Pregled motorja WP

WP Engine ponuja upravljano gostovanje WordPressa za spletna mesta po vsem svetu, ki ponujajo neverjetno podporo, in gostovanje v podjetniškem razredu, ki je optimizirano za WordPress. Je pa WP Engine najboljša izbira za vas?


Kot lastnik spletnega podjetja, ki si želi doseči obseg in uspeh, morate najti načine, kako prihraniti čas, izboljšati varnost spletnega mesta in uporabnikom zagotoviti, da imajo med navigacijo po spletnem mestu najboljše možne izkušnje. Zato imajo tako zelo radi lastniki spletnih strani WordPress WP motor.

In še posebej njihove priznane hitrostne tehnologije. Ker je WP Engine postal prvi upravljani gostitelj WordPress, ki je sprejel Google Cloud Platform najnovejša infrastruktura, Računalniško optimizirani navidezni stroji (VM) (C2).

WP Engine zdaj ponuja zmogljivosti, ki so 40% hitreje. To je poleg optimizacij programske opreme, ki so prinesle 15-odstotno izboljšanje zmogljivosti na platformi.

Tehnologija hitrosti WP Engine je ključna lastnost, ki jo kupci najbolj ljubijo.

Ocene na TwitterjuVečinoma pozitivne ocene ljudi na Twitterju

V tem Pregled WP Engine Podrobno si bom ogledal prednosti in slabosti in opravil svoje, da se bom lažje odločil, preden se boste prijavili z njimi za svoje spletno mesto WordPress.

S klikom na to povezavo lahko gostite samo svoje spletno mesto WordPress 25 dolarjev na mesec (običajno 30 USD / mesečno), ko se plačuje letno.

Kaj se boste naučili v tem pregledu

 1. Pros

Tu se preučujem, kaj je njihovo, ker je veliko pozitivnih, zlasti okoli treh S-jevih spletnih gostovanj; , varnost in podpora.

 1. Proti

Veliko stvari jim uspe, a kot pri vsaki ponudbi (gostovanju) tam ni vse popolno, tukaj razkrijem, kaj je njihovo .

 1. Načrti & cene

Tukaj preučim njihove različne in kakšne so lastnosti, ki so vključene v njihove različne načrte.

 1. Je WP Engine kaj dobrega?

Na koncu stvari zabeležim v povzetek in vas obvestim, ali gre za upravljano storitev gostovanja WordPress .

Upravljano gostovanje v WordPressu je vrhunska storitev, zasnovana tako, da ne samo gosti podatke vašega spletnega mesta in jih hitro posreduje obiskovalcem spletnega mesta, ampak tudi pomaga lastnikom spletnih mest pri urejanju mučnih nalog, ki jih prinašajo z rastočim spletnim mestom.

Čeprav ima vsak upravljan gostitelj WordPress drugačen nabor funkcij, bi se morali osredotočiti na hitrost spletnega mesta, uspešnost, storitve za stranke in varnost..

pregled motorja wp

Torej, poglejmo, kako merijo v tem pregledu WPEngine.

Profesionalni stroji WP Engine

WP Engine je bil ustanovljen leta 2010 v Austinu v Teksasu in si je prizadeval za zagotavljanje specializiranega gostovanja WordPress, saj se je sistem za upravljanje vsebine WordPress še naprej dokazoval kot najbolj priljubljena platforma za bloganje.

Zgrajeno na omrežni infrastrukturi svetovnega razreda, ki se povezuje z najboljšimi tehnološkimi partnerji, kot so Google, AWS in New Relic, je zasebno podjetje z 18 podatkovnimi centri, ki segajo po vsem svetu..

WP Engine verjame v moč odprtokodnega vira. zgradili so svojo platformo za digitalno izkušnjo WordPress (DXP), ki jo poganja več kot 30 odprtokodnih tehnologij.

Toda, ali so danes najbolje vodena rešitev gostovanja WordPressa? Oglejmo si.

1. Hitrost utripa

Številni dejavniki vplivajo na to, zakaj se bo vaše spletno mesto v vsakem trenutku hitro naložilo in bo uspešno. Na srečo je WP Engine nad vsem.

Pomembnosti “hitrosti” ni mogoče podcenjevati in tukaj je treba povedati:

Danes je hitro nalaganje mesta ključnega pomena, kakšen paket hitrosti uporablja WP Engine?

