InMotion gostovanje proti HostGator

Soočenje Gostovanje InMotion Vs HostGator primerjava s ključnimi funkcijami spletnega gostovanja, kot so zmogljivost, cene, prednosti in slabosti in še več -, da vam pomaga izbrati, s katero od teh dveh storitev spletnega gostovanja se morate prijaviti.


Skupni rezultat

Gostovanje InMotion

Skupni rezultat

HostGator

Gostovanje InMotion zmaga v primerjavi med tema dvema podjetjema za spletno gostovanje, zahvaljujoč prvovrstnim lastnostim, varnosti in hitrosti. Več o HostGator vs Hosting InMotion najdete v spodnji primerjalni tabeli:

povlecite desno

Gostovanje InMotion

HostGator

O:InMotion Hosting ponuja neprimerljive funkcije, kot so čas delovanja in hitrost strani, skupaj z odlično storitvijo za stranke in neverjetno 90-dnevno garancijo vračila denarja.HostGator spada v skupino ponudnikov gostovanja EIG, ki ponuja poceni gostovalne načrte in brezplačno uporabo spletnega mesta Weebly, ki omogoča enostavno gradnjo spletnih strani.
Ustanovljeno v:20012002
Ocena BBB:A+A+
Naslov:6100 Center Drive, Suite 1190 Los Angeles, CA 900455005 Mitchelldale apartma # 100 Houston, Teksas
Telefonska številka:(888) 321 4678(866) 964-2867
Email naslov:[zaščitena e-pošta]Ni na seznamu
Vrste podpore:Telefon, podpora v živo, klepet, vstopnicaTelefon, podpora v živo, klepet, vstopnica
Podatkovni center / Lokacija strežnika:Los Angeles, Kalifornija in Ashburn, VirginijaProvo, Utah & Houston, Teksas
Mesečna cena:Od 3,49 USD na mesecOd 2,75 dolarja na mesec
Neomejen prenos podatkov:DaDa
Neomejeno shranjevanje podatkov:DaDa
Neomejena e-poštna sporočila:DaDa
Več gostiteljskih domen:DaDa
Nadzorna plošča / vmesnik gostovanja:cPanelcPanel
Zagotovitev strežnika ob neplačanem času:99,90%99,90%
Garancija za vračilo denarja:90 dni45 dni
Namensko gostovanje na voljo:DaDa
Bonusi & Dodatki:Pogoni SSD (SSD). Brezplačno obnavljanje podatkov enkrat na štiri mesece. Brezplačni prenosi spletnih strani. Povračilo varne aplikacije. Do 100 USD Google Adwords kredita. Premium Builder spletnih strani.100 USD dobroimetja za Google Adwords. Basekit Site Builder. 4500 Predloge spletnih strani, ki se uporabljajo. Plus naloži več.
Dobro: Super enostavne migracije: InMotion Hosting je prejel pohvale za brezplačno selitev spletnih strani in domen.
Popolno predstavljeno upravljano gostovanje: InMotion Hosting vključuje brezplačne elemente, kot socPanel / WHMCS, varnostne funkcije, varnostno kopiranje podatkov in storitve upravljanja strežnikov, brezplačno.
Super služba za stranke: InMotion Hosting ima odlične izkušnje pri storitvi strank, zato veste, da ste v dobrih rokah.
Odlične garancije: InMotion Hosting vam zagotavlja vsaj 99,9% uptime in 90-dnevno ali 30-dnevno obdobje vračila, odvisno od vašega načrta.
Ugodni načrti: HostGator ima točno tisto, kar potrebujete, če imate težek proračun.
Neomejen prostor na disku in pasovna širina: HostGator ne postavlja omejitev na vaš prostor za shranjevanje ali mesečni promet, tako da bo vaše spletno mesto imelo prostor za rast.
Možnosti gostovanja v operacijskem sistemu Windows: HostGator ima načrte gostovanja osebnega in podjetniškega razreda, ki uporabljajo operacijski sistem Windows in bodo podpirali vaše spletno mesto ASP.NET.
Trdna jamstva za čas in vračilo denarja: HostGator vam zagotavlja vsaj 99,9% uptime in polnih 45 dni, da zahtevate vračilo po potrebi.
Slabi: Dolgi pogodbeni pogoji: Številni načrti InMotion Hosting zahtevajo predhodna plačila vsaj 12 mesecev.
Brez Windows gostovanja: InMotion Hosting uporablja izključno operacijske sisteme Linux.
Težave s podporo strankam: HostGator se je odzval večno v klepetu v živo, in tudi takrat smo dobili le povprečne rešitve.
Slabi odzivi na prometni spike: HostGator je zloglasni za pošiljanje pritožbenih e-poštnih sporočil ali premeščanje uporabnikov na drugo stojalo strežnika, kadarkoli uporabniki dobijo povišan promet.
Povzetek:InMotio gostovanje (pregled tukaj) za pospešene zmogljivosti uporablja tisto, kar je znano kot njihova območja največjih hitrosti. Obnova podatkov iz varnostnih kopij enkrat na štiri mesece je popolnoma brezplačna. Uporabniki bodo prejeli tudi ločeno ploščo za upravljanje računa za težave z računom in zaračunavanjem. Podpora za klepet v živo za uporabnike je hitra v smislu odzivov. Uporabniki bodo imeli tudi varen oddaljeni dostop do strežnika prek Command Line ali SSH. Obstaja tudi impresivno 90-dnevno jamstvo za vračilo denarja.HostGator (pregled) omogoča registracijo domenskih imen, spletno gostovanje, spletno oblikovanje in orodja za izdelavo spletnih strani po ugodnih cenah. Zadovoljstvo strank je zagotovljeno s pomočjo celodnevne podpore in 45-dnevno garancijo vračila denarja. Druge značilnosti, ki so impresivne, so 99,9% uptime in zelena moč (eco-friendly). To je odlična spletna ponudba gostovanja za blogerje, Joomla, WordPress in vse povezane niše.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map