7 najboljših možnosti ExpressVPN

Vaš ponudnik internetnih storitev lahko vidi vaš internetni promet in verjetno beleži zgodovino brskanja. Zato potrebujete storitev VPN, kot je ExpressVPN, da bi si zakrivili promet v šifriranem predoru. Trenutno je tu moja zbirka.


Ko nekaj pogledate v Googlu, vaš ponudnik internetnih storitev natančno ve, kaj ste iskali in s katere lokacije. Vedno je srednji človek, ki pregleduje vašo internetno dejavnost. A navidezno zasebno omrežje (VPN) šifrira vaš internetni promet in skriva in ščiti vašo spletno identiteto.

Najboljše možnosti ExpressVPN v letu 2020:

 • Najboljše na splošno: ima vse, kar želite od dobrega VPN, vključno z zasebnostjo, varnostjo, hitrostjo in ogromno število lokacij in strežnikov.
 • Drugo mesto, najboljši na splošno: je ameriško VPN podjetje, ki poudarja hitrost, varnost in zasebnost – z veliko povezav po nizki ceni

Kaj je ExpressVPN

alternative expressvpn

ExpressVPN ponuja skoraj vsako področje. Njihovo omrežje VPN je hitro, varno in deblokira Netflix ter podpira hudournike.

ExpressVPN je storitev VPN, ki omogoča anonimno brskanje po internetu. Ko uporabljate VPN, nihče ne bo mogel slediti vaše lokacije ali vaše spletne aktivnosti. Niti vašega ponudnika storitev ali vlade države.

Prednosti ExpressVPN

ExpressVPN ponuja preprosto storitev VPN, s pomočjo katere lahko zaščitite vse svoje naprave in anonimno brskate po internetu, ne da bi kdo vedel. Ponujajo aplikacije za vse naprave in platforme, vključno s pametnimi televizorji, Androidom, iOSom, PlayStationom in celo z vašo napravo Internet Router.

Glavne funkcije vključujejo:

 • Stroga politika »brez beleženja«.
 • 160 lokacij strežnika VPN v 94 državah po vsem svetu.
 • Vgrajena funkcija hitrosti preizkusa.
 • 256-bitna AES enkripcija v svojem razredu.
 • Združljivost strežnikov Anonymous IP, Kill-Switch, Netflix in P2P.
 • Zakrivanje naslova IP.
 • Uporabite 3 naprave z 1 naročnino.

Ali je ExpressVPN zanesljiv? Če je varnost ena od vaših glavnih skrbi, lahko ste prepričani, da ExpressVPN varnost jemlje resno. Večina uporabnikov bo potrebovala le privzeti (in najbolj varen) “OpenVPN”, ExpressVPN podpira tudi SSTP, L2Tp / IPsec in PPTP protokole.

Ko uporabljate storitev VPN, lahko enostavno dostopate do spletnih mest, ki so blokirana v vaši državi ali pri vašem ponudniku internetnih storitev.

ExpressVPN je odlična storitev VPN, vendar morate vedeti, da obstajajo konkurenčna mesta, kot je ExpressVPN. Tu je seznam najboljših možnosti ExpressVPN trenutno:

1. NordVPN

nordvpn

 • Uradno spletno mesto: www.nordvpn.com
 • Več kot 5.000 VPN strežnikov po vsem svetu v različnih državah.
 • Najcenejše cene, ki jih najdete na internetu.

Zakaj uporabljati NordVPN namesto ExpressVPN

Ane so’t veliko ponudnikov storitev VPN na internetu, ki lahko premagajo NordVPN’s cenami. Večina VPN storitev, vključno z ExpressVPN, za svoj letni načrt zaračunajo 100 USD.

Toda z NordVPN lahko dobite 3 leta delovne dobe za samo 100 dolarjev.

Imajo na tisoče strežnikov po vsem svetu in omogočajo izbiro države, skozi katero se želite povezati. NordVPN je po mojem mnenju najboljša alternativa ExpressVPN.

Zakaj uporabljati ExpressVPN namesto NordVPN

ExpressVPN ima na izbiro več lokacij kot NordVPN. Njihove aplikacije zajemajo vse vaše naprave in platforme, vključno s pametnimi televizorji, PlayStation, Android in iOS.

2. BulletVPN

bulletvpn

 • Uradno spletno mesto: www.bulletvpn.com
 • Pravilnik o ničelnem zapisovanju.
 • Globalno omrežje strežnikov VPN omogoča izbiro države, do katere želite dostopati do interneta.

Zakaj uporabljati BulletVPN namesto ExpressVPN

BulletVPN ponuja politiko Zero Logging. To pomeni, da ne’ne beležite vseh svojih dejavnosti na njihovih strežnikih. To povečuje vašo zasebnost in ne pušča nobenih sledi.

Zakaj uporabljati ExpressVPN namesto BulletVPN

Če za brskanje po internetu uporabljate več naprav, je ExpressVPN najboljša izbira. Ponujajo aplikacije za vse naprave in platforme, vključno z PlayStation, Android, iOS, Mac in Smart TV.

3. IPVanish

ipvanish

 • Uradno spletno mesto: www.ipvanish.com
 • 40.000+ skupnih IP naslovov po vsem svetu.
 • Zero prometni dnevniki.