Hitrost spletnega mesta je glavni diferencial za WP Engine. To je eden ključnih značilnosti naše platforme, ki nas ločuje od konkurentov. Tehnologija, ki stoji za tem, vključuje integracijo CDN z enim klikom, našo prilagojeno razširitev NGINX in SSD tehnologijo. CDN drastično skrajša čas čakanja na sredstva in zagotavlja sprostitev virov za pomembne zahteve. Integracija NGINX nudi boljšo izkušnjo za vaše obiskovalce s prednostnim postavljanjem človeških zahtev pred samodejnimi sistemskimi zahtevami. SSD tehnologija deluje tako, da se izogne ​​nasičenosti RAM-a in izboljša upodabljanje. Oglejte si to stran za globlji potop na tehnološki kup.

Z vidika splošne infrastrukture smo sodelovali s spletnimi storitvami Amazon in Googlovo platformo v oblaku, da bi kupcem ponudili vrsto podjetniških rešitev, ki zagotavljajo strelovodno, razširljivo, visoko dostopno in varno izkušnjo. Poleg tega imamo visokokakovostne partnerje, ki omogočajo zagotavljanje podatkovnih centrov na najrazličnejših lokacijah – skupaj 18. Ta svetovna prisotnost nam omogoča, da večjemu številu strank ponudimo lokalno raven, kjer kot rezultat opazimo nadaljnje izboljšanje zmogljivosti in hitrosti.

WPEngine logotip
Robert Kielty – Vodja podružnic pri WP Engine

CDN storitve

S partnerjem StackPath (prej MaxCDN) so sodelovali, da bi vsem svojim strankam omogočili dostop do storitev dostave vsebinskega omrežja. Uporaba CDN lahko drastično zmanjša zamude in izboljša hitrost spletnega mesta, saj strežniki, ki segajo po vsem svetu, sodelujejo pri zagotavljanju vsebine spletnega mesta uporabnikom glede na njihovo geografsko lokacijo. CDN je brezplačen z vsemi načrti.

EverCache tehnologija WP Engine

Zgradili so eno najbolj razširljivih WordPress arhitektur doslej – imenovano EverCache – za doseganje hitrosti in za reševanje prometnih konic na vseh spletnih mestih, ki jih gostijo, brez izpadov.

Da bi se to zgodilo, stranke uporabljajo kombinacijo storitev CDN, agresivnega predpomnjenja, ki ga izvaja EverCache, in odzivnega posodabljanja, kadar koli na vašem spletnem mestu nastopi nekaj novega. Z drugimi besedami, vaše spletno mesto ljudem po vsem svetu hitro posreduje vsebino, predpomni vso statično vsebino in celo posodobi spletno mesto kadar koli spremenite.

wp predpomnjenje motorja

Predpomnjenje strani, predpomnjenje in predpomnjenje predmetov (mora biti omogočeno na uporabniškem portalu) so vgrajene in jih je mogoče enostavno očistiti iz vašega skrbniškega prostora WordPress.

WP Engine agresivno predpomni vse, od strani do virov do 301 preusmeritev na poddomene; zaradi česar se vaše spletno mesto streli hitro.

Orodje za zmogljivost strani WP Engine

Na Uporabniškem portalu imajo vsi kupci dostop do orodja za uspešnost strani. Če ga želite uporabljati, morate samo vnesti URL spletnega mesta in si ogledati, kako uspešen je.

wp orodje za preizkus hitrosti motorja

Sledi razčlenitev vrste podatkov, ki jih ponuja to orodje:

 • Priporočila za izboljšanje hitrosti in zmogljivosti spletnega mesta
 • Število sekund, ki je trajalo, da je brskalnik prikazal prvi predmet na zaslonu
 • Povprečen čas, ki je potreben, da se na zaslonu prikažejo vsi vidni deli vašega spletnega mesta
 • Število virov, ki jih zahteva spletna stran, ki se analizira (vključno z viri, kot so slike, pisave, HTML in skripte)
 • Skupna velikost datoteke vseh elementov, prenesenih z vaše strani v uporabnikov brskalnik

