Servebolt Pregled

Pomembno je imeti spletno mesto za hitro nalaganje. Vi in vsi ostali to veste. Vnesite Servebolt. V celoti upravljan spletni strežnik z močnim poudarkom na razširljivosti, varnosti in ponudnik ali neverjetno hitro spletno gostovanje!


Storitev spletnega gostovanja, ki jo uporabljate za svoje spletno mesto, je najbolj kritični dejavnik, ki bo določil, kako hitro (ali počasi) se bo vaše spletno mesto naložilo. V tem pregledu Servebolt boste dobili vse, kar morate vedeti, preden se prijavite s tem upravljanim spletnim gostiteljem.

Če boste torej izdelali spletno mesto ali svoje obstoječe spletno mesto premaknili na novega spletnega gostitelja, ga lahko tudi hitro naložite, kajne! Ker čas nalaganja vašega spletnega mesta vpliva na uporabniško izkušnjo, stopnje konverzije in SEO.

Raziskava Googla je pokazala, da se stopnja obiskov strani poveča za 32%, ko se čas nalaganja strani poveča na 3 sekunde; 90%, ko traja 5 sekund za nalaganje; 106% za 6 sekund; in 123% 10 sekund. To pomeni, da imate le nekaj sekund, da prepričate obiskovalca vaše spletne strani, da ostane na vašem spletnem mestu.

Močna rešitev spletnega gostovanja, ki zagotavlja hitro hitrost spletnega mesta, je Servebolt. Filozofijo te storitve gostovanja lahko povzamemo v eni vrstici: “Ne pripeljite tovornjaka na dirkalno dirko”.

Kaj je zdravilo Servebolt?

Servebolt je upravljan ponudnik gostovanja v oblaku.

Vsako spletno mesto, ki gostuje na Serveboltu, poganja Bolt ™ ️, ki je vsebnik za vaše spletno mesto in vključuje vse nastavitve, shranjevanje in tehnično okolje.

Bolt ™ ️ je vsebnik, odgovoren za gostovanje vašega spletnega mesta. Bolt ™ ️ določa vaš prostor za shranjevanje, nastavitve in tehnično okolje. Podjetje ponuja tudi orodja za ukazno vrstico, podporo za SSL, SSH, Git in SFTP certifikate ter neverjetno hitro bazo podatkov.

kaj je serbolt

Skrbniško ploščo uporabljate za upravljanje vijakov ™ ️, ki so zavarovani s pomočjo varnostnih kopij. Servebolt je eden izmed najboljših ponudnikov gostovanja za hitrost in zmogljivost. Podjetje sta leta 2014 ustanovila Erlend in Hans Kristian kot Raske Sider. Servebolt je zdaj globalno s sedeži na Švedskem, Norveškem in Nizozemskem. Če imate veliko spletno mesto z veliko vsebine in veliko prometa, je to odlična možnost.

servebolt cms vrste

Gostovalna platforma Servebolt je bila zasnovana posebej za zagotovitev, da vaše spletno mesto WordPress deluje izjemno hitro tako na sprednjem kot na zadnjem koncu. Vaši razvijalci bodo prihranili dragocen čas zaradi orodja WP-Developers. Podprta je široka paleta platform CMS, vključno z:

Servebolt podpira: WordPress, WooCommerce, CraftCommerce in CraftCMS, Pimcore, Magento, Laravel, Prestashop, X-Cart, Drupal, Invision Community

Na preizkus postavite Servebolt s 100% brezplačnim preskusom! Premikanje je enostavno in to bodo storili za vas brezplačno!

