8 bästa alternativ för ClickFunnels

ClickFunnels är en allt-i-ett-marknadsförings- och försäljningsplattform online som används av tusentals marknadsförare runt om i världen. Det är många och branschledare som litar på att enkelt skapa och optimera försäljnings- och marknadsföringstunnlar. Det är en fantastisk online-försäljningstrattbyggare men det finns solida där ute.


Clickfunnels är en allt-i-ett-verktyg för marknadsföring och online-försäljningstratt som kan hjälpa dig att bygga avancerade försäljnings- och marknadsföringstunnlar. Du kan skapa målsidor, försäljningssidor, opt-in-sida, capture-sida, webinartratt, medlemswebbplatser och mycket mer, med slutmålet är att konvertera trafik och generera leads och öka intäkterna.

Bästa ClickFunnels-alternativ 2020:

 • Bästa totalt sett: är en solid landingssidebyggare och plattform för automatisering av marknadsföring. GetResponse är det bästa alternativet till ClickFunnels eftersom det kommer med e-postmarknadsföring och marknadsföringsautomatiseringsfunktioner som ClickFunnels har, men till ett mycket billigare pris. Kolla in deras nya Autofunnel-verktyg – en färdigt, automatiserad trattgenerator.
 • Bästa totalt, Runner-up: är ett verktyg som huvudsakligen fokuserar på att bygga perfekta målsidor som konverterar. Det kan inte helt ersätta ClickFunnels men när det integreras med en e-postmarknadsföringsplattform är Leadpages ett billigt alternativ till ClickFunnels.
 • Bästa “WordPress” -alternativ till ClickFunnels: är i grunden ett paket med WordPress-plugins som gör det som ClickFunnels gör. Det är mycket billigare än ClickFunnels men den huvudsakliga nackdelen är att du måste använda WordPress och du måste vara värd för din egen webbplats.

Det finns mycket om ClickFunnels som marknadsförare älskar men det är inte en storlek som passar alla slags verktyg. Om du letar efter bättre / billigare alternativ till ClickFunnels kommer jag att dela med dig nedan nedan 8 av de bästa alternativen till ClickFunnels.

Men först…

Vad är ClickFunnels

ClickFunnels är en plattform som du kan göra enkelt bygga marknadsföringstunnlar med drag-and-drop. Det brukade ta hundratals timmar och mycket erfarenhet för att bygga marknadsföringstunnlar. Men med ClickFunnels är det lika enkelt som att klicka på några knappar.

clickfunnels-alternativ

Med ClickFunnels kan du skapa:

 • Pressa ut sidtrattar.
 • Automatiserade webinartrattar.
 • Produkt lanseringstratt.
 • Försäljningstunnlar (inbyggd kundvagn och integreras med dina favoritvagnar).
 • Träffar för medlemsplats.
 • Och laddar mer.

Åtminstone är det idén. I verkligheten kräver det mycket arbete för att ställa in en tratt med ClickFunnels men det är mycket mindre om du skulle göra det på egen hand från grunden.

Fördelarna med ClickFunnels

Om du är ny inom marknadsföring och aldrig har sålt något förut kan byggnad av en marknadsföringstratt snart bli en mardröm. ClickFunnels ger dig en enkel plattform för att bygga och vara värd för en marknadsföringstratt. Om du bestämmer dig för att bygga en med ClickFunnels, skulle det ta hundratals timmar och mycket pengar.

Huvudfunktioner inkluderar:

 • Drag & Släppsidebyggare som låter dig bygga sidor i försäljningstratten utan en enda kodrad.
 • Inbyggd autosvar för e-post som heter “Actionetics”.
 • Du kan också ställa in ett filialprogram med ClickFunnels med hjälp av deras inbyggda “Ryggsäck” .
 • Inbyggd kundvagn som låter dig spåra dina kundorder. Du behöver inte registrera dig för en annan kundvagnstjänst.
 • Skapa tratt för att skicka potentiella kunder till rätt produkt och följa upp dem efter köp.
 • Skicka uppföljningsmeddelanden och SMS-meddelanden.
 • Inkludera medlemskap och inloggningar på din webbplats.
 • Designa formulär för att samla in den information du vill ha.
 • Det kommer med en omfattande databas med 20+ färdiga mallar.

