GreenGeeks proti GoDaddy

Soočenje GreenGeeks Vs GoDaddy primerjava dveh priljubljenih storitev gostovanja, ki gledata na pomembne lastnosti gostovanja, kot so zmogljivost, cene, prednosti in slabosti in še več -, da se boste lažje odločili, katerega od teh dveh spletnih gostiteljev izbrati.


povlecite desno

GreenGeeks

GoDaddy

O:GreenGeeks je vodilni ponudnik spletnih rešitev za zeleno energijo, ki v omrežje vrne trikrat več energije, ki jo porabi. To poteka s pomočjo vetrne energije. In GreenGeeks je odgovoren za napajanje več kot 100.000 spletnih strani po vsem svetu.GoDaddy se v zadnjem času pojavlja v medijih, zlasti v TV oglasih in tiskanih medijih. Ponuja imena domen, pa tudi spletno gostovanje, ki je uporabniku prijazno, skupaj z razumnimi cenami načrtov in impresivno posodobitvijo.
Ustanovljeno v:20081997
Ocena BBB:B+A+
Naslov:5739 Kanan Rd Suite 300 Agoura Hills, CA 9130114455 N. Hayden Rd. # 219 Scottsdale, AZ 85260
Telefonska številka:(877) 326-7483(480) 505–8877
Email naslov:[zaščitena e-pošta]Ni na seznamu
Vrste podpore:Telefon, podpora v živo, klepetTelefon, podpora v živo, klepet, vstopnica, vadba
Podatkovni center / Lokacija strežnika:Chicago Illinois, Phoenix Arizona, Toronto, Kanada in Amsterdam, NizozemskaPhoenix, Arizona
Mesečna cena:Od 3,96 dolarja na mesecOd 4,99 dolarja na mesec
Neomejen prenos podatkov:DaDa (razen na gospodarskem načrtu)
Neomejeno shranjevanje podatkov:DaDa (razen na gospodarskem načrtu)
Neomejena e-poštna sporočila:DaDa (razen na gospodarskem načrtu)
Več gostiteljskih domen:DaDa (razen na gospodarskem načrtu)
Nadzorna plošča / vmesnik gostovanja:cPanelcPanel
Zagotovitev strežnika ob neplačanem času:99,90%99,90%
Garancija za vračilo denarja:30 dni30 dni
Namensko gostovanje na voljo:DaDa
Bonusi & Dodatki:Attracta SEO in marketinška orodja. Brezplačne nočne varnostne kopije podatkov. Prosti SSD diski.Premium DNS orodje za upravljanje (samo končni načrt). Dvojna procesorska moč in pomnilnik (samo končni načrt). DudaMobile samodejno pretvori vaše spletno mesto v mobilno (vsi načrti, razen gospodarstva). SSL potrdilo (samo končni načrt). Akcelerator spletnega mesta (samo končni načrt). SSL potrdilo (samo končni načrt). Skener zlonamerne programske opreme (samo končni načrt).
Dobro: Enostavna uporaba: GreenGeeks olajša stvari z orodji za namestitev z enim klikom za 150+ aplikacij in izboljšano različico cPanela, tako da lahko nadzorujete vse na svojem spletnem mestu.
Brezplačna domena: GreenGeeks vam ponuja brezplačno registracijo domene v času vašega računa.
Dobra podpora strankam: GreenGeeks nudi 24/7/365 podporo za klepet v živo in podporo po e-pošti, poleg tega pa na tone navodil za uporabo, s pomočjo katerih boste začeli na svojem spletnem mestu.
Odlične garancije za storitve: GreenGeeks neprekinjeno traja 99,95% in nudi 99,9-odstotno jamstvo za čas.
Super Uptime: Pričakovali bi, da bo imelo podjetje, kot je GoDaddy, enega najboljših obdobij v industriji, samo če povemo, da je tako veliko. Ampak še nisem slišal pritožbe zaradi nadomestitve GoDaddyja. Uptime je ena izmed tistih stvari, za katere pričakujete, da jih bo podjetje za gostovanje postalo, in GoDaddy to počne s slogom.
Gostovanje Linuxa in Windows: GoDaddy je eden redkih ponudnikov gostovanja, ki vam ponuja možnost, da za Windows namesto industrijsko standardnega operacijskega sistema Linux. Če imate spletna mesta ASP.NET, je to pravi kraj za vas.
Odlična tehnična podpora: Vedno znova podjetja za spletno gostovanje dobijo pritožbe glede njihove storitve za stranke. Naj gre za pomanjkanje znanja ali ogromno čakalnih dob, vendar je GoDaddy s to magijo potegnil zajca iz klobuka. Imajo absolutno najboljšo storitev za stranke.
Uporabnikom prijazen: Večina GoDaddy je zgrajena na podlagi ideje o novejših končnih kupcih. Vsa njihova orodja so ???? newbie ???? prijazno. Osebno imam rad njihovecPanel, ki bi moral biti v tem trenutku industrijski standard. Vse kar potrebujem je na dosegu roke in nimam nobenih pritožb glede njihovih UX-jev.
Slabi: Težave s cenami: Najboljše cene GreenGeeksa prihajajo na ceno triletne pogodbe, medtem ko pristojbine za krajše obračunske cikle padejo na dražjo stran spektra.
Fiksni načrt: GreenGeeks ponuja samo en načrt gostovanja v skupni rabi s fiksnimi specifikacijami, ki omejuje vaše možnosti za razširitev zmogljivosti gostovanja, če je potrebno.
Brez Windows: GreenGeeks deluje izključno na sistemih, ki temeljijo na Linuxu.
Ni velika vrednost: Če GoDaddyja ne ujamete na velikem promocijskem sporazumu, boste nekoliko razburjeni zaradi cen, ki jih plačujete. Preprosto ne dobite enake ravni zmogljivosti s paketi spodnjih storitev GoDaddy. Če pa jih ujamete v promociji, piščančja večerja zmagovalca.
Spletna trgovina nima značilnosti: Zdaj naj bi dodatek o e-trgovini pomenil novo pamet. Morali bi dobiti vse zvonove in piščalke, ker podjetje, ki gosti spletno gostovanje, tako ali tako vzame košček svojega denarja. Za GoDaddy pogrešajo čoln z manjkajočimi funkcijami in napakami, ki napadajo vašo trgovino pod vsakim kotom.
Povzetek:GreenGeeks (pregled) ima funkcije, kot je brezplačno ime domene za celotno življenjsko dobo računa. Ponuja tudi obsežen načrt gostovanja, ki vključuje neomejen prostor, pasovno širino in celo dodatke. Ponujajo tudi brezplačen prenos spletnih strani, nadzorne plošče in vmesnike Softaculous, skupaj s podporo za telefon, e-pošto in klepet, ki je odzivna in v živo. 99,9-odstotno jamstvo za čas in 30-dnevno jamstvo vračila denarja sta prav tako impresivna.Na voljo tudi v tej spletni ponudbi gostovanja je odlična podpora skupaj z namestitvijo aplikacij z enim klikom in več. Omeniti velja, da je enostavno uporabljati registracijo domen skupaj z gostovanjem. Uporabnikom ni treba skrbeti, ali so njihova spletna mesta pripravljena za mobilne naprave ali izbirajo med Linuxom in Windowsom. Uporabniki lahko dostopajo tudi do računov v mobilni aplikaciji Go Daddy, pri čemer so spletna mesta sama nastavljena, da lahko uporabniki lažje dostopajo do informacij o računu. Tu lahko najdete alternative GoDaddy.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map