Mislim, da so samo priporočila res čedna. Prihranijo vam čas uporabe orodij drugih proizvajalcev, kot je Google PageSpeed ​​Insights, in ponujajo številne dodatne vire za lažje razlago priporočil za tiste, ki ne razumejo.

priporočila o hitrosti

Nazadnje, WP Engine ima PHP 7.2 pripravljen in vsem omogoči dostop do svojega ekskluzivnega orodja za hitrost motorja WP Engine, ne glede na to, ali uporabljajo svoje gostovanje ali ne (čeprav morate za dosego rezultatov priskrbeti e-poštni naslov, ki morda ne ustreza dobro nekaterim ).

brezplačno orodje za preizkus hitrosti

Moj lastni test hitrosti

Tu sem želel preveriti, kako hitro se WPE nalaga, če ne uporabljamo lastnih orodij za preskušanje hitrosti.

Ustvaril sem spletno mesto WordPress, ki je gostilo 25-mesečni načrt WP Engine (plača se letno), nato pa sem nadaljeval in namestil brezplačno različico teme GeneratePress z nekaj objavami in stranmi s spletnimi vsebinami.

Kako hiter je WP Engine? Pa zelo hitro pravzaprav …

wp test hitrosti motorja na gtmetrix

Po GTmetrixu je moje spletno mesto v celoti napolnjeno 0,8 sekunde. Nadaljnje ročne optimizacije delovanja niso potrebne zaradi vgrajenega predpomnilnika strani, memcached in predpomnilnika predmetov.

Želel sem tudi videti, kako je njihov nastop zdržal pod malo stresa, zato sem vodil a Obremenitveni test simuliranje 30 aktivnih obiskovalcev, ki pridejo na spletno mesto v obdobju 3 minut.

obremenitveni test

Kar prikazuje ta grafikon, je, da se število obiskovalcev, ko se poveča (zelena črta), naloži na strani (modra črta) približno 40 milisekund (zelena črta).

To je res dobra stvar, saj pomeni, da več obiskovalcev, ki pridejo na to spletno mesto, ne vodi k zmanjšanju učinkovitosti.

2. Napredne varnostne funkcije

WP Engine ve, kako pomembna je varnost spletnega mesta, zlasti za spletna mesta, ki imajo velikost. Zato svojim strankam ponujajo številne vrhunske varnostne funkcije, namenjene varovanju podatkov vašega spletnega mesta.

 • Zaznavanje in blokiranje nevarnosti. Njihova platforma pregleda ves promet na spletnem mestu, išče sumljive vzorce in samodejno blokira zlonamerne napade.
 • Spletne aplikacije. Napadi spletnih aplikacij, ki se pojavljajo tako v sloju WordPress kot nginx, se identificirajo in popravijo takoj, preden negativno vplivajo na vaše spletno mesto.
 • WordPress Core. Skupina strokovnjakov WP Engine ima v mislih celotno skupnost WordPress, ne glede na to, ali uporabljajo svoje storitve gostovanja ali ne. Če je razvit jedrni popravek WordPress, ga bomo poslali v skupnost WordPress.
 • WordPress Vtičniki. WP Engine ne uporablja namestitev in posodobitev vtičnikov, zato ohranjate nadzor nad zasnovo in funkcionalnostjo svojega spletnega mesta. Kljub temu razvijalci vtičnikov WP Engine pazijo na ranljivosti vtičnikov, tako da njihovi kupci ne postanejo plenilci zlonamerne dejavnosti.
 • Samodejno krpanje in posodobitve. Samodejno popravijo jedro WordPressa, tako da vam ni treba skrbeti za ranljivosti.
 • Samodejno varnostno kopiranje. V primeru, da se na vašem spletnem mestu kaj zgodi, ima WP Engine varnostno kopijo vašega spletnega mesta, ki jo je enostavno obnoviti. Pravzaprav izvajajo vsakodnevno varnostno kopiranje in imajo možnost obnovitve z enim klikom.

Poleg vsega tega WP Engine ponuja preprečevanje napadov DDoS, poskusov grobe sile in napadov vbrizgavanja JavaScript / SQL. Poleg tega so znane po tem, da sodelujejo s tretjimi varnostnimi podjetji, ki izvajajo rutinske preglede kode in varnostne preglede, da se prepriča, ali je vse hitro.

In najboljši del? Če je vaše spletno mesto WordPress kramp, ga bodo popravili brezplačno.

