Pregled oblakov

Cloudways ponuja cenovno dostopno, zmogljivo in enostavno nastavljivo gostovanje v oblaku za spletna mesta WordPress, v tem poglobljenem pregledu Cloudways pa boste ugotovili, ali so oni najboljši gostitelj programa WordPress za vas.


Iščete gostitelja WordPress, ki ni le hiter, varen in zelo zanesljiv, ampak tudi cenovno ugoden? To se včasih zdi kot nemogoč podvig, še posebej, ko šele začenjate in ne veste, kako odpraviti slabe ponudnike gostovanja WordPress od dobrih.

Zdaj vam ne morem povedati o vsakem zanesljivem, hitrem in cenovno dostopnem ponudniku gostovanja WordPress na trgu danes. Kar pa lahko storim, je izpostaviti enega najboljših: Cloudways.

Nisem edini, ki me navdušuje Cloudways:

pregled oblakov na twitterjuPresenetljivo pozitivne ocene uporabnikov na Twitterju

Tu v tem pregledu Cloudways si bom ogledal najpomembnejše funkcije, ki jih ponujajo, in jih predstavil kot vse prednosti in slabosti, da se lažje odločim, ali je prijava na Cloudways.com prava stvar..

Dajte mi 10 minut svojega časa in ko boste to prebrali, boste vedeli, ali je to prava (ali napačna) storitev gostovanja za vas.

Z uporabo kode dobite 10% popusta za tri mesece: spletno povezovanje

Prijavite se in in pridobite 1 BREZPLAČNO selitev za vaše spletno mesto s katerimi se ukvarjajo strokovnjaki za migracijo Cloudways.

Kaj se boste naučili iz tega pregleda oblakov

 1. Seznam profesionalcev

Tu grem skozi, zlasti okoli trije S spletnega gostovanja; hitrost, varnost in podpora. (P.S. poglejte, presenečeni boste)

 1. Seznam slabosti

Vendar jih je tudi nekaj. Tukaj razkrivam, kakšne so slabosti njihove uporabe.

 1. Načrti in cene

Tu vas vodim po različnih ponudbah.

 1. Ali priporočam Cloudways.com?

In končno vas obvestim, ali je Cloudways (namig: da, da).

Določite si, da boste poenostavili izkušnjo spletnega gostovanja, Cloudways želi posameznikom, skupinam in podjetjem vseh velikosti omogočiti, da obiskovalcem svojih spletnih strani zagotovijo čim bolj brezhibno uporabniško izkušnjo.

Da ne omenjam, to edinstveno podjetje ponuja spletno gostovanje v oblaku na osnovi platforme (PaaS) na platformi kot storitev, kar ga ločuje tudi od toliko drugih ponudnikov gostovanja, ki ponujajo različne gostovalne rešitve.

Gostovalni načrti prihajajo z a fantastičen nabor funkcij, podpora, na katero se lahko zanesete, in cene, ki si jih lahko privoščite.

Uspešnost je v središču vsega, kar počnejo. Njihov tehnološki paket so zasnovali tako, da kar najbolje izkoristijo vsak dolar, ki ga vložite. Združujejo NGINX, lakiranje, memcached in Apache, ki zagotavljajo najhitrejšo izkušnjo, ne da bi pri tem ogrožali združljivost kode.

Kar pomeni, da je njihovo infrastruktura je optimizirana za hitrost, zmogljivosti in varnost, in videli boste, da je to ena izmed najboljši ponudnik gostovanja v oblaku možnosti okoli.

In nisem edini, ki pravi, da je Cloudways najboljši …

Ker je Cloudways zelo priljubljen med resničnimi uporabniki. Gostovanje WordPress je zaprto Facebook skupina z več kot 9.000 člani, ki so izključno namenjeni gostovanju v WordPressu.

cloudways facebook oceneResnični uporabniki WordPress, ki gosti Facebook skupino, jih imajo radi!

