Pregled FastComet

Imeti spletno mesto je najboljši način in edini način za promocijo vašega podjetja in oglaševanje vaših izdelkov ali storitev na spletu. Da bi to dosegli, je ključnega pomena, da sodelujete z odličnim ponudnikom spletnega gostovanja.


Vnesite FastComet. Ker to je ena najboljših možnosti za spletno gostovanje za začetnike in novorojenčke ter za vse, ki želijo ustanoviti spletno mesto v tej zadevi. FastComet je nova sila, ki jo je treba upoštevati v industriji spletnih gostovanj.

fastcomet ocene na twitterju

FastComet je presenetljivo neznan v industriji, vendar oni zagotavljajo zelo hitro hitrost strežnika, izjemne funkcije, skoraj 100-odstotno upodabljanje, varnost, cenovno ugodne načrte, vsestransko podporo, in številne druge ugodnosti.

Tukaj je moj pregled FastComet, dal vam bom pregled vsega, kar je treba vedeti o tem ponudniku spletnega gostovanja, da se boste lažje odločili, ali je to dobro za vas.

Če mi boste namenili le 10 minut vašega časa, vam bom dal vsa obvezna dejstva in informacije o tem, kaj ponujajo, ko gre za spletno gostovanje. Nadaljujte z branjem in našli boste odgovore na vsa vprašanja, kot so:

 • Katere lastnosti ponuja FastComet svojim strankam?
 • Kakšni so različni načrti na voljo?
 • Koliko stane spletno gostovanje?
 • Kakšno gostovanje zagotavljajo lastniki spletnih strani?

Ko boste prebrali ta pregled, boste zagotovo lahko ugotovili, ali je to prava spletna ponudba gostovanja za vaše potrebe.

S klikom na to povezavo lahko gostite samo svoje spletno mesto 2,95 USD / mesec

Kaj se boste naučili iz tega pregleda FastComet

 1. Kaj je FastComet?

Tu bom razložil, za kaj gre spletni strežnik, nekaj o podjetju in različnih ponudbah ter o njihovih skupnih načrtih gostovanja.

 1. Pros

Ugotovite, kaj so glavne prednosti FastComet-a in podpisovanje z njimi na vaše poslovno spletno mesto ali osebni blog.

 1. Proti

A tudi negativnosti so tu, tukaj boste izvedeli več o tem, kaj so.

 1. Je FastComet.com kaj dobrega?

Tu povzemam ta pregled in vas obvestim, ali ali če menim, da bi bilo bolje, da uporabite tekmovalca.

Tukaj vam bom dal FastComet pregled, kakšne so njihove storitve kot ponudnika spletnega gostovanja. Pokazal bom vse njihove lastnosti, prednosti, razpravljal o prednostih in slabostih ter primerjal različne načrte cen. Ko to končate, upam, da se boste lahko odločili, ali želite obiskati svojo spletno stran z njimi ali ne.

fastcomet pregled

Kaj je FastComet?

Če iščete skupno gostovanje, gostovanje v WordPressu, VPS gostovanje, namenski strežnik, gostovanje v oblaku, ki ga želite uporabiti za vaše spletno mesto, potem zagotovo razmislite o FastCometu. Je podjetje za gostovanje iz San Francisco, Kalifornija, ki lastnikom spletnih strani ponuja nekaj najboljših in najbolj kakovostnih rešitev za gostovanje.

Njihovi strežniki se nahajajo na 11 lokacijah okoli sveta. Izbirate lahko med Tokio, Singapur, Amsterdam, London, Newark, Dallas, Chicago, Frankfurt, Toronto, Mumbai in Sydney. Ne glede na to, kje se nahajate, se nikoli ne boste soočili s podaljšanim časom pinga in padanjem hitrosti nalaganja spletnega mesta.

To podjetje za spletno gostovanje obstaja že od leta 2013, danes pa ima na tisoče strank v skoraj sto državah po vsem svetu. Ponuja ogromno različnih funkcij, ponuja poceni načrte. Največja prednost FastComet je uporablja izključno SSD pogone na njihovih strežnikih. Njihova podporna storitev je uporabnikom prijazna in je pripravljena pomagati 24/7/365.

gostovanje funkcij

Tudi če niste izkušen spletni razvijalec, jih lahko preprosto uporabite za svoj osebni blog ali spletno trgovino. Dejstvo je, da lahko skoraj vse nastavite v nekaj klikih in popolnoma brezplačno. Vključuje namestitev katerega koli CMS, kot so WordPress, Joomla, Drupal, OpenCart, dodajanje brezplačnih modulov in tematske predloge ter kup brezplačnih vadnic za katero koli platformo.

