Pregled gostitelja

HostGator je eden največjih, najstarejših ponudnikov spletnih gostovanj v panogi. Toda, ali jim je to dobro ali slabo? Ta pregled HostGator pregleda vse prednosti in slabosti, tako da lahko ugotovite, ali je HostGator prava izbira za vas.


Danes je na voljo veliko ponudnikov spletnih gostovanj, ki se lahko odločijo za to, da se osredotočite na zagotavljanje cenovno ugodnih rešitev, domišljijskih funkcij in vrhunske podpore. Vendar pa odločitev, s katerim gostiteljem gre, ni vse tako enostavno.

Na srečo za vas smo tu, da razbijemo eno najbolj priljubljenih rešitev spletnega gostovanja na trgu danes, HostGator, da preverite, ali je tisto, kar lahko ponudijo, tisto, kar potrebujete za uspešno delovanje spletnega mesta, ne da bi se sami znašli v težavah s spletnim mestom..

hostgator ocene twitterNa Twitterju je mešana vreča mnenj

V tem Pregled HostGator, Podrobno si bom ogledal nekatere prednosti in slabosti, ki se jih morate zavedati, preden se odločite za prijavo.

Če mi boste namenili 10 minut vašega časa, vam bom dal vse potrebne informacije o njihovih storitvah gostovanja in odgovoril na vprašanja, kot so:

 • Katere lastnosti ponuja HostGator svojim strankam?
 • Kakšni so različni načrti na voljo?
 • Koliko stane gostovanje HostGatorja?
 • Kakšno gostovanje zagotavljajo lastniki spletnih strani?

Uporabite kodo kupona WSHR in dobite 60% popusta od običajne cene in gosti svoje spletno mesto za samo 2,75 USD na mesec.

Ko boste prebrali ta pregled HostGator, boste zagotovo lahko ugotovili, ali je to prava spletna ponudba gostovanja za vaše potrebe.

Contents

To se boste naučili tukaj

 1. Gostovalne rešitve

Tu bom razložil različne vrste gostovanja in HG zagotavlja strankam in kakšne so njihove ključne razlike.

 1. Lastnosti gostovanja

Tu bom podrobno razpravljal o vsakem glavnem .

 1. Prednosti & Slabosti

Tu bom podrobno pogledal tako uporabo HostGator gostovanja. Pokrila bom tudi nekaj najbolj .

 1. Ali priporočam HostGator.com?

Tukaj vam povem, ali ali mislim, da bi bilo bolje, če bi uporabili tekmovalca.

Potopimo se, a najprej hitro ozadje.

HostGator je bil ustanovljen leta 2007 2002 mladega otroka na fakulteti Brent Oxley, Družba HostGator je končno pristala na uradni lokaciji v Houstonu v Teksasu, potem ko je v svojih prvih dneh delovanja preživela nekaj kakovostnega časa v Kanadi. Od tam so še naprej rasli, odprli so še eno pisarno v Austinu v Teksasu in se razširili v Brazilijo.

Do leta 2012 je napovedal Oxley Endurance International Group (EIG) je pridobival HostGator. In čeprav je bila to pametna poslovna poteza za Oxley in njegovo posadko, takšna poteza lahko ustvari težave med storitvami HostGator, ki trenutno iščejo storitve ali iščejo to storitev..

Niste prepričani, zakaj? Preberite si EIG in njegov vpliv na ponudnike spletnih gostovanj, ki so jih pridobili.

Glede na to nisem tukaj, da bi vam povedal, da je njegova vloga v EIG že sama po sebi dobra ali slaba. Pravzaprav je HostGator v preteklih letih doživel velik uspeh in izžrebal sto tisoč zadovoljnih strank.

Spletno gostovanje HostGator

Tu so različne rešitve gostovanja, ki jih ponujajo lastniki spletnih strani.

Deljeno spletno gostovanje

HostGator ponuja izredno ugodne skupne pakete gostovanja za spletna mesta vseh vrst in velikosti. Ločeno v tri različne načrte:

Hatchling, Baby in Business – načrti gostovanja v skupni rabi imajo funkcije, ki ustrezajo vašim osnovnim potrebam po gostovanju.

hostgator je delil načrte za gostovanje

Na primer, vsak načrt gostovanja v skupni rabi ima vgrajen Builder spletnega mesta za priročno vlečenje & drop site building. Poleg tega prihajajo z orodjem QuickInstall za namestitev skriptov spletnega dnevnika, foruma, galerije in trgovine e-trgovine WordPress neposredno na vaše spletno mesto.

