8 Alternativa më e Mirë për Wix

Nëse doni të ndërtoni një faqe në internet, ose duhet të dini se si të kodoni, ose duhet të punësoni dikë që e bën. Ky eshte problemi Wix përpiqet të zgjidhë me ndërtuesin e tyre të internetit. Mos më gabo, Wix është e shkëlqyeshme, por ka të mira atje.


Krijimi i një faqe në internet mahnitëse nuk lehtëson kur duke përdorur një ndërtues të faqes në internet. Mjetet e sotme të krijuesve të uebfaqes krijojnë faqe që janë të optimizuara për celular dhe kanë ndërtuar redaktorë të përparuar të imazhit dhe përdorin funksionalitetin e thjeshtë të tërheqjes.

Alternativa më e mirë Wix në vitin 2020:

 • Më së miri në përgjithësi: është i gjithë-në-një ndërtuesi i faqeve në internet për këdo që kërkon të krijojë një faqe në internet të bukur pasi ka dizajne dhe veçori më të mira në treg.
 • Në përgjithësi, më i miri, Kontrollues: është një ndërtues faqesh me përdorim të lehtë, të cilin mund ta përdorni për të ndërtuar të gjitha llojet e siteve, përfshirë bloget e thjeshta dhe faqet komplekse të e-commerce.
 • Alternativa më e mirë e tregtisë: është alternativa nobrainer nëse doni të krijoni një dyqan profesional në internet pa kodim.

Whatfarë është Wix

Wix është një ndërtues i faqes në internet që ju ndihmon të hartoni një uebfaqe profesionale në kërkim më vete. Dhe nuk janë të gjitha.

alternativa më të mira wix

Kjo ju lejon të ndërtoni uebfaqe me sa më shumë ose aq funksionalitet që dëshironi. Pavarësisht nëse dëshironi të filloni një blog ose të ndërtoni një sit eCommerce, Wix ju ka mbuluar.

Përfitimet e Wix

Wix.com ju lejon të ndërtoni faqe interneti plotësisht funksionale pa shkruar një rresht të vetëm kodi. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të tërhiqni dhe lëshoni elementët në faqe për të modifikuar modelin.

Karakteristikat kryesore të Wix janë:

 • Më shumë se 500 mahnitëse, të optimizuara celulare, dizajne dhe shabllone që mbulojnë të gjitha industritë.
 • Mjete të fuqishme personalizimi, përfshirë një nga redaktorët më të mirë të tërheqjes dhe tërheqjes në biznes.
 • Ecommerce e gatshme që ju lejon të shisni mallra dixhitale ose fizike duke përdorur mënyra të shumta pagese.
 • Lidhni emrin e domain dhe certifikatën tuaj SSL.
 • Ndihmoni 24/7 me telefon dhe email, plus shumë artikuj dhe video të ndihmës.

Tani le të hedhim një vështrim tek 8 konkurrentët faqet si Wix të cilat janë alternativat më të mira Wix tani:

1. Blerje

shopify

 • Uebfaqja Zyrtare: www.shopify.com
 • Platforma më e popullarizuar e softuerit ecommerce për ndërtimin e dyqaneve në internet.
 • Menaxhoni gjithçka nga marketingu në përpunimin e pagesave në një platformë.

Pse të përdorni Shopify në vend të Wix

Shopify është zgjidhja më e mirë dhe opsioni më i rekomanduar për fillestarët që duan të ndërtojnë një dyqan online. Ajo vjen me gjithçka që ju nevojitet për të filluar me lehtësi dhe menaxhuar një dyqan në internet.

Platforma është e ndërtuar me fillestar në mendje dhe është e mbushur me të gjitha tiparet e softuerit elektronik të domosdoshëm, megjithatë është shumë e lehtë për t’u përdorur.

Pse të përdorni Wix në vend të Shopify

Wix është shumë më e lehtë për t’u përdorur sesa Shopify, por i mungon shumë funksionalitet që Shopify duhet të ofrojë. Nëse dëshironi të filloni një dyqan në internet, atëherë Shopify ka më shumë kuptim. Por nëse thjesht doni të ndërtoni një sit për të provuar ujërat, atëherë shkoni me Wix.

