Vztrajnik vs WP Engine

WP motor in vztrajnik so zelo cenjeni upravljani gostitelji WordPressa.


Čeprav je WP Engine nekoliko bolj priljubljen kot Flywheel, to ne pomeni, da je Flywheel kaj manj kot WP Engine. Obe ponujata res odlično storitev po dostopnih cenah.

flywheel vs wp motor wordpress gostovanje

Odločitev, kateri od obeh bo šel, je lahko težavno, če ne poznate prednosti in slabosti vsakega od njih.

V tem Vztrajnik vs WP Engine za primerjavo, predstavil bom prednosti in slabosti obeh spletnih gostiteljev, da boste lahko izbrali najboljšega za svoje potrebe.

Skupni rezultat

Vztrajnik

Skupni rezultat

WP motor

Trka dirka, toda WP motor je zmagovalec med tema dvema gostiteljema programa WordPress. Več o WP Engine vs Flywheel v spodnji primerjalni tabeli:

Načrti

Tako WP Engine kot vztrajnik ponujata zelo podobne storitve, vendar po različnih cenah. Medtem ko se načrti WP Engine začnejo pri 29 USD na mesec, Flywheel ponuja ponudbo za vstopno stopnjo vsem, ki želijo preizkusiti storitev. Cene muharskega kolesa se začnejo le pri 14 USD na mesec.

Da pa bo to poštena primerjava, bomo primerjali osebni načrt WP Engine-ja z osebnim načrtom Flywheel-a. Oba sta po ceni 29 USD na mesec. A oba imata različne lastnosti in ugodnosti, ki jih lahko ponudite za isto ceno.

Oba programa omogočata samo eno WordPress spletno mesto. Lahko pa dodate več spletnih mest za dodatnih 14,99 USD na spletno mesto na WP Engine.

WP Engine Personal

 • 25.000 obiskovalcev na mesec
 • 10 GB prostora na disku
 • 1 Spletna stran WordPress
 • Neomejena pasovna širina (prenos podatkov)
 • Od 29,00 USD na mesec

Vztrajnik osebni

 • 25.000 obiskovalcev na mesec
 • 10 GB prostora na disku
 • 1 Spletna stran WordPress
 • 500 GB pasovne širine (prenos podatkov)
 • Od 15 dolarjev na mesec

Lastnosti

Ko gre za izbiro upravljanega gostitelja WordPress, je na voljo veliko funkcij. Ena od teh funkcij je Daily Backup. Obe spletni gostitelji ponujajo brezplačne dnevne varnostne kopije za vaša spletna mesta.

Google raje prikazuje spletna mesta, ki so varna s HTTPS. In če ste kdaj poskusili namestiti SSL certifikat na svoje spletno mesto, bi vedeli, da je lahko bolečina v … veste. WP Engine in Flywheel ponujata brezplačno potrdilo SSL za šifriranje, ki ga lahko namestite s samo enim klikom.

WP Engine Personal

WP Engine ponuja zvezdno podporo in storitev, zaradi katere so eden vodilnih spletnih gostiteljev v panogi. Njihova podpora za stranke je osvojila 3 nagrade Stevie.

Ponujajo vrhunsko storitev predpomnjenja, imenovano Evercache, ki je zasnovana za izboljšanje hitrosti vašega spletnega mesta WordPress.

Njihovi načrti so skoraj enaki kot Flywheel. Ampak ena stvar, ki mi je bila všeč pri njihovih načrtih, je, da na osebnih načrtih dovoljujejo dodatna spletna mesta za samo 14,99 USD na spletno mesto.

Vztrajnik osebni

Tako kot WP Engine tudi Flywheel ponuja storitev predpomnjenja za vsa vaša WordPress spletna mesta, ki bodo čas nalaganja zmanjšali na polovico. Ponujajo načrte, s katerimi lahko samo z enim klikom zaženete spletno stran, ki temelji na predlogah.

