Divi gjennomgang

I dette Divi anmeldelse, Jeg viser deg hva ElegantThemes Divi-tema og sidebygger for WordPress har å tilby. Jeg vil dekke funksjonene, fordeler og ulemper, og fortelle deg om Divi er riktig for deg.


Divi Review Sammendrag (viktige punkter)

info ikon Om
Divi er et WordPress-tema og en visuell sidebygger for å lage flotte nettsteder på få minutter, uten kodingskunnskap. Det er utrolig enkelt å bruke at du pisker opp nettsteder på rekordtid.
dollar ikon Koste
I stedet for å betale for Divi-temaet og byggherren hver for seg, kjøper du tilgang til elegante temas hele katalogen med temaer og plugins. Tilgang for 1 år er $ 89 eller levetidstilgang er $ 249.
happyface-ikonet Pros
Divi er enkel å bruke og kan tilpasses helt uten å måtte skrive en eneste kodelinje. Bygg alle typer nettsteder og bruk den på ubegrenset antall nettsteder. Tilgang til 100-tallet av forhåndsinnlagte steder, oppsett & tema byggherre pakker, pluss tilgang til Ekstra, Bloom, Monarch og mer. Utrolig støtte og risikofri 30-dagers pengene-tilbake-garanti.
sadface ikon Ulemper
Divi er et kraftig WordPress-tema og alt det, som betyr at det følger med så mange alternativer og funksjoner, nesten for mange. Også. Divis bruk av tilpassede snarveier ikke overføres til andre sidebyggere som Elementor.
domsikon Kjennelse
“Divi har en omfattende liste over strålende funksjoner og addon-produkter som gjør det å lage fantastiske nettsteder. Divi er det mest populære WordPress-temaet og den ultimate visuelle sidebyggeren. Det er utrolig enkelt å bruke, noe som gjør det perfekt for både nybegynnere og erfarne brukere. “

oppfordring til handling
Hoppe til: – – – – – –

Husk at når du opprettet nettsteder var bevart for noen utvalgte? Brann-puste kode ninjas tårn over tastaturer?

Sikkert, webdesign har kommet langt, takket være plattformer som WordPress.

Som det var levde vi gjennom en epoke med WordPress-temaer som var vanskelig å tilpasse.

Like etter ble vi behandlet for å bruke flere WordPress-temaer med 100+ demoer, og deretter visuelle sidebyggere ble vanlig.

Og så fant Nick Roach og Co. en måte å fusjonere de to på, og endre spillet.

“Bland en full blåst frontsidebygger med et av de beste WordPress-temaene?” “Hvorfor ikke?”

Så ble Divi født.

TL; DR: Takk til et WordPress-tema & visuell sidebygger som Divi, kan du lage vakre nettsteder på få minutter uten kodingskunnskap.

Som gir spørsmålet: “Hva er Divi?”

Finn ut hvorfor 600K kunder bruker Divi og det visuelle draget & slipp byggherre. Risikofri 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Hva er Divi?

Enkelt og tydelig; Divi er både et WordPress-tema og en visuell sidebygger.

Tenk på Divi som to ting i ett: Divi Theme og Divi Builder-plugin.

Du ville ha rett hvis du sa at Divi er et rammeverk for webdesign, eller som utviklerne sa det:

Divi er mer enn bare et WordPress-tema, det er en helt ny nettstedsbyggingsplattform som erstatter standard WordPress-postredigeringsprogram med en overlegen visuell redaktør. Det kan nytes av designpersoner og nykommere, og gir deg kraften til å lage spektakulære design med overraskende letthet og effektivitet.
(Bygg visuelt – elegante temaer)

Bortsett: Mens Divi Builder komplementerer Divi-temaet utrolig godt, kan du bruke Divi Builder-plugin med et hvilket som helst WordPress-tema.

Dette er hva Nikola fra support fortalte meg for noen sekunder siden:

Hei der! �� Visst. Divi Builder-plugin er designet for å fungere sammen med ethvert tema som er kodet i henhold til Standards For Good Coding som definert av produsentene av WordPress.
(Elegante temaer støtter chattranskript)

Tilbake til Divi.

divi er for alle

Divi er flaggskipproduktet hos Elegant Themes, en av de mest innovative WordPress-temabutikkene rundt.

Hvorfor sier jeg det??

Jeg har tatt Divi-visuelle sidebygger for en tur og …

Vel, folkens, dere vil hoppe over gratis demoen, og gå rett til “Ta meg MIN PENGER!”

