7 bästa Hootsuite-alternativ

Om du vill öka din närvaro på sociala medier som ett företag eller en influencer måste du skapa och posta mycket innehåll. Det är här ett socialt mediehanteringsverktyg som Hootsuite kommer in. Men det finns bra där ute.


Oavsett vilken plattform du vill växa efter, är den viktigaste delen att publicera nytt innehåll regelbundet för att hålla dina följare engagerade. Även om att skapa innehåll är något du inte kan automatisera, kan du enkelt automatisera att publicera det på sociala medier med verktyg som Hootsuite.

Bästa Hootsuite-alternativ 2020:

 • Bästa totalt sett: är det bästa allt-i-ett-verktyget för sociala medier där ute enligt min mening för att schemalägga och hantera innehåll för alla dina sociala mediekonton.
 • Runner-up, bästa totalt: kom inte med en gratis plan men den har en billigare premiumplan som ansluter upp till fem konton på sociala medier. Jag älskar också SocialPilots kapacitet för innehållsinnehåll.
 • Bästa gratisalternativ till Hootsuite: är den bästa gratis webbplatsen för sociala medier som Hootsuite där ute, gratisplanen låt dig ansluta till tre av, alla kombinationer av, Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn.

Vad är Hootsuite?

bästa hootsuite-alternativ

Med Hootsuite kan du göra det hantera alla dina sociala medieprofiler från en instrumentpanel. Men det är inte den bästa delen. De bästa delen om att använda Hootsuite är att det gör att du kan skapa en innehållskampanjkalender.

Istället för att skapa och publicera nytt innehåll varje dag skapar du massor av innehåll i förväg och automatisera inlägget med Hootsuite.

Schemalägga inlägg på sociala medier är bara en del av vad Hootsuite har att erbjuda. Det gör att du också kan automatisera omläggning för innehåll. Utan ett verktyg som Hootsuite har du inget sätt att veta hur dina inlägg på sociala medier presterar.
Hootsuite tillhandahåller en instrumentbräda där du kan kontrollera hur ditt innehåll presterar på olika sociala medieplattformar som Facebook, Twitter, Pinterest och Instagram.

Hootsuite funktioner och planer

Hootsuite är mer än bara ett schemaläggningsverktyg för sociala medier. Det gör att du kan hantera alla dina sociala medieprofiler från en instrumentpanel och erbjuder en fågelperspektiv över hur ditt företag presterar över sociala medier.

hootsuite planer

Hootsuite gör det möjligt att hantera över 35 sociala nätverk inklusive Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, LinkedIn, Pinterest och många fler. Det låter dig planera obegränsade inlägg på alla dessa plattformar. Det erbjuder också verktyg för innehållskurning som hjälper dig att skapa mer innehåll på kortare tid.

Hootsuites startplan ger dig möjlighet att hantera upp till 10 sociala medier profiler. Startplanen erbjuds kl 29 $ per månad när de betalas årligen.

Fördelar och nackdelar med Hootsuite

Hootsuite kan hjälpa dig automatisera din sociala mediehantering och sparar timmar varje månad som du kan spendera på att skapa mer innehåll. Det erbjuder också analys för alla dina sociala mediekonton vilket kan ge dig en fågelperspektiv över hur dina inlägg i sociala medier presterar och var du kan göra bättre.

Om du driver ett företag kan Hootsuite spara dig mycket besvär och göra innehållsmarknadsföring ännu effektivare för dig genom att låta dig planera din innehållsreklam.
Hootsuite erbjuder hundratals funktioner och kan vara en drastisk förbättring av hur du hanterar din närvaro på sociala medier.

Men samtidigt, det kan vara lite dyrt om du bara börjar. Den är gjord för företag och inte för individer eller påverkare som precis börjar.

Bästa Hootsuite-alternativ 2020

Oavsett din anledning, här är några av bästa Hootsuite-alternativ du kan hitta på Internet:

1. Sendbar

sendible

 • Planer från $ 29 / månad eller $ 24 / månad, när faktureras årligen (30-dagars gratis prov)
 • Webbplats: https://www.sendible.com/

Sendible är ett verktyg för sociala medier som används av över 10 000 företag runt om i världen. Det stöder schemaläggning av inlägg för Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest och många andra sociala mediesajter. Det erbjuder också att schemalägga inlägg på bloggplattformar inklusive WordPress, Medium, Blogger och Tumblr.

Med Sendible får du tillgång till funktioner som inbyggd analys för alla plattformar som stöds sociala medier och automatisk återvinning av ständigt grönt innehåll. Med Sendible kan du enkelt automatisera din närvaro på sociala medier.

Med Sendible kan du skapa och hantera din innehållsfrämjande kalender för alla sociala medier och bloggplattformar på ett ställe. Du kan enkelt schemalägga inlägg månader i förväg.