Clickfunnels är en stor svit med verktyg, men det kanske inte är det du behöver just nu eller för dyrt för din smak.

Om så är fallet och du är på jakt efter de bästa ClickFunnels-alternativen är här nedan en lista med webbplatser som ClickFunnels du behöver kolla in.

Bästa alternativ till ClickFunnels

1. GetResponse

GetResponse

 • Officiell webbplats: www.getresponse.com
 • En korsning mellan ett e-postmarknadsföringsverktyg och trattbyggare.
 • Låter dig automatisera hela din marknadsföringstratt från en enda plattform.

GetResponse är en avancerad men billig allt i en marknadsföringsautomationsplattform. Plattformen kommer med e-postmarknadsföring, automatisering av marknadsföring, landskapsbyggare och försäljningstratts.

Autofunnel är en nylig funktion och det låter dig skapa automatiserade, steg-för-steg-tratt för att bygga målsidor, automatiserade e-postmeddelanden, sälja produkter, återställa övergivna vagnar, för att tjäna mer pengar.

Varför använda GetResponse istället för ClickFunnels

Om du vill kunna automatisera hela marknadsföringstratten från ett ställe, är GetResponse vägen att gå. Dessutom kostar det mycket mindre, och det är också det bästa ClickFunnels Platinum-alternativet.

De låter dig bygga en helt marknadsföringstratt (inklusive målsidor och popup-filer och webbseminarier) från en plattform och låter dig automatisera allt.

ClickFunnels vs GetResponse

Om du vill kunna byta dina e-postmarknadsföringsplattformar, gå sedan med ClickFunnels. Deras plattform integreras med nästan alla populära e-postmarknadsföringsplattformar där ute inklusive GetResponse.

2. Leadpages

leadpages

 • Officiell webbplats: www.leadpages.net
 • LeadPages syftar till att förenkla processen att bygga målsidor så mycket som möjligt.
 • Välj mellan över 200 gratis mallar eller köp en från deras marknadsplats som har tusentals fler att erbjuda.

Leadpages är en avancerad och kraftfullt verktyg för målsidebygare som kommer med en serie funktioner som ser till att sidorna konverterar och tjänar pengar.

Varför använda Leadpages istället för ClickFunnels

Om du vill ha ett enkelt sätt att skapa målsidor med hög konvertering utan att skriva någon kod, gå med Leadpages. Alla deras mallar har testats och har visat sig konvertera. Du får över 200 gratis mallar att välja mellan så att du aldrig behöver börja från början.

ClickFunnels vs Leadpages

Leadpages tillåter dig bara att bygga målsidor, inte hela komplexa och automatiserade marknadsförings- och försäljningstunnlar. Om du vill kunna styra hela tratten från en plattform går du med ClickFunnels.

3. Instapage

instapage

 • Officiell webbplats: www.instapage.com
 • Instapages kundbas ser i genomsnitt 22% konverteringsfrekvens med sina målsidor.
 • Erbjuder verktyg och många funktioner som hjälper dig att enkelt bygga och optimera dina målsidor.

Varför använda instapage istället för ClickFunnels

Instapage erbjuder en mycket enkel plattform som är lätt att lära sig och börja använda från get-go. Till skillnad från de flesta andra landskapsbyggare i denna lista är Instapages gränssnitt det enklaste av alla och det enklaste att lära sig.

Varför använda ClickFunnels istället för Instapage

ClickFunnels erbjuder många fler verktyg än Instapage och integreras med många applikationer som ditt företag kanske redan använder. ClickFunnel är värd för hela tratten för dig.

4. Gå tillbaka

unbounce

 • Officiell webbplats: www.unbounce.com
 • En landskapsbyggare byggd för designers. Fungerar mycket som designprogramvara som Photoshop.
 • Bygg enkelt professionella och delade testlandningssidor.

Varför använda avvisa istället för ClickFunnels

Till skillnad från ClickFunnels som syftar till att vara en allt-i-ett-plattform för att bygga en marknadsföringstratt, är Unbounce en plattform för att skapa och testa högkonverterande målsidor. Unbounce är specialiserat på att skapa vackra målsidor som konverterar besökare till pengar.

Varför använda ClickFunnels istället för att avsluta

Om du vill ha en plattform som hjälper dig att hantera hela marknadsföringstratten på ett ställe, gå sedan med ClickFunnels.

