8 bästa Fiverr-alternativ

Frilansekonomin, eller spelekonomin, växer snabbt och Fiverr har blivit en av de största frilansmarknaderna där ute. Misför mig inte, Fiverr är ett bra ställe att hitta frilansare men det finns bättre där ute


Fiverr.com är en frilansmarknad där du kan hitta tjänster som sträcker sig från grafisk design till musik / videoredigering till marknadsföring och copywriting. Fiverr är ett bra ställe att börja när du letar efter en korsning mellan kvalitet och pris.

Bästa Fiverr-alternativ 2020:

 • Bästa totalt sett: är en av de största freelancer-marknadsplatserna online och jag älskar enkelheten i Upwork. Du berättar för dem om ditt projekt och de kommer att matcha dig med frilansare, sedan gå igenom matcherna och välj det du vill arbeta med.
 • Runner-up, bästa totalt: har nästan 30 miljoner frilansare på sin marknadsplats. Jag älskar dess öppenhet eftersom du får gratis bud för ditt projekt och du betalar bara för arbetet när spelningen är klar.
 • Bästa “premium” -alternativet till Fiverr: godkänner bara 3% av frilansare som registrerar sig och kommer att kosta dig mer, så om du oroar dig mer för din budget än kvaliteten på arbetet, kanske TopTal inte är den bästa plattformen för dig.

Även om vissa tjänsteleverantörer på Fiverr tillhandahåller exceptionell service, är de flesta säljare på plattformen bara inte värda att spendera pengar på om du vill ha högkvalitativt arbete.

Vad är Fiverr

Fiverr är en plattform / marknadsplats för att köpa och sälja onlinetjänster paketerade som “spelningar”.

fler alternativ

Dessa tjänster sträcker sig från webbdesign, grafisk design, videor, voice-over, copywriting till musik / podcast / videoredigering. Om du driver ett onlineföretag kan tjänsterna på Fiverr hjälpa till att lösa de flesta av dina problem.

fiverr kategorierFiverr har över 150 kategorier att välja mellan

Fiverr började som en plattform med $ 5 tjänster därmed namnet Fiverr. Trots att den är känd för $ 5-prislappen har plattformen vuxit fram det ursprungliga syftet och erbjuder nu alla typer av tjänster som sträcker sig från $ 5 till $ 1000.

Fördelarna med Fiverr

Om du äger ett onlineföretag vet du redan att de flesta av uppgifterna på din lista (som att skriva om sidan för din webbplats) inte är värda din tid. De flesta av dessa uppgifter behöver inte göras perfekt; de behöver bara göras.

Det skulle vara klokt att lägga ut dessa uppgifter till någon på Internet för att spara tid och få det gjort från någon som gör det hela dagen. Det är här Fiverr kommer in.

De erbjuder en korsning mellan kvalitet och pris. Om du vill snabbt, billigt arbete gjort, Fiverr är dit du ska åka.

Men om du är en seriös företagare med några allvarliga behov som behöver tas om hand, kanske Fiverr inte är den bästa plattformen.

Bästa Fiverr-alternativ

Här är min lista över bästa Fiverr-alternativ just nu, konkurrentwebbplatser som Fiverr du måste överväga att använda istället.

1. Upwork.com

Odesk

 • Officiell webbplats: www.upwork.com
 • Upwork är en av de äldsta och mest betrodda frilansande plattformarna på Internet.
 • Tjänsterna sträcker sig från grafisk design till apputveckling och allt däremellan.
 • Till skillnad från Fiverr, på Upwork, skickar du ett jobb och sedan skickar frilansare förslag till arbetet med ett bud.

Varför använda Upwork istället för Fiverr

Om du vill få ett jobb gjort av en expert är Upwork vägen att gå. Du kan välja bland hundratals experter som ansöker om ditt jobb. Upparbetning kommer att kosta dig lite mer än Fiverr om du vill ha kvalitetsresultat.

Varför använda Fiverr istället för Upwork

Om du vill att din första podcast-avsnitt ska redigeras är det vettigt att göra det billigt. Gå med Fiverr om ditt jobb bara behöver göras bra.