3. Izjemna podpora strankam

WP Engine je znan po zvezdnikovi podpori strankam. Dejansko imajo na voljo več kot 200 strokovnjakov za storitve 24/7/365, ki strankam nudijo podporo strankam ena na ena.

Obstajajo tri lokacije za podporo, tako da je nekdo vedno na voljo. In za konec, ekipa za podporo vam ne pomaga samo pri težavah z gostovanjem. So tudi strokovnjaki za WordPress, ki vam lahko pomagajo diagnosticirati težave in priporočajo optimizacijo spletnega mesta.

Do podpore lahko dostopate do naslednjih kanalov:

 • Vsakodnevno podpora za klepet v živo za vsa prodajna vprašanja
 • 24-urna telefonska podpora za prodajna vprašanja
 • Podpora uporabniškega portala za kakršno koli tehnično gostovanje ali težave z WordPressom
 • Namenski razdelek za podporo za obračun za reševanje težav z vašim računom
 • Splošna baza znanja s članki o različnih temah

Podporna ekipa se ponaša z manj kot 3-minutnim odzivnim časom v živo in z 82-odstotno neto promocijsko oceno, kar dokazuje, da je njihov glavni poudarek sreča strank..

In da jih preizkusim, sem stopil v stik s ekipo za podporo zgodaj ob 4:45 in dovolj prepričan, da je bil v približno 30 sekundah nekdo tam, ki je odgovarjal na moja vprašanja.

podpora za klepet wp motorja

Član ekipe, s katero sem klepetal, je bil prijazen in dobro poznan ter z veseljem odgovarja na vsa vprašanja, ki sem jih imel.

Ko že govorimo o kupcih …

WP Engine ponuja vrsto edinstvenih funkcij, katere funkcije ali orodje imajo vaše stranke najbolj radi?

V zadnjih nekaj letih se je ponudba izdelkov WP Engine znatno povečala. Pravzaprav smo pravkar predstavili našo visokozmogljivo napredno varnostno rešitev Global Edge Security. Glede na stranko boste morda videli različne nastavitve za različna orodja. Na primer, stranke na namenskih strežnikih resnično uživajo v SSH prehodu. Na manjši strani, s skupnimi načrti, agencije in samostojni razvijalci vedno pohvalijo enostavnost razvojnih in proizvodnih okolij na naši platformi, pri čemer je poseben vrhunec naša prenosna namestitvena funkcija.

Naša orodja za vpogled v delo, kot sta uspešnost strani in uspešnost vsebine, so vedno uspešnica. Na splošno pa bi bilo naše najbolj priljubljeno orodje Učinkovitost aplikacije. Omogoča vidnost na ravni kode, ki pomaga ekipam hitrejše odpravljanje težav, optimizacijo izkušenj z WordPressom in povečanje spretnosti razvoja. Razvojnim in IT operativnim ekipam omogoča vidnost, ki jo potrebujejo za izgradnjo in vzdrževanje odličnih digitalnih izkušenj WordPressa.

WPEngine logotip
Robert Kielty – Vodja podružnic pri WP Engine

4. Jamstva

Skoraj vsa podjetja, ki upravljajo WordPress, ponujajo strankam nekakšne garancije. Konec koncev so garancije odličen način za vzgojo zaupanja tistim, ki podjetja še niso spoznali in ljubili.

Ponujajo naslednja jamstva:

 • 99,95-odstotno jamstvo za nadomestitev strežnika in 99,99% uptime za tiste z izboljšanim SLA (razen izpuščenih odmorov, kot so redno načrtovanje ali vzdrževanje v sili, beta storitve in celo višja sila)
 • čeprav to ni popolno, imajo odličen članek, ki razlaga čas delovanja, resničnost skrivnostnih 100-odstotnih garancij za produktivnost in kakšna vprašanja si pravzaprav lahko zastavljate potencialni spletni gostitelj
 • 60-dnevno jamstvo za vračilo denarja na vseh načrtih, razen po meri

Izpostavite lahko tudi trditev, da WP Engine zagotavlja varnost spletnega mesta, saj bodo brezplačno popravili vaše prekaljeno spletno mesto, kar lahko za večji napad stane podjetje na tisoče dolarjev za diagnozo in čiščenje.

