Din Internetleverantör kan se din internettrafik och loggar förmodligen din surfhistorik. Det är därför du behöver en VPN-tjänst som ExpressVPN för att krypa in din trafik i en krypterad tunnel. Här är min samling av just nu.


När du letar upp något på Google vet din internetleverantör exakt vad du Googlade och från vilken plats. Det finns alltid en medelman som tittar över din internetaktivitet. EN virtuellt privat nätverk (VPN) krypterar din internettrafik och döljer och skyddar din onlineidentitet.

Bästa ExpressVPN-alternativ 2020:

 • Bästa totalt sett: har allt du vill ha från en bra VPN inklusive integritet, säkerhet, hastighet och ett stort antal platser och servrar.
 • Runner-up, bästa totalt: är ett USA-baserat VPN-företag som betonar hastighet, säkerhet och integritet – med många anslutningar till ett lågt pris

Vad är ExpressVPN

expressvpn-alternativ

ExpressVPN levererar i nästan alla områden. Deras VPN-nätverk är snabbt, säkert och det blockerar Netflix och stöder torrenter.

ExpressVPN är en VPN-tjänst som låter dig surfa anonymt på Internet. När du använder ett VPN kommer ingen att kunna spåra din plats eller din online-aktivitet. Inte ens din tjänsteleverantör eller ditt lands regering.

Fördelarna med ExpressVPN

ExpressVPN tillhandahåller en enkel VPN-tjänst som hjälper dig att säkra alla dina enheter och surfa anonymt på Internet utan att någon vet. De erbjuder appar för alla enheter och plattformar inklusive smart-tv, Android, iOS, PlayStation och till och med din Internet Router-enhet.

Huvudfunktioner inkluderar:

 • Strikt policy för “ingen loggning”.
 • 160 VPN-serverplatser i 94 länder över hela världen.
 • Inbyggd hastighetstestfunktion.
 • Bästa i klass 256-bitars AES-kryptering.
 • Anonym IP-, Kill-Switch-, Netflix- och P2P-serverkompatibilitet.
 • IP-adressmaskering.
 • Använd tre enheter med 1 prenumeration.

Är ExpressVPN pålitligt? Om säkerhet är en av dina främsta problem kan du vara säker på att ExpressVPN tar säkerhet på allvar. De flesta användare behöver bara standard (och säkraste) “OpenVPN”, ExpressVPN stöder också SSTP, L2Tp / IPsec och PPTP-protokoll.

När du använder en VPN-tjänst kan du enkelt komma åt webbplatser som är blockerade i ditt land eller av din Internet-leverantör.

ExpressVPN är fantastisk VPN-tjänst men du bör veta att det finns konkurrentwebbplatser som ExpressVPN där ute. Här är en lista över de bästa ExpressVPN-alternativen just nu:

1. NordVPN

nordvpn

 • Officiell webbplats: www.nordvpn.com
 • Över 5 000 VPN-servrar runt om i världen i många olika länder.
 • De billigaste priserna kan du hitta på Internet.

Varför använda NordVPN istället för ExpressVPN

Det finns det’t många VPN-tjänsteleverantörer på Internet som kan slå NordVPN’s prissättning. De flesta VPN-tjänster inklusive ExpressVPN debiterar 100 $ för deras årliga plan.

Men med NordVPN kan du få 3 års tjänst för bara $ 100.

De har tusentals servrar runt om i världen och låter dig välja vilket land du vill ansluta till. NordVPN är enligt min mening det bästa alternativet till ExpressVPN.

Varför använda ExpressVPN istället för NordVPN

ExpressVPN har fler platser att välja mellan än NordVPN. Deras appar täcker alla dina enheter och plattformar inklusive smarta TV-apparater, PlayStation, Android och iOS.

2. BulletVPN

bulletvpn

 • Officiell webbplats: www.bulletvpn.com
 • Noll loggningspolicy.
 • Med ett globalt nätverk av VPN-servrar kan du välja land du vill ha åtkomst till Internet från.

Varför använda BulletVPN istället för ExpressVPN

BulletVPN erbjuder en noll loggningspolicy. Det betyder att de inte gör det’t logga in någon av dina aktiviteter på deras servrar. Detta förbättrar din integritet och lämnar inga fotspår bakom.

Varför använda ExpressVPN istället för BulletVPN

Om du använder flera enheter för att surfa på Internet är ExpressVPN det bästa valet. De erbjuder appar för alla enheter och plattformar inklusive PlayStation, Android, iOS, Mac och Smart TV.

3. IPVanish

ipvanish

 • Officiell webbplats: www.ipvanish.com
 • 40 000+ delade IP-adresser över hela världen.
 • Noll trafikloggar.

