Så du har bestemt deg for at du trenger å opprette et nettsted, men det er sannsynligvis en liten del av dere som fortsatt spør: “trenger jeg virkelig et nettsted?” eller kanskje du tror å bygge et nettsted vil være for teknisk, tidkrevende og dyrt. Her er listen over de som lar deg lage et nettsted uten kostnad.


Det er virkelig ikke nødvendig å være bekymret for å få ditt første nettsted opp og kjøres på Internett. Spesielt når du kan lage et nettsted uten kostnad.

Beste nettstedbyggere som oppretter et nettsted gratis i 2020:

 • Beste totalt sett:. Det enkleste verktøyet for å lage et fantastisk nettsted så raskt som mulig, og et nettsted som hurtig lastes og optimaliseres for søkemotorer, men på gratis planer vises annonser.
 • Runner-Up:. Lag et fantastisk og profesjonelt nettsted som ikke krever design- eller kodingsevner, men det kommer ikke med dra-og-slipp-funksjonalitet.
 • Beste verdi:. Grunnleggende design og begrensede alternativer, men det er 100% gratis og ideelt for små bedrifter som ikke trenger mye innhold på nettstedet deres.
 • Beste betalte alternativ: Square. Det unektelig best og enkleste å bruke dra og slipp visuell nettstedbygger. Squrespace tilbyr imidlertid ingen gratis planer.

Men hvordan lager du et profesjonelt nettsted uten å betale en krone? Ved å bruke et gratis nettstedbyggerverktøy. Selvfølgelig.

Dagens verktøy for nettstedbygger er veldig enkel å bruke og du trenger ikke å kjenne noen HTML-koding. De er ekstremt brukervennlige å bruke dra og slipp funksjonalitet a WYSIWYG tekstredigering (som Microsoft Word).

Så hvordan lage et nettsted gratis?

 • Velg først en gratis nettstedbygger.
 • For det andre, koble til et domenenavn eller bruk et gratis domenenavn.
 • For det tredje, konfigurer og tilpass til nettstedet ditt.

Når gratisnettstedet ditt er klart, kan du legge ut nettstedet ditt!

Hva du vil lære i dette innlegget:

 • Hvordan lage et nettsted gratis ved hjelp av en nettstedsbygger.
 • Finn ut hvilken som er den beste gratis nettstedbyggeren?
 • Liste over gratis nettstedbyggere; funksjoner og fordeler og ulemper.
 • Er gratis nettstedbyggere virkelig gratis?
 • Hvorfor du trenger å ha et nettsted.

La oss nå se på de beste nettstedbyggere som lar deg lage et nettsted uten kostnad.

hvordan lage et nettsted gratis

Beste nettstedbyggere som lar deg lage et nettsted gratis

1. Wix

Wix

 • nettsted: www.wix.com
 • Gratis plan: Ja
 • Betalt plan: Ja fra $ 5 per måned
 • Netthandel klar: Ja (bare på betalt plan)
 • Mobilvennlig design: Ja
 • Dra og slipp: Ja

Wix er lett en av mest kjent av alle gratis nettsted og dra- og slippbyggere og det er sannsynligvis fordi de har brukt noen store Hollywood-filmstjerner for å fortelle deg hvor gode de er.

For øyeblikket driver Wix rundt 110 millioner nettsteder og nettbutikker, slik at alene skal fortelle deg noe. Registrering til Wix er en lek, og du bør være i gang om cirka 2 minutter.

Når du er registrert, vil du bli presentert for flere bransjespesifikke maler å velge mellom, og dette er sannsynligvis en av deres største styrker, det profesjonelle utseendet til malen. Enten du er fotograf eller baker vil det være noe som passer alle.

På dette tidspunktet er det viktig å nevne at gratismalene kanskje ikke imponerer deg veldig, og det er her du kanskje må vurdere en betalt oppgradering. En annen ting Wix gjør godt er at alle nettstedene deres er fullt responsive.