Skickbara planer:
Sendible erbjuder en 30-dagars kostnadsfri provperiod som du kan registrera dig utan att ange dina kreditkortsuppgifter. På deras startplan får du obegränsad schemaläggning för upp till 12 tjänster (sociala mediekonton) för endast 29 $ per månad.

Varför Sendible är ett bra alternativ till Hootsuite:
Hootsuite tillåter bara att ansluta upp till 10 sociala mediekonton i deras startplan som kostar $ 29 per månad; Sendible tillåter å andra sidan upp till 12 konton på sociala medier.

2. AgoraPulse

agorapulse

 • Planer från $ 99 / månad eller $ 89 / månad, när faktureras årligen (28-dagars gratis prov)
 • Webbplats: https://agorapulse.com/

AgoraPulse används av över 17 000 marknadsförare på sociala medier runt om i världen. Det är ett verktyg för sociala medier som är skapat för seriösa företagare och byråer som hanterar dussintals kunder.

Det gör det inte bara enkelt schema innehåll för sociala medieplattformar, men det hjälper dig också hantera och svara på kommentarer via en enkel inkorg som alla dina lagkamrater kan komma åt.

Det bästa med AgoraPulse är att det erbjuder en inbyggd CRM för att hjälpa dig hantera alla dina kunder på sociala medieplattformar. Du kan ansluta och hantera dina Facebook-, Twitter-, Instagram-, YouTube- och LinkedIn-konton med AgoraPulse från en enda instrumentbräda..

Även om AgoraPulse erbjuder massor av fantastiska funktioner som kan ändra hur du hanterar sociala medier, rekommenderar jag inte det här verktyget om du bara börjar på det eftersom det kan vara lite kostsamt för nybörjare.

AgoraPulse-planer:
AgoraPulses planer börjar kl 99 $ per månad och tillåta anslutning av upp till 10 sociala mediekonton med upp till 2 användarkonton (för hantering).

Varför AgoraPulse är ett bra alternativ till Hootsuite:
AgoraPulse är mer lämpad för företag med många kunder. Det erbjuder en enkel CRM som du kan använda för att hantera och spåra dina kunder på plattformar som stöds sociala medier.

3. Sprout Social

grodd sociala

 • Planerar från $ 99 / månad (30-dagars gratis provperiod)
 • Webbplats: https://sproutsocial.com/

Sprout Social används av några stora aktörer inom onlinemarknadsföring som Glassdoor, Grubhub och Vice. Det erbjuder ett enkelt sätt att hantera din närvaro på sociala medier över plattformar och schemalägga vanligt innehåll.

Det ger dig verktygen du behöver för att skapa och hantera ett schema för marknadsföring av innehåll i sociala medier. Med Sprout Social kan du också övervaka sociala medier för nyckelord, profiler och platser.

Det ger dig också möjligheten att hantera kommentarer från alla dina sociala medieprofiler direkt från en enda inkorg som allt ditt team kan komma åt. Detta gör det otroligt enkelt att svara på kommentarer och hålla koll på vad dina följare pratar om.

Precis som AgoraPulse, är Sprout Social inte lämplig för nybörjare eller företag som bara börjar med marknadsföring på sociala medier. Sprout Socials startplan kostar 99 $ per månad per användare och möjliggör endast 5 profiler. Men Sprout Social är oerhört bra om du har många följare på sociala medier.

Sprout Sociala planer:
Sprout Socials startplan möjliggör hantering av upp till 5 sociala medieprofiler och kostar $ 99 per användare per månad.

Varför Sprout Social är ett bra alternativ till Hootsuite:
Sprout Social är byggt för team som vill hantera tusentals följare från en enda inkorg. Sprout Social erbjuder mycket bättre CRM- och kundhanteringsfunktioner än Hootsuite.

4. SocialPilot

socialpilot

 • Planer från $ 30 / månad eller $ 25 / månad när faktureras årligen (14-dagars gratis prov)
 • Webbplats: https://socialpilot.co/

SocialPilot är ett allt-i-ett-verktyg för marknadsföring av sociala medier som används av sådana som marknadsföringsguru Neil Patel. Det låter dig planera inlägg för alla stora sociala plattformar som Twitter, Facebook, LinkedIn, Instagram och liknande.

Det gör att du också kan schemalägga inlägg visuellt med hjälp av en kalendervy. Till skillnad från andra verktyg på den här listan är SocialPilot byggd för små företag, bloggare och de som just börjar. Deras startplan erbjuder att ansluta upp till 25 profiler, 3 användarkonton och obegränsad schemaläggning för bara $ 30 per månad.

SocialPilot-planer:
SocialPilots startplan gör det möjligt att hantera och schemalägga inlägg för upp till 25 profiler för bara $ 30 per månad eller $ 25 per månad om du betalar årligen.