5. Builderall

builderall

 • Officiell webbplats: www.builderall.com
 • En heltäckande plattform som hjälper dig att bygga din online-verksamhet.
 • Verktyg som hjälper dig att bygga en webbplats, marknadsföra dina produkter och e-postmarknadsföring.

Varför använda Builderall istället för ClickFunnels

Builderall är ett verktyg som syftar till att hjälpa företagare att starta sina onlineföretag utan att spendera tusentals timmar på att hantera tusen olika verktyg. Det låter dig bygga en webbplats för din produkt och målsidor. Det erbjuder också verktyg för att hantera din e-postmarknadsföring och för att hjälpa dig att automatisera allt.

Varför använda ClickFunnels istället för Builderall

Till skillnad från Builderall är ClickFunnels ett marknadsföringsverktyg. Det låter dig hantera och automatisera hela marknadsföringstratten från en plattform.

6. trivs teman

trivs teman

 • Officiell webbplats: www.thrivethemes.com
 • Erbjuder enkla WordPress-plugins för att bygga målsidor och konverteringstrattar.
 • Mycket billigare än ClickFunnels.

Varför använda ThriveThemes istället för ClickFunnels

Med en $ 19 per månad prenumeration får du tillgång till alla verktyg och plugins som Thrive Themes har att erbjuda. Dessa verktyg hjälper dig att bygga din e-postlista, A / B testa målsidorna och bygga en hel tratt ovanpå din WordPress-webbplats.

Varför använda ClickFunnels istället för ThriveThemes

Om du är’t intresserad av att vara värd för målsidor på din egen webbplats eller don’t som WordPress, gå sedan med ClickFunnels.

7. InstaBuilder

instabuilder

 • Officiell webbplats: www.instabuilder.com
 • En drag-and-drop-målsidebyggare för WordPress.
 • Levereras med dussintals gratis mallar att välja mellan.
 • Är det billigaste ClickFunnels-alternativet där ute.

Varför använda InstaBuilder istället för ClickFunnels

Om du vill ha full kontroll över dina målsidor och vill vara värd för dem på din egen webbplats, gå med InstaBuilder. den’är ett WordPress-plugin som låter dig bygga en tratt på din egen WordPress-webbplats.

Varför använda ClickFunnels istället för InstaBuilder

ClickFunnels är mycket lättare att lära sig och arbeta med än InstaBuilder. Om du inte har erfarenhet av att bygga eller driva en WordPress-webbplats är det mer meningsfullt att gå med ClickFunnels.

8. OptimeraPress

optimizepress

 • Officiell webbplats: www.optimizepress.com
 • Över 300 mallar för målsidor att välja mellan.
 • Låter dig bygga medlemsportaler på din WordPress-webbplats.

Varför använda OptimizePress istället för ClickFunnels

OptimzePress är ett WordPress-plugin som låter dig bygga alla typer av målsidor som du kan tänka på inklusive försäljningssidor, registreringssidor och till och med kompletta försäljningstunnlar. Det bästa är att det också låter dig bygga en medlemsportal på din webbplats.

Varför använda ClickFunnels istället för OptimizePress

ClickFunnels är mycket lättare att lära sig och börja använda än OptimizePress. Med OptimizePress måste du hantera din webbplats på egen hand.

Bästa ClickFunnels-alternativ: Sammanfattning

Så vad är bättre än ClickFunnels?

Om du vill ha en bra alternativ konkurrent till ClickFunnels, rekommenderar jag starkt att du går med GetResponse. Det är det bästa alternativet “like for like” till ClickFunnels där ute. Det erbjuder alla funktioner som ClickFunnels har att erbjuda.

Om du vill ha mer kontroll över dina målsidor och kunna bygga perfekta och konverterande sidor, gå med Leadpages. Den är speciellt gjord för att bygga målsidor som konverterar, men integrerad med en e-postplattform är det ett riktigt bra alternativ, och billigare också.

Slutligen, om du är en WordPress-användare, bör Thrive Themes vara ditt enda alternativ att överväga. Det är ett paket med plugins som du installerar på din WordPress-webbplats och kan skapa alla typer av målsidor, opt-in-sidor, försäljningssidor och hela trattar.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map