7 Alternativat më të mira për blerje

Shopify ka revolucionarizuar ecommerce për shitësit e përditshëm. Para Shopify nuk kishte asnjë platformë softuerësh ecommerce që e bëri të shpejtë dhe të lehtë për fillestarët të ndërtojnë dyqane online të bukura dhe plotësisht funksionale. Shopify është një nga programet më të mira të e-commerce atje, mos dyshoni, por ka të mira shumë.


Shopify u themelua në vitin 2004 është sot një platformë e plotë ecommerce që u mundëson të gjithëve të fillojnë një biznes në internet, ta rritin dhe menaxhojnë atë.

Alternativa më e mirë për blerje në vitin 2020:

 • Më së miri në përgjithësi: aftësitë e e-commerce janë pak të kufizuara por funksionaliteti i tij tërheqës dhe rënie është bërë me fillestar në mendje. Mimet më të lira gjithashtu i japin Wix një avantazh mbi Shopify.
 • Kontrollues, Më i miri në përgjithësi: është emri i dytë më i madh në tregun e e-commerce dhe vjen me karakteristikat më të ndërtuara të çdo platforme ecommerce atje, përfshirë Shopify.
 • Alternativa më e mirë e WordPress për Shopify: është një platformë ecommerce për faqet e mundësuar nga WordPress. Shtë falas, me burim të hapur, por mund të zgjatet me një gamë të shtesave premium.

Shopify është bërë një nga platformat më të njohura në internet kur bëhet fjalë për ndërtimin e dyqaneve në internet. Edhe pse është një nga platformat më të njohura të programeve kompjuterike, ai nuk është i përsosur për të gjitha rastet e përdorimit.

Farë është Shopify

alternativa më e mirë për blerje

Shopify ju lejon të ndërtoni një sit ecommerce pa shkruar një rresht të vetëm kodi. Ato ndihmojnë në menaxhimin e gjithçkaje për ju, përfshirë përpunimin e pagesave, gjenerimin e faturave, menaxhimin e katalogut tuaj dhe gjithçka tjetër që ju nevojitet për të drejtuar një dyqan online të suksesshëm.

Planet e Shopify shkojnë nga 29 dollarë në muaj (Plani themelor) te 299 dollarë në muaj (plan i avancuar).

Përfitimet e Shopify

Shopify është një nga mënyrat më të lehta për të ndërtuar një dyqan në internet për biznesin tuaj. Pavarësisht nëse shisni vetëm disa produkte të ngrohtë si lodra të mbushura ose një katalog të modës gjithçka, Shopify mund t’i trajtojë të gjitha.

Platforma e tyre lejon një menaxhim të lehtë të dyqanit tuaj online dhe madje ju lejon të zgjeroni funksionalitetin e faqes tuaj me shtesat që partnerët e Shopify duhet të ofrojnë.

Këtu është një përmbledhje e Shopify kryesore karakteristika:

 • 100+ tema profesionale (tema falas dhe të paguara).
 • Mund të shisni në Facebook dhe Instagram.
 • Pranoni pagesa kudo me Shopify POS.
 • Llogaritni automatikisht çmimet e transportit.
 • Rimëkëmbja e arkës së braktisur.
 • 70 porta pagese.
 • Mund të përkthehet në 50+ gjuhë.
 • Integrohen lehtësisht me qendrat e transportit ose qendrat e përmbushjes.
 • Shpejtësia dhe motori i kërkimit të optimizuar (SEO).
 • Shtoni rishikimet e produkteve, kodet e zbritjes dhe krijoni karta dhurate.
 • Tregtia mobile është gati.
 • Integrimi i mediave sociale.
 • Produkte të pakufizuara dhe bandë të pakufizuar.
 • Përdorni emrin tuaj të domain.
 • Karrocë e sigurtë – 253-bit çertifikatë SSL.
 • Ndiqni gjithçka me Shopify analitikën dhe raportimin.
 • Treg i madh i aplikacioneve të tregtisë elektronike.
 • Analiza e mashtrimit të integruar.

Alternativa më e mirë e Shopifikimit që duhet të merrni parasysh

Shopify është platformë fantastike ecommerce për dyqane online. Por ka konkurrentë dhe Shopify alternativa atje që ia vlen të hedhim një vështrim të mirë.

1. Bigcommerce

bigcommerce

 • Uebfaqja zyrtare: www.bigcommerce.com
 • Platforma e tregtisë për pronarë seriozë të biznesit.
 • Përdoret dhe besohet nga markat e mëdha si Skullcandy.
 • Alternativeshtë alternativa më e mirë dhe më e njohur për Shopify.