Da ne omenjam dejstva, da podpirajo WordPress, Joomla, Drupal, Magento, Wiki in phpBB, ki gostijo sisteme za upravljanje vsebine.

Dodatne funkcije vključujejo:

 • Neomejena pasovna širina
 • 99% garancije za uptime
 • Brezplačni prenosi spletnih strani
 • Dobropisi za Google AdWords in Bing
 • cPanel controlpanel
 • Dostop do PHP različice 7 in SHS
 • Neomejeni e-poštni računi POP3
 • 24/7/365 tehnična podpora prek telefona, klepeta v živo in e-pošte (sistem vstopnic)

Pomembno je to upoštevati skupno gostovanje ta pregled bo v središču pozornosti, vendar bomo z drugimi delili druge rešitve gostovanja, če potrebujete nekaj bolj robustnega.

HostGator Cloud gostovanje

Njihove storitve gostovanja v oblaku imajo številne funkcije za tiste, ki želijo hitro spremeniti obseg. Uživajte v optimalni rešitvi za predpomnjenje v oblaku, intuitivni nadzorni plošči in upravljanju virov. Poleg tega ohranite popoln nadzor nad celotnim spletnim mestom z enostavnim uporabo cPanel.

načrti gostovanja v oblaku hostgator

Poleg tega hitro prenesite vse podatke spletnega mesta na drug strežnik v primeru okvare in vedite, da so tri zrcalne kopije vašega spletnega mesta nameščene v več napravah, da zagotovite varnost in odvečnost.

Njihovo gostovanje v oblaku se začne od 4,95 dolarja na mesec in se poveča do večjih načrtov, ki znašajo 6,57 USD na mesec in 9,95 USD na mesec, ko bodo vaše potrebe postale zahtevnejše.

Deljeno v primerjavi z gostovanjem v oblaku

Gostovanje v oblaku je boljše od gostovanja v skupni rabi, saj vam omogoča, da uporabite vire več strežnikov, ne pa da je omejen na en strežnik

HostGator Cloud vam nudi vse funkcije deljenega gostovanja, vendar ste še bolj brezskrbni!

gostovanje gostitelja v primerjavi z gostovanjem v oblaku

2X hitrejši strežniki

 • Do 2X hitrejši časi nalaganja zaradi strežnikov z nizko gostoto, vrhunske strojne opreme in več plasti predpomnjenja
 • Z vsebino vašega spletnega mesta se upravlja bolj učinkovito, kar omogoča, da se zahteve dinamičnih vsebin hitro obdelajo
 • Vgrajeno predpomnjenje omogoča, da se vaše spletno mesto hitreje naloži iz oblaka zaradi optimalne konfiguracije predpomnjenja

4X bolj razširljiv

 • Povečajte svoje storitve v oblaku, ko raste vaša prisotnost na spletu. Enostaven klik je vse, kar potrebujete – brez selitve podatkov, izpadov ali ponovnega zagona
 • Pridobite razporeditev strežnika in upravljanje v oblaku!
 • Omogoča vam, da se odzovete na te velike prometne vrtove brez prekinitve servisa

Upravljano gostovanje v oblaku WordPress

Ok, tu je načrt, ki mi je najbolj všeč.

Za tiste, ki sodelujejo posebej z WordPressom, ima HostGator WordPress gostovanje v oblaku, ki skrbi za platformo WordPress in ponuja vse potrebne funkcije za zagon hitrega, učinkovitega in zelo varnega spletnega mesta.

hosting hosting upravljal wordpress oblak

HostGator upravlja WordPress oblak gostovanje obljublja do 2.5X hitrejši časi nalaganja zaradi super napolnjene oblačne arhitekture, strežnikov z nizko gostoto, CDN in več plasti predpomnjenja.

Poleg tega je ta rešitev gostovanja prišla tudi upravljana, kar pomeni samodejne posodobitve v vaše jedro WordPressa, vtičnike in teme upravlja HostGator, pa tudi varnostne kopije spletnega mesta in odstranjevanje zlonamerne programske opreme. Prejemate tudi vi brezplačna storitev CDN povečanje dostave vsebin obiskovalcem vaše spletne strani.

