Gostovanje InMotion vs SiteGround

Oboje Gostovanje spletnega mesta in gostovanje InMotion so odlične možnosti za gostovanje vašega spletnega mesta, kako pa se SiteGround postavlja proti gostovanju InMotion Hosting? Oglejmo si podrobneje nekatere nujne in pomembne lastnosti:


gostovanje inmotion vs siteground

SiteGroundV gibanju
Brezplačno ime domeneNeDa, za 1 leto
Garancija za vračilo denarja30 dni vračila90 dni vračila
SSD (SSD)Da vključeno brezplačnoDa vključeno brezplačno
SSL potrdiloDa brezplačnoDa brezplačno
Brezplačne varnostne kopije podatkovDa, eno na danDa, eno na teden
Prenos / migracije spletnega mestaBrezplačno (profesionalni prenos 1 strani)Brezplačno (3 računi cPanel do 5 GB)
Upravljavec WordPress gostovanjaDa na vseh načrtihDa na vseh načrtih
WordPress je prednameščen?Da z uporabo čarovnika po meriDa je mogoče storiti ob prijavi
CenitevOd 3,95 dolarja na mesecOd 3,49 USD / mesec

Pros InMotion gostovanje

To je veliko vrhunskih stvari, ki jih je vredno izpostaviti, vendar so tukaj glavne prednosti storitev skupnega gostovanja InMotion Hosting v skupni rabi:

 • Veliko funkcij je vključeno brezplačno (ostali tekmovalci ponujajo kot plačane nadgradnje). InMotion ponuja brezplačen prenos spletnih strani, brezplačne avtomatske dnevne varnostne kopije, brezplačne SSD pogone so vključeni v vse načrte gostovanja, brezplačno ime domene za eno leto pa je vključeno v vse načrte.
 • Zahvaljujoč vam je na voljo strelovodno in zanesljivo gostovanje Območja hitrosti, funkcija, ki temelji na omrežju, z uporabnostjo na ravni CDN, ki zagotavlja, da se vaše spletno mesto hitro naloži za vse obiskovalce na čim več različnih lokacijah. Izbirate lahko tudi med dvema različne lokacije strežnika; Ameriška vzhodna obala (ki omogoča hitrejšo povezavo z vzhodno ZDA, Evropo, Afriko in Južno Ameriko) in drugo na zahodni obali (Zahodna ZDA, Azija, Avstralija, Nova Zelandija in Južni Pacifik).

funkcije gostovanja inmotion

 • Optimiziran za WordPress. Izberete lahko, da WordPress predhodno namesti tehnični strokovnjak in dobite samodejno posodabljanje osnovnih WordPress in varnostnih popravkov, brezplačne varnostne kopije in integracijo WP-CLI. Na platformi CloudLinux z OptimumCache, PHP 7 in vgrajenimi izboljšavami po meri dobite tudi brezplačne SSD diske za do 20-krat večje hitrosti nalaganja in izboljšano delovanje in stabilnost..
 • 90-dnevno jamstvo za vračilo denarja (je vodilna v panogi), skupaj z garancijo za vračilo denarja za vsa nova naročila (ne za podaljšanje). Garancija ne velja za dodatke, kot so SSL certifikati ali imena domen.

InMotion Hosting ponuja skoraj popolno rešitev, ko gre za gostovanje. Vendar ima tudi nekaj pomanjkljivosti.

Glavna težava je, da se težko prijavite na račun, ker morate najprej skozi postopek fizičnega preverjanja telefona. Tako lahko ponarejajo uporabnike.

InMotion Gostovanje Cons

Glavni razlogi, da InMotion Hosting ne uporabljamo, so:

 • Ni takojšnje nastavitve računa. InMotion zahteva, da se vse nove stranke ročno preverijo zaradi varnosti (kar je dobro), kar pomeni, da lahko traja nekaj časa (kar je slabo), preden se vaš račun gostovanja aktivira, nastavi in ​​je pripravljen za uporabo.
 • Medtem ko InMotion ponuja brezplačne avtomatske varnostne kopije spletnih strani, nobeno spletno mesto, večje od 10 GB, ne bo varnostno kopirano, datoteke pa lahko obnovite samo enkrat na štiri mesece za spletna mesta, ki jih varnostno kopirate. Če vaše spletno mesto presega 10 GB velikosti, se boste morali obrniti na njih in urediti varnostne storitve za dodatne stroške

Profesionalni stran SiteGround

SiteGround prihaja kot eden najcenejših spletnih gostiteljev naokoli (enakovredno Bluehostu), vendar je to edino, kar ima SiteGround skupno z Bluehostom.

domača stran spletnega mesta

Ker je SiteGround res najboljše (in trdim, da je edino) podjetje, ki v spletu ponuja gostovanje na trgu, takoj, ko bi morali razmisliti o uporabi.

SiteGround je kot nalašč za tiste, ki želijo in pričakujejo vrhunsko podporo strankam in se osredotočajo na varnost, vendar ne žrtvujejo niti impresivne uptime, kakovostne funkcije niti visoke hitrosti strežnika. Poleg tega so njihovi WordPress gostovalni načrti (mislim, da) najboljši v razredu.

