Kinsta proti SiteGround

Tole Kinsta proti SiteGround primerjava natančno prouči funkcije, hitrost, prednosti in slabosti in še več, kar vam pomaga pri izbiri med tema dvema gostovalnima storitvama.


Za začetek si oglejmo morda najpomembnejšo lastnost za primerjavo, in to je: hitrost

Primerjava hitrosti SiteGround proti Kinsta

Tu bom preveril hitrost strani SiteGround in Kinsta, tako da bom pregledal, kako hitro naložijo klonirano različico (tj. Natančno kopijo) tega spletnega mesta.

To je:

  • Najprej bom preizkusil hitrost tega spletnega mesta na spletnem mestu SiteGround (kjer je to spletno mesto trenutno gosti).
  • Nato bom na Kinsti ** preizkusil klonirano kopijo * hitrosti tega spletnega mesta **.

* z uporabo migracijskega vtičnika izvozite celotno spletno mesto in ga gostite na Kinsta
** Gostovanje Googlove platforme v oblaku na Kinstavem načrtu za zagon (30 USD na mesec)

Uporabil bom Pingdom, vodilno orodje za hitrost in uspešnost spletnega mesta za testiranje časa nalaganja domače strani.

Tukaj je opisano, kako uporabljate mojo domačo stran (to spletno mesto – gostovanje) SiteGround) nastopa na Pingdom:

domače strani spletnega mesta

Moja domača stran se naloži v 1,24 sekunde. To je pravzaprav hitro v primerjavi z mnogimi drugimi gostitelji – saj SiteGround ni? na kakršen koli način.

Tukaj je opisano, kako je moja domača stran (klonirana kopija tega spletnega mesta), vendar gostovana v Kinsta nastopa na Pingdom:

domača stran kinsta pingdom

Na Kinsti se natančno naloži enaka domača stran 544 milisekund. To je skoraj pol sekunde hitrejše in bistveno hitrejše kot SiteGround!

Zdaj pa uporabimo GTmetrix, še eno ugledno orodje za hitrost in uspešnost spletnega mesta.

Spet bom začel z SiteGround:

domače strani spletnega mesta gtmetrix

Na spletnem mestu se domača stran naloži 2,2 sekunde, ni slabo in dobro pod priporočenim časom nalaganja manj kot 3 sekunde.

In Kinsta?

domača stran kinsta gtmetrix

Vendar pa na Kinsta zelo enaka domača stran 1,5 sekunde. Spet je to bistveno hitrejše v primerjavi s SiteGround

Kaj naj naredim za to?

To je precej očitno Kinsta zagotavlja hitrejše zmogljivosti v primerjavi s SiteGround. To spletno mesto bi se naložilo hitreje, če bi gostovali na Kinsti (opomba k sebi: vsekakor razmislite o selitvi v Kinsta!)