Zdaj pa se potopimo v vse prednosti programa FastComet. Videli boste, zakaj so ti fantje boljši od mnogih drugih tekmecev v proračunu za spletno gostovanje.

fastcomet proti konkurentom

S klikom na to povezavo lahko gostite samo svoje spletno mesto 2,95 USD / mesec

Načrti gostovanja FastComet v skupni rabi

Ponujajo tri skupne načrte gostovanja: FastCloud se začne z 2,95 USD na mesec, FastCloud Plus, ki se začne že od 4,45 USD na mesec, in FastCloud Extra od 5,95 USD na mesec (to priporočam načrt,).

hitronamerne cene

Opazili boste, da je to res poceni in ne bo vam treba tri leta, da bi prihranili največ, tudi če 3 leta ne nameravate imeti spletnega mesta.

Funkcije gostovanja FastComet Shared

Skupni načrtiFastCloudFastCloud PlusFastCloud Extra
Gostovana spletna mestaEno mestoNeomejenoNeomejeno
Shranjevanje (SSD pogoni)15 GB25 GB35 GB
Edinstveni obiski25K / mesec50K / mesec100K / mesec
Jedra CPU-ja2 x CPD AMD EPYC 75014 x AMD EPYC 7501 CPU6 x procesorjev AMD EPYC 7501
Oven2 GB3 GB6 GB
Takojšnja namestitev računaDaDaDa
Več lokacij strežnika11 lokacij11 lokacij11 lokacij
Brezplačen prenos spletnega mesta133
Addon DomeneNeNeomejenoNeomejeno
Dnevne varnostne kopije7730

Poleg tega lahko plačati za nekatere dodatke kot so Oddaja iskalnikov, Zasebnost domen, Revizija optimizacije iskalnikov in Google SiteMap. Letno stanejo od 5,95 do 14,95 dolarja in odvisno je od tega, ali jih želite dodati ali ne (predlagam, da jih ne, poleg tega pa lahko dodatne dodatke vedno dodate tudi pozneje).

Vsi trije načrti so precej podobne v ponudbi in se razlikujejo le, ko gre za število spletnih mest z dodatki, ki jih lahko gostite, RAM, jedra in shranjevanje. Vsak načrt lahko podrobno primerjate na njegovem uradnem spletnem mestu.

Dodatni načrt FastCloud (načrt, ki ga priporočam)

FastCloud Extra je njihov najdražji skupni gostovalni načrt, začenši od 5,95 dolarja na mesec. Ampak ta načrt naleti na resen udarec ko gre za hitrost, varnost in zmogljivost! Za del cene dobite boljše rezultate kot namenski strežnik.

Priloženi je načrt FastCloud Extra 3x več virov na račun in 3x manj uporabnikov. Vaše spletno mesto gostuje na visoko zmogljivem strežniku; PHP7 gostiteljsko okolje s LiteSpeed ​​LSAPI, APC & OPcache, statični in dinamični predpomnilnik.

Tukaj je razlog, zakaj je FastCloud Extra plan od FastComet-a najbolj razširjen načrt gostovanja! Zmogljivost je boljša od večine namenskih strežnikov, vendar za delček cene!

3-krat hitreje IN bolje!

3x manj uporabnikov na strežniku in 3x več CPU-ja in RAM-a, pomeni večjo moč za vaše spletno mesto.

RocketBooster

RocketBooster je njihov običaj vgrajen predpomnilni sistem ki temelji na Varnish, PHP7, APC z OPcache in memcached.

BitNinja

BitNinja je njihovo vse v enem globalno porazdeljen varnostni sistem z algoritmom strojnega učenja, ki ščiti strežnike pred zlonamernim prometom po vsem svetu in hkrati shrani vire virov računa. Varnost BitNinja strežnika je omogočena v vseh načrtih.

Lak

Priloženi je načrt FastCloud Extra Lak predpomnilnika, kar je resnično zelo hitro in lakiranje običajno pospeši TTFB (čas do prvega bajta) in čas nalaganja strani s faktorjem 3–10x, odvisno od vašega spletnega mesta.

PHP7 z APC & OPcache

Njihovi strežniki uporabljajo PHP7 z APC in OPcache bo bistveno povečala uspešnost vašega spletnega mesta za obravnavo več sočasnih obiskovalcev z odličnim časom nalaganja strani.