Hva dette betyr er at nettstedet automatisk vil tilpasse seg hvilken enhet det blir sett på, slik at det kan være en mobiltelefon eller et nettbrett. Dette er en veldig sterk funksjon da det er et krav fra Google og antall mobilbrukere øker raskt år for år.

Betalte alternativer starter på litt over $ 10 og kan gå opp til rundt $ 25 per måned. Betalte planer inkluderer, koble til et tilpasset domene, fjerne annonser, øke lagring, VIP-støtte og kjøre e-postkampanjer.

Hva er fordeler og ulemper ved å bruke Wix?

Wix Pros

Brukervennlighet
Profesjonelle maler
Helt lydhør
Den største nettstedbyggeren på markedet
Gratis gir et fullt fungerende nettsted
Stort wix app-marked
God sikkerhet

Wix Cons

Annonser kan være påtrengende
Gratis maler ser litt ut datert
Grunnleggende plan fjerner ikke annonser
Data kan ikke eksporteres
Du kan ikke starte en nettbutikk på gratisplanen

Sammendrag

Wix nettstedbygger leveres fullpakket med funksjoner som hjelper deg med å bygge et nettsted
Den gratis versjonen av Wix lar deg bygge et godt nettsted på et Wix-merket underdomene
Fra bare $ 5 per måned kan du bli kvitt annonsene og få et tilpasset domenenavn

Gratis

2. Weebly

Weebly

 • nettsted: www.weebly.com
 • Gratis plan: Ja
 • Betalt plan: Ja fra $ 8 per måned
 • Netthandel klar: Ja (bare på betalt plan)
 • Mobilvennlig design: Ja
 • Dra og slipp: Ja

Weebly har eksistert i veldig lang tid, og det er et ekstremt populært alternativ hvis du bare vil ha gratis uten hensikt å bruke noen oppgraderinger. Weebly er for tiden vertskap for rundt 40 millioner nettsteder.

Når du først begynner med Weebly, legger du øyeblikkelig merke til hvor enkelt alt er. Dra og slipp veldig intuitivt og brukervennlig. Weeblys gratis nettstedbygger er et flott alternativ for absolutte nybegynnere. Kolonner kan flyttes og endres størrelse sammen med de fleste andre elementer.

En annen flott ting jeg virkelig liker med Weebly er at når du redigerer ett element resten vil visne ut, dette er virkelig pent og en flott måte å begrense distraksjoner.

Prisplanen er veldig enkel, og med det grunnleggende alternativet til $ 8, vil annonser bli fjernet. På testen min med Weebly bygde jeg ut et nettsted på 100 sider som det taklet veldig bra. Ved å bruke Wix ville jeg ikke være så trygg på å bygge større nettsteder. Hvis du eller noen i teamet ditt er erfarne og kjenner kode, lar Weebly deg enkelt redigere kodingen. Dette er gode nyheter for avanserte brukere.

Det er også en app der du til og med kan integrere avtaler på nettstedet ditt. Akkurat som Wix tilbyr Weebly et veldig bredt utvalg av profesjonelle temaer, og jeg føler at det er en veldig komplett pakke, med god valuta for pengene hvis du velger oppgraderingene.

Som nevnt tidligere grunnleggende plan starter på $ 8, pro på $ 12 og virksomhet til $ 25. For gratisplanen kommer du til Weebly-underdomenet og vil ha en liten annonse i bunnteksten på nettstedet ditt.

Hva er fordeler og ulemper med å bruke Weebly?

Weebly Pros

Ikke-påtrengende annonser
Forenklet pris
Veldig nybegynner vennlig
Profesjonelle temaer
HTML-koding kan brukes
Helt lydhør
God e-handelsplattform

Weebly Cons

Kan ikke tilpasse temafarger helt
Det kan være vanskelig å flytte nettstedet ditt
Ingen side sikkerhetskopier
Du kan ikke starte en nettbutikk på gratisplanen

Sammendrag

Weebly er en av de enkleste å bruke nettstedbyggere
Du kan beholde din gratis konto så lenge du ønsker

Det er 100% gratis

3. Nettsted123

Site123

 • nettsted: www.site123.com
 • Gratis plan: Ja
 • Betalt plan: Ja fra 9,80 dollar per måned
 • Netthandel klar: Ja (bare på betalt plan)
 • Mobilvennlig design: Ja
 • Dra og slipp: Nei

Site123 er rettet mot de som ønsker å komme i gang raskt og er utmerket for bedriftseiere som ønsker å sette opp netthandelssider, blogger og destinasjonssider.