5. Odrsko okolje

Ena izmed najbolj priljubljenih funkcij, ki se ponuja vsem strankam, ne glede na njihov načrt gostovanja, je uprizoritev spletnega mesta.

Sestavljanje spletnega mesta je res samo klonirana različica vašega dejanskega spletnega mesta, na katerem lahko varno preizkusite razvoj, oblikovanje in spremembe vsebine.

uprizoritev besedila

Ta funkcija ponuja veliko prednosti, kot so:

 • Enostavna namestitev z enim klikom na nadzorni plošči WordPress (ali na uporabniškem portalu)
 • Neodvisen klon vašega spletnega mesta za preizkušanje tem, vtičnikov in kode po meri, ne da bi se bali, da bi kaj zlomili in izpadli.
 • Možnost odkrivanja napak v oblikovanju ali funkcionalnosti, preden bo vaše spletno mesto zaživelo
 • Lokalna ali spletna namestitev za vaše udobje
 • Enostaven prenos mesta med prizorišči in živimi okolji

Ali vaša ekipa sodeluje pri ustvarjanju spletnih mest WordPress za stranke ali pa želite le preizkusiti nekaj na svojem spletnem mestu, ustvarjanje, razvoj in upravljanje uprizoritvenega okolja s prizoriščem WP Engine je zelo preprosto.

6. Prost dostop do okvira Genesis in več kot 35+ premijskih tem

To je en pošastni posel, če mene vprašate.

WP Engine je pred kratkim kupil StudioPress in vsi kupci imajo dostop do Genesis Framework in 35 vrhunskih tem StudioPress WordPress so vključene v naročnine za zagon, rast, lestvico, premijo in podjetje.

Okvir geneze in teme StudioPress

Teme StudioPress, ki jih poganja okvir Genesis, strankam WP Engine olajšajo hitro ustvarjanje čudovitih, profesionalnih spletnih mest WordPress. Vse teme so hitro optimizirane z iskalnikom, hitro se nalagajo z zaklenjenimi varnostnimi funkcijami (vem, ker je to spletno mesto zgrajeno na osnovi Genesis Framework).

Evo, kaj imajo povedati o pridobitvi StudioPressa:

WP Engine je z nakupom StudioPress marsikoga presenetil, zakaj ste se odločili za StudioPress?

Glavni poudarek na WP Engine je bil in še vedno ostaja prispevek k skupnosti WordPress. Pravzaprav je še ena od naših vrednot – Zavezana k vračanju nazaj. Naša zavzetost za čas, denar, pisanje, kodiranje in miselno vodstvo je v letu 2018 skupaj znašala več kot 1,7 milijona dolarjev. Pridobitev StudioPress je za nas naslednja stopnja v teh prizadevanjih za vračanje v skupnost. Ko se WP Engine premika iz moči v moč, imamo na voljo sredstva za razvoj okvira Genesis in cvetenja. Pravzaprav 15% vseh naših kupcev uporablja Genesis, pri čemer jih uporablja 25% naših največjih kupcev. Kot podjetje je to okvir, ki ga že dobro poznamo.

Po besedah ​​našega ustanovitelja Jason Cohena: „Vidimo priložnost za vlaganje v Genesis, da se razvije in še naprej služi skupnosti, ki se zanaša nanjo. To bo vključevalo vlaganje v inženirska prizadevanja za okvirom in vlaganje v ustvarjanje novih tem
in vlaganje v gospodarstvo okvira in partnerji, ki izdelujejo izdelke, ki podpirajo in se zanašajo nanj. ” Glede na to verjamemo, da bo pridobitev koristila tako WP Engine kot tudi WordPress skupnosti in resnično ponazarja naša prizadevanja podjetja, da se vrnemo.

WPEngine logotip
Robert Kielty – Vodja podružnic pri WP Engine

WP Engine Cons

WP Engine ima svoje pomanjkljivosti, kot to počnejo celo najboljše stvari v življenju.

Oglejmo si, če gre za stvari, zaradi katerih boste želeli sodelovati z drugim upravljanim ponudnikom gostovanja WordPress.

1. Brez registracije domen ali gostovanja po e-pošti

Svojim strankam ponujajo storitve gostovanja, kar pomeni, da ni na voljo registracije domenskih imen.

