7 Alternativa më e mirë e Hootsuite

Nëse dëshironi të rritni praninë tuaj të mediave sociale si një biznes apo ndikues, duhet të krijoni dhe postoni shumë përmbajtje. Kjo është ajo ku një mjet i menaxhimit të mediave sociale si HootSuite hyn. Por ka të mëdha atje jashte.


Farëdo platforme që dëshironi të rriteni më tej, pjesa më e rëndësishme është postimi i përmbajtjeve të reja rregullisht për t’i mbajtur ndjekësit tuaj të angazhuar. Edhe pse krijimi i përmbajtjes është diçka që nuk mund ta automatizoni, lehtë mund të automatizoni postimin e tij në media sociale me mjete të tilla si Hootsuite.

Alternativa më e mirë e Hootsuite në vitin 2020:

 • Më së miri në përgjithësi: është mjeti më i mirë i menaxhimit të mediave sociale të gjitha në një, për mendimin tim, për caktimin dhe menaxhimin e përmbajtjes për të gjitha llogaritë tuaja të mediave sociale.
 • Kontrollues, Më i miri në përgjithësi: mos vini me një plan falas por ai ka një plan më të lirë premium që lidh deri në pesë llogari të mediave sociale. Unë gjithashtu i dua aftësitë e kurimit të përmbajtjes SocialPilot.
 • Alternativa më e mirë falas për Hootsuite: është faqja më e mirë e menaxhimit të mediave sociale falas si Hootsuite atje, plani falas të ju lejojmë të lidheni me tre, çdo kombinim të, Facebook, Instagram, Twitter dhe LinkedIn.

Farë është Hootsuite?

alternativa më e mirë e hootsuite

Hootsuite ju lejon të menaxhoni të gjitha profilet tuaja të mediave sociale nga një pult. Por kjo nuk është pjesa më e mirë. pjesa më e mirë në lidhje me përdorimin e Hootsuite është se kjo ju lejon të dëshironi krijoni një kalendar të promovimit të përmbajtjes.

Në vend që të krijoni dhe postoni përmbajtje të reja çdo ditë, ju krijoni një ton të përmbajtjes paraprakisht dhe automatizoni postimin me Hootsuite.

Përcaktimi i postimeve në media sociale është vetëm një pjesë e asaj që Hootsuite ka për të ofruar. Kjo gjithashtu ju lejon të automatizoni reposting për përmbajtje. Pa një mjet si Hootsuite, nuk keni asnjë mënyrë të dini se si po performojnë postimet e mediave tuaja sociale.
Hootsuite siguron një pult, ku mund të kontrolloni se si po performon përmbajtja juaj nëpër platformat e mediave sociale si Facebook, Twitter, Pinterest dhe Instagram.

Karakteristikat dhe planet Hootsuite

Hootsuite është më shumë sesa një mjet i caktimit të postimeve në media sociale. Kjo ju lejon të menaxhoni të gjitha profilet tuaja të mediave sociale nga një tabelë dhe ofron një pamje të zogjve se si po funksionon biznesi juaj nëpër media sociale.

planet hootsuite

Hootsuite lejon të menaxhosh gjatë 35 rrjete sociale përfshirë Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, LinkedIn, Pinterest, dhe shumë më tepër. Kjo ju lejon të planifikoni postime të pakufizuara në të gjitha këto platforma. Ajo gjithashtu ofron mjete kurimi të përmbajtjes për t’ju ndihmuar të krijoni më shumë përmbajtje në më pak kohë.

Plani fillestar i Hootsuite ju lejon të menaxhoni deri në 10 profile të mediave sociale. Plani fillestar ofrohet në 29 dollarë në muaj kur paguhet çdo vit.

Të mirat dhe të këqijat e Hootsuite

Hootsuite mund t’ju ndihmojë automatizoni menaxhimin tuaj të mediave sociale dhe ju kursej orë të tëra çdo muaj që mund të shpenzoni duke krijuar më shumë përmbajtje. Ajo gjithashtu ofron analitikë për të gjitha llogaritë tuaja të mediave sociale e cila mund t’ju japë një pamje të zogjve se si po funksionojnë postimet tuaja në media sociale dhe ku mund të bëni më mirë.

Nëse jeni duke drejtuar një biznes, Hootsuite mund t’ju ​​kursejë shumë telashe dhe ta bëjë marketingun e përmbajtjes edhe më efektive për ju duke ju lejuar të planifikoni promovimin tuaj të përmbajtjes.
Hootsuite ofron qindra karakteristika dhe mund të jetë një përmirësim drastik në mënyrën e menaxhimit të pranisë suaj në mediat sociale.

