Wix proti GoDaddyju

Wix Vs GoDaddy primerjava med nami, kjer se pregledajo pomembne lastnosti, kot so uspešnost, cene, prednosti in slabosti, da se boste lažje odločili, preden se prijavite pri enem od teh spletnih mest za gradnjo in gostovanje.


Skupni rezultat

Wix

Skupni rezultat

GoDaddy

Če bi šlo zgolj za tekmovanje v priljubljenosti, v smislu katerega graditelja spletnih strani iščejo več v Googlu, Wixu ali GoDaddyju, bi bil GoDaddy zmagovalec.

wix vs godaddy

Toda katero podjetje pridobi največ iskanj v Googlu, je seveda daleč od vsega, če najdete dobrega ustvarjalca spletnih strani.

Resnično blizu, vendar GoDaddy je boljše orodje za izdelavo spletnega mesta za ustvarjanje vašega spletnega dnevnika ali spletne trgovine. Več o Wix Vs GoDaddy v spodnji primerjalni tabeli:

Primerjava med Wixom in GoDaddyjem

povlecite desno

Wix

GoDaddy

O:Wix.com je vodilna razvojna platforma na oblaku z milijoni uporabnikov po vsem svetu. Uporabniki na Wixu so uporabniki na trgu znani kot neverjeten ustvarjalec spletnih strani z več kot 70 kategorijami predlog, neverjetno prilagodljivostjo in neizmerno enostavno uporabo. To ustreza skoraj vsem spletnim mestom.GoDaddy se v zadnjem času pojavlja v medijih, zlasti v TV oglasih in tiskanih medijih. Ponuja imena domen, pa tudi spletno gostovanje, ki je uporabniku prijazno, skupaj z razumnimi cenami načrtov in impresivno posodobitvijo.
Ustanovljeno v:20061997
Ocena BBB:A+A+
Naslov:Nemal Tel Aviv St 40, Izrael14455 N. Hayden Rd. # 219 Scottsdale, AZ 85260
Telefonska številka:(800) 600-0949(480) 505–8877
Email naslov:[zaščitena e-pošta]Ni na seznamu
Vrste podpore:Telefon, podpora v živo, klepet, vstopnicaTelefon, podpora v živo, klepet, vstopnica, vadba
Podatkovni center / Lokacija strežnika:Evropa in ZDAPhoenix, Arizona
Mesečna cena:Od 4,92 dolarja na mesecOd 4,99 dolarja na mesec
Neomejen prenos podatkov:Ne (samo premium načrti)Da (razen na gospodarskem načrtu)
Neomejeno shranjevanje podatkov:NeDa (razen na gospodarskem načrtu)
Neomejena e-poštna sporočila:NeDa (razen na gospodarskem načrtu)
Več gostiteljskih domen:N / ADa (razen na gospodarskem načrtu)
Nadzorna plošča / vmesnik gostovanja:Vmesnik WixcPanel
Zagotovitev strežnika ob neplačanem času:99,90%99,90%
Garancija za vračilo denarja:14 dni30 dni
Namensko gostovanje na voljo:NeDa
Bonusi & Dodatki:Veliko brezplačnih predlog, med katerimi lahko izbirate.Premium DNS orodje za upravljanje (samo končni načrt). Dvojna procesorska moč in pomnilnik (samo končni načrt). DudaMobile samodejno pretvori vaše spletno mesto v mobilno (vsi načrti, razen gospodarstva). SSL potrdilo (samo končni načrt). Akcelerator spletnega mesta (samo končni načrt). SSL potrdilo (samo končni načrt). Skener zlonamerne programske opreme (samo končni načrt).
Dobro: Preprosto za uporabo Drag & Drop Interface – Wix uporablja sistem WYSIWYG (kaj vidite, kaj dobite), ki vam omogoča popoln nadzor in predogled vašega spletnega mesta v realnem času..
Profesionalni videz – Wix vam omogoča izbiro med več kot 510 neverjetno elegantnimi in v celoti prilagodljivimi predlogi na osnovi HTML5 ter peščico predlog, ki temeljijo na Flash.
