GreenGeeks proti HostGatorju

Soočenje GreenGeeks Vs HostGator primerjava dveh priljubljenih storitev gostovanja, ki gledata na pomembne lastnosti gostovanja, kot so zmogljivost, cene, prednosti in slabosti in še več -, da se boste lažje odločili, katerega od teh dveh spletnih gostiteljev izbrati.


povlecite desno

GreenGeeks

HostGator

O:GreenGeeks je vodilni ponudnik spletnih rešitev za zeleno energijo, ki v omrežje vrne trikrat več energije, ki jo porabi. To poteka s pomočjo vetrne energije. In GreenGeeks je odgovoren za napajanje več kot 100.000 spletnih strani po vsem svetu.HostGator spada v skupino ponudnikov gostovanja EIG, ki ponuja poceni gostovalne načrte in brezplačno uporabo spletnega mesta Weebly, ki omogoča enostavno gradnjo spletnih strani.
Ustanovljeno v:20082002
Ocena BBB:B+A+
Naslov:5739 Kanan Rd Suite 300 Agoura Hills, CA 913015005 Mitchelldale apartma # 100 Houston, Teksas
Telefonska številka:(877) 326-7483(866) 964-2867
Email naslov:[zaščitena e-pošta]Ni na seznamu
Vrste podpore:Telefon, podpora v živo, klepetTelefon, podpora v živo, klepet, vstopnica
Podatkovni center / Lokacija strežnika:Chicago Illinois, Phoenix Arizona, Toronto, Kanada in Amsterdam, NizozemskaProvo, Utah & Houston, Teksas
Mesečna cena:Od 3,96 dolarja na mesecOd 2,75 dolarja na mesec
Neomejen prenos podatkov:DaDa
Neomejeno shranjevanje podatkov:DaDa
Neomejena e-poštna sporočila:DaDa
Več gostiteljskih domen:DaDa
Nadzorna plošča / vmesnik gostovanja:cPanelcPanel
Zagotovitev strežnika ob neplačanem času:99,90%99,90%
Garancija za vračilo denarja:30 dni45 dni
Namensko gostovanje na voljo:DaDa
Bonusi & Dodatki:Attracta SEO in marketinška orodja. Brezplačne nočne varnostne kopije podatkov. Prosti SSD diski.100 USD dobroimetja za Google Adwords. Basekit Site Builder. 4500 Predloge spletnih strani, ki se uporabljajo. Plus naloži več.
Dobro: Enostavna uporaba: GreenGeeks olajša stvari z orodji za namestitev z enim klikom za 150+ aplikacij in izboljšano različico cPanela, tako da lahko nadzorujete vse na svojem spletnem mestu.
Brezplačna domena: GreenGeeks vam ponuja brezplačno registracijo domene v času vašega računa.
Dobra podpora strankam: GreenGeeks nudi 24/7/365 podporo za klepet v živo in podporo po e-pošti, poleg tega pa na tone navodil za uporabo, s pomočjo katerih boste začeli na svojem spletnem mestu.
Odlične garancije za storitve: GreenGeeks neprekinjeno traja 99,95% in nudi 99,9-odstotno jamstvo za čas.
Ugodni načrti: HostGator ima točno tisto, kar potrebujete, če imate težek proračun.
Neomejen prostor na disku in pasovna širina: HostGator ne postavlja omejitev na vaš prostor za shranjevanje ali mesečni promet, tako da bo vaše spletno mesto imelo prostor za rast.
Možnosti gostovanja v operacijskem sistemu Windows: HostGator ima načrte gostovanja osebnega in podjetniškega razreda, ki uporabljajo operacijski sistem Windows in bodo podpirali vaše spletno mesto ASP.NET.
Trdna jamstva za čas in vračilo denarja: HostGator vam zagotavlja vsaj 99,9% uptime in polnih 45 dni, da zahtevate vračilo po potrebi.
Slabi: Težave s cenami: Najboljše cene GreenGeeksa prihajajo na ceno triletne pogodbe, medtem ko pristojbine za krajše obračunske cikle padejo na dražjo stran spektra.
Fiksni načrt: GreenGeeks ponuja samo en načrt gostovanja v skupni rabi s fiksnimi specifikacijami, ki omejuje vaše možnosti za razširitev zmogljivosti gostovanja, če je potrebno.
Brez Windows: GreenGeeks deluje izključno na sistemih, ki temeljijo na Linuxu.
Težave s podporo strankam: HostGator se je odzval večno v klepetu v živo, in tudi takrat smo dobili le povprečne rešitve.
Slabi odzivi na prometni spike: HostGator je zloglasni za pošiljanje pritožbenih e-poštnih sporočil ali premeščanje uporabnikov na drugo stojalo strežnika, kadarkoli uporabniki dobijo povišan promet.
Povzetek:GreenGeeks (pregled) ima funkcije, kot je brezplačno ime domene za celotno življenjsko dobo računa. Ponuja tudi obsežen načrt gostovanja, ki vključuje neomejen prostor, pasovno širino in celo dodatke. Ponujajo tudi brezplačen prenos spletnih strani, nadzorne plošče in vmesnike Softaculous, skupaj s podporo za telefon, e-pošto in klepet, ki je odzivna in v živo. 99,9-odstotno jamstvo za čas in 30-dnevno jamstvo vračila denarja sta prav tako impresivna.HostGator (pregled) omogoča registracijo domenskih imen, spletno gostovanje, spletno oblikovanje in orodja za izdelavo spletnih strani po ugodnih cenah. Zadovoljstvo strank je zagotovljeno s pomočjo celodnevne podpore in 45-dnevno garancijo vračila denarja. Druge značilnosti, ki so impresivne, so 99,9% uptime in zelena moč (eco-friendly). To je odlična spletna ponudba gostovanja za blogerje, Joomla, WordPress in vse povezane niše.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map