Tekoči spletni pregled

Tekoči splet je vodilni v industriji, ko gre za upravljano WordPress in upravljano gostovanje WooCommerce. Čeprav ni zasnovan za lastnike spletnih strani z omejenimi proračuni, je to spletni strežnik, ki nudi zajamčeno zanesljivost, hitrost in čas delovanja vedno.


Če iščete zmogljivo rešitev za gostovanje WordPress ali WooCommerce za samo 19 USD / mesec, ki nikoli ne bo dosegla uspešnosti, zanesljivosti ali časa delovanja, Tekoči splet je morda samo gostitelj za vas.

Tekoči splet je odličen spletni strežnik za lastnike spletnih strani, ki eksponentno rastejo in potrebujejo ves čas – 24/7/365.

Da bi lažje sprejeli to odločitev, preden začnete vlagati težko prislužena denarna sredstva, v tem pregledu tekočega spleta pregledam vse, kar lahko ponudijo obsežna spletna mesta WordPress.

Tekoči splet se ne zanaša na predpomnjenje, da bi zagotovil hitrost osredotočiti se na delavce PHP ki so odgovorni za izvajanje PHP-ja vašega spletnega mesta. Vsak načrt ima vsaj 10 predanih PHP delavcev, nekateri pa prihajajo do 300 PHP delavcev.

Vsi upravljani načrti gostovanja WordPress prihajajo z vnaprej nameščenimi vtičniki, samodejnimi posodobitvami, urejanjem spletnega mesta, nočnimi varnostnimi kopijami, sinhronizacijo iThemes, iThemes Security Pro, brezplačnim SSL-om in vsem .

Tekoči splet mora narediti nekaj pravilno (približno hitrost in podpora strankam):

tekoče spletne ocene

Prišel sem in jih vprašal o treh S-ih gostovanja, hitrosti, varnosti in podpori:

Tekoči splet razlikuje od konkurence, ko gre za tri S gostovanja, hitrost, varnost in podporo?

“Ko govorimo o treh S-ih gostovanja, hitrosti, varnosti in podpori, teče splet. Za vse načrte imamo 59-sekundno jamstvo za podporo, ki zagotavlja takojšnjo storitev. Vse naše ponudbe upravljanih gostovanj in upravljanih aplikacij so bile posamično ustvarjene glede na hitrost sodobnih spletnih profesionalcev, kar kaže: mala in srednja podjetja nam zaupajo svoje poslovanje že več kot 20 let. Zaradi varnosti ponujamo Mod Security in hranijo več podatkov in varnostnih potrdil, naštetih tukaj, in vključujemo številne varnostne nastavitve najboljše prakse, ki jih nato spremljamo z našo tehnologijo za varnostno preverjanje. “
tekoči spletni logotip
Christie Chirinos – WooCommerce Product Manager na tekočem spletu

Uporabi kodo WHR40VIP in dobili 2% popusta za 2 meseca na VSE gostovalne izdelke!

Kaj zajema ta tekoči spletni pregled

 1. Lastnosti

Tu bom obravnaval tekoči splet, še posebej, ko gre za tri S-jevega spletnega gostovanja; hitrost, varnost in podpora.

 1. Upravljan WordPress

je eden njihovih izstopajočih izdelkov in tukaj vam bom povedal, zakaj.

 1. Upravljati WooCommerce

je nekaj, kar se je v tekočem spletu specializiralo in izpopolnilo. Tukaj je razlog.

 1. Ali je tekoči splet kaj dobrega?

Na koncu bom v zadnjem razdelku zavil stvari in vas obvestil, če .

O tekočem spletu

Liquid Web je bil ustanovljen leta 1997 in je od takrat prerasel v eno najbolj zanesljivih ponudnikov spletnih gostovanj VPS, upravljan oblak, namenski in upravljani gostovanje WordPress in WooCommerce rešitve.

gostovanje načrtov

Odlična rešitev za mala in srednja podjetja s spletnimi mesti, trgovinami, aplikacijami, najpomembnejšimi spletnimi mesti, oblikovalci, razvijalci in celo digitalnimi agencijami.

S sedežem v Lansingu v Michiganu si ekipa Liquid Web prizadeva postati najbolj uporabna oseba v Hostingu. Z drugimi besedami, “verjamejo, da bolj kot potrebuješ tehnologijo za svoje podjetje, bolj potrebuješ strokovnjake, skrbne ljudi, da so tam zate.”

To edinstveno spletno gostovanje se ponaša z več 30.000 strank v 130 državah in še naprej raste vsako leto. Da ne omenjam, njegova trditev za slavo je ena najvišjih stopenj zvestobe v panogi. Če torej iščete podjetje za spletno gostovanje, na katerega se lahko zanesete, morate razmisliti o tekočem spletu.

približno

Eden najpomembnejših načinov, kako se je tekoči splet razvil v gostiteljski panogi, je s tem, da se je oddaljil od zelo konkurenčnega deljenega gostovanja. Namesto tega se odloči ponuditi samo kakovostne, vrhunske (pomislite na dražje in z veliko vrednostjo) storitve gostovanja, za katere so ljudje pripravljeni plačati.