Varför SocialPilot är ett bra alternativ till Hootsuite:
SocialPilot är så mycket som tre gånger billigare än Hootsuite eftersom det gör det möjligt att ansluta 25 sociala medieprofiler och tre användarkonton för bara $ 30 per månad medan Hootsuite endast tillåter 10 profiler och ett användarkonto för $ 29 per månad.

5. eClincher

eClincher

 • Planerar från $ 59 / månad och 15% rabatt när det faktureras årligen (14-dagars gratis provperiod)
 • Webbplats: https://eclincher.com/

eClincher är ett kraftfullt schemaläggningsverktyg för sociala medier som fungerar med Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn och andra stora sociala medieplattformar. Det kommer med allt du behöver för att hantera och öka din närvaro på sociala medier.

Du får en innehållskalender till schema inlägg veckor eller månader i förväg. Du får också en social inkorg att hantera alla kommentarer och konversationer med dina kunder och följare på ett ställe.

En sak jag inte gillar med det här verktyget är att du måste prenumerera på ett tillägg som kostar $ 50 per månad per profil om du vill ha Twitter CRM-funktioner. Vissa andra verktyg på den här listan erbjuder det gratis.

eClincher planerar:
eClinchers grundläggande plan gör det möjligt att ansluta upp till 10 profiler och tillåter schemaläggning av obegränsade inlägg för bara 59 $ per månad.

Varför eClincher är ett bra alternativ till Hootsuite:
eClincher är ett avancerat verktyg för sociala medier som skapats för avancerade användare. Om du vill ha mer insikter och avancerade funktioner är eClincher ett bra val.

6. Buffert

Buffert

 • Gratis (begränsad) plan och premiumplaner från $ 15 / månad (14-dagars gratis provperiod)
 • Webbplats: https://buffer.com/

Buffert är ett av de äldsta och mest populära schemaläggningsverktygen för sociala medier. De har funnits mycket länge och erbjuder dussintals funktioner för att förenkla schemaläggning av sociala medier och skapande av innehåll.

Om du precis börjar, rekommenderar jag starkt att du går med Buffer som deras planerna är mycket prisvärda och verktyget är ett av de enklaste att lära sig / använda.

Förutom bara schemaläggning på sociala medier får du också tillgång till bufferten webbläsarförlängning som gör att du kan schemalägga ett inlägg på sociala medier utan att lämna den sida du läser.

Om du till exempel vill tweeta en intressant artikel som du läser kan du schemalägga en tweet med bara ett klick på ikonen för tillägg för buffertläsare.

En sak jag inte gillar med Buffer är att det bara tillåter schemaläggning av upp till 100 inlägg samtidigt på startplanen. De flesta andra verktyg på den här listan tillåter schemaläggning av ett obegränsat antal inlägg samtidigt.

Buffertplaner:
Buffertens startplan möjliggör schemaläggning av 100 inlägg samtidigt för upp till åtta sociala medieprofiler för bara $ 15 per månad.

Varför Buffer är ett bra alternativ till Hootsuite:
Om du precis börjar är Buffer ett mycket bättre alternativ till Hootsuite eftersom du för 15 $ per månad får du schemalägg upp till 100 inlägg för upp till 8 sociala medier profiler.

7. Social rapport

Social rapport

 • Planer från $ 49 / månad (30-dagars gratis prov)
 • Webbplats: https://www.socialreport.com/

Social rapport är ett enkelt verktyg för sociala medier och engagemangshantering som är tusentals företag runt om i världen. Det låter dig planera inlägg för alla stora sociala medieplattformar inklusive Facebook, Twitter, Instagram, YouTube och LinkedIn.

Social rapport ger dig och ditt team möjlighet att hantera alla dina konversationer (kommentarer och meddelanden) med dina följare på ett ställe. Den erbjuder också dussintals mät- och analysfunktioner för att ge dig en uppfattning om hur ditt innehåll presterar på webbplatser för sociala medier.

Sociala rapportplaner:
Socialrapports startplan kostar 49 $ per månad och tillåter schemaläggning av obegränsade inlägg för upp till 25 profiler.

Varför Social Report är ett bra alternativ till Hootsuite:
Social Report erbjuder många avancerade analys- och hanteringsfunktioner som Hootsuite saknar. Det ger dig också möjlighet att segregera profiler baserade på projektens namnutrymmen.

Hootsuite-alternativ: Sammanfattning

Så vad är de bästa konkurrentwebbplatserna som Hootsuite?

Om du precis börjar och vill spara pengar rekommenderar jag att du går med endera Buffert eller SocialPilot. Bufferten tillåter schemaläggning av 100 inlägg för upp till 8 profiler för endast $ 15 per månad.

SocialPilot, å andra sidan, kostar $ 30 per månad och gör det möjligt att hantera 25 profiler och låter dig schemalägga obegränsade inlägg. Om du är bunden till kontanter är buffert det bästa alternativet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map