Spomnjeno

Memcached je a pomnilniški sistem predpomnilnika ki povečuje zmogljivost spletnih mest, ki jih poganjajo baze podatkov, s predpomnjenjem podatkov in predmetov v RAM, da se zmanjša količina sredstev, dodeljenih za postopek, ki ga je treba izvesti.

Prospekti FastComet

Brez skritih pristojbin & 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja

Vsi načrti so ponujeni s fiksne cene in brez skritih pristojbin. Podjetje stori vse, kar je v njegovi moči, da zagotovi 100% zadovoljstvo strank. Plačujete samo za storitve, ki jih dejansko uporabljate.

Ne skrivajo nobenih dodatnih plačil in pristojbin. Tako ne boste presenečeni, da boste dobili še dodatni račun. Vse cene se ob koncu naročniškega obdobja ne bodo zvišale obnovite katero koli storitev za isto ceno.

Če vam iz katerega koli razloga ni všeč kakovost ponudnika gostovanja, boste to lahko vrnite ves svoj denar nazaj. Večina tekmovalcev zagotavlja največ 30 dni, vendar s FastCometom, ki ga imate 45 dni za celotno povračilo.

Velika hitrost in zmogljivost

Mnogi ponudniki gostovanja uporabljajo tradicionalni trdi diski (HDD), ki so precej počasni. Kot rezultat, vaše spletno mesto se nalaga zelo počasi, in lahko negativno vpliva na vaša prizadevanja za optimizacijo iskalnikov. Googlovi algoritmi bolje pospešujejo hitrejša spletna mesta in na straneh z rezultati iskalnikov dosegajo višje uvrstitve. Kako dosegajo tako odlične rezultate?

FastComet na drugi strani samo zagotavlja SSD pogoni (SSD diski). Pomaga povečanje uspešnosti spletnega mesta do 300% saj se bodo datoteke in baze podatkov naložile veliko hitreje. Povprečni čas nalaganja spletnega mesta je približno 200 milisekund, medtem ko večina tekmovalcev naloži strani v približno 500-600 milisekundah * (* glede na Fast Comet).

To pomeni, da bo večina vaših obiskovalcev, ki prihajajo na vaše spletno mesto, to zmogla veliko hitreje dostopajte do svojega spletnega mesta, svoje spletne trgovine ali bloga, med čakanjem na nalaganje vašega spletnega mesta pa ne bodo odskočile.

Poleg tega se bo skupina za podporo posvetovala z vami o tem, kako izboljšati čas nalaganja strani z izboljšanjem rezultatov Google Pagespeed Insight in GTMetrix. Sploh ne boste smeli uporabljati nobenih vtičnikov za predpomnjenje, ker ti hitrostne funkcije so vgrajene in so privzeto omogočene.

Brezplačni CD Cloudflare

Uporablja se še ena odlična funkcija za izboljšanje uspešnosti in hitrosti spletnega mesta Cloudflare CDN. Ne bo vam treba kupiti dodatne naročnine, saj je privzeto na voljo v vseh načrtih za gostovanje storitev. CDN je kratka oblika omrežja za pošiljanje vsebin. Uporablja različne storitve po vsem svetu za shranjevanje vseh statičnih datotek, kot so slike, datoteke JavaScript ali tablice stilov CSS.

Ko obiskovalec odpre vaše spletno mesto, brskalnik prenese vse te statične datoteke. Čim dlje se obiskovalec fizično nahaja od vašega glavnega strežnika, tem manjša bo hitrost nalaganja spletnega mesta. Da bi preprečili ta negativni vpliv, bodo ponudniki CDN poslali slike in druge statične datoteke s strežnika, ki je najbližje fizični lokaciji obiskovalca. Pomaga izboljšati zmogljivost spletnega mesta in zelo poveča hitrost nalaganja.

Cloudflare ima a distribuirana strežniška infrastruktura po vsem svetu. Ima več kot 100 podatkovnih centrov v različnih državah. Torej, tudi če so vaše stranke z druge celine, bodo doživele največjo hitrost in zmogljivost vaše spletne trgovine ali spletne strani bloga.

Začeti z Cloudflarejem je enostavno. Ko ustvarite in zaženete svoje spletno mesto z njimi, lahko aktivirajte funkcijo CDN Cloudflare na nadzorni plošči gostovanja v samo enem kliku.