Na koncu tekoči splet zaposluje več kot 250+ administratorji, inženirji in tehniki so se posvetili in pooblastili za lažje življenje, zato se lahko osredotočite na delo, ki ga imate radi (in jim omogočite ostalo). Pri tekočem spletu gre za to, da izkoristite svoj poslovni potencial ™.

Glede na to, kaj tekoči splet res ponuja, da ga drugi, cenejši spletni gostitelji ne? In ali je višja cena vredna tega? Potopimo se v Tekoči spletni pregled in ugotovite:

Lastnosti gostovanja

1. Popolnoma upravljano gostovanje

Ponudba v celoti upravlja spletno gostovanje pomeni Tekoči splet naredi vse za vas. To vključuje vso programsko opremo posodobitve in varnostne popravke, zato vaše spletno mesto vedno deluje hitro in ni nikoli ogroženo.

upravljano spletno gostovanje

Na primer, tekoči splet bo vsak večer posodabljal vse vtičnike WordPress, ki jih zaženete na svojem spletnem mestu. Še bolje, to se izvaja v specializiranem okolju testiranja, da zaščiti vaše spletno mesto pred ranljivostmi vtičnikov in prepreči izpadi. Ko ekipa postane povsem jasna, se vaše posodobitve sprožijo v živo.

Tekoči splet tudi odlično opravi, saj lastnikom spletnih strani ponuja priložnost, da ustvarijo prilagojene rešitve gostovanja, ki ustrezajo njihovim naraščajočim potrebam.

Na primer, pomoč pri skladnosti PCI in HIPAA, gostovanje preprodajalcev, zaščita spletnega mesta za e-trgovino in še veliko več so na voljo lastnikom spletnih mest, ki iščejo nekaj specifičnega.

Poleg tega vsaka rešitev za gostovanje po meri prihaja z namenski upravitelj računa ki ve vse o vaši spletni strani in sodeluje z vašo IT ekipo, da zagotovi brezhibno doživetje gostovanja.

2. Impresivna hitrost strani

Če želite obiskovalce svojega spletnega mesta veseliti (in pretvoriti) in priti na prvo Googlovo stran in tam ostati, se mora vaše spletno mesto hitro naložiti.

Ko gre za čas hitrega nalaganja, tekoči splet ne razočara!

Spodaj je rezultat rezultata hitrost strani test sem naredil.

Pred:

Na tekočem spletu je gostovalo predstavljeno spletno mesto „out of the box“ WordPress z uporabo samodejno ustvarjene vsebine in z omogočenim vgrajenim predpomnilnikom Liquid Web:

časi nalaganja pred optimizacijo

V GTmetrix spletno mesto naloženo 0,9 sekunde. Sploh ni slabo!

Po:

Samo s preprostim aktiviranjem in konfiguriranjem predlaganih hitrostnih vtičnikov tekočega spleta (Async JavaScript, Autoptimize, BJ Lazy Load, Compress JPEG & Slike PNG & Lazy Load for Comments – že nameščen, vendar ni aktiviran):

wordpress hitrosti vtičniki

Rezultat je velik vpliv na hitrost strani:

hitrost strani po optimizaciji

V GTmetrixu je zdaj spletno mesto naloženo 0,6 sekunde. To je 0,3 sekunde hitrejše, kar je impresivno – in HITRO!

Uporabi kodo WHR40VIP in dobili 2% popusta za 2 meseca na VSE gostovalne izdelke!

3. Visoka zmogljivost

Tekoči splet ima povprečno čas nalaganja manj kot 1 sekundo, kar je precej dobro za gostiteljsko industrijo. Ko pa stvari razdelite na centre podatkov (natančneje 3), boste ugotovili, da so hitrosti spleta glede na vašo geografsko lokacijo veliko boljše:

 • Srednja regija ZDA: 615ms
 • Regija ZDA-zahod: 330m
 • EU-osrednja regija: 867 ms

Tekoči splet se kljub temu ne ustavi. Navsezadnje je na spletnem mestu, ki deluje hitro, veliko več kot pri hitrostih nalaganja.

Poglej:

 • Liquid Web ima več kot 25.000 strežnikov v jedrnih podatkovnih centrih v zasebni lasti
 • Podatkovni centri imajo odvečno hlajenje, omrežja in moč za zagotovitev uptime in hitrosti
 • Povezava pasovne širine Tier-1 zmanjšuje zamude in hitre povezave do vseh točk svetovnega interneta
 • Strokovnjaki spremljajo delovanje omrežja 24/7/365
 • Z vašim paketom gostovanja boste na svojem spletnem mestu dobili vgrajeno rešitev za optimizacijo slik
 • Na voljo je HTTP / 2, ki ne le poveča hitrost in zmogljivost spletnega mesta, ampak pomaga pri varnosti spletnega mesta

Nazadnje Liquid Web podpira PHP 7. In tudi to je dobro, ker PHP 7.0 ni več podprt, PHP 7.1 je na razporedu samo z varnostnimi popravki, PHP 7.2 pa bo sledil temu, da bo konec leta 2019.

