7 najboljših alternativnih hlačnic

Če želite svojo prisotnost v družbenih medijih povečati kot podjetje ali vplivnež, morate ustvariti in objaviti veliko vsebine. Tu je orodje za upravljanje družbenih medijev Hootsuite pride noter. Vendar so odlični tam zunaj.


Ne glede na platformo, na kateri želite nadaljevati, je najpomembnejši del, da redno objavljate novo vsebino, da bi vaši sledilci sodelovali. Čeprav je ustvarjanje vsebine nekaj, česar ne morete samodejno, lahko preprosto objavite v družabnih medijih z orodji, kot je Hootsuite.

Najboljše alternative Hootsuite leta 2020:

 • Najboljše na splošno: je po mojem mnenju najboljše orodje za upravljanje družbenih medijev za načrtovanje in upravljanje vsebine za vse vaše račune v socialnih medijih.
 • Drugo mesto, najboljši na splošno: ne prihaja z brezplačnim načrtom, ampak ima cenejši premijski načrt, ki povezuje do pet računov v socialnih medijih. Všeč so mi tudi možnosti za kuriranje vsebine SocialPilot.
 • Najboljša brezplačna alternativa Hootsuite: je najboljše spletno mesto za upravljanje brezplačnih socialnih medijev, kot je Hootsuite, brezplačen načrt pa povežite do tri, poljubno kombinacijo, Facebook, Instagram, Twitter in LinkedIn.

Kaj je Hootsuite?

najboljše alternative hootsuite

Hootsuite vam omogoča upravljajte vse svoje profile družabnih medijev z ene nadzorne plošče. Ampak to ni najboljši del. The najboljši del o uporabi Hootsuite je, da vam to omogoča ustvarite koledar za promocijo vsebine.

Namesto, da vsak dan ustvarite in objavljate nove vsebine, ustvarite tono vsebine vnaprej in avtomatizirajte objavo s Hootsuite.

Načrtovanje objav v družbenih medijih je le en del tistega, kar lahko ponudi Hootsuite. Omogoča vam tudi samodejno objavljanje vsebin. Brez orodja, kot je Hootsuite, ne morete vedeti, kako uspešne so vaše objave v družbenih medijih.
Hootsuite nudi nadzorno ploščo, na kateri lahko preverite, kako deluje vaša vsebina na platformah družbenih medijev, kot so Facebook, Twitter, Pinterest in Instagram.

Značilnosti in načrti za hootsuite

Hootsuite je več kot le orodje za razporejanje sporočil v družabnih medijih. Omogoča vam upravljajte vse svoje profile družabnih medijev z ene nadzorne plošče in ponuja pogled iz ptičje perspektive o uspešnosti vašega podjetja v družbenih medijih.

hootsuite načrte

Hootsuite omogoča upravljanje nad 35 družbenih omrežij, vključno s Facebookom, Instagramom, Twitterjem, YouTubom, LinkedIn, Pinterestom in še veliko več. Omogoča vam razporejanje neomejenih objav na vseh teh platformah. Ponuja tudi orodja za kuriranje vsebine, ki vam pomagajo ustvariti več vsebine v manj časa.

Začetni načrt Hootsuite vam omogoča upravljanje do 10 profilov socialnih medijev. Začetni načrt je na voljo na 29 USD na mesec ob plačilu letno.

Prednosti in slabosti Hootsuite

Hootsuite vam lahko pomaga avtomatizirajte upravljanje socialnih medijev in prihranili boste mesečno ure, ki jih lahko porabite za ustvarjanje več vsebine. Ponuja tudi analitika za vse vaše račune v družbenih medijih kar vam lahko omogoči pogled s ptičje perspektive na uspešnost vaših objav v družbenih medijih in kje bi lahko bili boljši.

Če vodite podjetje, vam lahko Hootsuite prihrani veliko težav in vsebinsko trženje za vas še bolj učinkovito, saj vam omogoča načrtujte promocijo vsebine.
Hootsuite ponuja na stotine funkcij in je lahko drastična izboljšava pri upravljanju vaše prisotnosti v družbenih medijih.