Ena stvar, ki mi je zelo všeč pri Flywheelu, je, da te nikoli ne preplačajo za prehajanje diskovnega prostora ali pasovne širine.

Izvedba

Vsaka pol sekunde zamude pri hitrosti vašega spletnega mesta lahko povzroči velik padec ne samo stopnje konverzije, temveč tudi uvrstitve v iskalnikih. Iskalniki, kot je Google, raje prikazujejo spletna mesta, ki ponujajo dobro uporabniško izkušnjo.

funkcije gostovanja wordpressa

Ko se vašemu spletnemu mestu naloži veliko časa, ljudje odidejo. Ko odidejo, Googlu pošlje signal, da vaše spletno mesto ni zaupanja vredno niti ne ponuja dobre uporabniške izkušnje. To lahko povzroči velik padec prometa v iskalnikih.

Zdaj, ko gre za izboljšanje hitrosti vašega spletnega mesta, lahko nadaljujete in preberete tisoče nasvetov ter jih izvajate vse. Če pa je uspešnost vašega spletnega strežnika zanič, vam nič ne bo pomagalo doseči hitrosti.

Res je pomembno, da vaše spletno mesto gostuje samo s spletnimi gostitelji, ki optimizirajo svoje strežnike za hitrost. Drug dejavnik, ki ga morate upoštevati, je čas delovanja spletnega gostitelja. Čeprav ne morete vedeti pravilnega časa delovanja spletnega gostitelja (ker ga lahko ponarejajo!), Morate videti, kaj jamči spletni strežnik.

WP Engine Uptime

WP Engine ima zvezdasti sloves, ko gre za Upravljani WordPress gostovanje. Da bi ta ugled ostal nedotaknjen, WP Engine stori vse, kar je v njihovi moči, da vsaj ohrani svoje strežnike 99,9% tistega časa. Ponujajo vam 5% nadomestila za vaš načrt kot dobropis, če vaše spletno mesto ne obdrži 99,95% časa.

Močnice vztrajnika

Za razliko od WP Engine Flywheel ne ponuja SLA (sporazum o ravni storitev), tako da ne boste dobili nobenega brezplačnega kredita, če se vaše spletno mesto zmanjša. Toda tako kot WP Engine ima tudi Flywheel ugled za vzdrževanje in jim uspe vzdrževati 99,9% podaljška.

Število vrtljajev motorja WP

Domača stran:

Preskus hitrosti domače strani WP Engine

Stran s cenami:

Preskus hitrosti strani s cenami motorjev WP

Hitrost vztrajnika

Domača stran:

Preizkus hitrosti domače strani vztrajnika

Stran s cenami:

Test hitrosti strani z vztrajnikom

Prednosti in slabosti

To ni pregled, če se ne konča s seznamom prednosti in slabosti:

WP Engine Personal

Prednosti:

 • Ponuja velikodnevno 60-dnevno garancijo vračila denarja.
 • Ponuja brezplačno post-hack čiščenje.
 • Brezplačne dnevne varnostne kopije.
 • Namestitev z enim klikom brezplačno Naj bo šifrirano SSL potrdilo.

Slabosti:

 • Za razliko od Flywheel WP Engine ne preseli vašega spletnega mesta na njihove strežnike. To morate storiti sami z uporabo njihovega brezplačnega vtičnika WordPress.
 • Podporo klepeta v živo dobite samo na osebnem načrtu.
 • Načrti se začnejo pri 29 dolarjih na mesec, tako da ni možnosti, da preizkusite storitev.
 • Storitev CDN stane 19,9 USD na mesec. Vztrajnik za to zaračuna le 10 dolarjev na mesec.

