ISP anda dapat melihat lalu lintas internet anda dan mungkin mencatat sejarah penyemakan imbas anda. Itulah sebabnya anda memerlukan perkhidmatan VPN seperti ExpressVPN untuk mengatasi lalu lintas anda di terowong yang disulitkan. Inilah koleksi saya sekarang.


Apabila anda mencari sesuatu di Google, ISP anda mengetahui dengan tepat apa yang anda Googled dan dari lokasi mana. Selalu ada orang tengah yang melihat aktiviti Internet anda. A rangkaian peribadi maya (VPN) menyulitkan lalu lintas internet anda dan menyembunyikan serta melindungi identiti dalam talian anda.

Alternatif ExpressVPN terbaik pada tahun 2020:

 • Keseluruhan terbaik: mempunyai semua yang anda mahukan dari VPN yang baik termasuk privasi, keselamatan, kelajuan dan sebilangan besar lokasi dan pelayan.
 • Naib juara, Terbaik keseluruhan: adalah syarikat VPN yang berpusat di AS yang menekankan kepantasan, keselamatan, dan privasi – dengan banyak sambungan dengan harga yang rendah

Apa itu ExpressVPN

alternatif expressvpn

ExpressVPN menyampaikan hampir di setiap kawasan. Rangkaian VPN mereka cepat, selamat, dan membuka blokir Netflix dan menyokong torrents.

ExpressVPN adalah perkhidmatan VPN yang membolehkan anda melayari Internet tanpa nama. Apabila anda menggunakan VPN, tidak ada yang dapat melacak lokasi atau aktiviti dalam talian anda. Bahkan penyedia perkhidmatan anda atau kerajaan negara anda.

Faedah ExpressVPN

ExpressVPN menyediakan perkhidmatan VPN sederhana untuk membantu anda mengamankan semua peranti anda dan melayari Internet tanpa nama tanpa ada yang tahu. Mereka menawarkan aplikasi untuk semua peranti dan platform termasuk TV Pintar, Android, iOS, PlayStation, dan juga peranti Internet Router anda.

Ciri-ciri utama termasuk:

 • Dasar “tanpa pembalakan” yang ketat.
 • 160 lokasi pelayan VPN di 94 negara di seluruh dunia.
 • Ciri ujian kelajuan terbina dalam.
 • Penyulitan AES 256-bit terbaik dalam kelas.
 • Keserasian pelayan IP tanpa nama, Kill-Switch, Netflix dan P2P.
 • Penutup alamat IP.
 • Gunakan 3 peranti dengan 1 langganan.

Adakah ExpressVPN boleh dipercayai? Sekiranya keselamatan adalah salah satu masalah utama anda, anda boleh yakin bahawa ExpressVPN memandang serius keselamatan. Sebilangan besar pengguna hanya memerlukan “OpenVPN” lalai (dan paling selamat), ExpressVPN juga menyokong protokol SSTP, L2Tp / IPsec, dan PPTP.

Apabila anda menggunakan perkhidmatan VPN, anda dapat dengan mudah mengakses laman web yang disekat di negara anda atau oleh ISP anda.

ExpressVPN adalah perkhidmatan VPN yang hebat tetapi anda harus tahu bahawa terdapat laman web pesaing seperti ExpressVPN di luar sana. Berikut adalah senarai alternatif ExpressVPN terbaik sekarang:

1. NordVPN

nordvpn

 • Laman web rasmi: www.nordvpn.com
 • Lebih 5,000 pelayan VPN di seluruh dunia di pelbagai negara.
 • Harga termurah yang anda dapati di Internet.

Mengapa Menggunakan NordVPN Bukannya ExpressVPN

Ada timbul’banyak penyedia perkhidmatan VPN di Internet yang dapat mengalahkan NordVPN’harga s. Sebilangan besar perkhidmatan VPN termasuk ExpressVPN mengenakan $ 100 untuk rancangan tahunan mereka.