Det som gjør Site123 annerledes er at det fullstendig gjør unna dra og slipp-bygningen som de fleste andre nettstedbyggere bruker. For noen vil dette enten være fantastisk eller et skritt bakover.

For å komme i gang kan du velge et tema og flere forskjellige designalternativer. Selv om temaene ikke er de mest spennende, får du mye mer tilpasningsalternativer enn andre nettstedbyggere. Du kan deretter laste opp innhold, og nettstedet vil bli generert for deg. Som med alle nettstedbyggere er det gratis alternativet begrenset, spesielt rundt e-handel.

Premieplanen starter kl 9,80 dollar per måned og leveres med et gratis domene i 1 år (eller du kan bruke ditt eget domene) og fjerner merkevaren SITE123. Hva er fordeler og ulemper ved å bruke Site123?

Nettsted123 fordeler

Flerspråklige nettsteder
Profesjonelle nettsteder med e-handel
SEO-vennlige nettsteder
Full nettstedstøtte
Lett å bruke

Side123 Cons

Ingen dra og slipp
Forvirrende prisstruktur
Ingen tilgang til nettstedskoden
Du kan ikke publisere en nettbutikk på gratisplanen

Sammendrag

Nybegynner vennlig nettsted byggherre
Ingen dra-og-slipp, i stedet har den alle nettstedselementer forhåndslagd
Site123s gratis konto er ganske begrenset

Det er 100% gratis

4. Slående

Slående

 • nettsted: www.strikingly.com
 • Gratis plan: Ja
 • Betalt plan: Ja fra $ 8 per måned
 • Netthandel klar: Ja (bare på betalt plan)
 • Mobilvennlig design: Ja
 • Dra og slipp: Ja

I motsetning til Wix og Weebly, er sjansen stor for at du aldri har hørt om Slående. Det viktigste er salgsargumentet dristige, vakre moderne sider med én side. Det er fordi det viktigste salgsargumentet og funksjonen til Slående er nettstedene på én side.

Et nettsted med én side er et nettsted der brukeren vil bla gjennom forskjellige seksjoner når de lander på hjemmesiden, en type design som blir veldig populær i disse dager.

Siden hovedfunksjonen er sider på en side, kan påfallende fjerne en rekke verktøy og knapper som andre nettstedbyggere trenger. Dette gjør det selvfølgelig veldig brukervennlig.

Det er noen gode alternativer for maler, selv om de ikke er helt på nivå med Wix eller Weebly. Hva det gjør godt for å gjøre opp for dette, er å gi deg maler som er helt gode å gå rett ut av porten. Det er ikke mye tipping som må gjøres.

For å bygge nettstedet ditt flytter du ganske enkelt delene du trenger fra venstre til høyre. Du kan også legge til apper, selv om tilbudet igjen ikke er på samme nivå som andre nettstedbyggere.

En ting å merke seg angående påfallende er at gratisalternativet er begrenset i hva du kan gjøre. Når du sa det, oppgraderinger fra $ 8 til $ 16 gi alvorlig verdi for pengene. Brukere kan også gå pro for et år gratis, bare ved å koble en LinkedIn-profil og synkronisere noen kontakter. Dette vil spare deg for $ 16.

Hva er fordeler og ulemper med å bruke påfallende?