Primerjajte načrte gostovanja

Tu je kratek pregled zgoraj omenjenih načrtov, ki jih ponujajo:

Načrti za skupno gostovanje

 • Načrt izlivanja: Začne pri 2,75 dolarja na mesec. Dovoljeno 1 mesto, nesmerna pasovna širina & skladiščni prostor.
 • Načrt za dojenčke: Začne pri 3,95 dolarja na mesec. Dovoljena je neomejena spletna mesta, neomejena pasovna širina & skladiščni prostor.
 • Poslovni načrt: Začne s 5,95 dolarja na mesec. Dovoljena je neomejena spletna mesta, neomejena pasovna širina & skladiščni prostor.
 • Preverite najnovejše cene in vse vključene funkcije v skupni rabi

Načrti gostovanja v oblaku

 • Valilni oblak: Začne pri 4,95 dolarja na mesec. 2 jedra & 2 GB pomnilnika, dovoljeno 1 mesto, nesmerna pasovna širina & skladiščni prostor.
 • Baby Cloud: Začne pri 6,57 dolarja na mesec. 4 jedra & 4 GB pomnilnika, dovoljeno neomejeno število mest, neomejena pasovna širina & skladiščni prostor.
 • Poslovni oblak: Začne pri 9,95 USD na mesec. 6 jeder & 6 GB pomnilnika, dovoljeno neomejeno število mest, neomejena pasovna širina & skladiščni prostor.
 • Preverite najnovejše cene in vse vključene funkcije v oblaku

Načrti gostovanja v oblaku WordPress

 • Začetni načrt: Začne s 5,95 dolarja na mesec. 2X hitreje, dovoljeno 1 spletno mesto, 100 k obiski na mesec, 1GB varnostnih kopij in neomejen prostor za shranjevanje.
 • Standardni načrt: Začne pri 7,95 USD na mesec. 2X hitrejša, dovoljena 2 mesta, 200k obiskov na mesec, 2 GB varnostnih kopij neomejenega prostora za shranjevanje.
 • Poslovni načrt: Začne pri 9,95 USD na mesec. 5X hitrejši, 3 dovoljena mesta, 500k obiskov na mesec, 3 GB varnostne kopije in neomejen prostor za shranjevanje.
 • Preverite najnovejše cene in vse vključene funkcije oblaka WordPress

Druge možnosti gostovanja

Poleg zgoraj omenjenih možnosti gostovanja imajo še naslednje:

 • VPS gostovanje. Z VPS gostovanjem dobite izčrpne funkcije, kot so popoln korenski dostop za nadzor nad celotnim gostiteljskim okoljem, več varnostnih slojev omrežja, da zagotovite zanesljivost strežnika in takojšnjo razširljivost s klikom gumba.

  Poleg tega zaupajte, da se vaši podatki hranijo na strežnikih, ki so zaščiteni s konfiguracijo diskov RAID 10 in imajo odvečno napajanje in enote HVAC. Prejemajte tedenske varnostne kopije za celotno spletno mesto zunaj mesta, celoten nabor razvojnih orodij za pomoč pri funkcionalnosti in oblikovanju spletnega mesta ter kot vedno nagrajeno podporo za vsa vprašanja, ki jih imate. VPS načrti za gostovanje prihajajo po ceni: 29,95 USD / mesec, 39,95 USD / mesec in 49,95 USD / mesec oz..

 • Namensko gostovanje. Za tiste, ki imajo zelo preprosta spletna mesta in večji proračun, je namensko gostovanje morda tisto, kar potrebujete. Podatki vašega spletnega mesta bodo shranjeni neodvisno na vašem namenskem strežniku, kar pomeni, da nikoli ne bo treba deliti virov.

  Poleg tega zaženite Linux ali Windows, izberite med možnostmi trdega diska in trdega diska, prejemajte zaščito DDOS podatkovnega centra in uživajte v polnem korenskem dostopu, neomejenem zbirki podatkov, konfiguraciji RAID-1 in 3-5 namenskih IPv4 IP-jev. Če se želite vključiti v namenske načrte za gostovanje HostGatorja, pričakujte, da boste plasirali 119 USD / mesec na 149 USD / mesec.

 • Gostovanje preprodajalcev. Če razmišljate o ustanovitvi lastnega podjetja za spletno gostovanje, razmislite o njihovih načrtih gostovanja preprodajalcev. Prejmite močna orodja za gradnjo svoje stranke, ohranite popoln nadzor nad dodelitvijo sredstev in po potrebi nadgradite, da bo vaše podjetje lahko še naprej raslo.

  Z načrtom gostovanja preprodajalcev dobite nadzorno ploščo WHM z več jezikovnimi zmožnostmi, 99,9-odstotno garancijo za čas delovanja, 400+ tržnih video vadnic za vaše stranke in neomejene baze podatkov MySQL z dostopom phpMyAdmin. Če vas to zanima, preverite, ali lahko eden od treh načrtov, ki so na voljo – aluminij, baker ali srebro – od 19,95 USD na mesec do 24,95 USD na mesec, dela za vas.