Tetapi dengan NordVPN, anda boleh mendapatkan perkhidmatan selama 3 tahun dengan hanya $ 100.

Mereka mempunyai ribuan pelayan di seluruh dunia dan membolehkan anda memilih negara mana sahaja yang ingin anda sambungkan. NordVPN, pada pendapat saya, adalah alternatif terbaik untuk ExpressVPN.

Mengapa Menggunakan ExpressVPN Bukan NordVPN

ExpressVPN mempunyai lebih banyak lokasi untuk dipilih daripada NordVPN. Aplikasi mereka merangkumi semua peranti dan platform anda termasuk TV Pintar, PlayStation, Android, dan iOS.

2. PeluruVPN

buletvpn

 • Laman web rasmi: www.bulletvpn.com
 • Dasar Pembalakan Sifar.
 • Rangkaian pelayan VPN global membolehkan anda memilih negara tempat anda ingin mengakses Internet.

Mengapa Menggunakan BulletVPN Bukannya ExpressVPN

BulletVPN menawarkan dasar Pembalakan Sifar. Ini bermaksud, mereka tidak’log apa-apa aktiviti anda di pelayan mereka. Ini meningkatkan privasi anda dan tidak meninggalkan jejak kaki.

Mengapa Menggunakan ExpressVPN Bukan BulletVPN

Sekiranya anda menggunakan beberapa peranti untuk melayari Internet, maka ExpressVPN adalah pilihan terbaik. Mereka menawarkan aplikasi untuk semua peranti dan platform termasuk PlayStation, Android, iOS, Mac, dan Smart TV.

3. IPVanish

ipvanish

 • Laman web rasmi: www.ipvanish.com
 • 40,000+ alamat IP yang dikongsi di seluruh dunia.
 • Log lalu lintas sifar.

Mengapa Menggunakan IPVanish Bukannya ExpressVPN

IPVanish telah dipaparkan di banyak laman web popular seperti CNN, NBC News, Mashable, TechRadar, dan PCMag.com.

Sekiranya anda mahukan perkhidmatan VPN yang tidak menyimpan catatan lalu lintas anda di mana-mana pelayannya, pergi dengan IPVanish. Dengan dasar Log Laluan Sifar mereka, anda boleh yakin bahawa tidak ada aktiviti dalam talian anda yang dicatat.

Mengapa Menggunakan ExpressVPN Bukannya IPVanish

ExpressVPN sedikit lebih mudah digunakan daripada IPVanish. Sekiranya anda menggunakan banyak peranti dan mahukan aplikasi mudah, maka ExpressVPN adalah kaedah terbaik.

4. VyprVPN

vyprvpn

 • Laman web rasmi: www.vyprvpn.com
 • Disyorkan dan digunakan oleh Pentadbir Sistem Reddit.
 • Tiada dasar log.

Mengapa Menggunakan VyprVPN Bukannya ExpressVPN

Aplikasi VyprVPN tersedia untuk hampir semua platform dan peranti termasuk Linux, Windows, iOS, Android, Mac, dan juga penghala anda. Dasar tanpa pembalakan mereka membolehkan anda melayari Internet tanpa meninggalkan jejak.

Mengapa Menggunakan ExpressVPN Bukannya VyprVPN

ExpressVPN sedikit lebih mudah dipelajari tetapi harganya jauh lebih tinggi daripada VyprVPN. Mereka menawarkan anda akses ke rangkaian lebih dari 3000 pelayan VPN di seluruh dunia. Ini bermaksud anda boleh menyambung ke Internet dari hampir mana-mana negara yang anda mahukan.

5. CyberGhost

cyberghost vpn

 • Laman web rasmi: www.cyberghost.com
 • Pemenang Anugerah BestVPN.com.
 • Dasar pembalakan sifar.