99,99% garancija za nepravočasno

Zagotavljajo 99,99% uptime. Zakaj je to tako pomembno? Če je čas upodabljanja nižji od 99%, se pogosto lahko vaši obiskovalci srečujejo s situacijo, ko vaše spletno mesto ni na voljo, pa tega ne želite. 99,99-odstotno podaljšanje pomeni tedenske odmore le 1 m 0,5s. Tu je posnetek zaslona, ​​ki prikazuje njihovo skoraj 100-odstotno popolno uro.

fastcomet uptime

Seveda to izključuje načrtovana obdobja vzdrževanja in selitve za nadgradnjo komponent infrastrukture, saj te povečajo zmogljivost na splošno, so redke, pogosto in kratke.

Varnost jemljemo resno

Če želite preprečiti kakršno koli spletno grožnjo in obiskovalcem, uporabljajo posebno aplikacijo požarni zid ki je že optimiziran za kateri koli sistem za upravljanje vsebine, kot so WordPress, Magento, Joomla in drugi. FastComet je lahko blokira do 99% agresivnih varnostnih groženj.

hitrostna varnost

Poleg tega ima vsak račun za gostovanje v skupni rabi izolirano okolje tako tudi če nekdo drug, ki uporablja isti strežnik kot vi, okužen, vaše datoteke in spletno mesto ne bo v nevarnosti. Inteligentni požarni zid ščiti pred vsemi znanimi podvigi, zlonamerno programsko opremo in drugimi napadi virusov.

Brezplačni SSL certifikati

Ena najpomembnejših komponent katere koli varnosti spletnega mesta je SSL potrdilo. Zagotavljajo zasebna potrdila šifrirano s SHA-256 hash algoritmi in 2048-bitnimi RSA ključi. Potrdilo lahko naročite v enem kliku in ga dobite v manj kot eni uri. Njihovi SSL certifikati zagotavljajo do 8-krat hitrejšo varno povezavo od tradicionalnih. Vsak lastnik certifikatov je zavarovan za 10.000 dolarjev.

Če ne želite plačati za SSL potrdilo, ponujajo tudi brezplačna SSL potrdila, ki jih je izdal Let’s Encrypt. Najdete ga tako, da se prijavite v svoj cPanel in se pomaknete do razdelka Varnost ali preprosto tako, da v iskalno polje vtipkate Naj šifriramo..

Upravljano gostovanje v WordPressu

WordPress je najbolj priljubljena platforma za gradnjo spletnih strani in blogov. Je zelo uporabniku prijazen in zelo enostaven za uporabo. Podporna ekipa je namenjena, da strankam omogoči najboljšo upravljanje rešitve WordPress po zelo ugodnih cenah.

Funkcije gostovanja v oblaku WordPress

 • Brezplačen dnevni in tedenski WordPress varnostne kopije vaših podatkov, da boste varni
 • Vaše spletno mesto WordPress gostuje na Samo za SSD gostovanje v oblaku
 • Strokovni WordPress podpora in navodila za uporabo da se vaše spletno mesto zažene in deluje v najhitrejšem možnem času
 • 1 kliknite WordPress samodejna namestitev z brezplačnim WordPressom nastavitev teme, izvaja strokovna podpora za WordPress

Namestitev z enim klikom in enostavna konfiguracija

Poleg WordPressa lahko uporabljate Magento, Joomla, Drupal in več kot 150 drugih platform. Vsi so na voljo za namestitev z enim klikom. Prenašanja in ročne namestitve jih ni potrebno, če pa ne najdete želene aplikacije (obstaja skoraj skoraj nič tveganje za to, ampak naj teoretično predpostavimo), ni težav s strežnikom prek FTP in ga namestite ročno.

fastcomet namestitev WordPress z 1 klikom

Kako jih lahko uporabljate? Sploh ne potrebujete nobenega znanja programiranja in razvoja. Namestite jih lahko z enim preprostim klikom na nadzorni plošči. Vse, kar potrebujete, je samo, da sledite ukazom čarovnika za namestitev.

Poleg tega bo čarovnik za namestitev namestil vse potrebne brezplačne module, da bo vaše spletno mesto popolnoma funkcionalno. Poleg tega jih je veliko predloge brezplačnih tem na voljo za izbiro.

gradnik spletnih strani

Vse to poenostavlja postopek namestitve in konfiguracije spletnega mesta in omogoča zelo enostavno tudi popolnim novorojencem. Prihranite lahko sto dolarjev za načrtovanje, razvoj in podporo. Tudi če nekaterih nalog ne morete dokončati sami, se obrnite na službo za podporo in z veseljem vam bodo pomagali.