Jepp, det er så bra.

Denne vurderingen vil fokusere mer på Divi Builder-plugin fordi det er den virkelige avtalen!

Finn ut hvorfor 600K kunder bruker Divi og det visuelle draget & slipp byggherre. Risikofri 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Pros av Divi

Nå som vi vet hva vi jobber med, er Divi alt det hevdes å være? La oss gå over et par proffer.

Enkel å bruke / Visual Drag and Drop Page Builder

Divi er utrolig enkelt å bruke at du pisker opp nettsteder på rekordtid.

Divi Builder, som ble lagt til Divi 4.0, lar deg lage nettstedet ditt i front-end i sanntid.

Med andre ord ser du endringene dine mens du gjør dem, noe som eliminerer turer frem og tilbake til back-end, noe som sparer deg for god tid.

Alle sideelementer kan enkelt tilpasses; det hele er pek-og-klikk. Hvis du vil flytte elementer rundt, har du dra-og-slipp-funksjonalitet til disposisjon.

divibygger

Du trenger ikke kodingsferdigheter for å bruke Divi, den visuelle sidebyggeren gir deg fullstendig designkontroll over alt.

Samtidig får du en fullt utstyrt kodeditor som gjør å legge til tilpassede CSS-stiler og kode så mye enklere og morsomere.

40+ Nettstedselementer

divi builder nettstedselementer

Et fullt funksjonelt nettsted består av mange forskjellige elementer.

Du kan ha knapper, skjemaer, bilder, trekkspill, søk, butikk, blogginnlegg, lydfiler, call to action (CTAer) og mange andre elementer avhengig av dine behov.

Divi har over 40 nettstedselementer for å hjelpe deg med å lage et profesjonelt nettsted uten å installere ekstra plugins.

Uansett om du trenger en bloggseksjon, kommentarer, følg ikoner for sosiale medier, faner og videobrytere blant andre elementer, har Divi ryggen.

Alle Divi-elementene er 100% responsive, noe som betyr at du enkelt kan lage responsive nettsteder som ser bra ut og fungerer bra på flere enheter.

1000+ ferdiglagde nettstedsoppsett

divi-oppsettpakker

Med Divi kan du bygge nettstedet ditt fra bunnen av, eller installere en av de 1000 ferdiglagde layoutene.

Det er riktig, Divi kommer med 1000+ nettstedoppsett gratis. Bare installer oppsettet fra biblioteket og tilpass det til du slipper.

Helt nye oppsett legges til ukentlig, noe som betyr at du alltid vil ha ny inspirasjon til å bygge nettsteder som er utenfor denne galaksen.

Det beste er at layoutene kommer med mange royaltyfrie bilder, ikoner og illustrasjoner slik at du kan slå bakken.

Divi-nettstedoppsett kommer i mange kategorier, noe som betyr at det er noe for alle.

Enten du bygger et nettsted for en restaurant, byrå, nettkurs, forretning, netthandel, profesjonelle tjenester eller noe annet, Divi har akkurat oppsettet for deg.

Tilpass alt, komplett designkontroll

komplett designkontroll

Antall tilpasningsalternativer på denne tingen wjeg vil Blåse. Din. Mind. Jeg mener, du kan tilpasse alt til den minste detalj.

Enten du vil tilpasse bakgrunner, skrifter, avstand, animasjoner, grenser, svevetilstander, formdelere, effekter og legge til tilpassede CSS-stiler blant annet, vil Divi imponere deg.

Du trenger ikke å bryte svette også for å gjøre tilpasninger til nettstedet ditt; Divi gjør det altfor enkelt med den intuitive visuelle sidebyggeren.

Bare klikk på hvilket element du vil tilpasse, velg alternativene og arbeidet ditt er ferdig.

Elegante temaer gir deg detaljert dokumentasjon med videoer som viser deg nøyaktig hvordan du konfigurerer og tilpasser ethvert element på nettstedet ditt.

Tilgang til ekstra, Bloom & Monarch

ekstra blomstrende monark-plugins

Divi er den ordspråklige gaven som aldri slutter å gi. Når du blir med på elegante temaer, får du Divi-temaet, Divi Builder, 87+ andre temaer, inkludert Extra, Bloom-e-post-plug-in-plugin og Monarch sosial delingsplugin.

Extra er et vakkert og kraftig WordPress-magasinetema. Det er det perfekte temaet for online magasiner, nyhetssider, blogger og andre nettpublikasjoner.