Zakaj uporabljati IPVanish namesto ExpressVPN

IPVanish je bil predstavljen na številnih priljubljenih spletnih mestih, kot so CNN, NBC News, Mashable, TechRadar in PCMag.com.

Če želite storitev VPN, ki na nobenem od njihovih strežnikov ne beleži svojega prometa, pojdite z IPVanish. S svojo politiko Zero Traffic Logs lahko zagotovite, da se nobena od vaših spletnih aktivnosti ne beleži.

Zakaj uporabljati ExpressVPN namesto IPVanish

ExpressVPN je nekoliko lažji za uporabo kot IPVanish. Če uporabljate veliko naprav in želite preprosto aplikacijo, je ExpressVPN najboljši način.

4. VyprVPN

vprvpn

 • Uradno spletno mesto: www.vyprvpn.com
 • Priporočajo in uporabljajo sistemski skrbniki Reddita.
 • Brez pravilnikov o dnevnikih.

Zakaj uporabljati VyprVPN namesto ExpressVPN

Aplikacije aplikacije VyprVPN so na voljo za skoraj vse platforme in naprave, vključno z Linuxom, Windows, iOS, Android, Mac in celo vašimi usmerjevalniki. Njihova politika brez beleženja omogoča brskanje po internetu, ne da bi za seboj pustili nobene sledi.

Zakaj uporabljati ExpressVPN namesto VyprVPN

ExpressVPN je nekoliko lažje naučiti, vendar stane veliko več kot VyprVPN. Ponujajo vam dostop do omrežja z več kot 3000 strežniki VPN po vsem svetu. To pomeni, da se lahko z internetom povežete iz praktično katere koli države, ki jo želite.

5. CyberGhost

cyberghost vpn

 • Uradno spletno mesto: www.cyberghost.com
 • Dobitnik nagrade BestVPN.com.
 • Politika ničelne beleženja.

Zakaj uporabljati CyberGhost namesto ExpressVPN

CyberGhost ponuja zelo preprost in enostaven vmesnik, s katerim lahko tudi začetniki olajšajo uporabo storitve. Ponujajo aplikacije za vse vaše naprave, vključno z Androidom, iPhoneom, Windowsom in Macom. Povprečna ocena njihove storitve je 9,4 na TrustPilotu.

Zakaj uporabljati ExpressVPN namesto CyberGhost

ExpressVPN ponuja aplikacije, ki lahko zajemajo vašo zasebnost v vseh napravah, ki jih uporabljate. Ponujajo aplikacije za več kot ducat različnih platform in naprav, vključno z Androidom, iOS, Mac, Windows, Chromebook, Kindle Fire, Xbox, Playstation, Apple TV in še veliko več naprav.

6. Mullvad

mullvad

 • Uradna spletna stran: www.mullvad.net
 • Storitev VPN, narejena za razvijalce in uporabnike programske opreme.
 • Nobenih dnevnikov dejavnosti sploh ni.

Zakaj uporabljati Mullvad namesto ExpressVPN

Mullvad je napredna VPN storitev za ljudi, ki vedo, kaj delajo in želijo biti Duh na internetu. Mullvad ne’ne prosim za vašo e-pošto ali kakršne koli osebne podatke.

Namesto tega dobite številko računa in nato uporabite to številko, da se povežete z Mullvadom in plačate storitev. Spodbujajo plačilo v obliki gotovine ali Bitcoin, da ohranijo svojo identiteto zasebno.

Zakaj uporabljati ExpressVPN namesto Mullvad

Če niste’t napredni uporabnik, nato pa se izogibajte Mullvadu. To je’je narejen za uporabnike, ki vedo, kaj delajo. ExpressVPN je veliko boljša izbira, če želite nastavitev z enim klikom za vse svoje naprave.

7. Zasebni dostop do interneta (PIA)

privateinternetaccess (pia)

 • Uradno spletno mesto: www.privateinternetaccess.com
 • Ena najstarejših in najbolj zaupanja vrednih VPN storitev.
 • Zaupanje velikih blagovnih znamk, kot so MSN Money, Wired, Gizmodo in Yahoo!.

Zakaj uporabljati zasebni dostop do interneta namesto ExpressVPN

Zasebni dostop do interneta je predstavljen v spletnih revijah, kot so PCMag, Tom’s Vodnik in Cnet. Omogočajo vam uporabo storitve VPN na 10 napravah hkrati. Prav tako vam omogočajo, da izberete več prehodov VPN.

Zakaj uporabljati ExpressVPN namesto zasebnega dostopa do interneta

Za razliko od zasebnega dostopa do interneta je ExpressVPN korporacija s sedežem na Britanskih Deviških otokih. To pomeni, da ne’ne upoštevajte nobenih predpisov o shranjevanju podatkov.

Najboljše možnosti ExpressVPN: Povzetek

Če želite cenejšo alternativo ExpressVPN, pojdite z NordVPN. Je najboljša alternativa ExpressVPN na trgu. Njihov triletni načrt stane manj kot ExpressVPN’s enoletnim načrtom.

Če želite popolno zasebnost, pojdite z Mullvad. Pazite’je napredna platforma in ni primerna za začetnike, zato ne’t se prijavite, če niste dobri z računalniki.

Ne’ne zahtevajte nobenih osebnih podatkov, da bi bili popolnoma anonimni v spletu in omogočili plačila v obliki Bitcoina.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map