Poleg tega naj bi PHP 7.4 izšel novembra 2019. Torej kateri koli spletni strežnik, ki ne podpira PHP 7, ne upošteva hitrosti in zmogljivosti vašega spletnega mesta..

4. Najhitrejše gostovanje v WordPressu

Tekoči splet je izdelan ena najboljših gostujočih platform WordPress da bo gostovanje preprosto, tako da se lahko osredotočite na rast spletnega mesta. Njihovo popolnoma upravljano WordPress gostovanje je celovita rešitev in je najboljša izbira za kritična mesta WordPress.

Vsak načrt vsebuje predhodno nameščene vtičnike, samodejne posodobitve, urejanje spletnega mesta, nočne varnostne kopije, sinhronizacijo iThemes, iThemes Security Pro, brezplačno SSL potrdilo in dodatne funkcije, ki ustrezajo vsem vrstam spletnega mesta.

Upravljani prostor za gostovanje WordPress je v zadnjih nekaj letih eksplodiral, zaradi česar je vaša upravljana storitev gostovanja WordPress drugačna in boljša?

»Naša upravljana WordPress ponudba je bila ustvarjena glede na potrebe sodobnega razvijalca WordPress. WordPress ni več samo za spletna mesta, ki se ukvarjajo s spletnimi dnevniki in vsebinami – številna spletna mesta v programu WordPress so v celoti opremljena in za to potrebujejo vire. Naša ponudba upravljane WordPress se ne zanaša na predpomnjenje, da bi zagotovili najvišje hitrosti, namesto tega smo zgradili celotno platformo, osredotočeno na sočasne zahteve.

Dolar za dolar, Liquid Web ponuja najvišje število delavcev PHP po najnižji ceni v primerjavi s preostalo konkurenco. Pri prehodu na tekoče spletno mesto bodo članska mesta, oglasne deske in trgovine z e-trgovino opazno izboljšale.

Vsi upravljani uporabniki WordPress-a imajo 59-sekundno jamstvo za podporo za zahteve strežnika in WordPress, povezane s podporo, in prek odnosa tekočega spleta s programom iThemes vsi načrti upravljanih WordPress vključujejo iThemes Security Pro. Za agencije, samostojne strokovnjake in vse druge, ki gradijo številna spletna mesta WordPress, je naša ponudba Upravljavec WordPress vodilna na trgu. “
tekoči spletni logotip
Christie Chirinos – WooCommerce Product Manager na tekočem spletu

Njihova upravljana platforma WordPress je bila po meri narejene od tal navzgor za zagotavljanje hitrosti in zanesljivosti. Njihova platforma se ne zanaša na predpomnjenje, da bi zagotovila najvišje hitrosti, temveč je osredotočena na sočasne zahteve in veliko število PHP delavcev za zagotovitev, da imate najhitrejšo, najbolj stabilno in najvarnejšo storitev za svoje spletno mesto s pogonom WordPress.

v celoti upravlja gostovanje WordPressa

 • Brez pristojbin za prekomerno porabo, omejitev prometa ali ogledov strani z odmerjenimi stranmi
 • Samodejne posodobitve vtičnikov z vizualnimi primerjavami
 • Nobenih omejitev za vtičnike, ki jih je mogoče uporabiti (za razliko od WP Engine in Kinsta)
 • Brezplačen vtičnik za optimizacijo slike, ki izboljša hitrost strani
 • Nočne posodobitve vtičnikov preizkušene v uprizoritvenem okolju (zakaj tega ne počne več spletnih gostiteljev?)
 • iThemes sinhronizacija in iThemes Security Pro
 • Brezplačne selitve na spletna mesta, kjer je celotna ekipa namenjena pomoči pri migraciji podatkov s trenutnega gostitelja.
 • Garancije v industriji, podprte s 100-odstotno brezskrbno garancijo. 100% uptime ali vam bodo dobropisali 10X zneska.
 • Popoln dostop do strežnika in orodja za razvijalce (SSH, Git in WP-CLI)
 • Brezplačni SSL certifikati
 • Obzorniška mesta
 • Podpora za telefon, e-pošto in klepet v živo 24/7/365

The upravljana nadzorna plošča WordPress, ima vse bistvene značilnosti in konfiguracije:

upravljana nadzorna plošča wordpress

Vključeno je tudi upravljanje WP gostovanja brezplačno iThemes Security Pro:

brezplačno varnostno različico ithemes

Načrti za gostovanje v WordPressu se začnejo pri 19 USD na mesec brez skritih pristojbin in nikoli niste sklenjeni v nobene pogodbe.

