Primerjava med osebami SiteGround Vs HostMonster kjer se pregledajo pomembne funkcije, kot so zmogljivost, cene, prednosti in slabosti, da se lažje odločite, preden se prijavite v eno od teh skupnih storitev spletnega gostovanja.


povlecite desno

SiteGround

HostMonster

O:SiteGround je znano, da ima cenovno ugodne načrte za svoje stranke, skupaj s spremljajočimi tehničnimi lastnostmi in neverjetno podporo strankam.HostMonster ponuja dostojne funkcije po dostopnih cenah, vendar boste morali plačati za dražje načrte, če se želite izogniti omejitvi sredstev.
Ustanovljeno v:20041996
Ocena BBB:AA-
Naslov:SiteGround Office, 8 Racho Petkov Kazandzhiata, Sofija 1776, Bolgarija560 Timpanogos Pkwy, Orem, UT 84097
Telefonska številka:(866) 605-2484(866) 573–4678
Email naslov:[zaščitena e-pošta]Ni na seznamu
Vrste podpore:Telefon, podpora v živo, klepet, vstopnicaTelefon, podpora v živo, klepet, vstopnica
Podatkovni center / Lokacija strežnika:Chicago Illinois, Amsterdam Nizozemska, Singapur in London Velika BritanijaProvo, Utah
Mesečna cena:Od 3,95 dolarja na mesecOd 10,99 USD na mesec
Neomejen prenos podatkov:DaDa
Neomejeno shranjevanje podatkov:Ne (10 GB – 30 GB)Da
Neomejena e-poštna sporočila:DaDa
Več gostiteljskih domen:Da (razen v načrtu StartUp)Da
Nadzorna plošča / vmesnik gostovanja:cPanelcPanel
Zagotovitev strežnika ob neplačanem času:99,90%99,90%
Garancija za vračilo denarja:30 dni30 dni
Namensko gostovanje na voljo:DaNe
Bonusi & Dodatki:CloudFlare omrežje za dostavo vsebin (CDN). Brezplačna orodja za varnostno kopiranje in obnovitev (razen z načrtom StartUp). Brezplačno zasebno SSL potrdilo za eno leto (razen s StartUpom).Brezplačno ime domene in kredit v Google Adwords v višini 100 USD ter kredit Bing / Yahoo v višini 100 USD. Plus še veliko več.
Dobro: Brezplačne premijske funkcije: SiteGround vključuje napredne funkcije, kot so samodejne varnostne kopije dnevno, CloudFlare CDN in šifriramo SSL certifikate z vsakim načrtom.
Optimizirani načrti: SiteGround ponuja pakete za gostovanje, zasnovane posebej za najvišjo zmogljivost sistemov za upravljanje vsebine, kot so WordPress, Drupal in Joomla, ali platforme za e-trgovino, kot so Magento, PrestaShop in WooCommerce.
Fantastična podpora strankam: SiteGround zagotavlja skoraj trenutne odzivne čase na vseh svojih kanalih za podporo strankam.
Robustno jamstvo za nemoten čas: SiteGround vam obljublja 99,99% uptime.
Neomejena pasovna širina: HostMonster ne omejuje prometa na vašem spletnem mestu in mesečnih prenosov podatkov, tako da lahko uživate v sprejemanju obiskovalcev in sledilcev iz dneva v dan.
Prihodnost gostovanja: Poleg deljenega spletnega gostovanja, HostMonster ponuja VPS in namenske strežnike za vaše spletno mesto, kar pomeni, da lahko po potrebi zahtevate nadgradnjo..
Hitra ponudba: VPS in namenski strežniki se lahko namestijo v nekaj minutah po registraciji, zato se lahko poslovite od dolgih čakal.
Obdobje vračila: Načrti HostMonsterja so zajeti v 30-dnevnem jamstvu za vračilo denarja, tako da lahko preizkusite njihove storitve brez tveganja..
Slabi: Omejena sredstva: Nekateri načrti SiteGround z nižjimi cenami so omejeni z omejitvami, kot so omejitve domene ali prostora za shranjevanje.
Počasne selitve spletnih strani: Če imate že obstoječe spletno mesto, številne pritožbe uporabnikov kažejo, da se morate pripraviti na dolg postopek prenosa s SiteGround.
Brez Windows Gostovanja: Povišana hitrost SiteGround se deloma zanaša na vrhunsko tehnologijo Linux vsebnikov, zato ne pričakujte, da bo tu gostovanje na osnovi Windows.
Omejena dodelitev spletnega prostora: Na žalost HostMonster rezervira neomejeno shrambo za svoje najdražje načrte.
Drage cene obnove: Čeprav so uvodne cene HostMonsterja precej poceni, se bo vaša naročnina obnavljala po rednih cenah, ki so težje težje.
Povzetek:SiteGround (pregled) je odličen osnovni okvir za uporabnike, ki lahko gostijo svoje bloge ali spletna mesta. Značilnosti so osupljive, kot so SSD vrtalniki za vse načrte in izboljšane hitro delovanje z NGINX, HTTP / 2, PHP7 in brezplačnim CDN. Več funkcij vključuje brezplačno SSL potrdilo, ki ga posodablja uporabniška aplikacija. Lastniška in edinstvena varnostna pravila požarnega zidu uporabnikom omogočajo, da se izognejo ranljivosti sistema. Obstaja tudi brezplačen prenos spletnih strani in strežnikov, ki so bili postavljeni na treh celinah. Obstajajo tudi vrhunske funkcije za WordPress, skupaj z zelo odzivnim klepetom v živo.To spletno podjetje za gostovanje ponuja odlične funkcije po poceni stroških, vendar bodo uporabniki, ki želijo imeti nobenih omejitev glede porabe virov, za popolno učinkovitost prevzeli načrte gostovanja višjih cen. Obstajajo funkcije, kot so brezplačna domena, takojšnja namestitev, brezplačni gradniki spletnih mest in celo WordTress Install z enim klikom. Ima tudi 24/7 podporo, ki skrbi za uporabnike. Uporabniki lahko izkoristijo preizkušanje nadzorne plošče po meri za upravljanje aplikacij in spletnih mest.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me