Hitrost servebolta

Serveboltova oblačna platforma je bila ustvarjena za hitrost. Dobili boste največ šestkrat večjo hitrost kot pri številnih tekmecih iz Servebolta. Vprašanja hitrosti gostovanja so rešena s kombinacijo strojne opreme, programske opreme in omrežja. Servebolt Linux optimizira hitrost procesorja. Vsak procesor vključuje Hyperthreading. To je razlog, da vam procesorji omogočajo hitrejše in hkrati delo na več opravilih. Vaše hitrejše omrežje vključuje Infiniband za hiter prenos podatkov med omrežnimi računalniki.

hitrost strežnika

Servebolt je odgovoren za razvoj in vzdrževanje distribucije Linux. Vse ravni so optimizirane, da se prepričate, da boste v oblaku Servebolt prejeli največje hitrosti. Izjemna hitrost je eden ključnih razlogov, da je ta pregled Servebolt odličen. Poleg tega ima podjetje svoje različice PHP in MariaDB za izboljšanje učinkovitosti vašega spletnega mesta WordPress. Vaš paket gostovanja vključuje neomejeno pasovno širino.

kaj so vijaki

Servebolt ima strokovno ekipo, ki vam bo pomagala pri merjenju in upravljanju prometa na vašem spletnem mestu. Strokovnjaki vam bodo pomagali sprejeti prave odločitve, da boste zagotovili najboljše možne izkušnje. Lokacijske storitve v oblaku so postavljene strateško, da se prepričate, da imate najnižje možne zamude. Oblaku Servebolt je v celoti uspelo sprostiti vašo ekipo za druga področja. Servebolt je odličen za razvijalce, enostaven za uporabo, uporabniku prijazen in idealen, če nimate izkušenj.

 • WordPress predpomnilnik
 • WordPress Multisite
 • Git Integracija
 • Izravnava obremenitve
 • GZIP Stiskanje
 • Optimizacija slik (za to ni treba prenašati dodatnih vtičnikov!)

Ko izberete načrt gostovanja, lahko izberete območje oblaka in tako zagotovite, da boste prejeli najhitrejše hitrosti.

Na preizkus postavite Servebolt s 100% brezplačnim preskusom! Premikanje je enostavno in to bodo storili za vas brezplačno!

Čas in čas mirovanja Servebolt

Že veste, da izpadi negativno vplivajo na spodnjo vrstico. Prekinitev postane kritična, če zaslužite z oglaševanjem ali prodajo izdelkov prek svojega spletnega mesta. Če ne poznate trenutnih stopenj nadomestitve, vam Servebolt ponuja brezplačno orodje za preverjanje vašega uptime. Stopnje podaljšanja Servebolta so izjemne. Povprečje nekaj mesecev znaša 100 odstotkov. Letno povprečje za leto 2019 je bilo 99,99 odstotka. Da bi zagotovili, da dosežete svoj optimalni dobiček, vaše spletno mesto zahteva najboljši možni čas delovanja.

Varnost Servebolt

Varnost jemlje Servebolt zelo resno. To je razlog, da je bila celotna platforma ustvarjena z najvišjo stopnjo varnosti. Zaradi varnosti s Serveboltom vam nikoli ne bo treba skrbeti. AppArmor se uporablja za zaščito vsakega posameznega strežnika. Družba je uporabila tudi številne dodatne ukrepe za zagotavljanje najvišje varnosti. Monitorji Servebolt za kakršne koli težave 24/7. Podjetje nenehno popravlja in nadgrajuje z uporabo vseh zadnjih posodobitev za varnost.

Servebolt in Cloudfare sta uradna partnerja. Servebolt je ustvaril tudi partnerstva z dodatnimi podjetji, vključno z Blix Solutions za spremljanje vsega prometa, ki ga prejme strežnik. Pred znosom škode v vašem podjetju so zlonamerne dejavnosti blokirane. Na voljo vam bodo številni SSL certifikati. Vaša dejanska potrdila so odvisna od zapletenosti vaših zahtev. Potrdila vključujejo:

 • Vse domene (vključno z urejanjem, testiranjem) prejmejo brezplačen SSL.
 • Potrdila za šifriranje naj bodo brezplačna.
 • Samopodpisani SSL certifikati so brezplačni.
 • Proxy CDN-ji prejmejo SSL.

Na preizkus postavite Servebolt s 100% brezplačnim preskusom! Premikanje je enostavno in to bodo storili za vas brezplačno!