5. Specializirano gostovanje v WooCommerce

WooCommerce je najpogosteje uporabljena platforma za e-trgovino in Liquid Web trdi, da so izdelali spletno mesto prva rešitev, ki je vse v enem za WooCommerce, ki tekmuje rešitve, kot je Shopify.

woocommerce gostovanje primerjava

To je več kot le WordPress + vtičnik WooCommerce. Njihovo upravljano gostovanje WooCommerce je izjemno hiter in zanesljiv saj je platforma optimizirana za zmanjšanje nalaganja poizvedb za 95%.

Po čem se vaše upravljano gostovanje WooCommerce razlikuje od gostovanja WooCommerce, ki ga ponuja konkurenca?

“Tekoči splet je izumil koncept Upravljanja WooCommerce gostovanja. Za razliko od konkurence je gostovanje gostovanja s tekočim spletom WooCommerce veliko več kot WooCommerce, nameščeno na načrtu Upravljani WordPress. Najprej je Liquid Web ustvaril vtičnik Tabele po naročilu, vtičnik WooSimple in več drugih vtičnikov, ki povečajo hitrost spletnega mesta z zmanjšanjem nalaganja poizvedb WooCommerce za 85%, poenostavijo strani izdelkov in dodajo bogate funkcije v WooCommerce ter jih dodajo v vsak načrt.

Poleg tega imamo zaposlene pri WooCommerce Specialists, ki bodo na platformi preučili vhodne trgovine WooCommerce in podali nadaljnja priporočila za povečanje učinkovitosti. To pomeni, da bodo trgovine WooCommerce opazile dramatične izboljšave pri prehodu na tekoči splet. Nato lahko upravljani kupec WooCommerce izkoristi partnerstva za izdelke, o katerih smo se dogovorili z nekaterimi najbolj priljubljenimi temami WooCommerce in avtorji vtičnikov, da bi izkoristili funkcije, kot so obdelava plačil brez plačila, opuščeno obnovitev vozičkov, napredna analitika, trženje podružnic in drugo , brez dodatnih stroškov – vrednost 6000 USD na leto.

In seveda, naše stranke upravljane WooCommerce imajo za 59-sekundno garancijo za podporo za zahteve za podporo za strežnik, WordPress in WooCommerce. Precej izjemno. “
tekoči spletni logotip
Christie Chirinos – WooCommerce Product Manager na tekočem spletu

WooCommerce gostovanje s tekočim spletom ima naslednje funkcije:

 • Tabele za shranjevanje podatkov o naročilu, da zmanjšajo nalaganje poizvedb za kar 95%
 • E-poštne storitve zapuščenih vozičkov, e-poštna sporočila so prilagodljiva s povezavo z enim klikom nazaj do zapuščenega vozička in nadzora razporeda.
 • 20+ preizkusov uspešnosti, ki jih lahko izvedete za pripravo na povečanje prometa
 • Podpora za fizične, digitalne, Dropshipping in tržnice
 • Brezplačne migracije na mestu “Bele rokavice”
 • Vgrajen ustvarjalec strani (Beaver Builder) za enostavno ustvarjanje spletnih mest
 • Predpakirana tema Astra, ki je optimizirana za spletne trgovine
 • Mobilna optimizacija
 • Brezplačno SSL potrdilo & iThemes Security Pro
 • Brezskrbno samodejno posodabljanje vtičnikov z vizualnimi primerjavami
 • Več kot 150 USD na mesec brezplačnih paketov programske opreme in orodij

Upravljana WooCommerce iz tekočega spleta vključuje naslednje snopi, ki pridejo brezplačno z vsemi načrti:

 • BeaverBuilder – vtičnik za ustvarjalce premium strani (vreden 99 USD / leto)
 • IconicWP – VSE njihove vrhunske vtičnike WooCommerce (vredni 200 USD + letno)
 • Jilt – premijski zapuščeni vtičnik vozička (vreden 850 USD na leto)
 • PridružiteWP – vtičnik za upravljanje premijskih podružnic (vreden 99 USD na mesec)
 • GlewAnalytics – analitika e-trgovine (ocenjena na 199 dolarjev na mesec

Načrt za začetnike WooCommerce se začne s samo 19 ameriškimi dolarji na mesec, brez skritih pristojbin in se nikoli ne zataknete v pogodbi. Kadar koli lahko nadgradite ali prekličete, da ustrezajo vašim potrebam.

Načrti za večje zmogljivosti tekočega spleta (Standard, Plus, Pro, & Enterprise), pri čemer je vključen Glew.io. Glew.io (ocenjeno na 199 USD + na mesec) je vrhunska programska oprema za analitiko in poročanje za prodajalce e-trgovine, ki vam omogoča si oglejte vso analitiko na vašem spletnem mestu in trži kot velika korporacija v milijonih dolarjev. Predstavljajte si, na primer, da lahko svoje kupce segmentirate v skupine, kot so “kupci, ki so porabili 500 USD +, vendar se v zadnjih 6 mesecih niso vrnili” ali “VIP kupci, ki so letos porabili več kot 1000 USD”, vse s klikom na gumb.