Por në të njëjtën kohë, ajo mund të jetë pak e shtrenjtë nëse sapo filloni. Isshtë bërë për bizneset dhe jo për individët ose ndikuesit që sapo fillojnë.

Alternativa më e mirë e Hootsuite në vitin 2020

Cilado qoftë arsyeja juaj, këtu janë disa nga alternativa më e mirë Hootsuite mund të gjesh në Internet:

1. Sendik

sendible

 • Planet nga 29 $ / muaj ose 24 $ / muaj, kur faturohen çdo vit (provë falas 30-ditore)
 • Uebsajti: https://www.sendible.com/

Sendible është një mjet i menaxhimit të mediave sociale që përdoret nga mbi 10,000 biznese në të gjithë botën. Ai mbështet postimet e planifikimit për Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest dhe shumë faqe të tjera të mediave sociale. Ajo gjithashtu ofron që të planifikoni postimet në platformat e blogeimit përfshirë WordPress, Medium, Blogger dhe Tumblr.

Me Sendible, ju merrni akses në veçori të tilla si të integruara analitikë për të gjitha platformat e mediave sociale të mbështetura dhe riciklimin automatik të përmbajtjes së përhershme. Me Sendible, ju lehtë mund të automatizoni praninë tuaj të mediave sociale.

Sendible ju lejon të krijoni dhe menaxhoni tuaj kalendari i promovimit të përmbajtjes për të gjitha mediat sociale dhe platformat e blogjeve në një vend. Ju lehtë mund të planifikoni postimet muaj përpara.

Planet e dërgueshme:
Sendible ofron një provë 30-ditore falas për të cilën mund të regjistrohesh pa hyrë në detajet e kartës suaj të kreditit. Në planin e tyre të fillimit, ju merrni një planifikim të pakufizuar për deri në 12 shërbime (llogari të mediave sociale) vetëm 29 dollarë në muaj.

Pse Sendible është një alternativë e mirë për Hootsuite:
Hootsuite lejon vetëm lidhjen deri në 10 llogari të mediave sociale në planin e tyre fillestar që kushton 29 dollarë në muaj; Sendible, nga ana tjetër, lejon deri në 12 llogari të mediave sociale.

2. AgoraPulse

agorapulse

 • Planet nga 99 $ / muaj ose 89 $ / muaj, kur faturohen çdo vit (provë falas 28-ditore)
 • Uebsajti: https://agorapulse.com/

AgoraPulse është përdorur nga mbi 17,000 tregtarë të mediave sociale në të gjithë botën. Shtë një mjet i menaxhimit të mediave sociale i ndërtuar për pronarë dhe agjensi serioze të biznesit që trajtojnë dhjetëra klientë.

Kjo jo vetëm që e bën të lehtë për të orarin e përmbajtjes për platformat e mediave sociale, por gjithashtu ju ndihmon menaxhoni dhe përgjigjeni në komente përmes një kutie të thjeshtë në të cilën mund të hyjnë të gjithë shokët tuaj të skuadrës.

Pjesa më e mirë në lidhje me AgoraPulse është se ofron a ndërtuar në CRM për t’ju ndihmuar të menaxhoni të gjithë klientët tuaj në platformat e mediave sociale. Ju mund të lidhni dhe menaxhoni llogaritë tuaja në Facebook, Twitter, Instagram, YouTube dhe LinkedIn me AgoraPulse nga një pult i vetëm.

Edhe pse AgoraPulse ofron dhjetëra karakteristika të mahnitshme që mund të ndryshojnë mënyrën e menaxhimit të mediave sociale, unë nuk e rekomandoj këtë mjet nëse sapo po filloni, pasi mund të jetë pak i kushtueshëm për fillestarët.

Planet e AgoraPulse:
Planet e AgoraPulse fillojnë në 99 dollarë në muaj dhe lejoni të lidhni deri në 10 llogari të mediave sociale me deri në 2 llogari të përdoruesve (për menaxhim).

Pse AgoraPulse është një alternativë e mirë për Hootsuite:
AgoraPulse është më e përshtatshme për bizneset me shumë klientë. Ajo ofron një CRM të thjeshtë që mund të përdorni për të menaxhuar dhe ndjekur klientët tuaj në platformat e mbështetura të mediave sociale.