Vsako leto člane prosijo, da glasujejo za svojega najljubšega spletnega gostitelja WordPressa. Kot vidite, so bili glasoval za gostitelja WordPress # 2 že dve leti zapored (# 2 v anketi 2017 in # 2 v anketi 2016)

facebook anketa

Torej, poglejmo podrobneje in poglejmo, kaj vam lahko ponudi Cloudways.

Strokovnjaki Cloudways

Cloudways jemanje spletnega gostovanja jemlje resno in si prizadeva, da bi strankam zagotovili najboljše, kar zadeva 3 S spletnega gostovanja; Hitrost, varnost in podpora.

Gostovalni načrti so tudi polni bistvene in uporabne lastnosti ki jih lahko uporablja kdor koli, s katero koli vrsto spletnega mesta in katero koli stopnjo usposobljenosti.

1. Edinstvena rešitev v gostovanju v oblaku

Cloudways ponuja samo gostovanje v oblaku za lastnike spletnih mest.

funkcije gostovanja v oblaku

Kako se to razlikuje od drugih, bolj tradicionalnih gostovalnih rešitev?

 • Več kopij vsebine vašega spletnega mesta je shranjena na več strežnikih, tako da, če se glavni strežnik pokvari, kopije z drugih strežnikov skočijo, kar zmanjša čas zastoje
 • Preprosto selite svoje spletno mesto na različne strežnike v različnih centrih podatkov, če je treba
 • Izkušnje hitrejši časi nalaganja zahvaljujoč se številnim nastavitvam strežnika in premium CDN storitvam
 • Uživajte bolj varno okolje ker vsak strežnik deluje skupaj in neodvisno drug od drugega
 • Izkoristite a namenskih virov okolje, tako da vaše spletne strani nikoli ne vplivajo drugi
 • Preprosto prilagodite svoje spletno mesto, če dodate več virov, če opazite povišan promet ali rast prodaje
 • Gostovanje v oblaku je plačaj sproti zato plačate le tisto, kar potrebujete in uporabite

Čeprav je ta rešitev za gostovanje drugačna od številnih načrtov ponudnika gostovanja, ki so danes na voljo, bodite prepričani, da jo lahko uporabite s katerim koli priljubljenim sistemom za upravljanje vsebine (CMS), kot je WordPress, Joomla, Magento in Drupal z le nekaj kliki.

2. Visoka hitrost delovanja

Cloudways “ strežniki hitro utripajo tako da veste, da se vsebina vašega spletnega mesta obiskovalcem zagotavlja čim hitreje, ne glede na to, koliko prometa obišče naenkrat.

Ampak to še ni vse. Cloudways ponuja celo vrsto funkcij, povezanih s hitrostjo:

 • Namenski viri. Vsi strežniki imajo določeno količino virov, zahvaljujoč namenskemu okolju, v katerem sedijo. To pomeni, da vaše spletno mesto ni nikoli ogroženo zaradi dodatnega pridobivanja virov drugega spletnega mesta in uspešnost vašega spletnega mesta ni nikoli žrtvovana..
 • Brezplačni vtičnik za predvajanje WordPress. Cloudways brezplačno nudi svojim ekskluzivnim vtičnikom za predpomnjenje Breeze vsem strankam. Vsi načrti gostovanja prihajajo tudi z vgrajenimi naprednimi predpomnilniki (Memcached, Lak, Nginx in Redis), pa tudi s predpomnilnikom celotne strani.
 • Podpora Redisu. Če omogočite Redis, bo baza podatkov vašega spletnega mesta uspešnejša kot kdaj koli prej. Zmešani z Apache, Nginx in Laki vam ni treba skrbeti za uspešnost svojega spletnega mesta.
 • Strežniki, pripravljeni za PHP. Strežniki Cloudways so pripravljeni za PHP 7, kar je najhitrejša različica PHP doslej.
 • Storitev omrežja za dostavo vsebine (CDN). Prejemajte vrhunske storitve CDN, tako da strežniki, ki segajo po vsem svetu, lahko vsebino vašega spletnega mesta posredujejo obiskovalcem spletnega mesta na podlagi njihovega geografskega položaja.
 • Strežniki za samodejno zdravljenje. Če vaš strežnik odpade, Cloudways skoči takoj s samodejnim samozdravljenjem, da zmanjša čas izpadov.