 • Gostovanje aplikacij. Če WordPress ne uporabljate kot CMS, vas je HG pokril. Če uporabljate Linux, Apache, MySQL in PHP, lahko HostGator zaženete platforme, kot so Joomla, Magento, Drupal, Wiki in phpBB gostovanje. Poleg tega so funkcije, kot so neomejena pasovna širina, trženje e-pošte in namestitve drugih uporabnih aplikacij z enim klikom, vključene v kateri koli načrt.
 • Gostovanje Windows. Čeprav je pri spletnem gostovanju Linux najprimernejši, gostje Windows omogočajo gostovanje za tiste, ki ga potrebujejo. S podporo za Parallels Plesk, IIS, Microsoft SQL Server 2012 R2 in podporo ASP.NET bo ta rešitev za gostovanje zagotovo vse, kar potrebujete za uporabo uporabniku prijaznega spletnega mesta.

Kot lahko vidite, ima HostGator rešitve za gostovanje za vsak proračun, vsako vrsto in velikost spletnega mesta in celo gre tako daleč, da lahko poskrbi za določene odjemalce, kot so WordPress ali Windows.

Glavne značilnosti

Njihovi načrti skupnega gostovanja imajo dovolj funkcij za zagon vašega spletnega mesta, ne da bi pri tem žrtvovali hitrost ali zmogljivost. Tu je pravzaprav nekaj najboljših funkcij, ki jih imajo stranke, ki vas lahko spodbudijo, da se z njimi prijavite za svoje potrebe po gostovanju:

 1. Vgrajen Builder spletnih strani
 2. Popolno upravljanje domenskega imena
 3. Orodja za trženje
 4. Storitve Premium

Graditelj spletnih mest HostGator

Z lahkoto ustvarite osupljivo spletno mesto z uporabo njihovega vgrajeno orodje za izdelavo spletnih strani. Za začetek izberite več kot 100 mobilnih predlog. Poleg tega gradite s priročnim vlečenjem & spusti tehnologijo, izkoristi vnaprej izdelane razdelke in strani, da navdihuješ svoj spletni dizajn in celo prejmeš 6 pripravljenih strani za začetek.

graditelj spletnega mesta hostgator

Dodatne funkcije vključujejo:

 • SEO orodja za boljše rezultate iskalnikov
 • Integracija socialnih medijev
 • PayPal prehod za plačila
 • Vdelava HD videa
 • Odstranitev blagovne znamke
 • Google Analytics
 • nakupovalni voziček in upravljanje zalog e-trgovine
 • Kode kuponov

Builder spletnega mesta je na voljo za nakup posamezno in skupaj s storitvami gostovanja, ki je na voljo skupaj z vsemi drugimi načrti gostovanja, ki so na voljo strankam.

Upravljanje domenskih imen

Strankam omogočajo popoln nadzor nad vsem povezanim domenskim imenom. Za začetek kupite domensko ime .com, .org ali .co (če jih naštejem nekaj) neposredno od svojega gostitelja cPanel.

Uporabite njihovo priročno orodje za iskanje domen da preverite, ali je na voljo URL, ki ga iščete. Če pa HostGator zamenjate pri drugem ponudniku gostovanja, preprosto prenesite obstoječe ime domene in uživajte v podaljšanju leta – brezplačno.

imena domen hostgator

Z vsakim načrtom gostovanja prejmete tudi naslednje funkcije brezplačnega imena domene:

 • Zaklepanje domene. Preprečite, da bi kdo ugrabil vaše ime domene in ga uporabil zase, tako da ga zaklene.
 • Obnova domene. Ko se vaše obstoječe ime domene prenese ali ste ga kupili prek svojega cPanela, ga pustite, da se vsako leto samodejno obnovi, da prepreči morebitne nenamerne poteke.
 • cPanel Management. Upravljajte vse vidike imena svoje domene neposredno iz svojega cPanela.

Orodja za trženje

HostGator ve, da je za uspešno delovanje spletnega mesta več kot trden ponudnik gostovanja. Zato ponujajo dragocene marketinška orodja da bi vam pomagali razširiti doseg svojega spletnega mesta, usmeriti promet na svoje spletno mesto in povečati konverzije.

SEO pregled

Vzpostavitev strategije SEO pomaga, da se vaše spletno mesto najde na rezultatih priljubljenih iskalnikov. Pravzaprav bo optimizacija vašega spletnega mesta za SEO povečala uvrstitev in prepoznavnost v iskalnikih, kot so Google, Bing in Yahoo.