Slående Pros

Profesjonelle nettsteder ute av boksen
Mobiloptimaliserte temaer
Stor verdi for pengene
Nullkode eller designferdigheter kreves
Generøst belønningsprogram

Slående Cons

Gratisalternativet er litt begrenset
Lite antall temaer du kan bruke
Gratis planer lar deg ikke lage en nettbutikk

Sammendrag

En av de beste nettsidebyggerne
Det ideelle valget hvis du vil starte en online portefølje, visittkort eller en butikknettsted med ett produkt
Du kan holde gratisplanen for alltid

100% gratis

5. Ucraft

Ucraft

 • nettsted: www.ucraft.com
 • Gratis plan: Ja
 • Betalt plan: Ja fra $ 6 per måned
 • Netthandel klar: Ja (bare på betalt plan)
 • Mobilvennlig design: Ja
 • Dra og slipp: Ja

De Ucraft nettsted byggherre er basert på blokker. Du stabler blokker oppå hverandre, og til slutt vil du ha et komplett nettsted.

Selv om det bare er 35 blokker som ikke er mye å gjøre for at nettstedet ditt skiller seg ut, er de fullt tilpassbare. Hver blokk inneholder elementer som du kan legge til eller fjerne, og det er her du kan bli kreativ. Du kan til og med lage dine egne blokker fra grunnen av.

Når det gjelder netthandel, er dette en av de sterkeste egenskapene til Ucraft, da den har sin egen netthandelmotor. Skjønt, hvis du ønsker å komme i gang på raskest mulig tid, er Ucraft kanskje ikke noe for deg.

Ucraft premium planer starter på bare $ 6 per måned fjerner Ucraft vannmerke. Hva er fordeler og ulemper ved å bruke Ucraft?

Ucraft proffer

Svært tilpassbar nettstedbygger
Sterke e-handelsfunksjoner
Utmerket kundestøtte gjennom live chat

Ucraft Cons

Ingen sikkerhetskopier av nettsteder
Kan ikke angre endringene dine
Gratisplanen lar deg ikke opprette en nettbutikk
Ikke egnet for større og mer komplekse nettsteder

Sammendrag

Enkelt og enkelt grensesnitt
Godt utformede og godt konstruerte maler
Innebygd e-handelsplattform for å begynne å selge på nettet

Lag et nettsted med Ucraft
Gratis

6. Lander

Lander

 • nettsted: www.landerapp.com
 • Gratis plan: Ja (men bare i 14 dager)
 • Betalt plan: Ja fra $ 16 per måned
 • Netthandel klar: Ja (bare på betalt plan)
 • Mobilvennlig design: Ja
 • Dra og slipp: Ja

Lander er en fullt utstyrt destinasjonssidebygger. Hvis du ikke er kjent med konseptet landingssider eller ikke er sikker på om du trenger en, er de veldig enkle sider med én side designet for å fange opp potensielle kunder eller overtale en besøkende til å iverksette tiltak.

Landingssider i sin natur vil ha mye mindre innhold enn et vanlig nettsted, med noen av dem som bare viser en enkelt oppfordring til handling.

Lander lager å bygge destinasjonssider utrolig enkelt med et rotfritt grensesnitt. Du kan integrere betalingsportaler og utføre A / B-delingstesting, som er en viktig funksjon for enhver landingssidebygger. Analyser og full sporing tilbys også.

En kul funksjon er dynamisk tekst. Dette gjør at brukerens søk kan settes inn automatisk på landingssiden som en del av en betaling per klikk-kampanje.

Selv om det er en 14-dagers gratis prøveperiode, kan Lander bli veldig dyrt, ettersom planene er basert på antall besøkende landingssiden din mottar. Lander grunnleggende plan starter på $ 16 per måned. Hva er fordeler og ulemper ved å bruke Lander?

Lander Pros

Delte tester
Maler med høy konvertering
Lett å bruke
Innebygd rapporteringssystem
Mobile responsive maler
Facebook fan side integrasjon

Lander Cons

Gratis alternativ er bare i 14 dager
Dyre planer
Gratisplanen lar deg ikke opprette en nettbutikk

Sammendrag

100+ ferdige destinasjonssider
Enkel å bruke visuell editor gjør det superenkelt å designe en destinasjonsside
Innebygde delte testfunksjoner og rapporteringssystem

Prøv gratis

7. Jimdo

Jimdo

 • nettsted: www.jimdo.com
 • Gratis plan: Ja
 • Betalt plan: Ja fra $ 6 per måned
 • Netthandel klar: Ja (bare på betalt plan)
 • Mobilvennlig design: Ja
 • Dra og slipp: Ja

Jimdo er hovedsakelig rettet mot de som hovedsakelig ønsker å bygge netthandel, og hovedideen deres er brukervennligheten hvert eneste trinn. Akkurat nå er det rundt 20 millioner Jimdo-nettsteder, hvor rundt 200 000 av dem er nettbutikker.

