Namecheap vs GoDaddy gostovanje

Soočenje Namecheap Vs GoDaddy Primerjava spletnega gostovanja in pregled pomembnih funkcij, kot so zmogljivost, cene, prednosti in slabosti in še več -, da se lažje odločite, preden se prijavite pri enem od teh registratorjev domenskih imen, ki ponujajo tudi storitve spletnega gostovanja.


Skupni rezultat

Imenik

Skupni rezultat

GoDaddy

GoDaddy je jasen zmagovalec med tema dvema spletnima ponudnikoma gostovanja. Več o GoDaddy vs Namecheap najdete v spodnji primerjalni tabeli:

povlecite desno

Imenik

GoDaddy

O:Namecheap je eden izmed vodilnih na tržišču registratorjev domen z njimi, saj ponuja zelo dostopno spletno gostovanje, ki je zanesljivo za oglase.GoDaddy se v zadnjem času pojavlja v medijih, zlasti v TV oglasih in tiskanih medijih. Ponuja imena domen, pa tudi spletno gostovanje, ki je uporabniku prijazno, skupaj z razumnimi cenami načrtov in impresivno posodobitvijo.
Ustanovljeno v:20001997
Ocena BBB:FA+
Naslov:11400 W. Olympic Blvd Suite 200, Los Angeles, CA 90302, Združene države Amerike14455 N. Hayden Rd. # 219 Scottsdale, AZ 85260
Telefonska številka:(661) 310–2107(480) 505–8877
Email naslov:[zaščitena e-pošta]Ni na seznamu
Vrste podpore:Podpora v živo, klepet, vstopnicaTelefon, podpora v živo, klepet, vstopnica, vadba
Podatkovni center / Lokacija strežnika:ZDA in Združeno kraljestvoPhoenix, Arizona
Mesečna cena:Od 3,24 dolarja na mesecOd 4,99 dolarja na mesec
Neomejen prenos podatkov:DaDa (razen na gospodarskem načrtu)
Neomejeno shranjevanje podatkov:Da (samo končni načrt)Da (razen na gospodarskem načrtu)
Neomejena e-poštna sporočila:Da (samo končni načrt)Da (razen na gospodarskem načrtu)
Več gostiteljskih domen:DaDa (razen na gospodarskem načrtu)
Nadzorna plošča / vmesnik gostovanja:cPanelcPanel
Zagotovitev strežnika ob neplačanem času:99,90%99,90%
Garancija za vračilo denarja:14 dni30 dni
Namensko gostovanje na voljo:DaDa
Bonusi & Dodatki:Pripomočki SEO orodja, poleg tega pa še več.Premium DNS orodje za upravljanje (samo končni načrt). Dvojna procesorska moč in pomnilnik (samo končni načrt). DudaMobile samodejno pretvori vaše spletno mesto v mobilno (vsi načrti, razen gospodarstva). SSL potrdilo (samo končni načrt). Akcelerator spletnega mesta (samo končni načrt). SSL potrdilo (samo končni načrt). Skener zlonamerne programske opreme (samo končni načrt).
Dobro: Enostaven vmesnik za uporabo: V nasprotju z drugimi vmesniki spletnih gostiteljev je ta nepovezan in organiziran, z vsemi možnostmi, ki so lepo nameščeni v stranski vrstici.
Videoposnetki z navodili: Na voljo so videoposnetki z vadnicami, ki vas vodijo do zaključka ali upravljanja zadnjega dela – božji dar za vsakega začetnika.
Poceni cene: Ne samo, da lahko uživate v celotnem paketu čolnov, ampak jih lahko izkoristite za umazanijo, poceni cene.
Super Uptime: Pričakovali bi, da bo imelo podjetje, kot je GoDaddy, enega najboljših obdobij v industriji, samo če povemo, da je tako veliko. Ampak še nisem slišal pritožbe zaradi nadomestitve GoDaddyja. Uptime je ena izmed tistih stvari, za katere pričakujete, da jih bo podjetje za gostovanje postalo, in GoDaddy to počne s slogom.
Gostovanje Linuxa in Windows: GoDaddy je eden redkih ponudnikov gostovanja, ki vam ponuja možnost, da za Windows namesto industrijsko standardnega operacijskega sistema Linux. Če imate spletna mesta ASP.NET, je to pravi kraj za vas.
Odlična tehnična podpora: Vedno znova podjetja za spletno gostovanje dobijo pritožbe glede njihove storitve za stranke. Naj gre za pomanjkanje znanja ali ogromno čakalnih dob, vendar je GoDaddy s to magijo potegnil zajca iz klobuka. Imajo absolutno najboljšo storitev za stranke.
Uporabnikom prijazen: Večina GoDaddy je zgrajena na podlagi ideje o novejših končnih kupcih. Vsa njihova orodja so ???? newbie ???? prijazno. Osebno imam rad njihovecPanel, ki bi moral biti v tem trenutku industrijski standard. Vse kar potrebujem je na dosegu roke in nimam nobenih pritožb glede njihovih UX-jev.
Slabi: Brez telefonske podpore: Čeprav NameCheap svojim strankam ne ponuja telefonske podpore, imajo možnost nujnega klepeta v živo. Ni velika vrednost: Če GoDaddyja ne ujamete na velikem promocijskem sporazumu, boste nekoliko razburjeni zaradi cen, ki jih plačujete. Preprosto ne dobite enake ravni zmogljivosti s paketi spodnjih storitev GoDaddy. Če pa jih ujamete v promociji, piščančja večerja zmagovalca.
Spletna trgovina nima značilnosti: Zdaj naj bi dodatek o e-trgovini pomenil novo pamet. Morali bi dobiti vse zvonove in piščalke, ker podjetje, ki gosti spletno gostovanje, tako ali tako vzame košček svojega denarja. Za GoDaddy pogrešajo čoln z manjkajočimi funkcijami in napakami, ki napadajo vašo trgovino pod vsakim kotom.
Povzetek:Namecheap želi doseči, da je registracija, gostovanje in upravljanje domen relativno enostaven in neboleč postopek, saj internet od ljudi zahteva ravno tako obratno, kar je res. Funkcije, kot so iskanje domen, prenos, novi TLD in več, so odgovorne, da uporabnikom zagotavljajo brezplačno uporabo svojih izdelkov. Med gostovanjem je skupno gostovanje, gostovanje WordPressa, gostovanje preprodajalcev in še veliko več.Na voljo tudi v tej spletni ponudbi gostovanja je odlična podpora skupaj z namestitvijo aplikacij z enim klikom in več. Omeniti velja, da je enostavno uporabljati registracijo domen skupaj z gostovanjem. Uporabnikom ni treba skrbeti, ali so njihova spletna mesta pripravljena za mobilne naprave ali izbirajo med Linuxom in Windowsom. Uporabniki lahko dostopajo tudi do računov v mobilni aplikaciji Go Daddy, pri čemer so spletna mesta sama nastavljena, da lahko uporabniki lažje dostopajo do informacij o računu. Tu lahko najdete alternative GoDaddy.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map