Če boste potrebovali pomoč pri oblikovanju strategije SEO, se obrnite na njih brezplačno SEO posvetovanje. Od tam vam bo vaš namenski koordinator marketinškega projekta pomagal začeti popolno marketinško kampanjo tako, da bo najprej pregledal spletno mesto in izvedel temeljite raziskave ključnih besed, povezane z vašo poslovno nišo.

storitve gostovanja seo

Tukaj je razčlenitev nekaterih strategij, ki jih bo vaš koordinator marketinškega projekta vzpostavil na vašem spletnem mestu, da pomaga vplivati ​​na rezultate iskalnikov:

 • Raziskave ključnih besed. Njihovi strokovni strokovnjaki za trženje bodo našli ključne besede, ki se najbolje nanašajo na vašo nišo, ki vam bodo pomagale napredovati v iskalnih uvrstitvah in bodo najbolj odmevale pri vaši ciljni publiki. Poleg tega bodo izvedeli, katere izraze vaša ciljna publika najbolj uporablja pri iskalnih poizvedbah, pa tudi spremljali uspešnost ključnih besed na vašem spletnem mestu..
 • Ustvarjanje vsebine. Uporabite njihovo specializirano ekipo za ustvarjanje izvirne vsebine, da bi pritegnili promet na vaše spletno mesto in povečali svojo publiko.
 • Optimizacija na strani. Naj optimizirajo vaše spletno mesto v smislu naslovov strani, meta opisov in oznak glave, tako da je vaše spletno mesto indeksirano za višje uvrstitve pri iskanju..

Storitve PPC

Druga odlična storitev, ki jo ponujajo strankam za povečanje prodaje, je njihova Storitve plačilo po kliku, sicer znan kot PPC. Ciljno usmerjanje strank na plačljive oglase je odličen način za spodbujanje ljudi, da obiščejo vaše spletno mesto in na koncu prodajo.

Tukaj je tisto, kar dobite, ko uporabljate njihove storitve PPC:

 • Raziskave ključnih besed. Strokovnjaki za lastno trženje bodo uporabili lokalne in globalne načine ciljanja, preverili ključne besede, uporabljene v več napravah, in poiskali točno ciljno publiko, ki jo vaše podjetje potrebuje. Pomagali bodo tudi pri razvoju a “seznam negativnih ključnih besed” zato nehate pritegniti napačno publiko na svoje spletno mesto.
 • Upravljanje kampanj. Poziv k dejanjem, telefonske številke, informacije o lokaciji in neposredne povezave do vašega spletnega mesta so vključene v vaše oglase s PPC. Poleg tega pazite, da vam plačani strokovnjaki pomagajo povečati vašo oceno za optimizacijo in vas ohranjajo v okviru stroškov na klik.

Na koncu jih prevzamejo zase in tako pomagajo svojim strankam, da postanejo uspešne. Če ponujate SEO pomoč in prilagojene marketinške strategije, skupaj z brezplačnimi posojili za Google AdWords in Bing Ads, ni razloga, da vaše spletno mesto ne more uspevati.

Storitve Premium

Strankam ponujajo nekaj izjemnih premijskih storitev za tiste, ki imajo v svojem proračunu malo mahajočega prostora.

CodeGuard

S storitvijo CodeGuard HostGator prejmete funkcije, kot so:

 • Dnevne samodejne varnostne kopije v oblaku
 • 16 GB prostora za shranjevanje
 • Uporabite na do 5 spletnih mestih
 • Neomejeno baz podatkov in datotek
 • 3 obnovitve na mesec
 • Obvestila po e-pošti za nepooblaščene spremembe
 • Enostavno upravljanje – oglejte si spremembe, načrtujte spremljanje spletnega mesta in upravljajte z e-poštnimi opozorili

Ta premijska storitev se začne že od 2,00 USD / mesec in je vredna majhne cene.

Oblikovanje spletnih strani

Njihovi lastni profesionalni spletni oblikovalci vam bodo ponudili vrhunske predloge z osupljivim spletnim dizajnom in do 3 strani vsebin, prijaznih do SEO, ustvarjenih samo za vaše spletno mesto.

Poleg tega bo vaše spletno mesto zgrajeno na najbolj priljubljenem sistemu za upravljanje vsebin do zdaj, WordPress, ki je znan po tem, da je uporabniku prijazen in prilagodljiv.