Toda hkrati to lahko nekoliko drago če šele začenjate. Narejena je za podjetja in ne za posameznike ali vplivneže, ki šele začenjajo.

Najboljše alternative v letu 2020

Ne glede na vaš razlog, tukaj je nekaj najboljše Hootsuite alternative najdete na internetu:

1. Pošiljanje

pošiljajo

 • Načrti od 29 USD na mesec ali 24 USD na mesec, ko se obračunajo vsako leto (30-dnevna brezplačna preskusna različica)
 • Spletna stran: https://www.sendible.com/

Pošiljanje je orodje za upravljanje družbenih medijev, ki ga uporablja več kot 10.000 podjetij po vsem svetu. Podpira razporejanje objav za Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest in številna druga spletna mesta v družabnih medijih. Ponuja tudi razporejanje objav na blogging platformah, vključno z WordPress, Medium, Blogger in Tumblr.

S Sendibleom dobite dostop do funkcij, kot so vgrajena analitika za vse podprte platforme družbenih medijev in samodejno recikliranje zimzelene vsebine. S Sendibleom lahko preprosto avtomatizirate svojo prisotnost v družbenih medijih.

Sendible omogoča ustvarjanje in upravljanje vašega koledar promocije vsebine za vse družbene medije in platforme za bloganje na enem mestu. Objave lahko enostavno načrtujete mesece vnaprej.

Odporni načrti:
Sendible ponuja 30-dnevno brezplačno preskusno različico, na katero se lahko prijavite, ne da bi vnesli podatke o svoji kreditni kartici. Na njihovem začetnem načrtu imate neomejen urnik samo za do 12 storitev (računi v socialnih medijih) 29 USD na mesec.

Zakaj Sendible je dobra alternativa Hootsuiteu:
Hootsuite omogoča samo povezovanje do 10 računov družbenih medijev na njihovem načrtu zaganjalnikov, ki stanejo 29 dolarjev na mesec; Sendible na drugi strani omogoča do 12 računov družbenih medijev.

2. AgoraPulse

agorapulse

 • Načrti od 99 USD na mesec ali 89 USD na mesec, ko se obračunajo vsako leto (28-dnevna brezplačna preskusna različica)
 • Spletna stran: https://agorapulse.com/

AgoraPulse uporablja več kot 17.000 prodajalcev socialnih medijev po vsem svetu. To je orodje za upravljanje družbenih medijev, zgrajeno za resne lastnike podjetij in agencij, ki obravnavajo na desetine strank.

Ne le, da je to enostavno razpored vsebine za platforme družbenih medijev, vendar vam tudi pomaga upravljati in odgovarjati na komentarje prek preproste pošte, do katere lahko dostopajo vsi vaši soigralci.

Najboljši del AgoraPulse je, da ponuja vgrajen CRM da vam pomagajo upravljati vse svoje stranke na platformah družbenih medijev. S programom AgoraPulse lahko z ene nadzorne plošče povežete in upravljate svoje račune Facebook, Twitter, Instagram, YouTube in LinkedIn..

Čeprav AgoraPulse ponuja na desetine neverjetnih funkcij, ki lahko spremenijo način upravljanja socialnih medijev, tega orodja ne priporočam, če šele začnete, saj je lahko za drage začetnike nekoliko drago.

AgoraPulse načrti:
Načrti AgoraPulse se začnejo na 99 USD na mesec in dovolite povezovanje do 10 računov socialnih medijev z do dvema uporabniškima računoma (za upravljanje).

Zakaj je AgoraPulse dobra alternativa Hootsuite:
AgoraPulse je bolj primeren za podjetja z veliko strankami. Ponuja preprost CRM, s katerim lahko upravljate in spremljate svoje stranke na podprtih platformah družbenih medijev.

3. Sprout Social

kalijo socialno

 • Načrti od 99 USD na mesec (30-dnevna brezplačna preizkusna različica)
 • Spletna stran: https://sproutsocial.com/

Sprout Social uporabljajo nekateri veliki akterji v spletnem trženju, kot so Glassdoor, Grubhub in Vice. Ponuja preprost način za upravljanje prisotnosti v družabnih medijih na vseh platformah in za načrtovanje redne vsebine.