Kot vidite, hitrost in zmogljivost nikoli ne bi smela biti težava pri gostovanju Cloudways.

Torej .. Kako hitro je gostovanje Cloudways WordPress-a?

Tu bom preveril uspešnost Cloudways-a s preizkušanjem hitrosti tega spletnega mesta (gosti na spletnem mestu SiteGround) v primerjavi z natančno klonirano kopijo tega spletnega mesta (vendar gosti na Cloudways-u).

To je:

 • Najprej bom preizkusil čas nalaganja tega spletnega mesta pri mojem trenutnem spletnem gostitelju (ki je SiteGround).
 • Nato bom preizkusil to isto spletno mesto (klonirano kopijo *), vendar gostoval na Cloudwaysu **.

* S pomočjo migracijskega vtičnika izvozite celotno spletno mesto in ga gostite na Cloudways
** Uporaba DigitalOcean v načrtu DO1GB za Cloudways (10 USD na mesec)

S tem testom boste razumeli, kako hitro nalaganje spletnega mesta, ki gostuje na Cloudways res je.

Tukaj je opisano, kako je moja domača stran (na tej spletni strani, ki je gostila) SiteGround) nastopa na Pingdom:

domače strani spletnega mesta

Moja domača stran se naloži v 1,24 sekunde. To je pravzaprav zelo hitro v primerjavi z mnogimi drugimi gostitelji – saj SiteGround nikakor ni počasen gostitelj.

Vprašanje je, ali se bo hitreje naložilo Cloudways? Pa ugotovimo…

hitrost preskusne hitrosti pingdom

O ja, bo! Na Cloudways se natančno naloži enaka domača stran 435 milisekund, to je skoraj 1 sekundo (natančneje 0,85)!

Kaj pa spletna stran bloga, recimo ta stran za pregled? Tukaj je, kako hitro se naloži SiteGround:

hitrostna zmogljivost

Ta pregledna stran se naloži samo 1,1 sekunde, spet SiteGround prinaša veliko hitrost! Kaj pa Cloudways?

hitri časi nalaganja

Naloži se samo 798 milisekund, dobro pod eno sekundo in spet veliko hitreje!

Kaj naj naredim iz vsega tega?

No, eno je gotovo, če bi to spletno mesto gostovalo na Cloudways, namesto na SiteGround, bi se nato naložilo veliko hitreje. (opomba k sebi: to spletno mesto premaknite na Cloudways pronto!)

3. Upravljana varnost

S proaktivnim pristopom do varnosti na spletnem mestu lahko svojim občutljivim podatkom zaupate Cloudways zahvaljujoč vgrajenim varnostnim funkcijam:

 • Požarni zidovi na ravni OS, ki ščitijo vse strežnike
 • Rutinske popravke in nadgradnje vdelane programske opreme
 • Z enim klikom brezplačno namestite SSL potrdilo
 • Dvofaktorna overitev za vaš račun Cloudways
 • Zmogljivost seznamov IP

Cloudways ponuja za dodaten bonus, v primeru, da se na vašem spletnem mestu kaj zgodi brezplačne samodejne varnostne kopije podatkov in slik strežnika v oblaku.

Z Z enim klikom obnovi če se vaše spletno mesto ne zruši, je izpadov minimalen.

Če na vašem spletnem mestu pride do izpadov (ki niso povezani z načrtovanim vzdrževanjem, vzdrževanjem v sili ali s tako imenovanimi »dogodki višje sile«), vam bodo nadomestili Cloudways.

Ti dobropisi bodo veljali za stroške storitev vašega naslednjega meseca.

4. Zvezdna podpora strankam

Ko gre za izbiro ponudnika gostovanja, podpora mora biti prednostna naloga. Katera koli vrsta poslovanja je danes v celoti odvisna od gladkega poslovanja spletnega gostovanja. Lahko pa pridejo časi, ko stvari ne delujejo tako dobro.

Konec koncev, če boste kdaj potrebovali pomoč, morate imeti možnost vzpostaviti stik s tistimi, ki so odgovorni za vzdrževanje podatkov na spletnem mestu.