2. Freelancer.com

frilansare

 • Officiell webbplats: www.freelancer.com
 • Freelancer.com har hjälpt miljontals företag att hitta frilansare under mycket lång tid.
 • Plattformen fungerar som Upwork och har över 32 miljoner registrerade frilansare.
 • Du kan vara värd för en designtävling där alla designers på plattformen kan tävla.

Varför använda Freelancer istället för Fiverr

Om du vill få högkvalitativt arbete och ha en bra budget, bör du gå med Freelancer.com. De tillåter till och med designtävlingar där du belönar prispengarna till den bästa posten.

Varför använda Fiverr istället för Freelancer

Även om Fiverr har tusentals begåvade frilansare som är experter på vad de gör, är Fiverr bäst lämpad om du vill få arbete snabbt till ett lågt pris.

3. PeoplePerHour.com

peopleperhour

 • Officiell webbplats: www.peopleperhour.com
 • Även om det inte är så populärt som några av de andra plattformarna på denna lista har PeoplePerHour funnits sedan 2007.
 • Alla frilansare på plattformen intervjuas först innan de läggs till plattformen.

Varför använda PeoplePerHour istället för Fiverr

Att anställa en frilansare är ett hit and miss-spel där du saknar mer än du träffar. För att hitta bra frilansare måste du vanligtvis ta ut några tusen dollar innan du äntligen hittar en bra för jobbet.

Med PeoplePerHour kan du vara säker på att den du anställer vet vad de gör.

Varför använda Fiverr istället för PeoplePerHour

Om du vill ha bra frilansare utan gissningar, gå med PeoplePerHour. Om du vill ha billigare frilansare som kan få jobbet gjort, anställa någon från Fiverr baserat på recensionerna.

4. Guru.com

guru

 • Officiell webbplats: www.guru.com
 • Gurus plattform ger dig tillgång till över 3 miljoner frilansare från hela världen.
 • Oavsett om du behöver en artikel skriven eller behöver en ny logotyp designad för din tegel- och murbrukaffär, har Gurus plattform fått dig täckt.

Varför använda Guru istället för Fiverr

Guru erbjuder dig tillgång till miljontals erfarna frilansare du kan hyra. Om du vill hitta en erfaren frilansare du kan bygga en kontinuerlig relation med, gå med Guru.

Varför använda Fiverr istället för Guru

Välj Fiverr om kostnaden är en viktig faktor och om du bara vill betala för det du behöver.

5. TopTal.com

toptal

 • Officiell webbplats: www.toptal.com
 • TopTal annonserar sig själva som plattformen där människor går till “Hyr The Top 3% Freelance Talent.”
 • Lita på av industrigiganter som Hewlett Packard och Airbnb.
 • Läs min detaljerade Toptal-recension här.

Varför använda TopTal istället för Fiverr

TopTal är inte den plattform du går för att anställa tredje frilansare i världen som erbjuder att bygga webbplatser för mindre än $ 50. Om du vill anställa ett av de bästa 3% -talenterna i världen, är TopTal din plattform.

Till skillnad från andra plattformar på den här listan som Upwork, erbjuder TopTal bara frilansare inom några få olika kompetenssatser. Det finns inga författare eller marknadsförare för sociala medier att hyra på den här plattformen.

Varför använda Fiverr istället för TopTal

Om du just börjar och oroa dig mer för din budget än kvaliteten på arbetet, kanske TopTal inte är den bästa plattformen för dig. Deras priser börjar på $ 60 per timme.

6. Kodbar.io

codeable

 • Officiell webbplats: www.codeable.io
 • Codeable.io är din enda butik för alla saker WordPress.
 • Till skillnad från andra plattformar matchar Codeable’s Team dig med en frilansare istället för att du själv väljer en.

Varför använda Codeable.io istället för Fiverr

Oavsett om du vill fixa ett fel på din webbplats eller behöver utveckla ett anpassat plugin, har Codeable frilansutvecklarna att göra det.