6. Premium podpora, vključno s prijaznimi ljudmi

Tekoča spletna podpora

Ena izmed najnovejših stvari o tekočem spletu je, kar kličem “59” jamstvo za podporo.

Kot način, da vam dokažemo, da ste pomembni kot tekoči spletni uporabnik, ponuja Liquid Web naslednjih 59 garancij za podporo:

59 sekund / minut garancije

 • Začetni odgovor službe za pomoč: Kadar koli oddate težavo z uporabo sistema za pomoč, boste v 30 minutah od strokovnjaka dobili odgovor. Če se tekoči splet ne odzove v 59 minutah, vam bomo pripisali 10-kratnik časa, ki presega obveznost SLA. Z drugimi besedami, če vaša vozovnica presega 59-minutno podporo jamstva, boste prejeli 10-urno dobroimetje za gostovanje.
 • Čas odgovora na telefon: agent za podporo v živo bo na vaš klic odgovoril v 59 sekundah od trenutka, ko izberete oddelek, s katerim se želite pogovarjati. V nasprotnem primeru boste prejeli gostovanje v višini 10-kratnega časa, ki preteče garancijo.
 • Prvi odzivni čas v živo: predstavnik za podporo klepeta v živo bo na vaš klepet odgovoril v 59 sekundah po izbiri oddelka po vaši izbiri in izpolnjevanja vprašanj za anketo pred klepetom. Če tekoči splet ne izpolni 59-sekundne garancije, boste na svoj račun prejeli 10-kratno gostovanje.

Ne pozabite tudi, da je tekoča podpora na voljo 24/7/365, tako da vam ni treba skrbeti, da bi stopili v stik s pomočjo, ko jo najbolj potrebujete.

Liquid Web ima tudi blog, bazo znanja, center virov WooCommerce, središče za vsebino (razbijanje vsebine v kategorije vrste gostovanja), podcast lastnika trgovine za e-trgovino (imenovan Builders Store), webinarje (dostopen kadarkoli) in vrsto dogodkov za tiste, ki jih zanima obiskovanje dogodkov v skupnosti WordPress.

Potrebujete še več pomoči? Stopite v stik z osebnim svetovalcem ali upraviteljem tekočega spletnega računa in ga prosite!

7. 100-odstotno jamstvo za napajanje in omrežje

Tekoči splet se pridruži nekaj podjetjem za spletno gostovanje, ki ponujajo 100-odstotno garancijo za produktivnost. Z drugimi besedami, obljublja, da bodo vse glavne naprave za usmerjanje znotraj tekočih spletnih omrežij ves čas dosegljive s svetovnega spleta.

100% garancija omrežja in uptime

Seveda obstaja nekaj izključitev:

 • Načrtovano vzdrževanje omrežja, strojne opreme ali programske opreme
 • Zlonamerni napadi (na primer večji DDoS napadi)
 • Pravna dejanja zoper vaše spletno mesto ali podjetje
 • Težave s CPanelom

Medtem ko 100-odstotnega podaljšanja ni mogoče za vedno doseči, tekoči splet resnično dobro opravi, tako ali tako. Dejansko je tekoči splet v desetih mesecih ohranil impresivnih 99,997% uptime.

In v primeru, da se sprašujete, Tekoči splet ponuja 10-kratni kredit za čas izpadov vsem prizadetim gostiteljem v primeru izpadov. Z drugimi besedami, če vaše spletno mesto odpade za 1 uro, boste na svoj račun prejeli 10-urno dobroimetje za gostovanje.

8. Brezplačne migracije strani

Ali gre za notranjo potezo znotraj tekočega spleta ali zunanjo premik drugega spletnega gostitelja, Tekoči splet bo vaše spletno mesto brezplačno preselil na svojo platformo za gostovanje. Če njegova ekipa strokovnjakov ne more iz kakršnega koli razloga preseliti vaše spletno mesto, bodite prepričani, da boste deležni kakršne koli podpore, ki vam jo lahko nudi ekipa, ko jo izdelate..

brezplačne migracije na spletnem mestu

Čeprav se to morda ne zdi tako dobra funkcija, ki bi jo lahko ponudili lastnikom spletnih mest, in morda celo mislite, da je to standard v gostiteljski industriji, nam zaupajte, ko bomo rekli, da ni. Mnoga podjetja, ki gostijo spletno gostovanje, vas prisilijo, da sami preselite spletno mesto ali vam zaračunajo zajetne pristojbine, da vam pomagajo.