Dodatne funkcije njihovih storitev spletnega oblikovanja vključujejo:

 • Strokovnjak za SEO je na voljo za strateško načrtovanje načinov za povečanje prometa na vašem spletnem mestu
 • Celotna spletna zasnova zgrajena z odzivno zasnovo
 • Mesečno preglejte telefonske klice in razpravljajte o uspehu vaše marketinške kampanje
 • Usposabljanje ena na ena, s katero boste zagotovili, da boste lahko v prihodnosti upravljali s svojim spletnim mestom

Prejeli boste tudi integracijo e-trgovine, skupaj z do 10 stranmi izdelkov in rešitvami za obdelavo in pošiljanje plačil OpenCart.

Prednosti in slabosti gostovanja HostGatorja

Vedno obstajajo prednosti in slabosti pri katerem koli ponudniku spletnega gostovanja, ki ga izberete. Zato je pomembno, da ocenite svoje prioritete in se prepričate, da vaša rešitev ne bo žrtvovala nobene od teh prednostnih nalog.

Pros

Obstaja veliko razlogov, zakaj so tako priljubljena gostiteljska družba. Poglejmo, kakšne koristi ima uporaba skupnih gostovalnih storitev.

Trdni čas in storitev

Zagotavljajo 99,9% podaljška, kar je odlična novica za vsakega lastnika spletnega mesta. Vendar je treba upoštevati, da je to standard in nič manj na splošno ni dopustno.

Poleg tega je HostGator svojim strankam pripravljen nadomestiti enomesečno dobroimetje, če strežnik kadarkoli ne doseže 99,9-odstotne garancije za uptime.

podaljšanje hostgatorjaPo podatkih HostingFacts je bilo upodabljanje HostGatorja v zadnjih 12 mesecih 99,99%

Strankam nudijo tudi podporo 24/7/365 prek telefona, klepeta v živo in e-pošte (sistem vstopnic). S pomočjo priročnega portala za podporo lahko stopite v stik s strokovnjakom za gostovanje, si oglejte nekaj forumov skupnosti in celo dostopate do video vadnic, ki vam bodo pomagale pri odpravljanju težav..

Brezplačen prenos spletnega mesta in namestitve z enim klikom

Ponovno je ta storitev običajno pravilo za večino spletnih ponudnikov gostovanja, vendar HostGator navaja prenos z drugega gostitelja na njih zelo preprosto. Preprosto se prijavite za načrt gostovanja, ki ga želite uporabiti, in HostGator pustite, da naredi vse ostalo.

Če dodate, da imate novo spletno mesto in je HostGator prva rešitev za gostovanje, ki ste jo kdaj uporabljali, bodite prepričani, da je namestitev želenega CMS-ja tako preprosta kot klikanje nekaj gumbov med registracijo. Z njihovim orodjem QuickInstall lahko preprosto postavite svoje spletno mesto, ne da bi vas skrbelo, da boste imeli tehnična znanja.

(Skoraj) Neomejeno vse

Shranite za najosnovnejši načrt gostovanja v skupni rabi, ki domene omeji na 1, ponuja HostGator neomejeno vse (dobro nekako – glej spodaj) drugo, kar je veliko, saj so njihovi načrti gostovanja na začetku tako poceni.

Neomejen prostor na disku pomeni, da lahko shranite toliko podatkov, kot jih potrebujete. To omogoča navidezno neomejeno rast vašega spletnega mesta ob uporabi cenovno dostopnega načrta gostovanja.

Imeti neomejena pasovna širina pomeni, da lahko premikate neomejeno količino podatkov med gostiteljskim strežnikom, obiskovalci vašega spletnega mesta in internetom. To je super za zagotavljanje hitrosti in uspešnosti vašega spletnega mesta, zlasti na načelu skupnega gostovanja.

Prejemate tudi vi neomejeno baz podatkov, kar pomeni, da lahko imate toliko namestitev WordPress-a, kolikor želite. To je dobro za tiste, ki imajo veliko strank in želijo preizkusiti spremembe spletnega mesta, preden jih sprožijo v živo.

Neomejeno gostovanje je mit in HostGator je vsaj omejen glede omejitve njihove uporabe. Ponujajo vam “neomejeno vse”, če:

 • Ne uporabljajte več kot 25% centralne procesne enote (CPU) strežnika
 • V cPanelu ne zaženite več kot 25 sočasnih procesov
 • Nimate več kot 25 sočasnih povezav MySQL
 • V cPanelu ne ustvarite več kot 100.000 datotek
 • Ne preverite več kot 30 e-poštnih sporočil na uro
 • Ne pošiljajte več kot 500 e-poštnih sporočil na uro

Vendar omejitev glede:

 • Uporabite pasovno širino
 • Ustvarite e-poštne račune

Proti

Kot pri vsem, bo tudi pri uporabi tako poceni skupne gostovalne rešitve prišlo do nekaterih slabosti. Poglejmo nekaj stvari, na katerih lahko delajo, in ali bodo vplivale na vašo končno odločitev.