De erbjuder en full återbetalningspolicy om du inte gillar arbetet. Du betalar bara om arbetet är till din tillfredsställelse. Du har också 24/7 åtkomst till ett kundstödsteam som du kan nå via e-post eller telefon.

Varför använda Fiverr istället för Codeable.io

Om du vill få något på din webbplats fixat för billigt, är Fiverr vägen att gå. Om din webbplats inte körs på WordPress, är Codeable.io inte till någon nytta för dig.

7. Outsourcely.com

outsourcely

 • Officiell webbplats: www.outsourcely.com
 • Outsourcely erbjuder startups enkel åtkomst till sin talangpool med över 400 tusen frilansare.
 • Ingen markeringsavgift på de tjänster som tillhandahålls av frilansare på plattformen.

Varför använda Outsourcely istället för Fiverr

Även om de annonserar sin plattform som en frilansande anställningsplattform för startups, på Outsourcelys plattform, kan du få alla typer av arbete som görs även om du är förbi startsteget.

Om du vill ha enkel och snabb åtkomst till riktiga, erfarna frilansare, är Outsourcely mycket bättre än Fiverr.

Varför använda Fiverr istället för Outsourcely

Fiverr är känd för sin prislapp på $ 5 och är som sådan en plattform som fokuserar mer på att tillhandahålla billiga tjänster än på att tillhandahålla tjänster av högsta kvalitet. Om din budget är trång och du precis börjar börja med Fiverr.

8. Truelancer.com

truelancer

 • Officiell webbplats: www.truelancer.com
 • Trots att det är relativt nykomling har Truelancer gjort sitt namn genom att erbjuda kvalitetsarbete till billiga priser.
 • Erbjuder mest frilansare från tredje världsländer som Indien, Pakistan och liknande.

Varför använda Truelancer istället för Fiverr

Om du vill få lite arbete snabbt och inte bryr dig mycket om kvaliteten, kan den här plattformen vara ett bra alternativ. Truelancer är en bättre plattform än Fiverr för anpassat arbete.

Varför använda Fiverr istället för Truelancer

Om du har ett jobb i åtanke som inte kräver mycket anpassat arbete och behöver göra det billigt, gå med Fiverr.

Vanliga frågor

Vilka är fördelarna med Fiverr?

Fiverr är en ledande marknad som förbinder frilansare (säljare) med kunder (köpare). Det är billigt, du kan hitta frilansare från så lite som $ 5. Det finns ett stort utbud av frilansare tillgängliga för spelningar (jobb) i nästan vilken kategori du kan tänka på. Hjälpsamt stöd som alltid tar köparens sida.

Vilka är nackdelarna med Fiverr?

Ibland får du det du betalar för, förvänta dig inte att kvaliteten på arbetet är enastående för något du betalade $ 5 för (särskilt för komplexa och utmanande jobb). Vissa säljare sätter orimliga tidsfrister och du måste betala extra för att få arbetet levererat snabbare.

Vilka är de bästa alternativen till Fiverr?

Om du vill ha snabbt, billigt arbete, är Fiverr dit du ska åka. Men om du vill få ett jobb gjort av en branschexpert, så är frilansmarknader som Upwork och Toptal bättre alternativ till Fiverr.com.

Bästa Fiverr-alternativ – Sammanfattning

Är Fiverr bra för frilansare?

Ja Fiverr tjänar sitt syfte som en plats för att hitta billiga frilansare.

Men det finns ett gäng bra webbplatser som Fiverr där ute.

Om du vill få billigt arbete snabbt, bör du gå med en plattform som Truelancer. Deras talangpool består mest av frilansare från tredje världsländer.

Om du vill få ditt arbete gjort på en budget utan att kompromissa med kvaliteten, bör du gå med en webbplats som Upwork eller Freelancer.com. Båda erbjuder tillgång till miljoner frilansare med ett brett utbud av kompetensuppsättningar och är de bästa Fiverr-konkurrenterna där ute.

Och om pengar inte är en viktig fråga för dig, gå med Toptal. De annonserar sig själva som plattformen som hjälper dig att anställa de bästa 3% -talangena på Internet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map