Med Jimdo kan du være det opp og kjører og selger produkter innen få minutter. Der ting kan forbedres er malene. Selv om det er mange av dem, er det behov for litt mer fleksibilitet med dem.

Prisene er omtrent riktig for en e-handelsbygger, selv om jeg vil si at hvis du ikke skal benytte deg av e-handelsfunksjonene, vil en annen nettstedsbygger med billigere planer anbefales. Prisplanene starter fra gratis, til $ 6 til $ 17. Hva er fordeler og ulemper ved å bruke Jimdo?

Jimdo Pros

Raskeste måten å få en e-butikk i gang
Veldig rimelig pris
Tilgang til koden
Sterke SEO-elementer

Jimdo Cons

Malene føles litt datert
Betalingssystemet er kanskje ikke det beste for amerikanske selgere
Gratisplanen lar deg ikke opprette en nettbutikk

Sammendrag

Lover å ha nettstedet ditt i gang om 3 minutter
Tilpass designet og rediger nettstedet ditt når som helst uten koding

Gratis

8. Carrd

Carrd

 • nettsted: www.carrd.co
 • Gratis plan: Ja
 • Betalt plan: Ja fra $ 19 per år
 • Netthandel klar: Nei
 • Mobilvennlig design: Ja
 • Dra og slipp: Ja

Carrd er en relativt ny nettstedsbygger som nettopp ble lansert i 2016. Det er også en annen byggeside på én side akkurat som Ucraft og hvis du vil den enkleste nettstedbyggeren, Carrd vil sannsynligvis være den.

Totalt er det 54 maler, hvorav 14 er kun for profesjonelle brukere. Malene er ikke gruppert etter bransje, men heller etter type, som i portefølje, destinasjonsside og profil. Til sammen ser malene veldig slanke og inspirerende ut.

Du setter sammen nettstedet ditt ved hjelp av elementer, og alt føles veldig naturlig. Noen av elementene inkluderer tidtakere, skjemaer og gallerier.
Som vanlig vil gratisalternativet begrense deg til et underdomen, men der Carrd virkelig skiller seg ut er de betalte oppgraderingene, kan du tjene for bare $ 19 per år.

Carrd Pro er bare $ 19 / år og lar deg bruke et tilpasset domene og fjerner merkevarebygging. Hva er fordeler og ulemper ved å bruke Carrd?

Carrd Pros

Veldig brukervennlig og enkel å bruke
Ekstremt billige oppgraderinger
Profesjonelle nettsteder
54 responsive maler å velge mellom

Carrd Cons

Nytt på markedet
Kun e-poststøtte
Begrenset til sider med én side
Du kan ikke opprette en nettbutikk

Sammendrag

Lag gratis, fullt responsive sider på en side for stort sett alt
100% gratis og proplanen er bare $ 19 per år

Akkurat nå

9. Zoho nettsteder

Zoho nettsteder

 • nettsted: www.zoho.com/sites
 • Gratis plan: Ja
 • Betalt plan: Ja fra $ 5 per måned
 • Netthandel klar: Nei
 • Mobilvennlig design: Ja
 • Dra og slipp: Ja

Ja, det har litt kult navn, men hvordan er det som en nettstedbygger? Alt i alt Zoho er veldig kompetent nettsted byggherre. Å komme i gang er ganske raskt, og du begynner med vanlig dra og slipp av elementer.