Pse të përdorni Bigcommerce në vend të Shopify

Bigcommerce është shumë më i shkallëzueshëm se Shopify. Oferta e tyre kryesore është mjete të nivelit të Ndërmarrjeve që ju lejojnë të konkurroni me lojtarët e mëdhenj në tregun tuaj. Bigcommerce është alternativa më e mirë e Shopify Plus atje.

Pse të përdorni Shopify në vend të Bigcommerce

Nëse kurrë nuk keni shitur ndonjë gjë në internet, Shopify është një pikë fillestare e shkëlqyeshme. Pasi të filloni të bëni shkallëzimin, ju mund të dëshironi të kaloni në Bigcommerce.

2. Wix

Wix

 • Uebfaqja Zyrtare: www.wix.com
 • Lehtë për t’u mësuar dhe përdorur drag and drop ndërtuesin e internetit.
 • Ndërtoni një faqe në internet të bukur të gjitha vetë.
 • Nuk ka aftësi kodimi çfarë të duhej.

Pse të përdorni Wix në vend të Shopify

Wix është një ndërtues tërheqës i faqes në internet që është bërë me fillestar në mendje. Nëse nuk keni ndërtuar kurrë një uebfaqe më parë, do të pëlqeni shumë ndërfaqen e drag and drop.

Kjo ju lejon të bëni me lehtësi brenda disa minutave një uebfaqe plotësisht të paraqitur.

Pse të përdorni Shopify në vend të Wix

Edhe pse Wix ju lejon të ndërtoni një sit të e-commerce, funksionaliteti është pak i kufizuar. Për dallim nga Wix, Shopify është një platformë që është krijuar për të drejtuar dyqanet në internet.

3. WooCommerce

Woocommerce

 • Uebfaqja Zyrtare: www.woocommerce.com
 • Shkon në WordPress duke e bërë atë dyfish të lehtë për ju të menaxhoni të gjithë faqen tuaj të internetit dhe vetëm dyqanin.
 • Keni kontroll të plotë mbi dyqanin tuaj online dhe ekzekutoni atë në serverat tuaj.

Pse të përdorni WooCommerce në vend të Shopify

WooCommerce është një plugin WordPress që ju lejon të ndërtoni një dyqan online në lulëzim të plotë në faqen tuaj WordPress. Pjesa më e mirë e drejtimit të dyqanit tuaj online në WooCommerce është që ju vë në kontroll të plotë të faqes tuaj të internetit.

Për dallim nga platformat si BigCommerce dhe Shopify, me WooCommerce, ju mund të redaktoni gjithçka që ju pëlqen dhe të shtoni sa më shumë funksionalitete të personalizuara, siç dëshironi.

Pse të përdorni Shopify në vend të WooCommerce

Shopify është një platformë e menaxhuar plotësisht. Kjo e bën shumë të lehtë për ju të drejtoni dyqanin tuaj online. Nëse përdorni WooCommerce ose një softuer të ngjashëm me e-commerce, duhet të menaxhoni serverin tuaj të internetit dhe gjithçka tjetër.

Dhe nëse diçka prishet, do të duhet të punësoni një zhvillues të WooCommerce / WordPress. Me Shopify, dyqani juaj online do të funksionojë në serverat e tyre dhe do të menaxhohet plotësisht nga ekipi i tyre.

4. Vëllimi

Volusion

 • Uebfaqja Zyrtare: www.volusion.com
 • Vjen me mjete për menaxhimin e gjithçkaje, nga përpunimi i pagesave deri në hartimin e faqes në internet.
 • Integrohet me shumë mjete të njohura si MailChimp, Slack dhe PayPal.

Pse të përdorim vullnetin në vend të blerjes

Vulluzioni është një platformë gjithëpërfshirëse për ndërtimin, menaxhimin dhe shkallëzimin dhe e-commerce site. Ata ofrojnë mjete për t’ju ndihmuar me gjithçka, përfshirë menaxhimin e klientëve (me CRM e tyre), dërgimin e buletineve dhe optimizimin për SEO.

Pse të përdorni shopify në vend të mashtrimit

Nëse nuk keni nevojë për një CRM për menaxhimin e klientëve ose nëse thjesht doni të provoni ujërat, Shopify është një mundësi shumë më e mirë pasi platforma e tyre është ndërtuar për fillestarët.

5. Magento

Magento

 • Uebfaqja Zyrtare: www.magento.com
 • Një softuer falas me burim të hapur ecommerce që mund të instaloni dhe ekzekutoni në serverat tuaj.
 • Ju keni kontroll të plotë mbi faqen tuaj te internetit dhe mund të redaktoni gjithçka dhe gjithçka që ju pëlqen.

Pse të përdorni magento në vend të blerjes

Nëse doni kontroll të plotë mbi faqen tuaj të internetit, atëherë shkoni me Magento. Magento është softuer me burim të hapur që instaloni në serverat tuaj.