Če želite spletno mesto (ali spletna mesta) WordPress premakniti na platformo gostovanja WordPress Liquid Web, ki jo upravlja spletno, lahko uporabite brezplačni vtičnik Migrate To Liquid Web WordPress. Vtičnik skrbi za vse, od kopiranja vseh podatkov do preoblikovanja konfiguracijskih datotek in uvoza tega na tekoči spletni strežnik.

9. Brezplačna zaščita DDoS

Zadnja stvar, s katero se želite spoprijeti, je napad DDoS, ki vaše spletno mesto razpade in vam povzroči izgubo pri prodaji ali potencialnih kupcih.

brezplačna zaščita ddos

Zato Liquid Web vsem lastnikom spletnih strani ponuja možnost omogočanja brezplačne storitve Cloudflare CDN (vključno z zaščito DDoS) v svojem računu za gostovanje. Storitve Cloudflare CDN ne omogočajo takojšnje dostave vsebine spletnega mesta po vsem svetu s pomočjo strežnikov, ki segajo po vsem svetu.

Toda v primeru, da potrebujete osvežitev, so naslednji glavni razlogi, da izkoristite brezplačne storitve CloudFlare CDN:

 • Vaše velike video ali slikovne datoteke bodo upočasnile vaše spletno mesto
 • Velika uporaba pasovne širine bo obremenila vire
 • Tone prometa, vendar nizke stopnje konverzije je mogoče izboljšati s hitrejšo dostavo vsebine
 • Izboljšajte svoja SEO prizadevanja s hitrejšim časom nalaganja in večjo udeležbo uporabnikov na spletnem mestu

Toda več kot to, Cloudflare izolira vaše spletno mesto in samodejno spusti zlonamerni promet, da prepreči napad DDoS, da bi vaše spletno mesto porušil.

Pravzaprav ima napredno zmožnost zagotavljanja zakonitega prometa, da se prebije na vaše spletno mesto, tudi med napadom. In samo v primeru, da se vaše spletno mesto vključi v napad DDoS, zaupajte, da vas bo tekoči splet takoj obvestil.

Želite nekaj malo močnejšega? Vedno lahko kupite vrhunske storitve DDoS Attack Prevention za tekoče spletno mesto, ki bodo naredile naslednje:

 • Spremljajte ves spletni promet, ki doseže vaše spletno mesto v realnem času
 • Inteligentno identificirajte napade, preden se zgodijo, in proaktivno odreagirajte
 • Očistite in ločite ves zlonamerni promet, preden doseže kritični sloj vaše infrastrukture

Premium DDoS zaščita se začne pri 99 USD / mesec.

10. Brezplačni SSL certifikati

SSL certifikati so odlični za zaščito:

 • Banke, kreditne zadruge ali druga spletna mesta (na primer trgovine WooCommerce), ki upravljajo s finančnimi transakcijami
 • Povezave s spletnim ali e-poštnim strežnikom
 • Prenos datotek (SFTP) iz računalnika na strežnik
 • Prijava v spletne aplikacije (vsa spletna mesta, zaščitena z geslom)

SSL potrdilo bo šifriralo podatke, ki se prenašajo med strežnikom vašega gostitelja in brskalnikom vašega uporabnika, tako da ga nihče ne more prestreči v postopku. Poleg tega bo Chrome preprečil, da Chrome vaše spletno mesto označi kot »Ni varno«.

brezplačno ssl potrdilo

Na srečo, Tekoči splet ponuja vsem strankam, ki gostujejo, brezplačen SSL certifikat, Prijetno je videti, da vam bo za tako potrebno storitev zaračunalo veliko spletnih gostiteljev.

Načrti za upravljanje WooCommerce in Upravljani WordPress tekočega spleta prihajajo samodejno brezplačno Šifriraj SSL za vašo primarno domeno, ki ste jo nastavili na nadzorni plošči, ko spletno mesto zaide v živo ali če preimenujete primarno domeno na nadzorni plošči.

Gostovalni načrti

Tekoči splet se razlikuje od večine spletnih gostiteljev po tem, da je ne ponuja skupnega gostovanja (kot sta SiteGround in Bluehost). Naj ponovim – Tekoči splet ne ponuja skupnega gostovanja.

Ponuja pa naslednje vrste spletnega gostovanja: upravljali namenske strežnike, upravljali VPS gostovanje, upravljali WordPress in upravljali WooCommerce.

Oglejmo si torej vsakega, preden se potopite v funkcije, ki jih lahko pričakujete, če kot svoj spletni strežnik uporabljate Liquid Web.

Upravljavec WordPress gostovanja

Tekoče spletno upravljanje WordPress gostovanja

Upravljane storitve gostovanja WordPress, ki resnično rešujejo vse, je težko doseči. Toda s tekočim spletom dobite ničelnih nadomestnih pristojbin, omejitev prometa ali ogledov strani z dohodki začeti. To pomeni, da lahko nadaljujete z rastjo svojega spletnega mesta WordPress, ne da bi se bali odrezanja zaradi lastnega uspeha.