Če morate stopiti v stik z nekom v podporo, se lahko s članom skupine za uspeh strank pogovorite prek klepet v živo ali predložite vozovnico prek sistema za vozovnice in upravljate poizvedbo.

In če hočete, lahko “Zahtevajte klic” in govorite s podporo strankam prek telefona v delovnem času.

Lahko se obrnete tudi na aktivno skupnost članov Cloudways-a, s katero si delite znanje, izkušnje in spretnosti. In seveda lahko postavite tudi vprašanja!

Nazadnje, izkoristite obsežno bazo znanja, skupaj s članki o začetku, upravljanju strežnikov in upravljanju aplikacij.

članki o pomoči baze znanja

Da ne omenjam, preberite članke o svojem računu, zaračunavanju, e-poštnih storitvah, dodatkih in še več.

5. Skupinsko sodelovanje

Morda se zdi čudno, vendar Cloudways ponuja nabor funkcij in orodij, zasnovanih za to pomagajte vam in vaši ekipi sodelovati in uspeti.

To je še posebej koristno za razvijalce ali agencije, ki upravljajo več spletnih mest hkrati na več strežnikih.

Na primer, samodejna namestitev Git, neomejena območja uprizarjanja in varen SSH in SPTP dostop vam omogoča, da zaženete projekte in jih naredite popolne, preden greste v živo.

Poleg tega dodelite naloge članom skupine, prenesite strežnike drugim, klonirajte aplikacije in strežnike in uporabite Cloudways WP Migrator vtičnik da lahko preprosto premaknete spletna mesta WordPress od drugih ponudnikov gostovanja na Cloudways.

6. Nadzor spletnega mesta

Uživajte neprekinjeno spremljanje vašega spletnega mesta, tako da veste, da je ves čas na tekočem. Strežnik, na katerem so shranjeni vaši podatki, je spremljal 24/7/365.

Poleg tega lahko na konzoli Cloudways vidite več kot 16 različnih meritev.

nadzor strežnika

Prejemajte sprotne posodobitve po e-pošti ali besedilu od CloudwaysBot, pameten asistent, ki ves čas spremlja uspešnost vašega spletnega mesta. S podatki, ki jih pošlje AI bot, lahko optimizirate svoje strežnike in aplikacije.

Poleg tega lahko svojo platformo integrirate s svojo e-pošta, Slack, HipChat, in druge aplikacije drugih proizvajalcev.

Končno, izkoristite Nova reliktna integracija tako lahko odpravite težave z ozkim grlom in jih odpravite čim prej.

Cloudways Cons

Cloudways je nedvomno edinstvena, zanesljiva in zelo uspešna rešitev za gostovanje. Rečeno je, da je manjka nekaj pomembnih lastnosti.

1. Brez registracije domenskega imena

Cloudways ne ponuja strankam registracijo domenskega imena, brezplačno ali brezplačno. To pomeni, da preden se prijavite za uporabo njihovih storitev gostovanja, morate domensko ime zavarovati prek tretjega prodajalca.

Če k temu dodate, je lahko usmerjanje domene na ponudnika gostovanja po namestitvi težko, zlasti za novince.

Zaradi tega se lahko mnogi odločijo, da bodo za svoje gostiteljske potrebe šli drugam. Konec koncev, bi lahko zapustili registracijo imena domene in se morali vrniti, da bi se prijavili na gostovanje in na novo ustvarili URL svojemu ponudniku gostovanja, preveč težav, razen če je mrtva nastavitev uporabe Cloudways.

To še posebej velja, ko toliko konkurenčnih ponudnikov gostovanja ponuja brezplačno registracijo domenskih imen in pomoč pri usmerjanju domene na vašega gostitelja.

2. Brez cPanela ali Pleska

Cloudways je tako platforma kot storitev storitev tako tradicionalna cPanel in Plesk nadzornih plošč preprosto ni.

Na voljo je namenska konzola za upravljanje aplikacij, ki gostujejo na strežniku v oblaku. Toda za tiste, ki niso vajeni te pomembne razlike, boste morda imeli težave.