To ni samo neprijetno (ker boste morali pridobiti ime domene s pomočjo tretjega podjetja), ne spodbujajte jih, da uporabite svoje načrte gostovanja, da pridobite brezplačno registracijo imena domene.

Če k temu dodate, ne morete gostiti svojih e-poštnih storitev z WP Engine. Čeprav nekateri raje gostijo svoja e-poštna sporočila na drugih platformah, samo v primeru, da gostiteljski strežniki ne bodo več, drugim to ne bo všeč.

Na primer, na primer morate dobiti ločeno gostovanje po e-pošti G Suite (prej Google Apps) od 5 USD na mesec na e-poštni naslov ali Rackspace od 2 USD na mesec na e-poštni naslov.

2. Onemogočeni vtičniki

Kot smo že omenili, je WP Engine prepričan, da ima njegova infrastruktura vse, kar potrebujete, da ohranite hitro in varno spletno mesto. Kot rezultat tega so sestavili seznam Onemogočeni vtičniki za katere je znano, da povzročajo težave pri njihovih notranjih službah.

Celoten seznam nedovoljenih vtičnikov si lahko ogledate tukaj. Vmes je nekaj najbolj znanih prepovedanih vtičnikov:

 • Vtičniki za predpomnjenje, kot so WP Super Cache, W3 Total Cache, WP File Cache in WordFence. Raketa FYI WP je dovoljena / deluje.
 • Varnostne kopije vtičnikov, kot sta WP DB Backup in BackupWordPress
 • Vtičniki za sorodne objave, kot so YARPP in podobne objave
 • Preverjena povezava
 • EWWW orodje za optimiziranje slik (razen če uporabljate različico v oblaku)

Težava pri tem je, da imajo mnogi radi na nadzorni plošči WordPress nadzor nad stvarmi, kot so varnost spletnega mesta, varnostne kopije, optimizacija slike in celo hitrost spletnega mesta z uporabo vtičnika za predpomnjenje..

In čeprav WP Engine trdi, da vse to zmorejo namesto vas, nekateri ljudje morda niso pripravljeni opustiti vse kontrole in se odpovedati uporabi svojih najljubših vtičnikov v upanju, da jih ima WP Engine ves čas pokrito.

3. Brez cPanela

Kljub temu, čeprav morda ni popoln posrednik poslov, so mnogi, ki iščejo ponudnika gostovanja, navajeni in raje tradicionalni cPanel za upravljanje svojih računov in spletnih mest.

WP Engine pa ima a lastniški portal uporabnikov ki se zdi intuitiven za uporabo.

wp uporabniški portal motorja

Toda za tiste, ki se ne želijo ukvarjati z nečim novim, jih lahko uporabniški portal odvrne od uporabe.

Poleg tega uporabniški portal prikazuje število obiskovalcev, pasovno širino in shrambo, ki ste jo uporabili, kar se zdi kot dobra stvar prav?

No, dokler ne ugotovite, da imajo vsi razpoložljivi načrti gostovanja obiskovalce, pasovno širino in zgornje meje za shranjevanje, česar vsi ponudniki gostovanja (upravljani ali kako drugače) ne počnejo.

4. Zapleteno spletno mesto (fronta)

Čeprav se to nekaterim morda zdi manjše, sem našel spletna stran je malo težka za navigacijo. Čeprav je veliko informacij, ki vse pojasnjujejo, si želim, da bi obstajala enostavnejša postavitev.

V resnici so bile nekatere njihove najboljše lastnosti skrite globoko v člankih o podpori, zato so jih težko našli. Da ne omenjam, da sem moral prebrati veliko več vsebine, kot bi si želel, da sem izvedel preproste odgovore na stvari, ki jih želim vedeti o gostovanju WP Engine.

Povedati pa moram, da ko se prijaviš in dobiš dostop do “zaledja”, je vse zelo dobro postavljeno, preprosto in lahko razumljivo.