Varför använda IPVanish istället för ExpressVPN

IPVanish har presenterats på många populära webbplatser som CNN, NBC News, Mashable, TechRadar och PCMag.com.

Om du vill ha en VPN-tjänst som inte innehåller några loggar över din trafik på någon av deras servrar, gå sedan med IPVanish. Med sin Zero Traffic Logs-policy kan du vara säker på att ingen av dina onlineaktiviteter loggas.

Varför använda ExpressVPN istället för IPVanish

ExpressVPN är lite lättare att använda än IPVanish. Om du använder många enheter och vill ha en enkel app är ExpressVPN det bästa sättet att gå.

4. VyprVPN

VyprVPN

 • Officiell webbplats: www.vyprvpn.com
 • Rekommenderas och används av systemadministratörer för Reddit.
 • Ingen loggpolicy.

Varför använda VyprVPN istället för ExpressVPN

VyprVPN-appar är tillgängliga för praktiskt taget alla plattformar och enheter inklusive Linux, Windows, iOS, Android, Mac och till och med dina routrar. Deras politik utan loggning låter dig surfa på Internet utan att lämna några fotspår.

Varför använda ExpressVPN istället för VyprVPN

ExpressVPN är lite lättare att lära sig men kostar mycket mer än VyprVPN. De erbjuder dig tillgång till ett nätverk med över 3000 VPN-servrar runt om i världen. Det betyder att du kan ansluta till Internet från praktiskt taget alla länder du vill ha.

5. CyberGhost

cyberghost vpn

 • Officiell webbplats: www.cyberghost.com
 • Vinnare av BestVPN.com Award.
 • Noll loggningspolicy.

Varför använda CyberGhost istället för ExpressVPN

CyberGhost erbjuder ett mycket enkelt och lättanvänt gränssnitt som gör det enkelt för även nybörjare att använda tjänsten. De erbjuder appar för alla dina enheter inklusive Android, iPhone, Windows och Mac. Det genomsnittliga betyget för deras tjänst är 9,4 på TrustPilot.

Varför använda ExpressVPN istället för CyberGhost

ExpressVPN erbjuder appar som kan täcka din integritet på alla enheter du använder. De erbjuder appar för över ett dussin olika plattformar och enheter inklusive Android, iOS, Mac, Windows, Chromebook, Kindle Fire, Xbox, Playstation, Apple TV och mycket fler enheter.

6. Mullvad

mullvad

 • Officiell webbplats: www.mullvad.net
 • En VPN-tjänst byggd för utvecklare och programvara.
 • Inga aktivitetsloggar alls.

Varför använda Mullvad istället för ExpressVPN

Mullvad är en avancerad VPN-tjänst för människor som vet vad de gör och vill vara ett spöke på Internet. Mullvad gör det inte’t ber dig om din e-post eller personlig information.

Istället får du ett kontonummer och använder sedan kontonumret för att ansluta till Mullvad och betala för tjänsten. De uppmuntrar betalning i form av kontanter eller Bitcoin för att hålla din identitet privat.

Varför använda ExpressVPN istället för Mullvad

Om du är’t en avancerad användare och håll dig så borta från Mullvad. den’är byggt för användare som vet vad de gör. ExpressVPN är ett mycket bättre val om du vill ha en inställning med ett klick för alla dina enheter.

7. Privat Internet-åtkomst (PIA)

privatinternetaccess (pia)

 • Officiell webbplats: www.privateinternetaccess.com
 • En av de äldsta och mest betrodda VPN-tjänsterna.
 • Lita av stora märken som MSN Money, Wired, Gizmodo och Yahoo!.

Varför använda privat internetåtkomst istället för ExpressVPN

Privat internetåtkomst har presenterats i onlinetidningar som PCMag, Tom’s Guide och Cnet. De låter dig använda VPN-tjänsten på 10 enheter samtidigt. De låter dig också välja flera VPN-gateways.

Varför använda ExpressVPN istället för privat internetåtkomst

Till skillnad från privat internetåtkomst är ExpressVPN ett företag baserat på Brittiska Jungfruöarna. Det betyder att de inte gör det’t har några lagringsregler för datalagring att följa.

Bästa ExpressVPN-alternativ: Sammanfattning

Om du vill ha ett billigare alternativ till ExpressVPN, gå med NordVPN. Det är det bästa alternativet till ExpressVPN på marknaden. Deras treårsplan kostar mindre än ExpressVPN’s 1-årsplan.

Om du vill ha fullständig sekretess, gå sedan med mullvad. Se upp, det’är en avancerad plattform och inte lämplig för nybörjare så don’t registrera dig om du inte har det bra med datorer.

De don’t be all personlig information för att hålla dig helt anonym online och tillåta betalningar i form av Bitcoin.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me