Hostinger proti Bluehostu

Nyilem menyang sirah iki kanggo sirah mbandhingake Hostinger proti Bluehostu kanggo ngerti luwih lengkap babagan kontra lan kontra kasebut babagan fitur, kinerja, rega, lan liya-liyane – kanggo golek informasi kanggo mbantu sampeyan milih ing antarane loro perusahaan web web kasebut.


Gostovanje wis nggawe jeneng kanthi menehi layanan gostovanje web poje paling murah. Rencanane murah nanging kuat. Kabeh rencana teka kabeh sumber daya poje dibutuhake kanggo mbukak situs web. Apa sampeyan nggoleki VPS utawa sawetara ruang hosting poje dituduhake, Hostinger sampeyan je dijamin karo spektrum layanan poje amba.

Bluehost minangka salah sawijining gostiteljica sawetara web sing resmi disaranake WordPress.org (pejabat WordPress situs). Alasan rekomendasi kasebut yaiku dhukungan lan skalabilitas pojejo akeh pojejo kasedhiya karo layanan. Sampeyan bisa tekan tim kasebut 24/7 liwat telpon utawa email utawa obrolan langsung. Apa wae bisnis pojejo sampeyan lakoni, layanane bakal cocog karo situs sampeyan kaya sarung tangan.

Perbandingan Hostinger proti Bluehostu

Ayo goleki sapa gostiteljica spleta poje luwih apik, Bluehost utawa Hostinger?

gesek tengen

Gostovanje

Bluehost

Babagan:Gostovanje yaiku perusahaan web web nawakake hosting web sing murah, tanpa kudu menehi kompromi kanggo fitur poje penting lan penting kayata kinerja, kacepetan lan keamanan.Bluehost nyedhiyakake layanan gostovanje nganggo pasovne širine pojejo ali ana vatesan, ruang gostovanje, lan akun email. Nduwe reputasi pojejo kuat, dhukungan pelanggan pojejo apik lan reregan saingan.
Ustanovljeno v:20041996
Ocena BBB:Ora dijawabA+
Alamat:Europos 32-4, 46326,
Kaunas, Litva
Bluehost Inc. 560 Timpanogos Pkwy Orem, UT 84097
Telefonska številka:Ora ana telpon(888) 401–4678
E-poštni naslov Alamat:[Zaščitena e-pošta]Ora Didaftar
Jinis Dhukungan:Dhukungan Langsung, Klepet, TiketDhukungan Telpon, v živo, klepet, Tiket
Pusat Data / Lokasi Server:Lokasi strežnik AS, Asia lan EropaProvo, Utah
Rega Saben wulan:Saka 1,45 dolarja saben wulanSaka 2,95 dolarja saben wulan
Prenos podatkov neomejeno:JaJa
Shranjevanje podatkov neomejeno:JaJa
E-pošta neomejeno:JaJa
Gostovanje več domen:Ja (kajaba Rencana Starter)Ja
Nadzorna plošča / vmesnik gostovanja:cPanelcPanel
Jaminan Uptime strežnik:99,9% uptime njaminOra Ana
Penjaminan Dhuwit Dhuwit:30 dni30 dni
Darmabakti Gostovanje kasedhiya:Ora, mung Shared, Cloud lan VPSJa
Bonus & Ekstra:Strežnik SSD. Jaminan dhuwit bali 30 dina.Piranti Kiriman Mesin. 100 $ Kredit Iklan Google. Kredit Iklan Facebook 50 USD. Seznam Yellowpages Gratis.
Dobro: Spletno gostovanje poje paling murah.
Brezplačno Jeneng domene brezplačno, sertifikat SSL gratis, keamanan BitNinja gratis, Ruang disk SSD pojdi tanpa watesan
Gawe serep situs saben dina lan saben minggu.
Wangsul dhuwit 30-dina.
Macem-macem Rencana Hosting: Bluehost nawakake bareng, VPS, darmabakti lan hosting awan uga pilihan kaya ngatur WordPress hosting, menehi fleksibilit canthi gampang menehi ukuran situs sampeyan kanthi kabutuhan hosting pojejo sampeyan ganti.
Dhukungan 24/7: Saliyane sawetara sumber daya bantuan pribadi poje paling apik kanggo gostiteljica apa wae, Bluehost nduwe tentara pojejo ahli ahli akting kanthi cepet siap mbantu sampeyan 24/7 liwat tiket dhukungan, hotline, utawa obrolan langsung.
Kebijakan Bayaran Balik pojejo Apik: Bluehost bakal menehi mbalekaken lengkap jen sampeyan mbatalake sajrone 30 dina, lan mbayari re-pro yen sampeyan mbatalake ngluwihi wektu kasebut.
Slab: Ora ana dhukungan telpon
Ora saben rencana dilengkapi layanan migrasi situs gratis.
Ora Jaminan Uptime: Bluehost ora menehi ganti rugi kanggo wektuai saya suwe saya suwe saya suwe lan ora dingerteni.
Yuran Migrasi Situs splet: Ora kaya sawetara pesaing kasebut, Bluehost ngisi biaya tambahan jen sampeyan pengin pindhah situs web orcPanel poje ana.
Povzetek:Hostinger (nliti) nawakake layanan hosting spletu poje bermutu kanggo loro pamula lan webmaster liyane. Rencana gosti spletno mesto kasedhiya kanthi rega poje murah tanpa kompromi ing fitur situs web kayata kinerja, kacepetan lan keamanan.Bluehost (delengen kene) uga dikenal kanggo solusi pangayoman sumber properti kanggo nyipta pangguna poje dituduhake pangguna saka pangguna pangguna liyane sing padha ing server sing padha. Klien lan pangguna bisa nginstal aplikasi kanthi nggunakake SimpleScripts 1 klik. Uga kasedhiya VPS lan Gostovanje khusus.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map