Omejene funkcije

Medtem ko so zagotovljene funkcije precej standardne in neomejeno je vse lepo, resnica je, HostGator ne ponuja skupnih uporabnikov gostovanja veliko dodatkov.

Ker tovrstno gostovanje ne upravlja, boste morali sami upravljati administrativno delo, ki ga potrebuje vaše spletno mesto. To pomeni, da za vsakodnevno varnostno kopiranje (čeprav se bodo izvajale varnostne kopije na teden), posodobitve katerega koli jedra, vtičnikov ali tem, ki jih uporabljate (razen če se odločite za nekoliko dražje upravljano gostovanje WordPress-a) in varnostni ukrepi, so vsa vaša odgovornost.

Drage cene

Čeprav ponujajo udobje pri upravljanju z vsemi domenami, je treba opozoriti, da so nekateri njihovi cene domenskih imen so nekoliko visoke.

To je dobro vedeti, ker tudi če se odločite za skupni načrt, lahko vedno registrirate in obnovite svoje ime domene pri drugem, cenejšem podjetju in preprosto usmerite svoj DNS na HostGator naravnost iz cPanela.

To je del EIG

Ponovno vas ne bom poskušal zasipati niti v obeh primerih Endurance International Group (EIG). Vendar pa bo večina ljudi, ki pregledajo gostiteljske družbe, povedala, da podjetje za gostovanje, ki je del EIG, tvega, da bo imelo slab ugled.

To je zato, če bi šli z gostiteljskim podjetjem A (ki je del EIG-a in tega niste vedeli) in imeli slabo izkušnjo, in se pomaknite k gostiteljski družbi B (ki je tudi del EIG-a in je niste vedeli) , kdo bo rekel, da se bo vaša izkušnja še izboljšala?

Zavedajte se le, da je HostGator del te organizacije in da se bo način, kako EIG vodi stvari, verjetno zapletel v to, kako HostGator ravna s stvarmi.

Pogosta vprašanja o HostGatorju

Tu boste našli odgovore na nekaj najpogostejših vprašanj.

Kaj je HostGator.com?

HostGator je podjetje za spletno gostovanje, ki ponuja različne storitve spletnega gostovanja, kot so deljene, preprodajalce, VPS, oblak in namenske storitve gostovanja strežnikov. Poleg tega ponujajo posebno WordPress in Windows gostovanje. Imata dva podatkovna centra v Teksasu (ZDA) in Provo, Utah (ZDA). Njihovo uradno spletno mesto je www.hostgator.com. Več si preberite na njihovi strani Wikipedije

Ali HostGator ponuja garancijo za vračilo denarja?

Da. Ponujajo vam celotno povračilo, če prekličete račun v prvih 45 dneh uporabe njihovih storitev. Vendar to velja samo za rešitve za gostovanje v skupni rabi, prodajalce in VPS.

Kakšno podporo nudi HostGator svojim strankam?

Ponujajo celoletno podporo prek telefona, klepeta v živo in e-pošte (sistem vstopnic). Do člana podporne skupine lahko dostopate 24/7 in dobite odgovore na vsa vprašanja.

Ali bo HostGator brezplačno preselil moje trenutno spletno mesto?

Da. Ponujajo brezplačno selitev na spletna mesta, tudi za najbolj poceni načrt skupnega gostovanja, ki ga ponujajo.

Kaj je začasno jamstvo za HostGator?

Za razliko od številnih ponudnikov gostovanja zagotavljajo 99,9-odstotno podaljšanje časa. Če k temu dodate, vam bodo zaslužili en mesec storitve za morebitne odmore pod 99,9%, ki jih doživlja vaše spletno mesto, s poudarkom na dejstvu, da resno gostijo vaše spletno mesto.

Ali HostGator ponuja potrdila SSL, SSD in CDN?

To je odvisno od izbranega gostiteljskega načrta. Če se na primer odločite za najbolj ugoden načrt skupnega gostovanja, da, boste prejeli brezplačno zasebno potrdilo SSL. Vendar pri najosnovnejših načrtih to ne drži. Na žalost boste morali vložiti v načrt gostovanja, ki ga upravlja WordPress, da boste dobili dostop do brezplačnih storitev CDN, in uporabite namenski strežnik, če želite imeti možnost shranjevanja SSD.

