Gostovanje iPage vs GoDaddy

Soočenje iPage Vs GoDaddy primerjava s ključnimi funkcijami spletnega gostovanja, kot so zmogljivost, cene, prednosti in slabosti in še več – o čemer morate razmisliti, preden se prijavite v eno od teh storitev gostovanja.


povlecite desno

iPage

GoDaddy

O:iPage uporabnikom zagotavlja robustno vzdrževanje in zanesljive protokole o varnosti po dostopnih cenah. To podjetje že več kot desetletje gosti spletna mesta za podjetja in posameznike.GoDaddy se v zadnjem času pojavlja v medijih, zlasti v TV oglasih in tiskanih medijih. Ponuja imena domen, pa tudi spletno gostovanje, ki je uporabniku prijazno, skupaj z razumnimi cenami načrtov in impresivno posodobitvijo.
Ustanovljeno v:19981997
Ocena BBB:A+A+
Naslov:70 Blanchard Rd 3. nadstropje, Burlington, MA, 0180314455 N. Hayden Rd. # 219 Scottsdale, AZ 85260
Telefonska številka:(877) 472–4399(480) 505–8877
Email naslov:[zaščitena e-pošta]Ni na seznamu
Vrste podpore:Telefon, podpora v živo, klepet, vstopnicaTelefon, podpora v živo, klepet, vstopnica, vadba
Podatkovni center / Lokacija strežnika:Boston, MassachusettsPhoenix, Arizona
Mesečna cena:Od 1,99 dolarja na mesecOd 4,99 dolarja na mesec
Neomejen prenos podatkov:DaDa (razen na gospodarskem načrtu)
Neomejeno shranjevanje podatkov:DaDa (razen na gospodarskem načrtu)
Neomejena e-poštna sporočila:DaDa (razen na gospodarskem načrtu)
Več gostiteljskih domen:DaDa (razen na gospodarskem načrtu)
Nadzorna plošča / vmesnik gostovanja:Nadzorna plošča iPagecPanel
Zagotovitev strežnika ob neplačanem času:99,90%99,90%
Garancija za vračilo denarja:30 dni30 dni
Namensko gostovanje na voljo:DaDa
Bonusi & Dodatki:SiteLock Security Suite. Brezplačna telefonska številka (samo v ZDA). Oglas z YellowPages.com. 100 evrov Google Adwords Bonusa. 50 USD Facebook Advertising Credit. $ 25 Yahoo! / Bing Iskanje sponzorjev.Premium DNS orodje za upravljanje (samo končni načrt). Dvojna procesorska moč in pomnilnik (samo končni načrt). DudaMobile samodejno pretvori vaše spletno mesto v mobilno (vsi načrti, razen gospodarstva). SSL potrdilo (samo končni načrt). Akcelerator spletnega mesta (samo končni načrt). SSL potrdilo (samo končni načrt). Skener zlonamerne programske opreme (samo končni načrt).
Dobro: Uvodna ponudba je ukradena: iPage ponuja svoje storitve po najnižjih najnižjih cenah "brez obveznosti" cene na trgu.
Več kot 500 dolarjev vredno dodatne vrednosti: če naštejem le nekaj, vam prijava na iPage omogoči dostop do naslednjih dodatnih ugodnosti: 100 USD Google Adwords, varnostna orodja SiteLock, 100 USD Bing bonitet za oglase, 1 GB prostora za shranjevanje s samo oblakom in WordPress web gradbeno orodje.
Stellar Uptime: Večina iPageovih kupcev potrdi trden čas delovanja podjetja.
Super Uptime: Pričakovali bi, da bo imelo podjetje, kot je GoDaddy, enega najboljših obdobij v industriji, samo če povemo, da je tako veliko. Ampak še nisem slišal pritožbe zaradi nadomestitve GoDaddyja. Uptime je ena izmed tistih stvari, za katere pričakujete, da jih bo podjetje za gostovanje postalo, in GoDaddy to počne s slogom.
Gostovanje Linuxa in Windows: GoDaddy je eden redkih ponudnikov gostovanja, ki vam ponuja možnost, da za Windows namesto industrijsko standardnega operacijskega sistema Linux. Če imate spletna mesta ASP.NET, je to pravi kraj za vas.
Odlična tehnična podpora: Vedno znova podjetja za spletno gostovanje dobijo pritožbe glede njihove storitve za stranke. Naj gre za pomanjkanje znanja ali ogromno čakalnih dob, vendar je GoDaddy s to magijo potegnil zajca iz klobuka. Imajo absolutno najboljšo storitev za stranke.
Uporabnikom prijazen: Večina GoDaddy je zgrajena na podlagi ideje o novejših končnih kupcih. Vsa njihova orodja so ???? newbie ???? prijazno. Osebno imam rad njihovecPanel, ki bi moral biti v tem trenutku industrijski standard. Vse kar potrebujem je na dosegu roke in nimam nobenih pritožb glede njihovih UX-jev.
Slabi: Cene obnavljanja so drage: redne cene iPagea so nekoliko višje od povprečja v panogi.
Ločene pristojbine za dodatke: nekatere osnovne dodatke je treba kupiti posebej.
Dolgoročni pogoji: iPageov skupni načrt gostovanja ponuja samo 1, 2 ali 3-letni cikel obračunavanja.
Ni velika vrednost: Če GoDaddyja ne ujamete na velikem promocijskem sporazumu, boste nekoliko razburjeni zaradi cen, ki jih plačujete. Preprosto ne dobite enake ravni zmogljivosti s paketi spodnjih storitev GoDaddy. Če pa jih ujamete v promociji, piščančja večerja zmagovalca.
Spletna trgovina nima značilnosti: Zdaj naj bi dodatek o e-trgovini pomenil novo pamet. Morali bi dobiti vse zvonove in piščalke, ker podjetje, ki gosti spletno gostovanje, tako ali tako vzame košček svojega denarja. Za GoDaddy pogrešajo čoln z manjkajočimi funkcijami in napakami, ki napadajo vašo trgovino pod vsakim kotom.
Povzetek:Medtem ko je kakovost gostovalnih storitev tukaj visoka, je cena za iste razmeroma nizka. Uporabniki lahko gostijo več domen in prvovrstni uporabniki bodo to storitev našli zelo enostavno, kot izkušeni spletni mojster. Uporabniki imajo dostop do dveh brezplačnih graditeljev spletnih strani, ki jih ljudje pridobijo s paketom gostovanja. Uporabniki prejmejo tudi kakovostno in odzivno podporo v obliki klepeta v živo, e-pošte in telefona. Na voljo je tudi strokovno ocenjena garancija za vračilo denarja kadarkoli. Tu lahko najdete alternative iPage.Na voljo tudi v tej spletni ponudbi gostovanja je odlična podpora skupaj z namestitvijo aplikacij z enim klikom in več. Omeniti velja, da je enostavno uporabljati registracijo domen skupaj z gostovanjem. Uporabnikom ni treba skrbeti, ali so njihova spletna mesta pripravljena za mobilne naprave ali izbirajo med Linuxom in Windowsom. Uporabniki lahko dostopajo tudi do računov v mobilni aplikaciji Go Daddy, pri čemer so spletna mesta sama nastavljena, da lahko uporabniki lažje dostopajo do informacij o računu. Tu lahko najdete alternative GoDaddy.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map