Kinsta proti SiteGround primerjava med glavo

povlecite desno

Kinsta

SiteGround

O:Kinsta je vrhunska in v celoti upravljana storitev gostovanja WordPress, ki jo poganja Google Cloud Platform. Dobivate vsakodnevne varnostne kopije, brezplačne migracije, urejanje okolice + večSiteGround je znano, da ima cenovno ugodne načrte za svoje stranke, skupaj s spremljajočimi tehničnimi lastnostmi in neverjetno podporo strankam.
Ustanovljeno v:20132004
Ocena BBB:Ni ocenjenoA
Naslov:10880 Wilshire Blvd, Suite 1101
Los Angeles, CA 90024
SiteGround Office, 8 Racho Petkov Kazandzhiata, Sofija 1776, Bolgarija
Telefonska številka:Brez telefona(866) 605-2484
Email naslov:[zaščitena e-pošta][zaščitena e-pošta]
Vrste podpore:Podpora v živo, klepet, vstopnicaTelefon, podpora v živo, klepet, vstopnica
Podatkovni center / Lokacija strežnika:18 globalnih lokacij strežnikaChicago Illinois, Amsterdam Nizozemska, Singapur in London Velika Britanija
Mesečna cena:Od 30,00 USD na mesecOd 3,95 dolarja na mesec
Neomejen prenos podatkov:NeDa
Neomejeno shranjevanje podatkov:NeNe (10 GB – 30 GB)
Neomejena e-poštna sporočila:NeDa
Več gostiteljskih domen:Da (razen začetnega načrta)Da (razen v načrtu StartUp)
Nadzorna plošča / vmesnik gostovanja:Nadzorna plošča MyKinstacPanel
Zagotovitev strežnika ob neplačanem času:SLA ima 99,9-odstotno garancijo za produkcijo99,90%
Garancija za vračilo denarja:30 dni30 dni
Namensko gostovanje na voljo:Namensko gostovanje je na voljo v podjetniških načrtih višje stopnjeDa
Bonusi & Dodatki:Prosto šifriramo SSL certifikate. 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja. Amazon Route 53 premium DNS je vključen brezplačno. Brezplačne dnevne varnostne kopije. Izberite med 15 lokacijami strežnika. Brezplačna integracija KeyCDN Optimiziran sveženj WordPress.CloudFlare omrežje za dostavo vsebin (CDN). Brezplačna orodja za varnostno kopiranje in obnovitev (razen z načrtom StartUp). Brezplačno zasebno SSL potrdilo za eno leto (razen s StartUpom).
Dobro: Platforma in arhitektura Google Cloud (PHP 7, HTTP / 2, NGINX, LXD zabojniki, MariaDB).
Predpomnjenje na strani strežnika. Enostavna integracija CDN in uprizarjanje. Samodejno varnostno kopiranje in shranjevanje 14-dnevnih varnostnih kopij za vas.
Varnost, značilna za WordPress, odkrivanje DDoS, požarni zidovi strojne opreme in še več.
Plačane nadgradnje: Cloudflare Railgun, Elasticsearch, Redis.
Brezplačne premijske funkcije: SiteGround vključuje napredne funkcije, kot so samodejne varnostne kopije dnevno, CloudFlare CDN in šifriramo SSL certifikate z vsakim načrtom.
Optimizirani načrti: SiteGround ponuja pakete za gostovanje, zasnovane posebej za najvišjo zmogljivost sistemov za upravljanje vsebine, kot so WordPress, Drupal in Joomla, ali platforme za e-trgovino, kot so Magento, PrestaShop in WooCommerce.
Fantastična podpora strankam: SiteGround zagotavlja skoraj trenutne odzivne čase na vseh svojih kanalih za podporo strankam.
Robustno jamstvo za nemoten čas: SiteGround vam obljublja 99,99% uptime.
Slabi: Samo ponuja WordPress gostovanje: Kinsta ekskluzivno ponuja vrhunsko gostovanje v WordPressu.
Dragi načrti: Kinsta ni najcenejša možnost tam, a če povemo, dobite tisto, kar plačate, je vrhunska in kakovostna storitev.
Omejena sredstva: Nekateri načrti SiteGround z nižjimi cenami so omejeni z omejitvami, kot so omejitve domene ali prostora za shranjevanje.
Počasne selitve spletnih strani: Če imate že obstoječe spletno mesto, številne pritožbe uporabnikov kažejo, da se morate pripraviti na dolg postopek prenosa s SiteGround.
Brez Windows Gostovanja: Povišana hitrost SiteGround se deloma zanaša na vrhunsko tehnologijo Linux vsebnikov, zato ne pričakujte, da bo tu gostovanje s sistemom Windows.
Povzetek:S Kinsta (pregled) dobite storitev gostovanja WordPress, ki jo poganja Google Cloud Platform. Dobiš Fort Knox, kot so varnost, hitri strežniki, hitro premikanje na spletnem mestu, dnevno varnostno kopiranje. Vse na popolnoma upravljanem in optimiziranem in varnem sveženju WordPressa.SiteGround (pregled) je odličen osnovni okvir za uporabnike, ki lahko gostijo svoje bloge ali spletna mesta. Značilnosti so osupljive, kot so SSD vrtalniki za vse načrte in izboljšane hitro delovanje z NGINX, HTTP / 2, PHP7 in brezplačnim CDN. Več funkcij vključuje brezplačno SSL potrdilo, ki ga posodablja uporabniška aplikacija. Lastniška in edinstvena varnostna pravila požarnega zidu uporabnikom omogočajo, da se izognejo ranljivosti sistema. Obstaja tudi brezplačen prenos spletnih strani in strežnikov, ki so bili postavljeni na treh celinah. Obstajajo tudi vrhunske funkcije za WordPress, skupaj z zelo odzivnim klepetom v živo.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map