Shopify proti GoDaddyju

Shopify proti GoDaddyju primerjava e-trgovine, ki si ogleduje uspešnost, funkcije, cene, prednosti in slabosti in več, kar vam pomaga pri izbiri teh dveh priljubljenih storitev pri izdelavi spletnega mesta za e-trgovino.


Skupni rezultat

Shopify

Skupni rezultat

GoDaddy

GoDaddy je največji registrator domene na svetu, vendar nudijo tudi vrsto drugih storitev, kot so programska oprema za spletno gostovanje in e-trgovino. Njihova programska oprema za gradnjo spletnih strani za e-trgovino vam nudi vse, kar potrebujete za prodajo prek spleta, od integrirane nakupovalne košarice, upravljanja zalog do obdelave plačil.

Shopify po drugi strani pa je najboljša platforma za e-trgovino in ponuja vse, kar potrebujete za prodajo na spletu, v socialnih medijih ali osebno. Shopify je celovita platforma za e-trgovino, ki vam omogoča ustvarjanje spletne trgovine z vgrajenimi rešitvami za upravljanje izdelkov, zaloge, plačilo in pošiljanje..

Shopify v primerjavi z GoDaddyjem

Shopify je jasen zmagovalec proti GoDaddyju kot priporočeni program za e-trgovino, ki ga uporabljate pri ustvarjanju spletne trgovine.