Gostovalni načrti WP motorjev

WP Motor ima Načrtujete 3 upravljanega gostovanja WordPress razen če potrebujete načrt po meri, v katerem boste morali ustvariti ekipo, ki jo bo ustvarila.

wp načrti za oblikovanje motorjev

Vsak načrt vsebuje nabor posebnih funkcij, ki si jih v celoti ogledate tukaj. Vendar si bomo ogledali vsak načrt in glavne njegove lastnosti, da boste lahko videli razlike:

Načrt za zagon motorja WP (od 25 USD / mesec, ko se plačuje letno)

Načrt za zagon je kot nalašč za tiste, ki imajo manjša spletna mesta WordPress, vendar še vedno potrebujejo ugodnosti, ki jih upravlja gostovanje.

Tu so ključne značilnosti tega načrta:

 • 1 spletno mesto WordPress
 • Do 25K obiskov na mesec
 • 10 GB lokalne shrambe
 • 50 GB pasovne širine na mesec
 • Brezplačne migracije na spletnem mestu
 • Global CDN
 • Samodejna potrdila SSL
 • Orodje za uspešnost strani
 • 24/7 podpora za klepet v živo

Načrt rasti motorjev WP (od 115 USD / mesec)

Načrt rasti je zasnovan za tiste, ki imajo spletna mesta WordPress, ki še naprej vidijo več prometa ali vsaj nameravajo v bližnji prihodnosti.

Tu so ključne značilnosti tega načrta:

 • 5 spletnih mest WordPress
 • Do 100K obiskov na mesec
 • 20 GB lokalne shrambe
 • 200 GB pasovne širine na mesec

Vsebuje tudi vse, kar ima načrt zagona, poleg uvoženih SSL certifikatov in telefonsko podporo 24/7.

Načrt lestvice motorjev WP (od 290 USD / mesec)

Načrt Scale je za velika spletna mesta WordPress, ki potrebujejo upravljane storitve gostovanja, da bi jim pomagali ostati organizirani in uspešni.

Tu so ključne značilnosti tega načrta:

 • 15 spletnih mest WordPress
 • Do 400K obiskov na mesec
 • 30 GB lokalne shrambe
 • 400 GB pasovne širine na mesec

Ima tudi vse ostalo, kar ima načrt rasti.

Poleg tega so nedavno kupili StudioPress, ki ga imajo vse stranke popoln dostop do premium Genesis Framework in več kot 35+ premium tem, ki je ukradel posel, če mene vprašate.

Pogosto zastavljena vprašanja

Tu je nekaj odgovorov na najpogostejša vprašanja:

 1. Kakšni načrti gostovanja so na voljo pri WP Engine? Z vsemi načrti gostovanja upravljate WordPress gostovanje. Cene se razlikujejo glede na stvari, kot so število spletnih mest, pasovna širina, shranjevanje in število pričakovanih obiskovalcev na mesec.
 2. Kakšna nadzorna plošča se uporablja? Uporabniški portal WP Engine je narejen po meri.
 3. Zakaj pomeni upravljano gostovanje WordPressa?? Skratka, upravljano gostovanje WordPressa pomeni, da vaš ponudnik gostovanja skrbi za stvari, kot so varnost spletnega mesta, hitrost, posodobitve in varnostne kopije, tako da vam ni treba.
 4. Kaj se zgodi, če moje spletno mesto presega dovoljeno število obiskov v mojem načrtu? WP Engine je zelo jasen, koliko obiskovalcev lahko obišče spletno mesto na mesec, hkrati pa upošteva, da se lahko zgodijo nenadni skoki v prometu. Glede na vaš načrt gostovanja boste prejeli previsoko ceno na podlagi števila preseženih obiskov vašega spletnega mesta. Za več informacij si oglejte podrobno razlago tukaj.
 5. Ali bom prejel SSL potrdilo? Da, vse domene, ki jih gosti WP Engine, prejmejo brezplačen SSL certifikat Let Šifriraj in uživajo v namestitvi z enim klikom, opravljenem na Uporabniškem portalu. Na voljo so tudi druge vrste premium SSL certifikatov.
 6. Ali lahko gostim e-poštni račun? Ne, WP Engine na svoji platformi ne gosti e-poštnih storitev. Imajo pa nekaj rešitev drugih proizvajalcev, ki bi vam lahko pomagale.
 7. Ali WP Engine ponuja izdelavo spletnih strani? Ne, ponujajo samo storitve gostovanja WordPress. Kljub temu vsem strankam zagotavljajo dostop do orodja za uspešnost strani na Uporabniškem portalu za spremljanje hitrosti in uspešnosti spletnega mesta. Strankam brezplačno dajejo tudi okvir Genesis in več kot 35 tematik StudioPress, zato je izdelava spletnega mesta WordPress velika izbira.
 8. Kakšno podporo strankam lahko pričakujem pri WP Engine? Vse stranke imajo dostop do podpore za klepet v živo ves dan, vsak dan. Ko vlagate v dražje načrte, prejmete 24-urno telefonsko podporo in dostop do podpore ena za ena za optimizacijo spletnega mesta.
 9. Kakšna jamstva obstajajo? WP Engine ponuja 99,95-odstotno garancijo za uptime in 60-dnevno garancijo vračila denarja.
 10. Ali obstaja koda kupona za WP Engine? Da, uporabite kodo kupona WP Engine wpe3free in dobite 4 mesece brezplačno (ali 20% popusta v prvem mesecu na mesečne načrte).