Vztrajnik osebni

Prednosti:

 • Brezplačna storitev migracije za vsa vaša spletna mesta.
 • Brez previsokih stroškov za pasovno širino ali prostor na disku.
 • Brezplačno Šifriraj SSL potrdilo, ki ga lahko namestite s samo enim klikom.
 • Ponuja brezplačno post-hack čiščenje.
 • Načrti se začnejo le pri 14 USD. Omogoča vam, da okusite storitev.
 • Brezplačne dnevne varnostne kopije.
 • Za razliko od WP Engine morate plačati le 10 USD na mesec, da omogočite storitev CDN.

Slabosti:

 • Za razliko od WP Engine v načrt ne morete dodati več spletnih mest za 14,99 USD na spletno mesto.

Primerjalna tabela vztrajnika in WP motorja

vztrajnikwp motor
Ustanovljeno v:20122010
Ocena BBB:Ni ocenjenoB+
Naslov:1405 Harney St # 201, Omaha, NE, 68102, Združene države Amerike504 Lavaca Street, Suite 1000, Austin, TX 78701
Telefonska številka:(888) 928–8882(512) 827-3500
Vrste podpore:Telefon, podpora v živo, klepet, vstopnicaTelefon, podpora v živo, klepet, vstopnica
Podatkovno središčeNew York CityZdružene države, Združeno kraljestvo in Japonska
Mesečna cena:Od 15 dolarjev na mesecOd 29,00 USD na mesec
Neomejen prenos podatkov:Ne (od 250 GB)Da
Neomejeno shranjevanje podatkov:Ne (od 5 GB)Ne
Neomejena e-poštna sporočila:NeNe
Več gostiteljskih domen:NeDa (razen osebnega načrta)
Nadzorna ploščaVmesnik FlyWheelPortal za odjemalce WP Engine
Zagotovitev strežnika ob neplačanem času:99,99%99,90%
Garancija za vračilo denarja:30 dni60 dni
Bonusi & Dodatki:Računi za gostovanje so opremljeni z brezplačnim SSL certifikatom, brezplačno selitvijo spletnega mesta, 24/7 podporo uporabnikom in še veliko več.CDN (Network Delivery Network) je vključen v poklicne in poslovne načrte. EverCache tehnologija pospeši čas nalaganja strani. Prenosljive namestitve in prenos računov. Brezplačno Šifriraj SSL certifikat. Orodje za hitro preizkušanje strani.
Dobro:Dobra orodja za razvijalce; Klonirajte spletna mesta, spreminjajte, podvajajte teme in še več z našim gladkim naborom razvojnih orodij. Gostovanje za spletna mesta WordPress. Vključena je brezplačna storitev migracije spletnih mest.Optimiziran za WordPress: WP Engine je osredotočen na zagotavljanje najboljše možne izkušnje WordPress gostovanja. Lestvica za velikost: drsna orodja WP Engine z drsnimi lestvicami vam pomagajo najti načrt, ki najbolje ustreza vašim potrebam. Varnost, osredotočena na WordPress: WP Engine ima DDoS in blaženje silovitih sil, spremljanje omrežja v realnem času in nenehno nameščanje najnovejših popravkov in posodobitev, kar zagotavlja največjo varnost vašega spletnega mesta.
Slabi:Ni idealen za absolutne začetnike. Ni idealen za spletna mesta, ki niso WordPress.Samo gostovanje za WordPress: WP Engine ekskluzivno ponuja upravljano gostovanje v WordPressu. Mogočni dragi načrti: Načrti WP Engine prihajajo z dragim naborom cen, da ne omenjam nekaterih omejitev virov..
CenitevOd 15 dolarjev na mesecOd 29,00 USD na mesec

Zaključek

Izbira popolnega spletnega gostitelja je težka naloga. Prepričan sem, da je ta vodič pomagal, da je izbira za vas lažja (če ne enostavna).

WP Engine in Flywheel sta ugledna spletna gostitelja, ki vodita industrijo Upravljanega WordPress gostovanja.

Ne glede na izbrano ponudbo vam bo zagotovo ponudil odlično storitev gostovanja WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map