Da ne omenjam, cPanel in Plesk je veliko bolj izčrpen, kar omogoča, da vse, kar je povezano z gostovanjem, upravljate z ene priročne nadzorne plošče.

Čeprav se konzola Cloudways le malo navadi, je za tiste, ki preklopijo z druge gostovalne platforme, zastrašujoče.

3. Brez gostovanja po e-pošti

Cloudways gosti načrte ne prihaja z integrirano e-pošto računi, kot to počnejo številni ugledni ponudniki gostovanja.

Namesto tega si želijo, da bi ljudje plačevali po e-poštnem računu, kar se lahko izkaže za drago, če vodite veliko podjetje, imate veliko ekipo in potrebujejo veliko e-poštnih računov, da bodo stvari še naprej delujoče.

Ponujajo e-poštne storitve kot ločen plačani dodatek. Za e-poštne račune (nabiralnike) jih lahko uporabite E-poštni dodatek Rackspace (cene se začnejo od 1 USD / mesec na e-poštni naslov), za izhodna / transakcijska e-poštna sporočila pa lahko uporabite njihov dodatek SMTP po meri.

Načrti gostovanja v oblaku in cene

Cloudways prihaja z mnogimi upravljali načrte gostovanja ki bo delovala za vse, ne glede na velikost, kompleksnost ali proračun.

Načrtovanja gostovanja wordpressa v oblaku upravljajo

Za začetek jih ima 5 ponudnikov infrastrukture med katerimi lahko izbirate in cene vašega načrta se bodo razlikovale glede na ponudnika infrastrukture, ki ga izberete:

 1. DigitalOcean: Načrti segajo od 10 USD / mesec do 80 $ / mesec, RAM od 1 GB do 8 GB, procesorji od 1 jedra do 4 jedra, pomnilnik od 25 GB do 160 GB in pasovna širina od 1TB do 5TB.
 2. Linode: Načrti segajo od 12 USD / mesec do 90 USD / mesec, RAM od 1 GB do 8 GB, procesorji od 1 jedra do 4 jedra, pomnilnik od 20 GB do 96 GB in pasovna širina od 1TB do 4TB.
 3. Vultr: Načrti segajo od 11 USD / mesec do 84 USD / mesec, RAM od 1 GB do 8 GB, procesorji od 1 jedra do 4 jedra, pomnilnik od 25 GB do 100 GB in pasovna širina od 1TB do 4TB.
 4. Amazonove spletne storitve (AWS): Načrti segajo od 85,17 USD / mesec na 272,73 $ / mesec, RAM od 3,75 GB-15 GB, vCPU od 1 do 4, shranjevanje v 4 GB po plošči in pasovna širina 2 GB v plošči.
 5. Google Računalniški motor (GCE): Načrti segajo od 73,62 USD / mesec do 226,05 USD / mesec, RAM od 3,75 GB-16 GB, vCPU od 1 do 4, shranjevanje pri 20 GB prek plošče in pasovna širina 2 GB na plošči. To so le predstavljeni načrti. Ponujamo tudi dodatne načrte.
 6. To so samo predstavljeni načrti. Ponujajo tudi dodatne načrte, pa tudi načrte po meri.

partnerji v oblačni infrastrukturiPartnerji v oblačni infrastrukturi, ki jih uporabljajo

Ne pozabite, ti načrti so plačaj sproti. Kadar koli morate povečati (ali pomanjšati), kar pomeni, da več pasovne širine uporabljate, več plačate.

Poleg tega vsi načrti gostovanja prihajajo s 24/7 strokovno podporo, neomejeno namestitvijo aplikacij, brezplačnimi SSL certifikati in brezplačnimi migracijami na spletnem mestu.

Poskusite lahko kateri koli od razpoložljivih načrtov gostovanja za brezplačno 3 dni. Od tam preprosto plačate in nikoli niste vezani na nobeno pogodbo.

