8 Alternativat më të mira të GoDaddy

Një 77,000 emra emocionues domain janë menaxhuar nga GoDaddy.com dhe kjo e bën atë regjistruesin më të madh të emrave të domain në internet. Këtu mund të gjeni cilat janë alternativat më të mira të GoDaddy.


Alternativa më e mirë e GoDaddy në vitin 2020:

 • Më së miri në përgjithësi: është alternativa më e mirë e regjistrimit të emrave të domain për GoDaddy, arsyeja kryesore është sepse Namecheap ofron WHOIS mbrojtje të privatësisë falas me të gjithë emrat e tyre të domain.
 • Kontrollues, Më i miri në përgjithësi: është një nga ofruesit më të lirë të pritjes në treg që ofron fillestar miqësor dhe cilësor të hostimit të internetit. Regjistrimi i emrit të domenit përfshihet falas kur blini një plan për mbajtjen në internet.

Bizneset kanë besim GoDaddy me faqet e tyre të internetit dhe megjithëse ka shumë gjëra që janë të mira me GoDaddy, ekzistojnë disa gjëra që mund t’ju bëjnë të kërkoni një alternative për regjistrin e famshëm të domenit.

Një gjë e tillë është çmimet më të larta të rinovimit të emrit të domainit. GoDaddy ju tarifon shumë më pak për vitin e parë sesa për rinovimet. Kjo tingëllon si një zbritje, por përfundon t’ju kushtojë shumë më tepër sesa shumica e regjistruesve të tjerë të emrave të domain.

Në këtë listë, unë do t’ju drejtoj nëpër disa nga alternativat më të mira të GoDaddy dhe faqet e konkurrencës tani.

Farë është GoDaddy

alternativat e zotit

GoDaddy është një nga regjistruesit më të besueshëm dhe të njohur të emrave të domain në Internet. Platforma e tyre është ajo ku ju shkoni për të blerë një emër domain për faqen tuaj te internetit. Nëse faqja juaj e internetit është Facebook, atëherë emri i domain do të jetë Facebook.com.

Përfitimet e GoDaddy

Përfitimi më i madh për të shkuar me GoDaddy është se ato ofrojnë një larmi të gjerë shërbimesh. Kur blini një domen nga GoDaddy.com, ju duhet të përdorni të gjitha shërbimet e tjera që kërkohen për të drejtuar një faqe në internet nga një vend.

Ata ofrojnë gjithçka nga hostimi i faqes në internet, mjetet për ndërtimin e faqeve në internet, softueri i e-commerce, hostimi i postës elektronike deri tek certifikatat SSL të nivelit të lartë të ndërmarrjeve.

1. Namecheap.com (përfshin privatësinë falas të WHOIS)

fushat e namecheap

 • Uebfaqja Zyrtare: www.namecheap.com
 • Një nga regjistruesit më të njohur të domeneve në internet. Namecheap është alternativa më e mirë për GoDaddy.
 • Të gjitha fushat nga Namecheap.com vijnë me privatësi falas të WHOIS domain. Regjistruesit e tjerë të emrave të domain përfshirë tarifën e GoDaddy shtesë për këtë.
 • Ka qenë në biznes që nga viti 2001.

Pse të përdorni Namecheap në vend të GoDaddy

Për dallim nga GoDaddy, Namecheap ofron WHOIS mbrojtje të privatësisë falas me të gjithë emrat e tyre të domain. Dhe ndryshe nga GoDaddy, Namecheap ofron rinovime me të njëjtin çmim si kur blini domainin tuaj.

Pse të përdorni GoDaddy në vend të Namecheap

Namecheap është i njohur vetëm si një regjistrues i emrave të domain-ve, por ata gjithashtu ofrojnë pritje në internet gjithashtu. Nëse dëshironi më të mirën në drejtimin e biznesit tuaj të vogël në internet dhe dëshironi të jeni në gjendje të menaxhoni gjithçka në një vend si hosting, email, ecommerce – atëherë shkoni me GoDaddy.

2. Bluehost.com (të gjitha në një emër domain, web hosting dhe blog)

fushat bluost

 • Uebfaqja Zyrtare: www.bluehost.com
 • Besuar nga qindra mijëra biznese në të gjithë botën.
 • Emri i domain-it vjen falas kur blini një plan vjetor të mbajtjes në internet.
 • Një nga ekipet mbështetëse më të larta në industri.

Pse të përdorni Bluehost në vend të GoDaddy

Nëse faqja juaj e internetit funksionon në WordPress, atëherë nuk ka njeri më të mirë në biznes sesa Bluehost. Ata kanë fituar çmime të shumta për mbështetje dhe janë një nga hostet e rekomanduar në faqen zyrtare të WordPress.org.