Brezplačen prenos / migracija mesta

Če vaše spletno mesto gostuje drugje, pri drugem ponudniku gostovanja, bodo brezplačno prenesli za vas. Ta storitev je brezplačna brez dodatnih provizij in skritih plačil.

Seveda bi to lahko naredili tudi sami. Toda ročni prenosi lahko trajajo veliko časa in virov – in če se ne izvede pravilno, lahko vaše spletno mesto propade.

Seveda bi lahko najeli tudi koga, ki bo za vas prenesel vaše spletno mesto, toda zakaj zapravljati denar, če je to mogoče storiti brezplačno? A strokovnjak za podporo bo to storil čez eno uro ali manj, če spletno mesto ni veliko.

Brezplačno varnostno kopiranje in spremljanje spletnega mesta

Ste slišali Murphyjev zakon? Da bo “vse, kar lahko gre narobe, šlo narobe”? Ne dovolite, da se to zgodi na vašem spletnem mestu.

Zagotavljajo dnevne varnostne kopije, ki se hranijo zunaj kraja in imeli boste varnostne kopije v zadnjih 7 do 30 dneh (odvisno od načrta, ki ga imate). Dovoli vam popoln, neomejen dostop do varnostnih kopij prek 1 kliknite Obnovi upravitelja znotraj cPanela.

brezplačne dnevne varnostne kopije

Če potrebujete kakršno koli pomoč, vam je 24 -7 tehnična podpora pripravljena priskočiti na pomoč, če potrebujete pomoč pri obnovi spletnega mesta in to brez dodatnih stroškov..

Priročen cPanel

cPanel je najmočnejši nadzorna plošča za upravljanje vašega računa za gostovanje na trgu. Ima zelo uporabniku prijazen, priročen in intuitiven vmesnik ter povsem mobilno prijazen. Vmesnik je tako enostaven in intuitiven, da lahko celo popolni novinec razume, kako ga uporabljati. Napredne funkcije cPanela bodo uporabne za izkušenejše spletne skrbnike.

cpanel

Kaj lahko storite s cPanel?

 • Obrnite se na podporo strankam prek katere koli naprave: namizja, tabličnega računalnika, pametnega telefona. Tudi če ste izkušen spletni skrbnik in razvijalec, lahko pride do situacij, ko boste morda potrebovali pomoč od podpore.
 • Upravljajte svoj račun, napolnite svoj račun, izvedite plačila ali spremenite načrt gostovanja.
 • Upravljajte storitve, ki jih uporabljate: nakup, aktiviranje ali izključitev plačanega dodatka ali funkcije.
 • Odprite novo spletno mesto v načrtih (FastCloud Plus & FastCloud Extra), ki podpirajo neomejeno število spletnih strani. Vse, kar morate storiti, je izbrati ime domene in zagnati spletno mesto.
 • Upravljajte imena svojih domen. Mogoče je registrirati, prenesti ali zapreti katero koli svojo domeno. Tudi če imate veliko spletnih mest, jih lahko preprosto nadzorujete v kateri koli napravi.
 • Pridobite e-pošto in obvestilas. cPanel spremlja vse vaše aktivnosti in takoj obvesti o vseh izvedenih spremembah. Resnično je lahko koristno, če imate več spletnih mest, saj vam ni treba ročno nadzirati vsega. Samo reagirajte na obvestila ali e-poštna sporočila in uveljavite potrebne spremembe.
 • Monitor vse pomembne stvari za vas. Kazalniki centra za upravljanje strank zagotavljajo podrobne informacije o vseh storitvah gostovanja, ki jih uporabljate. Nadzorujte vse, od stanja računa do pasovne širine prometa.
 • Namestite priljubljeno programsko opremo, kot so WordPress, Joomla in Drupal.

Brezplačna podpora 24 ur na dan

Lahko pride do situacij, ko boste morda potrebovali strokovno podporo. Pravzaprav bi moral vsak dober ponudnik gostovanja imeti hitro in kompetentno podporno osebje, ki vam lahko pomaga v vseh okoliščinah.

Njihova podpora je dosegljiva prek telefona (1.855.818.9717 – ZDA brezplačno 24/7), e-pošte in spletnega klepeta.