Mens du bruker dra og slipp sammen med tilpasningen av nettstedet, føltes ikke hele opplevelsen like polert som andre nettstedbyggere.
Det er et stort utvalg av temaer å velge mellom, og noen av dem ser veldig profesjonelle ut, mens andre ser ut som de er fra 1980-tallet. Selv om de tilbyr 97 maler, er ikke alle de lydhøre.

Siden Zoho er et ganske stort programvarefirma som leverer SaaS og CRM, er noen av sidefunksjonene som skjemabyggeren fremragende. Prisingen for ZoHo starter fra gratis, til $ 5, $ 10 og $ 15 månedlig. Månedsplanen gir e-handelsplan, men den er veldig begrenset, ettersom du bare kan tilby 25 produkter for salg.

Hva er fordeler og ulemper ved å bruke Zoho nettsteder?

Zoho nettsteder Pros

Imponerende funksjonssett
HTML- og CSS-tilgang
Innebygde SEO-verktøy og trafikkstatistikk

Zoho Sites Cons

Ikke alle temaene er fullt responsive på mobilen
Noen temaer føles utdaterte
Editor kan føle seg litt vanskelig
Du kan ikke opprette en nettbutikk

Sammendrag

Grunnleggende gratis nettstedbyggingsverktøy med gratis hosting som får jobben gjort
Bytt mellom maler når du vil uten å miste innholdet

Lære mer

10. Google Min bedrift

Google Min bedrift - gratis nettstedbygger

 • nettsted: www.google.com/business/how-it-works/website/
 • Gratis plan: Ja
 • Betalt plan: Nei
 • Netthandel klar: Nei
 • Mobilvennlig design: Ja
 • Dra og slipp: Ja

Hvordan kan jeg lage mitt eget nettsted på Google gratis? Google Min bedrift er svaret.

Google Min bedrift er en gratis nettstedsbygger som lar deg opprette et enkelt nettsted på få minutter. Googles nettstedbygger er helt gratis, og nettstedet du bygger er enkelt å lage og redigere fra både stasjonær datamaskin og mobiltelefon.

Du trenger ikke å ha en fysisk butikk for å bygge nettstedet ditt med Google My Business, hvis du har en tjenesteområde eller hjemmebasert virksomhet med eller uten adresse, kan du liste opp detaljene dine for å vises på Google.

Hva er fordeler og ulemper med å bruke Google My Business-nettstedbygger for å lage et nettsted gratis på Google?

Google My Business Pros

Gratis hosting, og du kan koble til ditt eget domenenavn
Gratis fra annonser eller merkevarebygging
Responsive maler
AdWords Express er klar til å drive trafikk

Google My Business Cons

Begrensede alternativer, ikke ideelle for større eller mer komplekse nettsteder
Grunnleggende maler og design
Du kan ikke starte en nettbutikk

Sammendrag

Perfekt for små bedrifter som ikke trenger mye innhold på nettstedet deres
Gratis fra annonser eller merkevarebygging, og du kan bruke ditt eget domenenavn
Er en 100% gratis nettstedbygger fra Google My Business

Det er helt gratis!

11. NettstedW

SiteW Nettstedsbygger

SiteW er en nettstedsbygger du sannsynligvis ikke har hørt om. Det betyr ikke at du bør ignorere det. Selv om det er relativt ukjent i USA, er det enormt populært i Europa, fordi mer enn en million nettsteder bruker SiteW.

Det er en superenkelt å bruke og kraftig dra og slipp byggherre med mobiloptimaliserte maler bygget på HTML5. SiteW tilbyr utmerkede flerspråklige funksjoner, da det kommer med språkalternativer (og støtte) for fransk, tysk, spansk og engelsk.

Premium-planer spenner fra $ 9,33 til $ 26,66 per måned, og oppgradering vil fjerne SiteW-annonsene, gi deg mer lagringsplass og ubegrensede sider, SEO og analyse og du kan bruke et tilpasset domenenavn. Hva er fordeler og ulemper ved å bruke SiteW?