Prednosti in slabosti servebolta

Pros Servebolt

 • Hitro spletno gostovanje.
 • Brezplačna migracija spletnega mesta (tudi za poskusne račune).
 • 99,9% garancija za čas.
 • Po meri Linux.
 • Ni potrebe za Memcached ali Redis.
 • Izberete svojo različico PHP.
 • Varnostne kopije so shranjene 30 dni.
 • Vsakodnevno varnostno kopirajte zunaj mesta.
 • Strežnik predpomnilnika.
 • Nadzorna plošča po meri.

Servebolt Cons

 • Ni poceni. Precej dražji od drugih upravljanih ponudnikov gostovanja, kot sta WP Engine in Kinsta.

Načrti Servebolt

Servebolt ponuja široko paleto načrtov, med katerimi lahko izbirate, vsi vključujejo brezplačno preskusno različico. Pri izbiri načrta je pomembno določiti velikost vašega spletnega mesta in oglede strani, ki jih dobi (ali naj bi jih dobili). Tako lahko prihranite veliko denarja, še posebej, če za svojega spletnega gostitelja izberete Servebolt.

Če imate majhno WordPress spletno mesto, ki ne potrebuje toliko prostora za shranjevanje, je najbolje, da se držite enega od spodnjih načrtov z visoko zmogljivostjo. Če imate večje spletno mesto, ki zahteva več moči in strežnika ter ima vse večje potrebe po prometu in storitvah, načrt podjetja Servebolt Enterprise ponuja večje zmogljivosti za shranjevanje in celo prilagojen načrt po meri, ki vam ustreza.

Načrtovanje cen Servebolt

Na preizkus postavite Servebolt s 100% brezplačnim preskusom! Premikanje je enostavno in to bodo storili za vas brezplačno!

 • Vpis: Vaš strošek znaša 39 USD na mesec za 1 spletno mesto, 1 GB prostora za shranjevanje in največ 250K ogledov strani.
 • Zelo majhno: Vaš strošek znaša 69 USD na mesec za 1 spletno mesto, 2 GB prostora za shranjevanje in največ 400K ogledov strani.
 • Začetnik: Vaš strošek znaša 99 USD na mesec za tri spletna mesta, 4 GB prostora za shranjevanje in največ milijon ogledov strani.
 • Majhna: Vaš strošek znaša 189 USD na mesec za tri spletna mesta, 8 GB prostora za shranjevanje in največ milijon ogledov strani.
 • Srednja: Vaš strošek je 349 USD na mesec za 5 spletnih mest, 16 GB prostora za shranjevanje in največ milijon ogledov strani.
 • Veliko: Vaš strošek znaša 549 USD na mesec za 7 spletnih mest, 32 GB prostora za shranjevanje in največ milijon ogledov strani.
 • XL: Vaš strošek znaša 749 USD na mesec za 15 spletnih mest, 64 GB prostora za shranjevanje in največ dva milijona ogledov strani.
 • XXL: Vaš strošek znaša 1.409 USD na mesec za 20 spletnih mest, 128 GB prostora za shranjevanje in največ dva milijona ogledov strani.

Za ustvarjanje testnega Bolts ™ ️ lahko izkoristite brezplačno preskusno različico in ugotovite, kako deluje Servebolt. Startupi so na voljo Program zgodnjega faznega zagona, ki vam poleg brezplačnega pregleda uspešnosti zagotavlja polovične načrte gostovanja Servebolt za eno leto..

Pregled servebolta: Povzetek

servebolt pregled

Servebolt je na naslednji ravni visokozmogljivega spletnega gostovanja. Preselite se na Servebolt ali pa ga preprosto poskusite brezplačno in doživite hitrosti nalaganja, ki jih še niste videli.

Servebolt ponuja odlične hitrosti, odlično storitev za stranke in vrhunsko varnost. Kljub višjim stroškom (to ni SiteGround ali Bluehost deljeno gostovanje), je naložba vredna denarja, ker je gostovanje izjemno. Ta pregled v Serveboltu priporoča vsaj preizkusiti storitev.

Na preizkus postavite Servebolt s 100% brezplačnim preskusom! Premikanje je enostavno in to bodo storili za vas brezplačno!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map