Upravljavec WordPress gostovanja

Omeniti velja, da Cloudways ponuja v celoti upravljano gostovanje WordPress-a.

upravljano gostovanje wordpressa

Glede na to je težko ugotoviti, kakšne so razlike med običajnimi gostovanjskimi načrti Cloudways in programi gostovanja WordPress. Pravzaprav ne kaže, da obstaja celo razlika v ceni.

Pogovoril sem se prek Live Klepetanja če želite ugotoviti, ali obstaja razlika v lastnostih ali ceni:

oblaki klepetajo 1oblaki klepetajo 2

Rekel bom, da je bil odgovor na mojo poizvedbo zelo hiter. Vendar sem malo zmeden, zakaj ločijo vsak CMS na različne spletne strani – WordPress, Magento, PHP, Laravel, Drupal, Joomla in PrestaShop ter gostovanje WooCommerce – če je vse enako.

Zaradi tega sem brskal po številnih informacijah, ki so se v resnici ponavljale. To je lahko zmedeno za osebo, ki poskuša primerjati načrte in sprejeti končno odločitev.

In če je uporabniška izkušnja na njihovem spletnem mestu to frustrirajoče, bodo morda zamudili številne priložnosti, da bi se ljudje prijavili na svoje gostovalne načrte, ker ljudje preprosto zapustijo svoje spletno mesto, preden pridejo dovolj daleč, da se prijavijo..

Pogosto zastavljena vprašanja

Tu je nekaj odgovorov na najpogostejša vprašanja:

 1. Kakšni načrti gostovanja so na voljo? Gostovanje v oblaku s plačilom z uporabo enega od petih ponudnikov infrastrukture: DigitalOcean (DO), Linode, Vultr, Amazon Web Services (AWS) in Google Computing Engine (GCE).
 2. Kje so podatkovni centri Cloudways? Glede na ponudnika oblakov, ki ga izberete, lahko gostite podatke svojega spletnega mesta o podatkovnih centrih v ZDA, Evropi, Aziji ali Južni Ameriki. Obstaja 62 podatkovnih centrov v 15 državah in 33 mestih.
 3. Ali lahko svoje obstoječe spletno mesto preselim na gostovanje v oblakih Cloudways? Da, ekipa na Cloudways vam bo pomagala brezplačno preseliti obstoječe spletno mesto.
 4. Ali lahko z uporabo Cloudways spremenim velikost navzgor ali navzdol? Manjšate lahko le, če uporabljate GCP in AWS. Ostali trije ponudniki oblakov imajo omejitve pri zmanjšanju obsega. Kot rešitev lahko vedno klonirate spletno mesto in ga namestite na nižji strežnik spec.
 5. Kateri načini plačila so sprejeti? Cloudways sprejema PayPal in glavne kreditne kartice, kot so MasterCard, Visa in American Express.
 6. Kako deluje plačilo? Pomeni, da plačate samo za porabljene vire. Zaplačajo vam zaostale plače, kar pomeni, da vam bodo za začetek naslednjega meseca zaračunali storitve, ki ste jih uporabljali v določenem mesecu. Pogodb o zaklepanju ni, zato lahko prosto uporabljate njihove storitve, ne da bi bili vezani na pogodbo.
 7. Ali ponujajo vgrajenega ustvarjalca strani? Ne, Cloudways se ukvarja samo s sredstvi strežnika in minimalnimi funkcijami, ki so priložene vsakemu načrtu, kot so hitrost in zmogljivost, varnost in podpora strankam.
 8. Ali je Cloudways kaj dobrega za WordPress spletna mesta? Da, oni so odličen ponudnik gostovanja za WordPress spletna mesta in bloge. Dobiš neomejene namestitve WordPress-a, predhodno nameščen WP-CLI, neomejeno število prizoriščnih mest in integracijo Gita. Poleg tega bodo brezplačno preselili vaše obstoječe spletno mesto nanje.
 9. Ali ponujajo FTP dostop? Da, dobite SFTP ali SSH za dostop in posodobitev datotek in map v svoji aplikaciji.
 10. Kaj pa namenski strežnik in IP? Vsak strežnik, ki ga namestite, ima namensko okolje v oblaku in en sam namenski naslov IP.
 11. Ali ponujajo brezplačne varnostne kopije? Da, brezplačno bodo varnostno kopirali vse podatke o aplikaciji in z njimi povezane baze podatkov.
 12. Ali je vključeno gostovanje po e-pošti? Ne, ni, vendar ponujajo e-poštne storitve kot ločen dodatek. Za e-poštne račune (nabiralnike) lahko uporabite njihov e-poštni dodatek Rackspace (cene se začnejo od 1 USD / mesec).
 13. Kako vem, katerega ponudnika oblakov izbrati? Ne vem, ali naj izberem DigitalOcean, Vultr, Amazon Web Services (AWS) ali Google Computing Engine (GCE)?
  • DigitalOcean je eden najcenejših oblakov z visoko zmogljivimi SSD shrambami. Z 8 podatkovnimi centri bi morali izbrati DigitalOcean, če potrebujete cenovno dostopnega spletnega gostitelja z veliko pasovno širino.
  • Vultr je najbolj dostopen ponudnik oblakov z večino lokacij. Ponujajo SSD shrambo in skoraj neomejeno pasovno širino na 13 lokacijah. Izberite Vultr, če so poceni cene ključni dejavnik za vas.
  • Linode prihaja z obsežnimi funkcijami po odličnih cenah. Linode zagotavlja 99,99% uptime, zaupajo pa ji več kot 400 tisoč strank po vsem svetu. Izberite Linode, če želite prilagodljivo gostovanje za e-trgovino in aplikacije po meri.
  • Spletne storitve Amazon (AWS) ponuja zanesljivo infrastrukturo. Z 8 podatkovnimi centri v 6 državah nudi fleksibilno, prilagodljivo in nastavljivo velikost diska in pasovno širino. Izberite AWS, če gostujete velika poslovna in vira spletna mesta.
  • Google Compute Engine (GCE) je močna in zanesljiva infrastruktura gostovanja v oblaku z učinkovito zmogljivostjo, ki je z blagovno znamko Google po ugodni ceni z 99,9% uptime. Izberite GCE, če gostujete velika poslovna in vira spletna mesta.
 14. Ali imajo brezplačno preizkušnjo? Da, prijavite se za tridnevno brezplačno preskusno obdobje (kreditna kartica ni potrebna) in se za njihovo preizkušnjo odpeljete na storitev.