Spletni klepet je najhitrejša možnost, saj vam bo specialist odgovoril v manj kot 10 minutah. Poskusil sem to in čeprav oseba, s katero sem govoril, ni bila domača angleščina, je bila njena raven jezika zelo dobra, bila je lahko razumljiva in njena navodila zelo jasna.

primerjava fastcomet v primerjavi z drugimi spletnimi gostitelji

Kakšno pomoč lahko torej pričakujete?

 • Odzivi strele do vseh vstopnic prek e-pošte ali klepeta v živo. Ekipa odgovori v 10 minutah ali celo hitreje.
 • Gostiteljska podpora: kakršne koli težave z e-pošto, FTP, nastavitvijo in konfiguracijo spletnega mesta in prenosom od starega ponudnika gostovanja.
 • Optimizacija in varnost. Skupina za podporo vam bo pomagala izboljšati hitrost vašega spletnega mesta in izboljšati njegovo varnost.
 • Nadgradnja programskih modulov. Včasih ni enostavno namestiti nove različice katerega koli modula, še posebej brez posebnih znanj za programiranje. Podporna skupina bo pomagala rešiti težave s katero koli komponento programske opreme.
 • Odstranjevanje virusov in zlonamerne programske opreme. Omogočajo brezplačno spremljanje varnosti in pomagajo vam odstraniti vse viruse in zlonamerno programsko opremo, če jo ujamete.

Brezplačne vadnice

brezplačne vaje

Včasih si želite umazati roke in delati stvari sami s svojim spletnim mestom. Ko se zatakneš imajo ogromno knjižnico brezplačnih vaj in navodil za uporabo da vam pomagajo.

Najdete lahko številne članke in videoposnetke o različnih temah, od nastavitve in konfiguracije spletnega mesta, do zagona spletnega dnevnika ali spletne trgovine ter številnih drugih priročnikov z navodili. Ko ne najdete potrebnega vadnice, je njihova podpora le en klik.

Velik partnerski in napotitveni programi

Ti lahko povabi do pet prijateljev in kot nagrada dobite brezplačno gostovanje. Tri mesece gostovanja dobijo brezplačno vsakič, ko povabite prijatelja.

Njihovi Partnerski program deluje precej na enak način. Namesto da bi dobili brezplačno gostovanje, vam bodo plačali provizija za vsako novo prijavo se nanašate nanje. Več ko se sklicujete, večjo provizijo boste dobili.

Globalno omrežje strežnikov

Imajo globalno omrežje strežniške infrastrukture s podatkovnimi centri v Dallas, Chicago, Newark, Tokio, Singapur, London, Amsterdam, Frankfurt, Toronto, Mumbai in Sydney. Ko se prijavite, lahko izberete, katero lokacijo strežnika imate najraje.

Številke FastComet

V načrtu FastCloud ni dodatnih spletnih mest

Negativno je, da je vstopna stopnja Načrt FastCloud ne omogoča dodajanja več domen. Ti lahko gosti samo eno spletno mesto. Je to res velika slabost? V resnici ni, ampak odvisno je, kaj imaš najraje. Če pa nameravate imeti več spletnih mest, potem razmislite o prijavi na enega od njihovih drugih načrtov.

Ali priporočam FastComet?

Da. FastComet ni 100% popoln spletni strežnik, vendar (kot je prikazano zgoraj) prednosti zagotovo odtehtajo slabosti.

Še posebej sem navdušen nad načrtom FastCloud Extra saj je njegova zmogljivost skoraj boljša od namenskega strežnika, vendar za del cene!

Razlogi za prijavo s programom FastComet:

 1. Gostovanje SSD – spletno mesto naloži 300% * hitreje (* glede na FastComet)
 2. Brezplačno dnevno & tedenske varnostne kopije
 3. Enostaven za uporabo / priročen cPanel
 4. Skupno gostovanje z uporabo NGINX in HTTP / 2
 5. Brezplačni SSL, SNI in Cloudflare CDN
 6. Izbira 8 globalnih strežniških lokacij
 7. Z enim klikom samodejno namestite WordPress z brezplačno nastavitvijo tem
 8. Vgrajen je požarni zid, zaščita pred grobo silo in brezplačno skeniranje zlonamerne programske opreme
 9. Brezplačna migracija spletnega mesta
 10. Koristno 24/7/365 klepet v živo in telefonska podpora
 11. 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja

Skratka, spletno gostovanje FastComet priporočam tako za začetnike kot za napredne uporabnike.

S klikom na to povezavo lahko gostite samo svoje spletno mesto 2,95 USD na mesec!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map