Bloom er en avansert e-posttilleggsprogram for e-post som hjelper deg å raskt lage e-postlister. Plugin-enheten kommer med mange verktøy som sømløs integrasjon med mange e-postleverandører, popup-vinduer, fly-ins og online-skjemaer blant andre.

Monarch er et kraftig plug-in for sosial deling som hjelper deg med å markedsføre sosial deling på nettstedet ditt og utvide det sosiale etter ditt med letthet. Du har 20+ sosiale delingssider og mange alternativer til din disposisjon.

Innebygd Lead Generation og e-postmarkedsføring

blygenereringsverktøy

Divi tilbyr deg mange alternativer for å optimalisere trafikken og generere potensielle kunder på autopilot. Når du kjøper Divi, får du den kraftige plugin-pakken Elegant Themes.

Takket være Bloom-e-postprogrammet for tilvalg, kan du enkelt lage e-postlister. Du trenger ikke en tredjepart for å samle inn brukerdata på nettstedet ditt.

På toppen av det kan du utnytte kraften til Divi Leads til å dele testene dine, få verdifull innsikt og øke konverteringsfrekvensene uten å prøve hardt fra din side.

Sømløs integrasjon med WooCommerce

divi woocommerce-integrasjon

Å tilpasse WooCommerce er utfordrende, spesielt når du jobber med et tema som er vanskelig å integrere med netthandelsplattformen. I de fleste tilfeller ser nettbutikken din ut til å være skitten og uprofesjonell.

Det er ikke tilfelle med Divi. Divi integreres sømløst med WooCommerce, slik at du kan bruke kraften til Divi Builder på din butikk, produkter og andre sider. Alt takket være Divis WooCommerce-moduler.

Annet enn det kan du lage vakre landingssider for WooCommerce-produktene dine, slik at du kan øke konverteringsfrekvensene dine enormt.

Å legge til WooCommerce-snarveier og widgets til nettstedet ditt ved hjelp av Divi er tingene til fjerde klassinger. Det er for enkelt at jeg ikke forventer at du får problemer.

Her er en WooCommerce butikkdemo bygget ved hjelp av Divi. Nå kan du bygge drømmen din uten å skrive en kodelinje.

Valuta for pengene

valuta for pengene

Divi er et monster av et tema. Det er stappfullt med alle funksjonene du trenger for å bygge nettsteder som en proff.

Divi Builder tilfører Divi-temaet mye funksjonalitet, noe som muliggjør det som en gang ble ansett som umulig.

Du kan bygge praktisk talt ethvert nettsted under solen. Den eneste grensen er fantasien din.

Divi-medlemskapet gir deg tilgang til 89+ temaer og en rekke plugins. Det er også en engangsbetaling hvis du ikke liker abonnement.

Bunten er en flott investering for enhver WordPress-bruker. Det er ekte verdi for pengene dine.

Finn ut hvorfor 600K kunder bruker Divi og det visuelle draget & slipp byggherre. Risikofri 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Ulemper ved Divi

De sier at hva som har fordeler må ha ulemper. Har Divi ulemper med alle de søte fordelene? La oss finne ut av det.

For mange alternativer

for mange alternativer

Divi er et kraftig WordPress-tema og alt det, som betyr at det kommer med så mange alternativer og funksjonaliteter, nesten for mange.

Noen ganger kan det hende du har vanskelig for å finne et alternativ fra flere millioner alternativer. Men du vet hva de sier: Du har bedre en funksjon og trenger ikke den enn omvendt.

Når du først er kjent med innstillingene, er det jevn seiling derfra.

Læringskurve

læringskurve

Med mange alternativer kommer en læringskurve. For å bruke Divi i sin fulle grad, må du sjekke dokumentasjonen og se et par videoer.

Det er nybegynnervennlig OK, men siden du har mange muligheter til disposisjon, må du sette av litt tid til å lære hvordan alt fungerer.

Aldri å bekymre deg, Divi er morsom å lære og bruke; du bør være i gang på kort tid.

Du er bundet til Divi

divi-tema visuell sidebygger

Når du har gått Divi, er det ingen vei tilbake. Dessverre overfører ikke Divis tilpassede snarveier til andre sidebyggere som Elementor, BeaverBuilder, WPBakery sidebygger og så videre.