Ponuja vam orodja, ki jih potrebujete za ustvarjanje in upravljanje urnika promocije vsebine v družbenih medijih. S Sprout Social lahko tudi spremljati socialne medije za ključne besede, profile in lokacije.

Prav tako vam daje možnost, da upravljanje komentarjev iz vseh vaših profilov družabnih medijev neposredno iz ene mape »Prejeto«, do katere lahko dostopa vsa vaša ekipa. Tako je neverjetno enostavno odzivati ​​na komentarje in ostati v zanki tega, kar govorijo vaši sledilci.

Tako kot AgoraPulse tudi Sprout Social ni primeren za začetnike ali podjetja, ki se šele začnejo s trženjem na družbenih medijih. Začetni načrt Sprout Social stane 99 USD na mesec na uporabnika in omogoča le upravljanje s 5 profili. Toda Sprout Social je neverjetno koristen, če imate na družbenih medijih veliko privržencev.

Sprout Socialni načrti:
Začetni načrt Sprout Social omogoča upravljanje do 5 profilov družbenih medijev in stane 99 dolarjev na uporabnika na mesec.

Zakaj je Sprout Social dobra alternativa Hootsuite:
Sprout Social je zasnovan za ekipe, ki želijo upravljati na tisoče sledilcev iz ene mape »Prejeto«. Sprout Social ponuja veliko boljše CRM in funkcije upravljanja strank kot Hootsuite.

4. SocialPilot

socialni pilot

 • Načrti od 30 USD na mesec ali 25 USD na mesec, ko se obračunajo vsako leto (14-dnevna brezplačna preskusna različica)
 • Spletna stran: https://socialpilot.co/

SocialPilot je vsestransko orodje za upravljanje trženja na družbenih medijih, ki ga uporabljajo ljubitelji trženjskega gurua Neil Patel. Omogoča vam razporejanje objav za vse večje družbene platforme, kot so Twitter, Facebook, LinkedIn, Instagram in podobne.

Omogoča vam tudi razporedite objave vizualno s prikazom koledarja. Za razliko od drugih orodij na tem seznamu je SocialPilot namenjen malim podjetjem, blogerjem in tistim, ki šele začenjajo. Njihov začetni načrt ponuja povezavo do 25 profilov, 3 uporabniške račune in neomejeno načrtovanje le za 30 USD na mesec.

Načrti SocialPilot:
Začetni načrt SocialPilot omogoča upravljanje in razporejanje objav do 25 profilov samo 30 USD na mesec ali 25 dolarjev na mesec, če plačujete letno.

Zakaj je SocialPilot dobra alternativa Hootsuiteu:
SocialPilot je kar trikrat cenejši od Hootsuiteja, saj omogoča povezovanje 25 profilov socialnih medijev in treh uporabniških računov za samo 30 dolarjev na mesec, medtem ko Hootsuite omogoča le 10 profilov in en uporabniški račun za 29 dolarjev na mesec.

5. eClincher

eClincher

 • Načrti od 59 USD / mesec in 15% popusta ob letnem zaračunavanju (14-dnevna brezplačna preskusna različica)
 • Spletna stran: https://eclincher.com/

eClincher je močno orodje za načrtovanje socialnih medijev, ki deluje s Facebookom, Twitterjem, Instagramom, LinkedInom in drugimi pomembnejšimi platformami za socialne medije. Vsebuje vse, kar potrebujete za upravljanje in povečanje svoje prisotnosti na družbenih medijih.

Vsebinski koledar dobite na urnik objav tedne ali mesece vnaprej. Dobite tudi družabna pošta za upravljanje vseh komentarjev in pogovorov s strankami in sledilci na enem mestu.