Funkcije gostovanja v WordPressu

Poleg tega boste z upravljanim gostovanjem WordPress-a dobili naslednje funkcije:

 • Podpora za PHP 7
 • Velika hitrost z 10 PHP delavci
 • Nginx
 • Vgrajena optimizacija slike
 • Brezplačne selitve na spletnem mestu z nič izpadi
 • Nočne posodobitve vtičnikov preizkušene v uprizoritvenem okolju (zakaj tega ne počne več spletnih gostiteljev?)
 • iThemes sinhronizacija in iThemes Security Pro
 • Popoln dostop do strežnika
 • Samodejno varnostno kopiranje dnevno (shranjeno zunaj mesta 30 dni)
 • Orodja za razvijalce (SSH, Git in WP-CLI)
 • Brezplačni SSL certifikati
 • Obzorniška mesta
 • Podpora za telefon, e-pošto in klepet v živo 24/7/365

upravljane cene gostovanja wordpressa

Upravljani načrti gostovanja v WordPressu začeti pri 19 USD / mesec za eno spletno mesto

Uporabi kodo WHR40VIP in dobili 2% popusta za 2 meseca na VSE gostovalne izdelke!

Upravljano gostovanje WooCommerce

Tekoče spletno upravljanje WooCommerce gostovanja

Tekoči splet ponuja tiste, ki imajo trgovine WooCommerce specializirane storitve gostovanja WooCommerce. Za začetek ekipa Liquid Web razume, da celo kakovostno vodeno gostovanje WordPress morda ne bo shranilo vaše trgovine za e-trgovino tako, kot mora biti. Torej, sami prevzamejo pametno predpomnjenje vašega spletnega mesta za maksimalno zmogljivost in izjemno uporabniško izkušnjo.

Lastnosti gostovanja v WooCommerce

Tekoči splet daje lastnikom trgovin WooCommerce funkcije, kot so:

 • Tabele za shranjevanje podatkov o naročilu, da zmanjšajo nalaganje poizvedb za kar 95%
 • Jilt zapuščene e-poštne storitve vozička
 • 20+ preizkusov uspešnosti, ki jih lahko izvedete za pripravo na povečanje prometa
 • Podpora za fizične, digitalne, Dropshipping in tržnice
 • Brezplačne selitve na mestu “Bele rokavice”
 • Vgrajen ustvarjalec strani (Beaver Builder) za enostavno ustvarjanje spletnih mest
 • Predpakirana tema Astra, ki je optimizirana za spletne trgovine
 • Mobilna optimizacija
 • Brezplačno SSL potrdilo & iThemes Security Pro
 • Brezskrbno samodejno posodabljanje vtičnikov z vizualnimi primerjavami
 • Več kot 150 USD na mesec brezplačnih paketov programske opreme in orodij

upravljanje gostovanja cen woocommerce

Upravljani načrti gostovanja WooCommerce začeti pri 19 USD / mesec

Uporabi kodo WHR40VIP in dobili 2% popusta za 2 meseca na VSE gostovalne izdelke!

Upravljani namenski strežniki

Tekoči spletni namenski strežniki

Tekoče spletno upravljanje namenskega gostovanja strežnika pomeni, da se podatki in datoteke na vašem spletnem mestu shranjujejo na strežniku z enim najemnikom. Nikoli ne smete deliti virov, lahko prilagodite svoje gostovalno okolje in lahko izdelate po naročilu svojo gostovalno rešitev z uporabo Linuxa ali Windows (kar ne počne vsak spletni gostitelj).

Poleg tega boste uživali v funkcijah, kot so:

 • Spremljanje v realnem času
 • 100-odstotno zagotovilo za napajanje in omrežje
 • Standardna zaščita DDoS
 • Storitve CloudFlare CDN
 • Rezervni pogoni
 • Korenski dostop
 • Namenski naslov IP
 • SSD poslovnega razreda za največjo učinkovitost

Namenski načrti za gostovanje strežnikov začeti pri 199 USD / mesec.

Uporabi kodo WHR40VIP in dobili 2% popusta za 2 meseca na VSE gostovalne izdelke!

Upravljavec VPS gostovanje

Gostovanje s tekočim spletnim upravljanjem VPS

Njihovo upravljano gostovanje VPS trdi, da je njegovo upravljano VPS gostovanje storitve so hitrejše od AWS ali Rackspace (dve vodilni rešitvi gostovanja v oblaku v industriji), tekoči splet lastnikom spletnih strani zagotavlja zanesljivost, ki jo potrebujejo, in napredne varnostne funkcije, tako da jim ni treba nikoli skrbeti.

Poleg tega VPS gostovanje prihaja z močjo namenskega strežnika in fleksibilnostjo gostovanja v oblaku. Z drugimi besedami, odlično je za tiste, ki potrebujejo nadzor namenskega strežnika, vendar želijo znižati stroške.