3. Sprout Social

mbin sociale

 • Planet nga 99 $ / muaj (provë falas 30-ditore)
 • Uebsajti: https://sproutsocial.com/

Sprout Sociale është përdorur nga disa lojtarë të mëdhenj në marketing në internet si Glassdoor, Grubhub dhe Vice. Ajo ofron një mënyrë të thjeshtë për të menaxhuar praninë tuaj të mediave sociale nëpër platforma dhe caktimin e përmbajtjes së rregullt.

Kjo ju jep mjetet që ju nevojiten për të krijuar dhe menaxhuar një program të promovimit të përmbajtjes së mediave sociale. Me Sprout Social, ju gjithashtu mund të monitorojnë mediat sociale për fjalë kyçe, profile dhe vendndodhje.

Kjo gjithashtu ju jep mundësinë për të menaxhoni komentet nga të gjitha profilet e mediave sociale të drejta nga një kuti e vetme në të cilën mund të hyjë i gjithë ekipi juaj. Kjo e bën tepër të lehtë përgjigjen ndaj komenteve dhe qëndrimit në atë që flasin ndjekësit tuaj.

Ashtu si AgoraPulse, Sprout Social nuk është i përshtatshëm për fillestarët ose bizneset vetëm duke filluar me marketingun e mediave sociale. Shpenzimet e planit fillestar të Sprout Social 99 dollarë në muaj për përdorues dhe lejon vetëm menaxhimin e 5 profileve. Por Sprout Social është tepër i dobishëm nëse keni shumë ndjekës në mediat sociale.

Planet shoqërore:
Plani fillestar i Sprout Social lejon të menaxhosh deri në 5 profile të mediave sociale dhe kushton 99 dollarë për përdorues në muaj.

Pse Sprout Social është një alternativë e mirë për Hootsuite:
Sprout Social është ndërtuar për ekipe që duan të menaxhojnë mijëra ndjekës nga një kutia e vetme. Sprout Social ofron një funksion shumë më të mirë të CRM dhe menaxhimin e klientit sesa Hootsuite.

4. SocialPilot

socialpilot

 • Planet nga 30 $ / muaj ose 25 $ / muaj kur faturohen çdo vit (provë falas 14-ditore)
 • Uebsajti: https://socialpilot.co/

SocialPilot është një mjet gjithëpërfshirës për menaxhimin e marketingut në mediat sociale që përdoret nga pëlqimet e mësuesve të marketingut Neil Patel. Kjo ju lejon të planifikoni postime për të gjitha platformat kryesore sociale si Twitter, Facebook, LinkedIn, Instagram dhe të ngjashme.

Kjo gjithashtu ju lejon të planifikoni postimet vizualisht duke përdorur një pamje kalendarike. Për dallim nga mjetet e tjera në këtë listë, SocialPilot është ndërtuar për bizneset e vogla, blogerët dhe ata që sapo fillojnë. Plani i tyre i fillimit ofron për të lidhur deri në 25 profile, 3 llogari përdoruesi dhe planifikim të pakufizuar për vetëm 30 dollarë në muaj.

Planet SocialPilot:
Plani fillestar i SocialPilot lejon menaxhimin dhe caktimin e postimeve për deri në 25 profile vetëm për të 30 dollarë në muaj ose 25 dollarë në muaj nëse paguani çdo vit.

Pse SocialPilot është një alternativë e mirë për Hootsuite:
SocialPilot është po aq tre herë më i lirë se Hootsuite sa lejon lidhjen e 25 profileve të mediave sociale dhe tre llogari të përdoruesve për vetëm 30 dollarë në muaj ndërsa Hootsuite lejon vetëm 10 profile dhe një llogari përdoruesi me 29 dollarë në muaj.

5. eClincher

eClincher

 • Planet nga 59 $ / muaj dhe 15% zbritje kur faturohen çdo vit (provë falas 14-ditore)
 • Uebsajti: https://eclincher.com/

eClincher është një mjet i fuqishëm planifikimi i mediave sociale që punon me Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn dhe platformë tjetër të madhe të mediave sociale. Ajo vjen me gjithçka që ju nevojitet për të menaxhuar dhe rritur praninë tuaj të mediave sociale.

Ju merrni një kalendar të përmbajtjes për të planifikoni postimet javë ose muaj më parë. Ju gjithashtu merrni një kutia sociale për të menaxhuar të gjitha komentet dhe bisedat me klientët dhe ndjekësit tuaj në një vend.