SiteW Pros

Gratis å bruke nettstedbygger
Flerspråklige (franske, spanske, tyske) alternativer
Veldig brukervennlig nettstedbygger

SiteW Cons

Gratis plan er best for å bygge mindre og statiske nettsteder
Kraftige funksjoner, som blogging og netthandel, kommer bare med premiumplanene

Sammendrag

Enkel å bruke nettstedbygger som gjør det enkelt å lage et fantastisk nettsted
Enkelt å registrere deg, og det vil bare ta noen minutter å lære deg å bruke SiteW

Ja det er gratis

Er disse nettstedbyggerne virkelig gratis?

Videre til et av hovedpunktene i blogginnlegget. Kan jeg virkelig bygge et nettsted gratis? Vel ja. Det fungerer slik. Teknisk ja, du kan opprette et nettsted gratis, men det vil være begrensninger på nettstedet.

Noen av nettstedets begrensninger som du kan møte hvis du velger det eneste alternativet gratis, det vil være annonser eller merkevarebygging på nettstedet ditt. For at nettstedet ditt skal se mer profesjonelt ut, må du normalt betale for noen oppgraderinger for å fjerne annonser eller merkevarebygging.

wix-annonser og merkevarebyggingEksempel på annonser og merkevarebygging på Wix

I tillegg til gratisalternativet, må du vanligvis bruke et underdomener, i motsetning til et tilpasset domenenavn. For eksempel, på Weebly vil det gratis nettstedets domene være noe weebly.com/MikesGarage i stedet for å bruke ditt eget domene som MikesGarage.com. Med andre ord, du må få en premiumplan for å kunne bruke ditt eget domenenavn.

 • Domenenavnet ditt på en gratis plan: https://mikesgarage.jimdo.com eller https://www.jimdo.com/mikesgarage
 • Ditt domenenavn på en premiumplan: https://www.mikesgarage.com

I tillegg vil du vanligvis være begrenset med tanke på Antall sider som du kan legge til på nettstedet ditt, så vel som alle alternativene for e-handelsbyggere, vil være grunnleggende.

Kort sagt, “du får det du betaler for” ringer her, og hvis du ser alvorlig på nettstedet og virksomheten din, kan det hende at noen av premiumoppgraderingene er verdt den ekstra kostnaden. Det er ikke mange virksomheter som kan settes opp for så få som noen få dollar i måneden.

På den annen side er å bruke en gratis nettstedsbygger en flott måte å prøvekjør en nettstedsbygger og få en følelse av hvordan det hele fungerer før du bestemmer deg for den som passer for deg.

Grunner til å ha et nettsted

Det er så mange grunner til å bygge et nettsted, enten det er til personlig bruk eller for din lille bedrift. La oss se på noen av disse grunnene litt mer detaljert;

1. Troverdighet

Dette er sannsynligvis den mest grunnen til å starte et nytt nettsted. Uavhengig av din faktiske legitimasjon, vil folk se deg som en ekspert når du har et polert nettsted for å representere deg.

Da jeg hadde min første online virksomhet, ville jeg alltid spørre klienter hvorfor de valgte meg. Svaret var alltid det samme, “fordi du hadde et nettsted”.

2. Vis frem talentene dine (eller tjenestene)

Enten du har en liten eller stor bedrift eller til og med om du er et enmannsband, gir et nettsted deg et butikkvindu. Potensielle kunder eller arbeidsgivere kan øyeblikkelig se hva du har å tilby.

Noen av de største forretningsfolkene i vår tid hadde alle nettsteder, Jeff Bezos fra Amazon og Sean Parker på Spotify.

3. Lav inngangsbarriere

Du kan bokstavelig talt sette opp en virksomhet på soverommet ditt og tiltrekke kunder innen få minutter, selv med et lite budsjett. Det er like spillfelt for alle, uavhengig av sosiale medier eller utdannelse.

Husk at Mark Zuckerberg startet Facebook, den sosiale medier-juggernaut, i hybelrommet hans.