Pri tem orodju mi ​​ni všeč ena stvar, ki zahteva, da se naročite na dodatek, ki stane 50 USD na mesec, če želite funkcije CRM-a Twitter. Nekatera druga orodja na tem seznamu jih ponujajo brezplačno.

eClincher načrti:
Osnovni načrt eClincherja omogoča povezovanje do 10 profilov in omogoča načrtovanje neomejenih objav samo za 59 USD na mesec.

Zakaj je eClincher dobra alternativa Hootsuiteu:
eClincher je napredno orodje za upravljanje družbenih medijev, ustvarjeno za napredne uporabnike. Če želite več vpogleda in naprednih funkcij, je eClincher odlična izbira.

6. Bufer

Buffer

 • Brezplačni (omejeni) načrti in premijski načrti od 15 USD / mesec (14-dnevna brezplačna preskusna različica)
 • Spletna stran: https://buffer.com/

Buffer je eno najstarejših in najbolj priljubljenih orodij za načrtovanje družbenih medijev. Obstajajo že zelo dolgo in ponujajo na desetine funkcij za poenostavitev načrtovanje družbenih medijev in ustvarjanje vsebin.

Če šele začenjate, toplo priporočam, da greste z Bufferjem kot njihovim načrti so zelo dostopni orodje pa je eno najlažjih za učenje / uporabo.

Poleg samo razporejanja na družabnih medijih imate tudi dostop do medpomnilnika razširitev brskalnika ki vam omogoča, da načrtujete objavo na družbenih medijih, ne da bi zapustili stran, ki jo berete.

Če želite na primer tvitniti zanimiv članek, ki ga berete, lahko tvit razporedite s samo klikom na ikono razširitve brskalnika Buffer.

Ena od stvari, ki mi pri Bufferju ni všeč, je, da na začetnem načrtu omogoča le razpored do 100 objav hkrati. Večina drugih orodij na tem seznamu omogoča časovno razporejanje neomejenega števila objav.

Načrti za odbojnike:
Bufferjev začetni načrt omogoča, da lahko kadar koli načrtujete do 100 objav za do 8 profilov družbenih medijev samo 15 USD na mesec.

Zakaj je Buffer dobra alternativa Hootsuite:
Če šele začnete, je Buffer veliko boljša alternativa Hootsuiteu, saj za 15 dolarjev na mesec morate načrtovati do 100 objav za do 8 profilov družbenih medijev.

7. Družbeno poročilo

Socialno poročilo

 • Načrti od 49 USD / mesec (30-dnevna brezplačna preskusna različica)
 • Spletna stran: https://www.socialreport.com/

Socialno poročilo je preprosto orodje za upravljanje družbenih medijev in ukvarjanja s tisoči podjetji po vsem svetu. Omogoča vam razporejanje objav za vse glavne platforme družbenih medijev, vključno s Facebookom, Twitterjem, Instagramom, YouTubeom in LinkedInom.

Socialno poročilo tudi vam in vaši ekipi omogoča, da to storite upravljajte vse svoje pogovore (komentarje in sporočila) s svojimi sledilci na enem mestu. Ponuja tudi desetine meritev in analitičnih funkcij, s katerimi lahko predstavite, kako uspešna je vaša vsebina na spletnih straneh družbenih medijev.

Načrti za socialno poročilo:
Začetni načrt družbenega poročila stane 49 dolarjev na mesec in omogoča načrtovanje neomejenih objav za do 25 profilov.

Zakaj je socialno poročilo dobra alternativa Hootsuiteu:
Social Report ponuja veliko naprednih analitičnih in upravljavskih funkcij, ki jih Hootsuite nima. Omogoča tudi ločevanje profilov na podlagi projektnih imen.

Nadomestne oblike hootsuite: Povzetek

Katera so torej najboljša mesta za konkurenco, kot je Hootsuite?

Če šele začenjate in želite prihraniti denar, priporočam, da se lotite katerega koli Buffer ali SocialPilot. Buffer omogoča razporejanje 100 objav za do 8 profilov za samo 15 USD na mesec.

SocialPilot pa stane 30 dolarjev na mesec in omogoča upravljanje 25 profilov ter vam omogoča urnik neomejenih objav. Če ste privezani za denar, je Buffer najboljša možnost.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map