Bi priporočal WP Engine?

WP Engine je daleč ena najbolje vodenih rešitev gostovanja WordPress na trgu danes. Vzamejo varnost, hitrost in zmogljivost vašega spletnega mesta resno in ne pridete v poštev, ko se pojavi storitev za stranke.

Tukaj lahko povedo o treh S-ih gostovanja:

Kaj razlikuje WP Engine od konkurence, ko gre za tri S gostovanja: hitrost, varnost in podporo?

Hitrost – WP Engine deluje izključno z WordPressom, kar pomeni, da je naša platforma popolnoma optimizirana za zagotavljanje hitrih in varnih WordPress doživetij. Kot že omenjeno, uporabimo kombinacijo tehnologij, da zagotovimo visoko raven uspešnosti spletnega mesta. Vse to deluje v sozvočju, da dosežejo povprečno nalaganje strani
izboljšanje za 38% pri prehodu iz drugih ponudnikov gostovanja. Platforma WP Engine je zasnovana tako, da ne zmanjša hitrosti na spletnih mestih in poslovnih lestvicah strank.

Varnost – V WP Engine je naše poslanstvo pomagati našim strankam, da zmagajo na spletu. Vemo, da spletna mesta naših strank predstavljajo podjetja, sredstva za preživetje. Zanašajo se na nas, da jih bomo zaščitili pred napadi. Kot rezultat naše varnostne plasti vsak mesec blokiramo več kot 150 milijonov slabih zahtev. Proaktivno blokiramo številne napade spletnih aplikacij, zagotavljamo varnostno vzdrževanje in izdelamo enkratni vtičnik / popravke za ranljive stranke in samodejno nadgradimo spletna mesta strank z najnovejšimi varnostnimi posodobitvami.

Podpora – Naša skupina za podporo je svetilnik v podjetju. Ohranjamo resnično svetovno oceno NPS – 86, skupaj s tremi nagradami Gold Stevie za podporo strankam (več o tem tukaj). Vsak dan ekipa ponuja vse, kar je v njihovi moči, da si prizadevamo za strokovno rast naših strank, kar kaže tudi na povratne informacije, ki jih dobimo od njih. Ta miselnost je zelo v skladu z eno od naših temeljnih vrednot – Navdih kupcev.

Logotip WP Engine
Robert Kielty – Vodja podružnic pri WP Engine

Če rečem, njihovi načrti so cenovno nekoliko na visoki strani, kar ni koristno za tiste z omejenimi proračuni. Vendar pa je za tiste, ki nameravajo v bližnji prihodnosti spremeniti svoje poslovanje ali že ustvarjajo velik prihodek, visoka cena vredna storitev, ki jih nudijo, in brezskrbnost, da je njihovo spletno mesto varno in vedno deluje..

Če iščete zelo vrhunsko urejenega ponudnika gostovanja WordPress, predlagam, da si ogledate WP Engine. S funkcijami, kot je vgrajen EverCache rešitev, Orodje za uspešnost strani, samodejno dnevno varnostno kopiranje, spremljanje varnosti, in CDN storitve, nikoli vam ne bo treba skrbeti, da bi lahko dosegli najboljšo možno izkušnjo obiskovalcem spletnega mesta.

S klikom na to povezavo lahko gostite samo svoje WordPress spletno mesto 25 dolarjev na mesec (običajno je to 30 USD na mesec), ko se plačuje letno.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map