Intuitivne funkcije pomoči – Wix je smiselno voditi vas s svojimi uradnimi podpornimi kanali in neposredno povezanimi članki o podpori, ki jih najdete s klikom gumbov za pomoč / podporo, ki so vidni skoraj povsod.
Super Uptime: Pričakovali bi, da bo imelo podjetje, kot je GoDaddy, enega najboljših obdobij v industriji, samo če povemo, da je tako veliko. Ampak še nisem slišal pritožbe zaradi nadomestitve GoDaddyja. Uptime je ena izmed tistih stvari, za katere pričakujete, da jih bo podjetje za gostovanje postalo, in GoDaddy to počne s slogom.
Gostovanje Linuxa in Windows: GoDaddy je eden redkih ponudnikov gostovanja, ki vam ponuja možnost, da za Windows namesto industrijsko standardnega operacijskega sistema Linux. Če imate spletna mesta ASP.NET, je to pravi kraj za vas.
Odlična tehnična podpora: Vedno znova podjetja za spletno gostovanje dobijo pritožbe glede njihove storitve za stranke. Naj gre za pomanjkanje znanja ali ogromno čakalnih dob, vendar je GoDaddy s to magijo potegnil zajca iz klobuka. Imajo absolutno najboljšo storitev za stranke.
Uporabnikom prijazen: Večina GoDaddy je zgrajena na podlagi ideje o novejših končnih kupcih. Vsa njihova orodja so ???? newbie ???? prijazno. Osebno imam rad njihovecPanel, ki bi moral biti v tem trenutku industrijski standard. Vse kar potrebujem je na dosegu roke in nimam nobenih pritožb glede njihovih UX-jev.
Slabi: Vidni oglasi na brezplačni različici
Wix vključuje oglaševalske logotipe na strani in na dnu strani vašega spletnega mesta, če uporabljate brezplačni načrt.
Predloge ni mogoče enostavno spremeniti
Trenutno ni možnosti zamenjati predloge, ne da bi pri tem izgubili vsa dela prilagajanja, ki ste jih opravili na svojem spletnem mestu.
Ni velika vrednost: Če GoDaddyja ne ujamete na velikem promocijskem sporazumu, boste nekoliko razburjeni zaradi cen, ki jih plačujete. Preprosto ne dobite enake ravni zmogljivosti s paketi spodnjih storitev GoDaddy. Če pa jih ujamete v promociji, piščančja večerja zmagovalca.
Spletna trgovina nima značilnosti: Zdaj naj bi dodatek o e-trgovini pomenil novo pamet. Morali bi dobiti vse zvonove in piščalke, ker podjetje, ki gosti spletno gostovanje, tako ali tako vzame košček svojega denarja. Za GoDaddy pogrešajo čoln z manjkajočimi funkcijami in napakami, ki napadajo vašo trgovino pod vsakim kotom.
Povzetek:Uporabnikom omogočajo oblikovanje estetsko privlačne in profesionalne spletne prisotnosti. Izdelovalec spletnega mesta Wix ima vse, kar uporabniki potrebujejo za oblikovanje popolnoma prilagojenega in kakovostnega brezplačnega spletnega mesta, ki uporablja umetno oblikovalsko inteligenco. Ima izredno enostaven vmesnik za nove uporabnike in ima veliko izbiro predlog.Na voljo tudi v tej spletni ponudbi gostovanja je odlična podpora skupaj z namestitvijo aplikacij z enim klikom in več. Omeniti velja, da je enostavno uporabljati registracijo domen skupaj z gostovanjem. Uporabnikom ni treba skrbeti, ali so njihova spletna mesta pripravljena za mobilne naprave ali izbirajo med Linuxom in Windowsom. Uporabniki lahko dostopajo tudi do računov v mobilni aplikaciji Go Daddy, pri čemer so spletna mesta sama nastavljena, da lahko uporabniki lažje dostopajo do informacij o računu. Tu lahko najdete alternative GoDaddy.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map