La oss se på noen Internett-fakta (fra dette innlegget) i tilfelle du trengte noe mer overbevisende. I Nord-Amerika i 2018 brukte 88,1% av mennesker internett, etterfulgt av 80,23% i Europa. Visste du at Google behandler over 40 000 søk hvert sekund? Det er mange som potensielt ser etter nettstedet ditt.

Hva er en nettstedbygger og hvorfor bruke en?

En nettstedsbygger er sannsynligvis den enkleste og raskeste måten å få en webside fra bakken i løpet av få minutter. Enkelt sagt er det et stykke programvare som lar deg bygge et nettsted eller en blogg uten koding. Siden det ikke er noen koding involvert, vil du ganske enkelt bruke dra og slipp-elementer, sammen med noen maler.

Et annet gratis (ish) alternativ til å bygge et nettsted er å bruke WordPress. Det er et veldig fleksibelt innholdsstyringssystem (CMS), men det har en brattere læringskurve sammenlignet med nettstedbyggere.

nettsted byggherre vs wordpressDe viktigste proffene & ulemper med å bruke en nettstedbygger kontra WordPress

Mens WordPress i seg selv er åpen kildekode og gratis, sammen med tusenvis av plugins og temaer, krever WordPress at du får webhotell som ikke er gratis.

Nettstedsbyggere kommer normalt i to smaker, online og offline. Selv om vi bare vil fokusere på den ene typen som er på nettet, synes jeg det er viktig å fortsatt nevne den andre.

1. Nettstedsbygger

“Offline” nettstedbyggere kommer i form av programvare. Rapidweaver for Mac er en type nettstedsbygger. Du vil normalt laste ned programvaren til PCen din og begynne å jobbe på nettstedet ditt.

En av fordelene med offline programvare er at du kan jobbe på nettstedet ditt hvor som helst, da det ikke er nødvendig med en internettforbindelse.

Den største ulempen er at du må laste opp hele nettstedet til hosting, noe som kan være teknisk utfordrende. Jeg pleide å bruke Serif offline nettstedbygger som nå er avviklet, og jeg tror opplastingsprosessen er grunn nok til ikke å bruke en offline nettstedsbygger.

2. Nettstedsbygger

Med en online nettsted byggherre (de jeg dekket her over), den gratis nettstedbyggeren du går med, vil være vert for alt på nettet i skyen. Hvis du trenger å trene på en annen PC, trenger du bare å logge inn med kontoinformasjonen din, og du er god til å gå.

Du får alt du trenger, og det er ikke nødvendig å laste opp noe hvor som helst eller sette opp hosting, det er den enkleste all-løsning. Det eneste du virkelig trenger er en nettleser som Google Chrome, en internettforbindelse og litt fantasi og fritid til å lansere din gratis webside eller nettbutikk.

ofte stilte spørsmål

Hvordan lage et nettsted uten omkostninger?

Registrer deg hos en gratis nettstedbygger, tilpasse malen, lag sidene dine, publiser nettstedet ditt og gå live.

Er nettstedsbyggere som Wix, Weebly, Site123 osv. Virkelig gratis?

Ja, de er virkelig gratis, men du må registrere deg for en betalt plan for å låse opp alle funksjoner og for å fjerne merkevarebygging og annonser.

Kan jeg bruke mitt eget domene med en gratis nettstedbygger?

På en gratis plan må du vanligvis bruke et underdomener, du må registrere deg for en betalt plan for å bruke et tilpasset domenenavn

Konklusjon

Bra jobb, du har gjort det gjennom denne guiden om hvordan du oppretter et nettsted gratis i 2020.

Jeg har begrenset de beste gratis nettstedbyggere der ute akkurat nå for å lage et nettsted 100% gratis. Som du vil se er det mye å velge mellom, men hvilken du bestemmer deg for vil komme til det som er viktigere for deg.

Ønsker du en full e-butikk, eller er prioriteringen din å ha et nettsted oppe og gå i løpet av minutter for å vise en potensiell klient? Kanskje er prisen en viktig driver, eller trenger du bare et enkelt nettsted med én side som gir et profesjonelt image. Uansett, jeg er sikker på at det er en ovenfor som passer akkurat for deg.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me