Ali HostGator ponuja varnostne kopije spletnega mesta?

Izvajajo naključne tedenske varnostne kopije, ko morate obnoviti spletno mesto. Priporočljivo je, da imate na voljo še kakšen drug način varnostnega kopiranja, na primer njihovo premijsko storitev CodeGuard.

Ali bom dobil brezplačno ime domene pri HostGatorju?

Ne. Novim strankam ne ponujajo več brezplačnega imena domene, ko se prijavijo.

Katere načine plačila sprejema HostGator?

Sprejemajo vse glavne kreditne kartice, kot so Visa, MasterCard, American Express in Discover. Sprejemajo tudi Paypal, osebne čeke, denarne naloge in bančne nakazile.

Kaj je CodeGuard?

Njihova storitev CodeGuard je plačljiv dodatek, ki omogoča samodejno varnostno kopiranje vašega spletnega mesta. CodeGuard spremlja tudi vaše spletno mesto in vam pošilja opozorila, če se kakšne spremembe zgodijo. In končno, CodeGuard ponuja možnost obnovitve, tako da lahko spletno mesto enostavno vrnete nazaj na prejšnjo različico.

Ali lahko zaupam ocene HostGatorja o Redditu in Quori?

Da, Quora in Reddit sta odlična mesta, če želite izvedeti več o podjetju in prejeti ocene, vprašanja in mnenja resničnih ljudi in strank, ki jih uporabljajo. Brskajte po ocenah strank o Redditu in Quori. Uporabna so tudi spletna mesta, kot sta Yelp in TrustPilot.

Kaj je najboljša alternativa HostGator?

HostGator je eden izmed najbolj priljubljenih ponudnikov spletnih gostovanj. Če pa raziskujete spletne gostitelje in iščete dobro alternativo HostGator, potem je tu moja priporočila. Verjamem, da je najboljša alternativa HostGatorju Bluehost (enaka cena, vendar boljše lastnosti, vendar je tudi EIG). Najboljša alternativa, ki ni EIG, je SiteGround (preberite moj pregled, če želite videti, zakaj je SiteGround # 1)

Ali sta HostGator in Bluehost isto podjetje?

Ne, HostGator in Bluehost sta ločeni podjetji; vendar sta obe hčerinski družbi Endurance International Group (EIG). EIG ima tudi gostiteljska podjetja, kot so iPage, FatCow, HostMonster, JustHost, Arvixe, Small Orange, Site5, eHost in kup več manjših spletnih gostiteljev.

Kje najdem kode kuponov HostGator?

Najboljše mesto za iskanje kuponske kode HostGator je obisk naše strani ponudb Hostgator. Tu lahko brskate po odličnih ponudbah spletnega gostovanja in imen domen in se prepričate, da od njih dobite 100-odstotno veljavne kupone.

Ali priporočam HostGator?

Za tiste, ki iščejo preprosto, poceni skupno gostovanje, Da, mislim, da bi HostGator moral biti možnost, ki jo je treba upoštevati.

Vendar pa.

Za tiste, ki si želijo nekoliko več oomph glede hitrosti, varnosti in funkcij Priporočam njihove načrte v oblaku.

Še posebej njihova upravljana WordPress hosting možnost, saj vam tako zagotavlja hitrost in varnost, ki jo potrebujete brez visoke cene.

Kljub temu, da so del EIG, imajo sloves enega najboljših ponudnikov spletnega gostovanja na trgu. Za lastnike spletnih mest ne zagotavljajo samo skupnega gostovanja, temveč ponujajo tudi številne druge izjemne rešitve.

Dejansko velika imena, kot je WPBeginner, radi delijo svoje pozitivne izkušnje z uporabo svoje namenske rešitve za strežnik.

HostGator je z vgrajenim ustvarjalcem spletnih mest, enostaven za uporabo cPanel in orodjem QuickInstall za namestitev želene CMS (in druge programske opreme) na vaše spletno mesto v nekaj minutah. vsekakor sprednji tekač.

Kljub temu je njihov nabor funkcij minimalen, in čeprav je njihova podpora strankam vrhunska in je njihovo jamstvo za nadgradnjo nekaj vredno, morda nimajo vseh stvari, ki jih iščete.

Torej, opravite svoje raziskave in se prepričajte, da prednostno določite funkcije, ki jih potrebujete za rast podjetja, v uspešno, preden se prijavite, da bi bili stranka pri njih..

Razkritje FTC: Če želite doseči najcenejšo možno ceno, bom zaslužil majhno provizijo, če se odločite za nakup gostovanja s pomočjo mojih povezav.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map