InMotion gostovanje vs GoDaddy

Gostujoče InMotion gostovanje proti GoDaddyju primerjava s ključnimi funkcijami spletnega gostovanja, kot so zmogljivost, cene, prednosti in slabosti in drugo -, da vam pomaga izbrati, s katero od teh dveh storitev spletnega gostovanja se morate prijaviti.


Skupni rezultat

Gostovanje InMotion

Skupni rezultat

GoDaddy

povlecite desno

Gostovanje InMotion

GoDaddy

O:InMotion Hosting ponuja neprimerljive funkcije, kot so čas delovanja in hitrost strani, skupaj z odlično storitvijo za stranke in neverjetno 90-dnevno garancijo vračila denarja.GoDaddy se v zadnjem času pojavlja v medijih, zlasti v TV oglasih in tiskanih medijih. Ponuja imena domen, pa tudi spletno gostovanje, ki je uporabniku prijazno, skupaj z razumnimi cenami načrtov in impresivno posodobitvijo.
Ustanovljeno v:20011997
Ocena BBB:A+A+
Naslov:6100 Center Drive, Suite 1190 Los Angeles, CA 9004514455 N. Hayden Rd. # 219 Scottsdale, AZ 85260
Telefonska številka:(888) 321 4678(480) 505–8877
Email naslov:[zaščitena e-pošta]Ni na seznamu
Vrste podpore:Telefon, podpora v živo, klepet, vstopnicaTelefon, podpora v živo, klepet, vstopnica, vadba
Podatkovni center / Lokacija strežnika:Los Angeles, Kalifornija in Ashburn, VirginijaPhoenix, Arizona
Mesečna cena:Od 3,49 USD na mesecOd 4,99 dolarja na mesec
Neomejen prenos podatkov:DaDa (razen na gospodarskem načrtu)
Neomejeno shranjevanje podatkov:DaDa (razen na gospodarskem načrtu)
Neomejena e-poštna sporočila:DaDa (razen na gospodarskem načrtu)
Več gostiteljskih domen:DaDa (razen na gospodarskem načrtu)
Nadzorna plošča / vmesnik gostovanja:cPanelcPanel
Zagotovitev strežnika ob neplačanem času:99,90%99,90%
Garancija za vračilo denarja:90 dni30 dni
Namensko gostovanje na voljo:DaDa
Bonusi & Dodatki:Pogoni SSD (SSD). Brezplačno obnavljanje podatkov enkrat na štiri mesece. Brezplačni prenosi spletnih strani. Povračilo varne aplikacije. Do 100 USD Google Adwords kredita. Premium Builder spletnih strani.Premium DNS orodje za upravljanje (samo končni načrt). Dvojna procesorska moč in pomnilnik (samo končni načrt). DudaMobile samodejno pretvori vaše spletno mesto v mobilno (vsi načrti, razen gospodarstva). SSL potrdilo (samo končni načrt). Akcelerator spletnega mesta (samo končni načrt). SSL potrdilo (samo končni načrt). Skener zlonamerne programske opreme (samo končni načrt).
Dobro: Super enostavne migracije: InMotion Hosting je prejel pohvale za brezplačno selitev spletnih strani in domen.
Popolno predstavljeno upravljano gostovanje: InMotion Hosting vključuje brezplačne elemente, kot socPanel / WHMCS, varnostne funkcije, varnostno kopiranje podatkov in storitve upravljanja strežnikov, brezplačno.
Super služba za stranke: InMotion Hosting ima odlične izkušnje, ko gre za storitve za stranke, zato veste, da ste v dobrih rokah.
Odlične garancije: InMotion Hosting vam zagotavlja vsaj 99,9% uptime in 90-dnevno ali 30-dnevno obdobje vračila, odvisno od vašega načrta.
Super Uptime: Pričakovali bi, da bo imelo podjetje, kot je GoDaddy, enega najboljših obdobij v industriji, samo če povemo, da je tako veliko. Ampak še nisem slišal pritožbe zaradi nadomestitve GoDaddyja. Uptime je ena izmed tistih stvari, za katere pričakujete, da jih bo podjetje za gostovanje postalo, in GoDaddy to počne s slogom.
Gostovanje Linuxa in Windows: GoDaddy je eden redkih ponudnikov gostovanja, ki vam ponuja možnost, da za Windows namesto industrijsko standardnega operacijskega sistema Linux. Če imate spletna mesta ASP.NET, je to pravi kraj za vas.
Odlična tehnična podpora: Vedno znova podjetja za spletno gostovanje dobijo pritožbe glede njihove storitve za stranke. Naj gre za pomanjkanje znanja ali ogromno čakalnih dob, vendar je GoDaddy s to magijo potegnil zajca iz klobuka. Imajo absolutno najboljšo storitev za stranke.
Uporabnikom prijazen: Večina GoDaddy je zgrajena na podlagi ideje o novejših končnih kupcih. Vsa njihova orodja so ???? newbie ???? prijazno. Osebno imam rad njihovecPanel, ki bi moral biti v tem trenutku industrijski standard. Vse kar potrebujem je na dosegu roke in nimam nobenih pritožb glede njihovih UX-jev.
Slabi: Dolgi pogodbeni pogoji: Številni načrti InMotion Hosting zahtevajo predhodna plačila vsaj 12 mesecev.
Brez Windows gostovanja: InMotion Hosting uporablja izključno operacijske sisteme Linux.
Ni velika vrednost: Če GoDaddyja ne ujamete na velikem promocijskem sporazumu, boste nekoliko razburjeni zaradi cen, ki jih plačujete. Preprosto ne dobite enake ravni zmogljivosti s paketi spodnjih storitev GoDaddy. Če pa jih ujamete v promociji, piščančja večerja zmagovalca.
Spletna trgovina nima značilnosti: Zdaj naj bi dodatek o e-trgovini pomenil novo pamet. Morali bi dobiti vse zvonove in piščalke, ker podjetje, ki gosti spletno gostovanje, tako ali tako vzame košček svojega denarja. Za GoDaddy pogrešajo čoln z manjkajočimi funkcijami in napakami, ki napadajo vašo trgovino pod vsakim kotom.
Povzetek:InMotio gostovanje (pregled tukaj) za pospešene zmogljivosti uporablja tisto, kar je znano kot njihova območja največjih hitrosti. Obnova podatkov iz varnostnih kopij enkrat na štiri mesece je popolnoma brezplačna. Uporabniki bodo prejeli tudi ločeno ploščo za upravljanje računa za težave z računom in zaračunavanjem. Podpora za klepet v živo za uporabnike je hitra v smislu odzivov. Uporabniki bodo imeli tudi varen oddaljeni dostop do strežnika prek ukazne vrstice ali SSH. Obstaja tudi impresivno 90-dnevno jamstvo za vračilo denarja.Na voljo tudi v tej spletni ponudbi gostovanja je odlična podpora skupaj z namestitvijo aplikacij z enim klikom in več. Omeniti velja, da je enostavno uporabljati registracijo domen skupaj z gostovanjem. Uporabnikom ni treba skrbeti, ali so njihova spletna mesta pripravljena za mobilne naprave ali izbirajo med Linuxom in Windowsom. Uporabniki lahko dostopajo tudi do računov v mobilni aplikaciji Go Daddy, pri čemer so spletna mesta sama nastavljena, da lahko uporabniki lažje dostopajo do informacij o računu. Tu lahko najdete alternative GoDaddy.

{“@Context”: “http://schema.org”, “@tip”: “Tabela”, “približno”: “Gostovanje inMotion Vs GoDaddy”}

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map