Soočenje Gostovanje InMotion Vs DreamHost primerjava s ključnimi funkcijami spletnega gostovanja, kot so zmogljivost, cene, prednosti in slabosti in drugo -, da vam pomaga izbrati, s katero od teh dveh storitev spletnega gostovanja se morate prijaviti.


povlecite desno

Gostovanje InMotion

DreamHost

O:InMotion Hosting ponuja neprimerljive funkcije, kot so čas delovanja in hitrost strani, skupaj z odlično storitvijo za stranke in neverjetno 90-dnevno garancijo vračila denarja.DreamHost ima dve desetletji v storitvah gostovanja s poudarkom na zelo funkcionalnih spletnih mestih za blogerje, razvijalce, spletne oblikovalce in spletna podjetja. Ima tudi veliko spletno skupnost in podporo.
Ustanovljeno v:20011997
Ocena BBB:A+D-
Naslov:6100 Center Drive, Suite 1190 Los Angeles, CA 90045Wilson Sonsini Goodrich & Rosati 12235 El Camino Real, Suite 200 San Diego, CA 92130
Telefonska številka:(888) 321 4678(323) 375–3831
Email naslov:[zaščitena e-pošta]Ni na seznamu
Vrste podpore:Telefon, podpora v živo, klepet, vstopnicaPodpora v živo, klepet
Podatkovni center / Lokacija strežnika:Los Angeles, Kalifornija in Ashburn, VirginijaIrvine, Kalifornija in Ashburn, Virginija
Mesečna cena:Od 3,49 USD na mesecOd 8,95 USD na mesec
Neomejen prenos podatkov:DaDa
Neomejeno shranjevanje podatkov:DaDa
Neomejena e-poštna sporočila:DaDa
Več gostiteljskih domen:DaDa
Nadzorna plošča / vmesnik gostovanja:cPanelNadzorna plošča Dreamhost
Zagotovitev strežnika ob neplačanem času:99,90%100,00%
Garancija za vračilo denarja:90 dni97 dni
Namensko gostovanje na voljo:DaDa
Bonusi & Dodatki:Pogoni SSD (SSD). Brezplačno obnavljanje podatkov enkrat na štiri mesece. Brezplačni prenosi spletnih strani. Povračilo varne aplikacije. Do 100 USD Google Adwords kredita. Premium Builder spletnih strani.Brezplačna domena z zasebnostjo Whois. Do 75 USD dobropisa za Google Adwords. Brezplačna SSL potrdila.
Dobro: Super enostavne migracije: InMotion Hosting je prejel pohvale za brezplačno selitev spletnih strani in domen.
Popolno predstavljeno upravljano gostovanje: InMotion Hosting vključuje brezplačne elemente, kot socPanel / WHMCS, varnostne funkcije, varnostno kopiranje podatkov in storitve upravljanja strežnikov, brezplačno.
Super služba za stranke: InMotion Hosting ima odlične izkušnje, ko gre za storitve za stranke, zato veste, da ste v dobrih rokah.
Odlične garancije: InMotion Hosting vam zagotavlja vsaj 99,9% uptime in 90-dnevno ali 30-dnevno obdobje vračila, odvisno od vašega načrta.
Neverjetna nadzorna plošča: DreamHost ima intuitiven, racionaliziran vmesnik, ki ga je užitek uporabljati.
Izjemna podpora strankam: Podporna skupina DreamHosta je odzivna, dobro poznana in vedno pripravljena, da vas nauči, kako preprečiti ponovno pojavljanje težav.
Širok nabor funkcij: Od neomejenih virov do brezplačnih SSL certifikatov in še več, DreamHost z vsakim svojim načrtom združuje čoln vrhunskih funkcij, pogosto brez dodatnih stroškov.
100-odstotno jamstvo za čas: DreamHost obljublja 100-odstotno podaljšanje časa, podkrepljeno z jamstvom za dobroimetje v dnevu za vsako uro izpada..
Zagotovljena garancija za vračilo denarja: DreamHost vam daje 97 dni, da zahtevate povračilo v celoti.
Slabi: Dolgi pogodbeni pogoji: Številni načrti InMotion Hosting zahtevajo predhodna plačila vsaj 12 mesecev.
Brez Windows gostovanja: InMotion Hosting uporablja izključno operacijske sisteme Linux.
Obstajajo cenejše možnosti: Obstaja veliko priljubljenih ponudnikov, ki ponujajo gostovanje načrtov po nižjih cenah.
Povzetek:InMotio gostovanje (pregled tukaj) za pospešene zmogljivosti uporablja tisto, kar je znano kot njihova območja največjih hitrosti. Obnova podatkov iz varnostnih kopij enkrat na štiri mesece je popolnoma brezplačna. Uporabniki bodo prejeli tudi ločeno ploščo za upravljanje računa za težave z računom in zaračunavanjem. Podpora za klepet v živo za uporabnike je hitra v smislu odzivov. Uporabniki bodo imeli tudi varen oddaljeni dostop do strežnika prek ukazne vrstice ali SSH. Obstaja tudi impresivno 90-dnevno jamstvo za vračilo denarja.DreamHost (pregled) ponuja zelo optimizirano gostovanje WordPress, skupaj s strokovno podporo WordPress. Uporabnik lahko uporablja kateri koli vtičnik ali temo, ki jo želi. Omeniti velja tudi optimizirano konfiguracijo WordPress-a in čas delovanja, ki sega do 100%. DreamHost ponuja tudi storitve za shranjevanje v oblaku skupaj z DudaMobile, ki je na voljo za ustvarjanje mobilnih spletnih strani. Kupci cenijo tudi neomejeno gostovanje domen in 97-dnevno garancijo vračila denarja.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me