Një gjë që nuk më pëlqen në lidhje me këtë mjet është që kërkon që ju të regjistroheni në një shtesë që kushton 50 dollarë në muaj në profil, nëse doni tipare Twitter CRM. Disa mjete të tjera në këtë listë i ofrojnë falas.

planet eClincher:
Plani themelor i eClincher lejon lidhjen deri në 10 profile, dhe lejon caktimin e postimeve të pakufizuara vetëm 59 dollarë në muaj.

Pse eClincher është një alternativë e mirë për Hootsuite:
eClincher është një mjet i avancuar i menaxhimit të mediave sociale, i krijuar për përdoruesit e përparuar. Nëse doni më shumë njohuri dhe veçori të përparuara, eClincher është një zgjedhje e shkëlqyeshme.

6. Bufer

zbutës

 • Plan falas (i kufizuar) dhe plane premium nga 15 $ / muaj (gjykim falas 14-ditor)
 • Uebsajti: https://buffer.com/

zbutës është një nga mjetet më të vjetra dhe më të njohura për caktimin e mediave sociale. Ata kanë qenë rreth e rrotull për një kohë shumë të gjatë dhe ofrojnë dhjetëra karakteristika për të thjeshtuar caktimi i mediave sociale dhe krijimi i përmbajtjes.

Nëse sapo po filloni, ju rekomandoj të shkoni me Buffer si të tyre planet janë shumë të përballueshme dhe mjeti është një nga më të lehtë për tu mësuar / përdorur.

Përveç programimit vetëm të mediave sociale, ju merrni edhe hyrje në tampon shtrirja e shfletuesit kjo ju lejon të planifikoni një postim në mediat sociale pa lënë faqen që po lexoni.

Për shembull, nëse doni të cicëroni një artikull interesant që po lexoni, mund të planifikoni një cicërimë vetëm me një klik në ikonën e zgjatjes së shfletuesit Buffer.

Një gjë që nuk më pëlqen në lidhje me Buffer është se lejon vetëm caktimin deri në 100 postime menjëherë në planin fillestar. Shumica e mjeteve të tjera në këtë listë lejojnë caktimin e një numri të pakufizuar postimesh në çdo kohë.

Planet e Buferit:
Plani fillestar i Buffer-it lejon planifikimin e 100 postimeve në çdo kohë deri në 8 profile të mediave sociale për drejt 15 dollarë në muaj.

Pse Buffer është një alternativë e mirë për Hootsuite:
Nëse sapo po filloni, Buffer është një alternativë më e mirë për Hootsuite sepse për 15 dollarë në muaj ju duhet të planifikoni deri në 100 postime deri në 8 profile të mediave sociale.

7. Raporti Social

Raporti Social

 • Planet nga 49 $ / muaj (provë falas 30-ditore)
 • Uebsajti: https://www.socialreport.com/

Raporti Social është një mjet i thjeshtë mediat shoqëror dhe menaxhimi i angazhimit që është mijëra biznese në të gjithë botën. Kjo ju lejon të planifikoni postime për të gjitha platformat kryesore të mediave sociale duke përfshirë Facebook, Twitter, Instagram, YouTube dhe LinkedIn.

Raporti Social gjithashtu ju jep mundësinë dhe ekipit tuaj menaxhoni të gjitha bisedat (komentet dhe mesazhet) me ndjekësit tuaj në një vend. Ajo gjithashtu ofron dhjetra karakteristika të metrikës dhe analitikës për t’ju dhënë një ide se si përmbajtja juaj po performon në faqet e mediave sociale.

Planet e Raportit Social:
Kostot e planit fillestar të Raportit Social 49 dollarë në muaj dhe lejon planifikimin e postimeve të pakufizuara për deri në 25 profile.

Pse Raporti Social është një alternativë e mirë për Hootsuite:
Raporti Social ofron shumë analiza dhe karakteristika të përparuara të menaxhimit që i mungojnë Hootsuite. Kjo gjithashtu ju jep mundësinë për të veçuar profilet bazuar në vendet e emrave të Projektit.

Alternativa Hootsuite: Përmbledhje

Pra, cilat janë faqet më të mira të konkurrencës si Hootsuite?

Nëse sapo po filloni dhe doni të kurseni para, unë rekomandoj të shkoni me të Bufer ose SocialPilot. Buffer lejon të planifikoni 100 postime deri në 8 profile për vetëm 15 dollarë në muaj.

SocialPilot, nga ana tjetër, kushton 30 dollarë në muaj dhe ju lejon të menaxhoni 25 profile dhe ju lejon të planifikoni postime të pakufizuara. Nëse jeni të kapur për para, atëherë Buffer është alternativa më e mirë.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map