Pse të përdorni GoDaddy në vend të Bluehost

Nëse drejtoni një biznes që po rritet me të vërtetë të shpejtë, atëherë duhet të shkoni me GoDaddy. Shërbimet e Bluehost janë më të përshtatshme për bizneset e vogla dhe blogerët profesionistë.

3. HostGator.com (emri më i lirë i domain dhe kombinimi i hostit)

domenet e hostuesit

 • Uebfaqja Zyrtare: www.hostgator.com
 • Të gjitha planet vjetore të hosteve të përbashkëta të planifikuar vijnë me një emër domain falas që rinovon çdo vit falas me pajtimin tuaj.
 • Ofron të gjitha llojet e shërbimeve të mbajtjes së faqeve në internet duke përfshirë Ndarjen e Ndaruar, VPS Hosting, dhe WordPress Hosted të Menaxhuar.

Pse të përdorni HostGator në vend të GoDaddy

Nëse thjesht doni të drejtoni një blog ose një sit të vogël lajmesh, atëherë HostGator është mënyra për të shkuar. Pavarësisht nëse jeni duke drejtuar një dyqan butik për riparimin e biçikletave ose një sit lajmesh që merr miliona vizitorë, HostGator mund t’i trajtojë të gjitha.

Pse të përdorni GoDaddy në vend të HostGator

Nëse dëshironi të jeni në gjendje ta shkallëzoni me lehtësi faqen tuaj te internetit për miliona vizitorë, atëherë GoDaddy është zgjidhja më e mirë. Klientët e tyre përfshijnë dyqane lokale të butikëve deri tek markat e mëdha.

4. Hostinger.com (web hosting i lirë)

domenet hostinger

 • Uebfaqja Zyrtare: www.hostinger.com
 • Hostinger ka bërë një emër për veten e tyre duke ofruar planet më të lira të mbajtjes në internet.
 • Planet që fillojnë vetëm nga 1.96 dollarë në muaj.
 • Të gjitha planet vjetore të mbajtjes në internet vijnë me një emër domain falas.

Pse të përdorni hostinger në vend të GoDaddy

Nëse sapo filloni dhe dëshironi çmimet më të lira të pritjes në internet, shkoni me Hostinger. Edhe pse ato janë të njohura për mbajtjen në internet të lirë, nuk do të thotë që shërbimet e tyre të mbajtjes në internet nuk mund të konkurrojnë me lojtarë të tjerë të mëdhenj në këtë listë.

Pse të përdorni GoDaddy në vend të Hostinger

Nëse nuk ju pëlqen të komprometoni cilësinë për para, atëherë Hostinger mund të mos jetë hosti më i mirë në internet për biznesin tuaj.

5. Domain.Google (emrat e domain regjistruar në Google)

google.domains

 • Uebfaqja Zyrtare: www.domains.google
 • Dëshironi sigurinë dhe besueshmërinë e Google? Domains.Google është shërbimi i emrit të domainit të Google për bizneset e vogla dhe sipërmarrësit.
 • Menaxhoni të gjitha aplikacionet përfshirë Google Drive dhe Gmail për biznesin tuaj nga një llogari.

Pse të përdorni domenet e Google në vend të GoDaddy

Edhe pse Domenet e Google nuk janë aq të njohura sa shumica e ofruesve të tjerë të emrave të domain në këtë listë, shërbimi i tyre për emrin e domain është i besuar nga mijëra biznese në të gjithë botën.

Qëllimi i Google me të gjitha shërbimet e tij përfshirë Google Domains është të krijojë dhe drejtojë një faqe në internet të lehtë për pronarët e biznesit. Nëse jeni duke kërkuar një mënyrë të thjeshtë për të vendosur dhe menaxhuar faqen tuaj të internetit, atëherë mund të mbështeteni në thjeshtësinë e shërbimeve të emrit të domainit të Google.

Pse të përdorni GoDaddy në vend të Google Domain

Nëse dëshironi të jeni në gjendje të menaxhoni gjithçka, përfshirë llogaritë tuaja të hostimit në internet dhe emrat e domain, të gjitha nën një faqe në internet, atëherë shkoni me GoDaddy.