Tu je nekaj najpomembnejših funkcij, ki jih dobite pri gostovanju s tekočim spletnim VPS:

 • Gigabitna pasovna širina
 • Neomejeno število spletnih mest
 • Storitve CloudFlare CDN
 • Namenski naslov IP
 • Lokalne varnostne kopije
 • Korenski dostop
 • Vgrajeni požarni zid
 • Zaščita DDoS
 • Enostavno spreminjanje velikosti gor ali dol
 • cPanel, Plesk ali Interworx
 • 100-odstotno zagotovilo za napajanje in omrežje

VPS načrti za gostovanje začeti pri 29 USD / mesec.

Uporabi kodo WHR40VIP in dobili 2% popusta za 2 meseca na VSE gostovalne izdelke!

Tekoči spletni prednosti in slabosti

Tukaj sem navedel prednosti in slabosti njihovih upravljanih storitev gostovanja WordPress in WooCommerce.

Prosim upravljan WordPress gostovanje:

 • Visoka zmogljivost (PHP Workers, SSD, PHP7, HTTP / 2, Šifrirajmo SSL in Nginx)
 • Brez pristojbin za čezmerno uporabo ali omejitev pri ogledu strani ali prometa
 • Brezplačno sinhronizacijo iThemes (upravljanje ene strani WordPress z ene nadzorne plošče) in iThemes Security Pro
 • Brezplačni vtičnik za optimizacijo lastnine
 • Ni teme WordPress ali vtičnikov
 • Brezplačne selitve na spletnem mestu “White-Glove”
 • 100-odstotno jamstvo za produktivnost in velikodušno nadomestilo za čas izpada
 • 24/7/365 podpora z zvezdnimi garancijami 59 minut / sekund
 • Poceni načrt za zagon od 19 $ / mesec

Prednosti upravljanega gostovanja WooCommerce:

 • Hitrost in optimizacija hitrosti WooCommerce (SSD, PHP7, Šifrirajmo SSL, HTTP / 2, Nginx, Lak & Redis Caching)
 • 30 do 300 PHP delavcev za zagotavljanje velikih hitrosti
 • Brezplačen paket vključuje: vtičnik za ustvarjalce strani Beaver Builder, vsi ikonični vtičniki WP, zapuščeni voziček Jilt, pridruženi WP in Glew Analytics
 • Ugoden začetniški načrt od 19 dolarjev na mesec, ki je v celoti predstavljen kot WooCommerce
 • Brezplačni PayPal & Integracija trakov na vseh načrtih
 • Brezplačne selitve na spletnem mestu “White-Glove”

Upravljani problemi WordPress in WooCommerce:

 • Draga (brez poceni skupnega gostovanja; poskrbi za tiste, ki potrebujejo zmogljivost, zanesljivost in podporo – in bodo plačali za to)
 • Brez brezplačnega gostovanja po e-pošti (premium dodatek se začne pri 1 USD / mesec)
 • ZDA & Evropa osredotočena; v azijsko-pacifiškem območju ni podatkovnih centrov (vendar CDN pomaga pri geografskem pokritju v azijsko-pacifiških regijah)
 • Začetni paket WooCommerce zajema 15 izdelkov z neomejenimi transakcijami ali 150 naročili na mesec
 • Brez garancije za vračilo denarja – čeprav ni pogodbe in jo lahko kadar koli prekličete

Povzetek: Ali je tekoč splet sploh primeren?

tekoči spletni pregled

Ali je tekoči splet kaj dobrega?

Da, tekoči splet je odličen za lastnike spletnih mest, ki eksponentno rastejo in potrebujejo zagotovljena zanesljivost, hitrost in čas delovanja ves čas.

Tekoči splet se razlikuje od večine spletnih gostiteljev po tem, da je ne ponuja gostovanja v skupni rabi. To seveda pomeni, da bodo njihove cene višje.

Pravzaprav je tekoči splet v svoji ligi ko gre za vrsto spletnega gostovanja, ponuja svojim strankam. Namesto tega je potreben luksuzen pristop in želi izstopati med nasičeno industrijo, ki si prizadeva, da bi lastnikom spletnih strani omogočili enake storitve.

Tekoči splet omogoča ljudem prednost in resnično upravljanje vašega spletnega mesta, česar se lahko veselijo. Konec koncev, z višjo ceno kot večina spletnih gostiteljev, vam mora ponuditi vse storitve, ki bi jih potrebovali za zagon uspešnega spletnega mesta (plus nekaj!)

Zanimate, ali naj Liquid Web poskusi? Oglejte si, kako lahko tekoči splet pomaga, da vaše spletno mesto doseže svoj potencial in še naprej raste preko vaših najbolj divjih sanj.

Uporabi kodo WHR40VIP in dobite 40% popust za 2 meseca na VSE gostovalne izdelke!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map