemingway Editor ni preverjalec slovnice ali črkovalnik. To je orodje za pisanje, ki vam pomaga izboljšati slog pisanja in ga narediti bolj berljivega in dostopnega vsem. Če ga uporabljate skupaj s slovnico ali katerim drugim orodjem za preverjanje slovnice, vam lahko pomaga izboljšati slog pisanja in ga narediti bolj berljivega.

WhiteSmoke

WhiteSmoke

WhiteSmoke je eden najstarejših in najbolj priljubljeno preverjanje slovnice orodja na internetu. WhiteSmoke je veliko več kot le preverjanje črkovanja. Je lektor ki vam pomaga popraviti vse, od preprostih slovničnih napak do slognih napak. WhiteSmoke uporabljajo priljubljene blagovne znamke, kot so Dictionary.com, Pearson, McGill in University of Toronto.

Lastnosti

 • Eden najstarejših in najbolj zaupanja vrednih preverjalnikov slovnice na internetu.
 • Pomaga vam odpraviti slovnične napake in ponuja predloge za izboljšanje stila pisanja.
 • Na voljo za namizne in mobilne naprave, tako da lahko v vse svoje naprave pišete brez napak.

Zakaj uporabljati WhiteSmoke namesto Grammarlyja

WhiteSmoke je vrhunsko orodje za lektoriranje, ki uporablja najnovejše tehnologije v naravnem jeziku, da vam pomaga bolje pisati in celo izboljšati svoje pisanje.

PaperRater

PaperRater

PaperRater je spletno orodje, ki preverja vaše pisanje Slovnice in pravopisne napake, in plagiat. Na voljo je samo kot spletno orodje, zato ni treba nalagati namizne aplikacije ali namestiti razširitve brskalnika. Brezplačna različica aplikacije omogoča preverjanje do 5 strani na predložitev.

Premium naročnina pa omogoča preverjanje do 20 strani na oddajo.

Lastnosti

 • Brezplačno orodje, ki preverja vaše pisanje glede slovničnih in pravopisnih napak.
 • Omogoča preverjanje besedila zaradi plagiatorstva.
 • Ponuja predloge, ki vam pomagajo izboljšati pisanje in daje pisanje ocene.

Zakaj uporabljati PaperRater namesto Grammarlyja

PaperRater je brezplačen za do 50 prispevkov mesečno. Analizira vaše pisanje in mu daje oceno. Ponuja tudi predloge za lažji slog pisanja.

LanguageTool

LanguageTool

LanguageTool je lektorska programska oprema, ki v vašem besedilu ponuja predloge za odpravljanje slovničnih napak in črkovalnih napak. Na voljo je kot razširitev brskalnika za Google Chrome in Firefox.

Je ena izmed najboljša orodja za lektoriranje. Pomaga vam lahko odpraviti slovnične napake in izboljšati slog pisanja. Vrhunska različica tega orodja preverja vaše besedilo pred 2500 različnimi napakami in ponuja predloge za izboljšanje pisanja.

Najboljši del tega orodja je, da deluje veliko različnih jezikov vključno z angleščino, nemščino, francoščino, nizozemščino itd. Preverja vaše pisanje glede napak v vseh podprtih jezikih.

Lastnosti

 • Deluje z veliko drugimi jeziki kot samo angleščino.
 • Preveri vaše besedilo za več kot 2500 napak.
 • Pomaga vam popraviti slovnične in pravopisne napake, hkrati pa vam pomaga izboljšati slog pisanja.

Zakaj uporabljati LanguageTool namesto Grammarly

Slovnica podpira samo angleščino. LanguageTool ponuja podporo za številne druge jezike, razen angleščine, vključno z nemščino, francoščino, romunščino in nizozemščino.

Zaključek

Je torej slovnica kaj dobra? Staviš! Gramatika y je eden najboljših naprednih in enostavnih pisnih pomočnikov za odpravljanje slovničnih, črkovalnih in ločilnih napak.

Vsa orodja na tem seznamu ponudite brezplačno različico za vaš test, preden ga kupite. Priporočam, da preizkusite vsaj eno ali dve alternativi na tem seznamu, preden se odločite za tisto, ki vam je všeč. Večina teh orodij bo ponudila predloge, s katerimi boste izboljšali svoj slog pisanja.

Če vaš poudarek izboljšuje vaš slog pisanja, priporočam, da nadaljujete Hemingway urednik. Na voljo je za oba spleta in kot samostojna namizna aplikacija. Ne ponuja preverjanja slovnice, zato priporočamo, da jo uporabite skupaj z orodjem za preverjanje slovnice, kot sta Grammarly ali Ginger.

Če želite orodje, ki vam lahko pomaga izboljšati slog pisanja in preveri, ali je besedilo tudi zaradi napak, priporočam, da nadaljujete ProWritingAid. Pomagala vam bo izboljšati pisanje in preverila tudi vaše pisanje zaradi napak.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map