6. Dynadot.com (alternativa e mirë për GoDaddy)

dynadot

 • Uebfaqja Zyrtare: www.dynadot.com
 • Një nga regjistruesit më të vjetër të emrave të domain në Internet i themeluar në 2002.
 • Ofroni falas mbrojtjen e intimitetit WHOIS të përfshirë në çmimin bazë të të gjitha fushave të tyre.
 • Free Builder Uebfaqe i ofruar me të gjitha fushat për t’ju lejuar të ndërtoni faqe interneti në kërkim profesional brenda disa minutash.

Pse të përdorni Dynadot në vend të GoDaddy

Nëse doni mbrojtjen e intimitetit WHOIS të përfshirë në çmimin e emrit të domain, atëherë shkoni me Dynadot. Me Dynadot, ju nuk kufizoheni vetëm në krijimin e faqeve të internetit falas; ju gjithashtu mund të strehoni faqen tuaj në një server VPS menjëherë nga e njëjta pult.

Pse të përdorni GoDaddy në vend të Dynadot

GoDaddy ofron një gamë më të gjerë shërbimesh dhe produktesh, të cilat mund të jenë të dobishme kur shkallëzoni biznesin tuaj.

7. DreamHost.com (ofruesi i besuar)

fushat e ëndrrave

 • Uebfaqja Zyrtare: www.dreamhost.com
 • Një nga hostet më të rekomanduar në internet për Bloggerët dhe Sipërmarrësit sapo filloi.
 • Të gjitha planet vjetore të përbashkëta të pritjes së pritjes vijnë me një emër domain falas që rinovon çdo vit me pajtimin tuaj.
 • Ekipi mbështetës është një nga më të mirët në industri.

Pse të përdorni DreamHost në vend të GoDaddy

DreamHost është i njohur për ekipin e tyre të shkëlqyeshëm për mbështetje dhe ka qenë fituesi i Zgjedhjes së Editorëve PCMag 4 vjet me radhë. Me DreamHost, ju mund të zgjidhni hosting të përbashkët me vanilje ose të shkoni me një plan të menaxhuar të WordPress të Menaxhuar. Planet dhe ofertat e tyre lehtë mund të shkallëzohen me biznesin tuaj.

Pse të përdorni GoDaddy në vend të DreamHost

Nëse doni më shumë sesa thjesht mbajtje në internet dhe një emër domain, shkoni me GoDaddy. GoDaddy ofron gjithçka, nga çertifikatat Premium SSL, deri te Shërbimet e marketingut me email.

8. Domain.com (ka qenë për vite me rradhë)

domain.com

 • Uebfaqja Zyrtare: www.domain.com
 • Kompania zotëron emrin e domain Domain.com.
 • Ka qenë në biznes që nga viti 2000.

Pse të përdorni Domain.com Në vend të GoDaddy

Qëllimi i tyre me ofertat e tyre të shërbimit është të thjeshtojnë procesin e mbajtjes së një faqe në internet dhe ta bëjnë atë sa më të lehtë. Dhe për ta bërë realitet, ata ofrojnë një ndërtues falas të faqes në internet për t’ju ndihmuar të publikoni faqen tuaj të parë brenda disa minutave pa punësuar një projektues në internet.

Pse të përdorni GoDaddy në vend të Domain.com

Ajo që nuk më pëlqen për këtë regjistrues është se ndryshe nga shumica e të tjerëve në këtë listë, ata nuk ofrojnë WHOIS mbrojtje të intimitetit falas me fushat e tyre. Ju duhet të paguani për të veçmas për të gjitha fushat tuaja.

Nëse dëshironi të jeni në gjendje të menaxhoni gjithçka që ju nevojitet në faqen tuaj të internetit nga një vend, atëherë shkoni me GoDaddy.

Alternativa më e mirë e GoDaddy – Përmbledhje

A është GoDaddy opsioni më i mirë?

Megjithëse i dua shërbimet e GoDaddy dhe kam qenë klient për vite me radhë, një nga gjërat që nuk më pëlqen për ta është që çmimet e rinovimit të tyre janë shumë më të larta se çmimet e regjistrimit.

Dhe ndryshe nga shumë prej regjistruesve të domain-it më lart, ata nuk ofrojnë WHOIS mbrojtje të intimitetit falas.

Ndërsa unë kam mbuluar këtu ka disa alternativa të mira GoDaddy atje për regjistrimin e domain dhe web hosting.

Nëse sapo po filloni, ju rekomandoj të shkoni me Namecheap për shkak të mbrojtjes falas të privatësisë së fushës WhoisGuard, ose Bluehost pasi ato kanë një nga ekipet më të mira mbështetëse në industri dhe janë një nga hostet më të rekomanduar të internetit për fillestarët.

Ato madje rekomandohen nga faqja zyrtare e komunitetit WordPress.org.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map