Ali priporočam Cloudways?

Da.

Ker je na koncu Cloudways zanesljiva in cenovno ugodna možnost gostovanja v oblaku za vsakega lastnika spletnega mesta, ne glede na stopnjo usposobljenosti ali vrsto spletnega mesta.

Zaradi svoje platforme, ki temelji na oblaku, lahko doživite utripajo hitro hitrost, optimalno delovanje mesta in vrhunska varnost.

Vse to je zasnovano tako, da obiskovalcem vaše spletne strani zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo in varuje podatke vašega spletnega mesta pred zlonamerno dejavnostjo.

Glede na to, razlike v Cloudwaysu lahko na začetku malce zapletejo lastnike novic. Tukaj je noben tradicionalni cPanel ali Plesk, noben način registracije domenskega imena z Cloudways in brez gostovanja po e-pošti funkcija.

To prispeva k skupni ceni gostovanja in omogoča, da se začnejo bolj vključevati kot drugi primerljivi ponudniki gostovanja na trgu danes.

Če se vseeno odločite, da se z njimi odpravite, pretehtajte prednosti in slabosti, preden se prijavite. Ali pa izkoristite 3-dnevno brezplačno poskusno obdobje da se prepričate, ali imajo funkcije, ki jih potrebujete za spreminjanje obsega poslovanja in upravljanje računa za gostovanje.

Od tam si vzemite čas za branje dokumentacije in se seznanite s to platformo, ki temelji na oblaku, da ne boste zamudili nekaterih funkcij, ki jih prinaša ta edinstvena rešitev za gostovanje.

Razkritje FTC: Da bi dobili najcenejšo ceno, bom zaslužil provizijo, če se odločite za prijavo prek mojih povezav.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map