povlecite desno

Shopify

GoDaddy

O:Shopify je vrhunska programska rešitev za e-trgovino na trgu za uporabnike, ki oblikujejo lastno spletno trgovino z dostopnimi cenami.GoDaddy se v zadnjem času pojavlja v medijih, zlasti v TV oglasih in tiskanih medijih. Ponuja imena domen, pa tudi spletno gostovanje, ki je uporabniku prijazno, skupaj z razumnimi cenami načrtov in impresivno posodobitvijo.
Ustanovljeno v:20041997
Ocena BBB:A+A+
Naslov:Ulica 150 Elgin, 8. nadstropje, Ottawa, ON, Kanada, K2P 1L414455 N. Hayden Rd. # 219 Scottsdale, AZ 85260
Telefonska številka:(888) 746–7439(480) 505–8877
Email naslov:Ni na seznamuNi na seznamu
Vrste podpore:Telefon, podpora v živo, klepet, vstopnicaTelefon, podpora v živo, klepet, vstopnica, vadba
Podatkovni center / Lokacija strežnika:Ontario, KanadaPhoenix, Arizona
Mesečna cena:Od 29,00 USD na mesecOd 4,99 dolarja na mesec
Neomejen prenos podatkov:NeDa (razen na gospodarskem načrtu)
Neomejeno shranjevanje podatkov:DaDa (razen na gospodarskem načrtu)
Neomejena e-poštna sporočila:NeDa (razen na gospodarskem načrtu)
Več gostiteljskih domen:NeDa (razen na gospodarskem načrtu)
Nadzorna plošča / vmesnik gostovanja:Shopify vmesnikcPanel
Zagotovitev strežnika ob neplačanem času:99,90%99,90%
Garancija za vračilo denarja:14 dni30 dni
Namensko gostovanje na voljo:NeDa
Bonusi & Dodatki:Brezplačna 14-dnevna preizkusna različica, kreditna kartica ni potrebna. Veliko brezplačnih in plačljivih predlog. Vse, kar potrebujete vse v enem, za zagon spletne trgovine.Premium DNS orodje za upravljanje (samo končni načrt). Dvojna procesorska moč in pomnilnik (samo končni načrt). DudaMobile samodejno pretvori vaše spletno mesto v mobilno (vsi načrti, razen gospodarstva). SSL potrdilo (samo končni načrt). Akcelerator spletnega mesta (samo končni načrt). SSL potrdilo (samo končni načrt). Skener zlonamerne programske opreme (samo končni načrt).
Dobro: Dobite popoln nadzor nad oblikovanjem trgovine.
Dodate lahko toliko izdelkov in različic, kot jih potrebujete.
Enostavna konfiguracija izdelka in več slik izdelka.
Enostaven postopek odjave.
S prodajo programov Shopify lahko preprosto vodite prodajo in lahko povečate konverzije.
Nizke transakcijske provizije.
Super Uptime: Pričakovali bi, da bo imelo podjetje, kot je GoDaddy, enega najboljših obdobij v industriji, samo če povemo, da je tako veliko. Ampak še nisem slišal pritožbe zaradi nadomestitve GoDaddyja. Uptime je ena izmed tistih stvari, za katere pričakujete, da jih bo podjetje za gostovanje postalo, in GoDaddy to počne s slogom.
Gostovanje Linuxa in Windows: GoDaddy je eden redkih ponudnikov gostovanja, ki vam ponuja možnost, da za Windows namesto industrijsko standardnega operacijskega sistema Linux. Če imate spletna mesta ASP.NET, je to pravi kraj za vas.
Odlična tehnična podpora: Vedno znova podjetja za spletno gostovanje dobijo pritožbe glede njihove storitve za stranke. Naj gre za pomanjkanje znanja ali ogromno čakalnih dob, vendar je GoDaddy s to magijo potegnil zajca iz klobuka. Imajo absolutno najboljšo storitev za stranke.
Uporabnikom prijazen: Večina GoDaddy je zgrajena na podlagi ideje o novejših končnih kupcih. Vsa njihova orodja so ???? newbie ???? prijazno. Osebno imam rad njihovecPanel, ki bi moral biti v tem trenutku industrijski standard. Vse kar potrebujem je na dosegu roke in nimam nobenih pritožb glede njihovih UX-jev.
Slabi: Gostovanje po e-pošti in domeni ni vključeno.
Ne najbolj intuitivne platforme.
Ni velika vrednost: Če GoDaddyja ne ujamete na velikem promocijskem sporazumu, boste nekoliko razburjeni zaradi cen, ki jih plačujete. Preprosto ne dobite enake ravni zmogljivosti s paketi spodnjih storitev GoDaddy. Če pa jih ujamete v promociji, piščančja večerja zmagovalca.
Spletna trgovina nima značilnosti: Zdaj naj bi dodatek o e-trgovini pomenil novo pamet. Morali bi dobiti vse zvonove in piščalke, ker podjetje, ki gosti spletno gostovanje, tako ali tako vzame košček svojega denarja. Za GoDaddy pogrešajo čoln z manjkajočimi funkcijami in napakami, ki napadajo vašo trgovino pod vsakim kotom.
Povzetek:Shopify je preprosta za uporabo platforma s številnimi brezplačnimi predlogami in temami za zagon uporabnika. To je za uporabnike, ki segajo od tistih, ki prodajajo na spletu in družabnih medijih, do tistih, ki prodajajo iz prtljažnika svojih avtomobilov. Enostavnost uporabe v tem spletnem gostitelju je taka, da niso potrebne nobene oblikovalske spretnosti, kar omogoča začetnikom, da se lotijo ​​nalog. Yu dobi vse na enem mestu glede na delovanje tukaj.Na voljo tudi v tej spletni ponudbi gostovanja je odlična podpora skupaj z namestitvijo aplikacij z enim klikom in več. Omeniti velja, da je enostavno uporabljati registracijo domen skupaj z gostovanjem. Uporabnikom ni treba skrbeti, ali so njihova spletna mesta pripravljena za mobilne naprave ali izbirajo med Linuxom in Windowsom. Uporabniki lahko dostopajo tudi do računov v mobilni aplikaciji Go Daddy, pri čemer so spletna mesta sama nastavljena, da lahko uporabniki lažje dostopajo do informacij o računu. Tu lahko najdete alternative GoDaddy.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map