2. Weebly

Weebly

 • Uebfaqja Zyrtare: www.weebly.com
 • Platforma eCommerce e Weebly mundësohet nga Square.
 • Ndërtues i faqes në internet që është ndërtuar me tregti elektronike në mendje.

Pse të përdorim Weebly në vend të Wix

Weebly është më i përshtatshëm për njerëzit që dëshirojnë të ndërtojnë një sit ecommerce pa shkruar një linjë të vetme kodesh. Ndërtuesi i drag and drop ju lejon të përshtatni me lehtësi hartimin e faqeve të faqes tuaj.

Pse të përdorim Wix në vend të Weebly

Nëse dëshironi që një ndërtues i thjeshtë i faqeve të ndërtojë një faqe interneti themelore, atëherë Wix është mënyra për të shkuar.

3. Hapësira katrore

squarespace

 • Uebfaqja Zyrtare: www.squarespace.com
 • Një nga ndërtuesit më të njohur të faqeve të internetit tërheqje dhe rënie.
 • Njihen për qindra modele të bukura të dizajnit të ofruara.

Pse të përdorni hapësirën katror në vend të Wix

Squarespace ndan shumë ngjashmëri me Wix. Ata të dy ofrojnë një platformë tërheqëse dhe tërheqëse që ju lejon të ndërtoni më shumë sesa thjesht faqe në internet.

Pavarësisht nëse dëshironi të fshini një sit themelor të portofolit ose të ndërtoni një dyqan në internet me lulëzim të plotë, Squarespace mund t’ju ndihmojë.

Nëse sapo po filloni, Squarespace mund të mos jetë platforma më e mirë për ju. Mjetet e tyre vijnë me një kurbë mësimi.

Pse të përdorim Wix në vend të Sheshit Hapësirë

Nëse sapo po filloni dhe keni nevojë për një ndërtues të lehtë për fillestar miqësor, atëherë shkoni me Wix.

4. Site123

site123

 • Uebfaqja Zyrtare: www.site123.com
 • Krijues i lehtë për t’u përdorur në internet që vjen me një plan falas.
 • Ju lejon të ndërtoni faqe interneti gjithashtu.

Pse të përdorni Site123 në vend të Wix

Site123 ofron një ndërtues faqesh me përdorim të lehtë, të cilin mund ta përdorni për të ndërtuar të gjitha llojet e siteve, përfshirë bloget e thjeshta dhe faqet komplekse të e-commerce.

Pse të përdorim Wix në vend të faqes123

Wix ofron shumë më shumë funksionalitete dhe veçori sesa Site123. Dhe ata kanë qenë në biznes shumë më gjatë dhe kanë më shumë besim në industri.

5. GoDaddy GoCentral

gocentral i perëndishëm

 • Uebfaqja zyrtare: www.godaddy.com
 • GoDaddy është një nga hostet më të besueshëm të internetit dhe ofruesit e domain në internet.
 • Shkuarja me GoDaddy ju lejon të menaxhoni gjithçka gjithçka në një vend, përfshirë domainet dhe llogaritë tuaja të mbajtjes në internet.

Pse të përdorni ndërtuesin e faqes GoDaddy në vend të Wix

GoDaddy është babi i madh i regjistrimit të web dhe regjistrimit të emrave të domain. Nëse dëshironi të jeni në gjendje të shkallëzoni faqen tuaj më shumë sesa vetëm disa faqe të ndërtuara me një ndërtues tërheqës dhe tërheqës, atëherë duhet të shkoni me GoDaddy. Ata ofrojnë gjithçka që ju nevojitet për të drejtuar dhe shkallëzuar me lehtësi një faqe në internet.

Pse të përdorni wix në vend të ndërtuesit të faqes së internetit GoDaddy

Wix është shumë më e lehtë për t’u përdorur sesa ndërtuesi i faqes GoCentral të GoDaddy. Platforma e plotë e Wix është ndërtuar vetëm për të siguruar një ndërtesë zvarritëse dhe tërheqëse në internet.