Mengapa Menggunakan CyberGhost Bukannya ExpressVPN

CyberGhost menawarkan antara muka yang sangat mudah dan senang digunakan menjadikannya lebih mudah bagi pemula untuk menggunakan perkhidmatan ini. Mereka menawarkan aplikasi untuk semua peranti anda termasuk Android, iPhone, Windows, dan Mac. Penilaian purata untuk perkhidmatan mereka adalah 9.4 di TrustPilot.

Mengapa Menggunakan ExpressVPN Bukannya CyberGhost

ExpressVPN menawarkan aplikasi yang dapat menutupi privasi anda di semua peranti yang anda gunakan. Mereka menawarkan aplikasi untuk lebih dari selusin platform dan peranti yang berbeza termasuk Android, iOS, Mac, Windows, Chromebook, Kindle Fire, Xbox, Playstation, Apple TV, dan banyak lagi peranti.

6. Mullvad

mullvad

 • Laman web rasmi: www.mullvad.net
 • Perkhidmatan VPN yang dibina untuk pemaju dan pengguna perisian.
 • Tiada log aktiviti sama sekali.

Mengapa Menggunakan Mullvad Bukannya ExpressVPN

Mullvad adalah perkhidmatan VPN canggih untuk orang yang tahu apa yang mereka lakukan dan ingin menjadi Hantu di Internet. Mullvad tidak’t meminta e-mel atau maklumat peribadi anda.

Sebagai gantinya, anda mendapat nombor akaun dan kemudian menggunakan nombor akaun tersebut untuk menyambung ke Mullvad dan membayar perkhidmatan tersebut. Mereka mendorong pembayaran dalam bentuk wang tunai atau Bitcoin untuk merahsiakan identiti anda.

Mengapa Menggunakan ExpressVPN Bukan Mullvad

Sekiranya anda berbangkit’pengguna lanjutan, kemudian menjauhi Mullvad. Ia’dibina untuk pengguna yang tahu apa yang mereka lakukan. ExpressVPN adalah pilihan yang jauh lebih baik jika anda mahukan persediaan satu klik untuk semua peranti anda.

7. Akses Internet Peribadi (PIA)

akses peribadi dalam talian (pia)

 • Laman web rasmi: www.privateinternetaccess.com
 • Salah satu perkhidmatan VPN tertua dan paling dipercayai.
 • Dipercayai oleh jenama besar seperti MSN Money, Wired, Gizmodo, dan Yahoo!.

Mengapa Menggunakan Akses Internet Peribadi dan bukannya ExpressVPN

Akses Internet Peribadi telah dipaparkan di majalah dalam talian seperti PCMag, Tom’s Panduan, dan Cnet. Mereka membenarkan anda menggunakan perkhidmatan VPN pada 10 peranti secara serentak. Mereka juga membolehkan anda memilih beberapa gateway VPN.

Mengapa Menggunakan ExpressVPN Bukannya Akses Internet Peribadi

Tidak seperti Akses Internet Peribadi, ExpressVPN adalah sebuah syarikat yang berpusat di Kepulauan Virgin Britain. Ini bermaksud, mereka tidak’mempunyai peraturan penyimpanan data yang harus diikuti.

Alternatif ExpressVPN Terbaik: Ringkasan

Sekiranya anda mahukan alternatif yang lebih murah daripada ExpressVPN, maka gunakan NordVPN. Ini adalah alternatif terbaik untuk ExpressVPN di pasaran. Rancangan 3 tahun mereka berharga lebih rendah daripada ExpressVPN’rancangan 1 tahun.

Sekiranya anda mahukan privasi lengkap, maka ikutlah Mullvad. Hati-hati, ia’platform yang maju dan tidak sesuai untuk pemula jadi jangan’t mendaftar melainkan anda mahir menggunakan komputer.

Mereka tidak’t meminta maklumat peribadi untuk memastikan anda tidak dikenali secara dalam talian dan membenarkan pembayaran dalam bentuk Bitcoin.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me