Kjo ju lejon të ndërtoni një faqe ecommerce aq komplekse ose aq të thjeshtë sa ju pëlqen. Pavarësisht nëse dëshironi të konkurroni me Amazon ose thjesht doni të shesni disa mallra të punuar me dorë, Magento mund ta trajtojë atë.

Pse të përdorni Shopify në vend të Magento

Magento është shumë e vështirë për tu kuptuar për fillestarët. Ajo ofron aq shumë funksionalitet sa që pasi të zhyteni në vrimën e lepujve, do të përfundoni duke humbur dhjetëra orë. Nëse sapo po filloni, rrini me Shopify.

6. Karton 3D

3dcart

 • Uebfaqja Zyrtare: www.3dcart.com
 • Prmimet e 3DCart fillojnë me vetëm 19 dollarë, që është një nga më të ultat për një platformë ecommerce.
 • Platforma është ndërtuar për krijimin e dyqaneve online që ju japin përparësi sa i përket SEO.

Pse të përdorni 3DCart në vend të Shopify

Nëse dëshironi të paguani bazuar në anëtarët e stafit dhe jo duke u bazuar në sa produkte që shesni, atëherë shkoni me 3DCart. Të gjitha planet e tyre lejojnë produkte të pakufizuar dhe urdhra të pakufizuar. Prmimet e tyre rriten me ekipin tuaj.

Pse të përdorni Shopify në vend të 3DCart

Platforma e Shopify është shumë më e përshtatshme për fillestarët sesa 3DCart.

7. Hapësira katrore

squarespace

 • Uebfaqja Zyrtare: www.squarespace.com
 • Ndërtoni sitin tuaj të e-commerce me një ndërfaqe zvarritëse.
 • Rregulloni lehtësisht modelin e dyqanit tuaj të e-commerce pa shkruar një linjë të vetme kodesh.

Pse të përdorni hapësirën katror në vend të blerjes

Squarespace ju lejon të ndërtoni dhe rregulloni faqen tuaj duke përdorur një ndërfaqe zvarritëse, e cila e bën atë shumë të lehtë për fillestarët.

Pse të përdorni Shopify në vend të Sheshit Hapësirë

Edhe pse Squarespace ju lejon të ndërtoni dyqane online, platforma e tyre nuk është e ndërtuar për trajtimin e dyqaneve më të mëdha në internet. Nëse dëshironi të jeni në gjendje të shkallëzoni me lehtësi dyqanin tuaj dhe keni nevojë për më shumë funksionalitet, shkoni me Shopify.

Pyetjet e bëra më shpesh

Cilat janë të mirat e Shopify?

Shopify është lideri i padiskutueshëm në hapësirën e e-commerce. It’sshtë plotësisht i pritur me program kompjuterik elektronik është i lehtë për t’u përdorur dhe vjen i mbushur me karakteristika duke e bërë të thjeshtë fillimin e shitjes në internet. Ju merrni braktisjen e karrocave, paketimin me shumë kanale dhe integrimin e POS, sistemin e inventarit intuitive, temat e shkëlqyera dhe një gamë të madhe të shtesave dhe integrimeve.

Cilat janë të këqijat e Shopify?

Nuk ka plan të disponueshëm (vetëm një provë falas 14-ditore). Portat e pagesave të jashtme kanë tarifa shtesë të transaksionit.

Cilat janë alternativat më të mira të Shopify?

Bigcommerce është alternativa më e mirë si-për-si programe kompjuterike e pritur plotësisht ecommerce për Shopify. Nëse jeni me një buxhet, atëherë Wix dhe Squarespace ofrojnë funksionalitet dhe veçori të ecommerce me çmime shumë më të lira.

Alternativa më e mirë për blerje: Përmbledhje

Pra, cilët janë konkurrentët më të mirë dhe më seriozë të Shopify atje?

BigCommerce është një tjetër platformë udhëheqëse ecommerce (# 2 pas Shopify), duke siguruar të gjitha tiparet e domosdoshme dhe shkallëzimin ekstrem për dyqanet në internet. Alsoshtë gjithashtu alternativa më e mirë e Shopify Plus.

Nëse thjesht dëshironi më shumë kontroll mbi faqen tuaj të internetit, atëherë shkoni me një vetë-priti zgjidhje dyqanesh në internet si p.sh. WooCommerce ose Magento. Të dy kandidojnë në serverët tuaj, por i pari është shumë më i lehtë për tu mësuar sesa i dyti.

Nga ana tjetër, nëse dëshironi të jeni në gjendje të rregulloni hartimin e faqes tuaj, pa e ditur si të kodoni, atëherë shkoni me Wix ose Squarespace.

Të dy ofrojnë një ndërfaqe tërheqëse dhe tërheqëse për të ndihmuar fillestarët të krijojnë një faqe në internet me pamje profesionale brenda pak minutash.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map