Med andre ord er det vondt å skifte fra Divi til en annen sidebygger. Hvis du planlegger å bruke bare Divi, er dette ikke et problem. Imidlertid, hvis du vil bytte til en annen sidebygger, er det bedre å bygge nettstedet fra bunnen av.

Hvor mye koster Divi?

divisjonspriser

Hvor mye koster Divi med alle de søte funksjonene, fløyte og bjeller? Elegante temaer tilbyr deg to prispakker.

Du kan våren for $ 89 / år-pakken eller gå med $ 249 engangsbetalingen. Alle pakker leveres med Divi, Extra, Bloom, Monarch, produktoppdateringer, stellar support, hundrevis av nettstedspakker og ubegrenset bruk av nettsteder.

Finn ut hvorfor 600K kunder bruker Divi og det visuelle draget & slipp byggherre. Risikofri 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Divi-nettstedeksempler

divi-nettstedeksempler

Over 1,2 millioner nettsteder bruker Divi. Nedenfor finner du et par gode eksempler for inspirasjon.

 • Kissmetrics
 • Mary And Dot
 • Adams sprangviner
 • RadspeicheR
 • 100 utstilling

Du kan se flere eksempler på Divi-kundevisningen eller BuiltWith-nettstedet.

Divi FAQ

Her er et par ofte stilte spørsmål, i tilfelle du har et lignende spørsmål.

Er Divi-temaet gratis?

Nei. Divi er ikke et gratis WordPress-tema. Du må kjøpe en gyldig lisens fra Elegante temaer for å bruke Divi. Ubegrenset tilgang for 1 år er $ 89 eller levetidstilgang er $ 249.

Kan jeg bruke Divi på flere nettsteder?

Ja, du kan bruke Divi på flere nettsteder. Hver Divi-lisens tilbyr ubegrenset bruk av nettsteder.

Hva er forskjellen mellom Divi-temaet og Divi-byggherren?

Divi-temaet er nettopp det, et WordPress-tema. På den annen side er Divi Builder en visuell plugin for sidebygning som du kan bruke med et hvilket som helst annet WordPress-tema.

Divi 4.0 smelter sammen med de to, og tilbyr deg både et tema og den visuelle pluginen i ett rammeverk.

Er Divi bra for SEO?

Divi er grunnlagt for søkemotoroptimalisering. Den er kodet til de beste SEO- og WordPress-standardene.

På toppen av det kommer den med innebygde SEO-funksjoner i tilfelle du ikke bruker en tredjeparts SEO-plugin som Yoast.

Samtidig integrerer Divi sømløst med alle SEO-plugins.

Er Divi rask lasting?

Divi er optimalisert for hurtiglasting av sider. Takket være de nyeste designteknikkene garanterer Divi mobilklare og hurtigladende WordPress-nettsteder. I juni 2019 overhalte ElegantThemes Divi-kodebasen som har forbedret sidehastigheten betydelig på standard Divi-installasjoner.

Hva er de beste Divi-alternativene?

Selv om det er det mest populære WordPress-temaet og sidebygger plugin der ute, er det et par gode Divi-alternativer du bør vurdere. Elementor er en virkelig god WordPress-sidebygger-plugin som er rask, enkel å bruke, og kommer med mange moduler / maler. Beaver Builder er en brukervennlig WordPress-sidebygger som kommer med ferdiglagde maler for å hjelpe deg med å lage et nettsted.

Hvilken støtte og hjelp får jeg?

Alle elegante temaer får 24/7 support 365 dager i året via live chat og kontaktskjemaer. Kundesupporten deres er rask og ganske nyttig. Jeg fikk svar på spørsmålene mine på mindre enn ett minutt.

Annet enn det kan du sjekke ut dokumentasjonen. Videre kan du utforske bloggen om elegante temaer, eller bli med i Divi Facebook-gruppen.

Divi Review: Sammendrag

divi gjennomgang

Vil jeg anbefale Divi til vennene mine? Definitivt ja! Divi-skip har en omfattende liste over strålende funksjoner som gjør det mulig å lage fantastiske nettsteder.

Divi er det mest populære WordPress-temaet og den ultimate visuelle sidebyggeren. Det er utrolig enkelt å bruke, noe som gjør det perfekt for både nybegynnere og erfarne brukere.

For å starte reisen din til bedre og uanstrengt webdesign, skaff deg din kopi av Divi i dag.

Finn ut hvorfor 600K kunder bruker Divi og det visuelle draget & slipp byggherre. Risikofri 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map