6. Mrekullueshëm

habitshme

 • Uebfaqja Zyrtare: www.strikingly.com
 • Filloi si një ndërtues tërheqës dhe tërheqës për ndërtimin e faqeve personale.
 • Lejon ndërtimin e të gjitha llojeve të faqeve të internetit, përfshirë faqet e e-commerce.

Pse të përdorim në mënyrë të habitshme në vend të Wix

Struditërisht ofron gjithçka që ju nevojitet për të ndërtuar dhe menaxhuar faqen tuaj, duke përfshirë mjetet e marketingut dhe analitikën. Ju mund të përdorni Strikingly për të ndërtuar një faqe të bukur portofoli ose për të shitur produktet tuaja në internet.

Pse të përdorim Wix në vend të Mrekullueshëm

Wix ofron pak më shumë funksionalitet dhe më shumë mjete për t’ju ndihmuar të drejtoni faqen tuaj të internetit. Por në mënyrë të habitshme është pak më e lehtë për t’u përdorur dhe mësuar.

7. Ucraft

ucraft

 • Uebfaqja Zyrtare: www.ucraft.com
 • Ndërtues falas i faqes në internet me qindra shabllone të bukur për të zgjedhur.
 • Ju lejon të lidhni emrin e domain falas.

Pse të përdorni Ucraft në vend të Wix

Ucraft ofron një ndërfaqe të thjeshtë për të krijuar dhe menaxhuar faqet e internetit. Ata ofrojnë një plan falas i cili ju lejon të ndërtoni një faqe interneti themelore nëse jeni duke provuar ujërat.

Për dallim nga shumica e ndërtuesve të tjerë të faqeve në këtë listë, Ucraft është një nga të vetmet që ju lejon të lidhni një emër domaini me porosi në faqen tuaj të internetit pa e avancuar në një plan premium.

Pse të përdorni Wix në vend të Ucraft

Me Wix, ju mund të ndërtoni një faqe në internet të lulëzuar me sa më shumë funksionalitete ose sa më shumë që dëshironi. Ucraft është paksa e kufizuar në atë mënyrë.

8. BoldGrid

boldgrid

 • Uebfaqja Zyrtare: www.boldgrid.com
 • Krijoni një uebfaqe të mundësuar nga WordPress pa pasur nevojë të merreni me konfigurimin e serverit të mbajtjes së faqes në internet.
 • Përdorni ndërtuesin BoldGrid për të ndërtuar me lehtësi dhe rregulluar modelin e faqes tuaj.

Pse të përdorni BoldGrid në vend të Wix

BoldGrid thjesht ju lejon të ndërtoni një uebfaqe të mundësuar nga WordPress dhe më pas ju lejon të përdorni ndërtuesin BoldGrid për të hartuar faqen tuaj të internetit sidoqoftë ju pëlqen. Ndërtuesi vjen me dhjetra shabllone për të zgjedhur.

Pse të përdorni Wix në vend të BoldGrid

Për dallim nga BoldGrid, i cili përfshin përdorimin dhe mësimin e WordPress, Wix është shumë më e lehtë për tu mësuar dhe kuptuar.

Alternativa më e mirë për Wix: Përmbledhje

A është e mirë Wix? Po është një ndërtues vërtet i mirë i faqes në internet, por..

Nëse dëshironi të krijoni një uebfaqe tërheqëse dhe tërheqëse duke përdorur modele çmimesh, atëherë Squarespace është alternativa më e mirë për Wix.

Nëse doni kontroll të plotë në faqen tuaj të internetit, shkoni me BoldGrid. Platforma e tyre ju lejon të krijoni me lehtësi një faqe në internet WordPress dhe më pas ta redaktoni me ndërtuesin BoldGrid.

Nëse doni të ndërtoni një sit të plotë të tregtisë së e-commerce, atëherë shkoni me Shopify. Platforma e tyre është ndërtuar me qëllimin për të lehtësuar ndërtimin dhe menaxhimin e një siti të tregtisë elektronike.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map