Imajo tri različne pakete za skupno gostovanje, njihov najnižji načrt pa komaj stane več kot kava pri Starbucksu.

Zakaj bi morali poleg poceni cen razmisliti o izbiri SiteGround kot gostitelja?

 • Varnost ni samo marketinški trik. SiteGround jemlje varnost resno, saj izvajajo proaktivno varnostno popravilo na ravni strežnika in posodabljajo WordPress namestitve namesto vas. Načrti so opremljeni s SpamAssassin in SpamExperts, črnimi seznami IP naslovov, Leech Protect in zaščito s hitrimi povezavami. Načrti za vstop na ravni ne vključujejo brezplačnega SSL-ja za dodatno varnost in HackAlert Monitoring je možnost. Vse skupaj SiteGround na mizo prinaša najnovejšo vrhunsko tehnologijo in tako zagotavlja, da je vaše spletno mesto varno pred neželeno pošto in zlonamernimi napadi.

varnost na spletnem mestu

 • Neverjetno podaljšek stopnje. SiteGround ima edinstveno programsko opremo za preprečevanje izpadov, ki spremlja stanje strežnikov v realnem času, 90% težav z zmogljivostjo pa se takoj odkrije in samodejno odpravi. Pomeni, da izpadi niso težava s SiteGround. Pohvalijo se s 99-odstotno hitrostjo upodabljanja, kar vam bo omogočilo, da lahko spletno mesto sproti delujete brez težav.

podaljšek spletnega mesta

 • Vaša spletna stran bo hitro naloži (“Hitrost osnove, g. Sulu”). Super hitro spletno gostovanje boste dobili zahvaljujoč strežnikom, ki podpirajo SSD, PHP7 in HTTP / 2, in zahvaljujoč naprednemu sistemu predpomnjenja hitrosti za spletno stran SiteGround, imenovanem “SuperCacher”, ki je zasnovan za bistveno izboljšanje delovanja in hitrosti vašega spletnega mesta.

hitrost na mestu

 • SiteGround je uradni gostitelj programa WordPress (tako je tudi Bluehost) in je eden najboljših ponudnikov gostovanja za WordPress gostovanje v tem trenutku. Brezplačno upravljano gostovanje WordPress ima vse načrte, kar pomeni, da bo SiteGround poskrbel za skupne varnostne luknje s samodejnim posodabljanjem vašega WordPress spletnega mesta, izvajal bo vzdrževanje na ravni strežnika in celo zagotovil varnostne kopije za vas. Dobiš tudi dostop do njihovega WordPress SuperCacherja in brezplačnega CDN-ja, ki bo pospešil vaše WordPress spletno mesto.

siteground-wordpress

 • SiteGround’s podpora je boljši od mnogih drugih spletnih gostiteljev tam. Ne čakajo vas in njihovo podporno osebje je na voljo 24 ur na dan za podporo telefonom, klepetom ali vstopnicam. Za razliko od drugih ponudnikov storitev spletnega gostovanja se ekipa za podporo SiteGround ne izogiba vprašanjem, specifičnim za aplikacijo.

podpora spletnega mesta

To je pet razlogov, zakaj je SiteGround eno izmed najbolj priljubljenih spletnih ponudnikov gostovanja danes na voljo.

Številke SiteGround

Kot pri vsakem podjetju za spletno gostovanje, je tudi pri SiteGround nekaj slabosti. Tu je nekaj razlogov, zakaj boste morda želeli ostati stran od spletnega mesta.

 • Prihaja najcenejši načrt omejena poraba procesorja, kar pomeni, da se lahko vaše spletno mesto zaradi prekomerne uporabe CPU začasno ustavi. SiteGround ima omejitve (glede vsakodnevne uporabe CPE-jev in izvajanja skriptov), ​​in če presežete omejitev virov v svojem načrtu, lahko spletno mesto začasno izklopite.
 • Omejen prostor na disku. V primerjavi z drugimi spletnimi gostitelji, kot je Bluehost, je prostor za shranjevanje SiteGround malo v majhni velikosti. Njihov začetni načrt za zagon omogoča eno spletno mesto in 10 GB prostora za shranjevanje. Ta načrt priporočajo, če obiščete manj kot 10.000 obiskov mesečno.
 • Če se odločite za plačevati mesec v mesec potem je s to možnostjo plačila povezana “pristojbina za nastavitev”. Ta skrita cena nastavitve ni draga, ampak bolj nadležno kot karkoli drugega.

Gostovanje InMotion vs SiteGround: Povzetek

SiteGround in InMotion Hosting sta dva najboljša spletna gostitelja, ki ju lahko uporabite za gostovanje svojega spletnega mesta, spletnega dnevnika ali spletne trgovine. Oba ponujata zanesljivo, hitro in varno spletno gostovanje. Oba sta odlična za gostovanje spletnih mest WordPress.

Kateri je torej boljši spletni gostitelj, SiteGround vs InMotion? Resnica je, da se ne morete zmotiti z nobenim!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map